Alle innlegg Sukkerforum

Meldinger og svar. A. Øverland.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dineste fr. 5 juni 2015 22:34

Mange som klager på at de ikke får svar på meldinger. Dette gjelder meg også, mann i 40 åra. Føler meg nesten som The Kids sa, sender lapper, men fåkke no svar.

Jeg kan forstå de som får hundrevis av meldinger, at de bli sliten i skrivefingrene sine, og ikke har energi til å skrive et høflig svar tilbake. Tror mange menn her inne blir frustrert av å ta kontakt, på en høflig måte, uten å få et høflig svar tilbake. Hvorfor? Altså hvorfor skal vi bry oss om hva andre folk gjør?

Vil ikke så inderlig vel den urett som ikke rammer seg selv!

(kvinne 37 år fra Østfold) lø. 6 juni 2015 02:10 Privat melding

Enig med qwercox. Jeg svarer ikke på 'hei', 'hallo' eller 'åssen går det?' meldinger lenger... Samtalen ender enten der, eller på den neste meldingen. Blir for kjedelig....

(mann 52 år fra Oslo) lø. 6 juni 2015 02:26 Privat melding

Det er intervjustadiet som er bøygen. De første meldingene er jo bare fleip og moro. Så kommer det uunngåelige; oppramsingen av livshendelser. Da blir det fort kjedelig, det er dødens dal av tidspunkter og forhold, utdanning og jobb, unger og familie. Kommer du gjennom dette uten å bli tappet for vilje til å leve, så kan det være liv laga.

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 6 juni 2015 08:25

Helt enig x@Fettberget! Skummelt med denne oppramsingen..
Noen morsomme meldinger fram og tilbake og så møtes så fort som mulig (og håpe på at ikke det blir kjedelig.)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 6 juni 2015 09:53

Jeg har en teori om at det er de som ikke tar nei for et nei som ødelegger for alle oss andre. Når man allerede har noen å skrive med, og her er vel kvinner i flertall, er det enkleste ofte å ikke svare.
Jeg mener det er greit å ikke svare på første henvendelse, men har man startet en dialog bør den avsluttes med et svar.

Skjult ID med pseudonym Oslo2015 lø. 6 juni 2015 18:52

Vis interesse og start en samtale. Fortell litt om deg selv og spør spørsmål så tipper jeg at du får svar ;-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 19:05 Privat melding

@Dr.Knabel: Tror nok det er en kombinasjon av flere ting, ikke bare de som ikke tåler avslag. Tror uansett de fleste tenker: "Mity liv, mine regler".

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 19:11

Enig med en del ting som blir sagt her. Skulle ønske at sukker.no la mer opp til dating samtaler, når det er en dating side, ved f.eks. å gi noen restriksjoner på meldingsutveksling. Maks antall man kan skrive med samtidig, automatisk blokkering etter en hvis tid hvis samtale stopper opp uten videre, må sende et visst antall melding selv for å kunne motta melding, masse muligheter for å sparke i gang dette.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 19:14 Privat melding

@cpu: Dett vil nok uansett bli målt på egeninnsats. Tror ikke restriksjoner er med på å skape et bedre miljø.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 6 juni 2015 19:18

Jeg tror vi bare må akseptere at mange ikke reagerer slik vi ønsker..)
Dersom kvinner var enkle å ha med å gjøre ville nok en del av sjarmen forsvinne også.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 19:35

Nå er det jo slik at med restriksjoner, så blir ting mer målrettet. Mindre spam og annet tull og fjas. Det vil også innby til egeninnsats for flere.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 20:03 Privat melding

@cpu: det er jo den enkelte som er målrettet, legger du opp veien noen skal gå, vil du nok oppleve rimelig mye motstand. På et sted som dette, og andre fora med samme innhold, vil det være mer enn en type person, noen er troll, andre skriker etter oppmerksomhet, andre bryr seg om helt andre ting. Hvis man hele tiden skriker etter seriøsitet, vil man sjeldent finne det. Hva som fungerer, og som Sukker faktisk gjør noe med, er tilbakemeldinger fra brukere og mulighet for å merke en tråd eller et svar som søppel. Så får det bli opp til Sukker å håndheve dette. Noen mennesker her inne er rimelig artige til tider, da blir det feil om man skal håndheve slike regler strengt. Vi er jo her med et felles mål, så får vi konsentrere oss om det, og ignorere all annen støy.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 20:40

Fleip... tja... forslag uten å tenkt noe større over det. Men la oss tenke litt...

Hvis det er en samtale med en person så kan man ikke motta flere meldinger fra andre personer. Her kan det f.eks. være en grense på la oss si 2 samtaler på en gang. Da slipper de som har samtaler å få masse forstyrrende meldinger, samt at andre slipper å kaste bort tid ved å skrive melding til den personen. Hvis det er en person sender en melding til en annen mottaker hvor det er en åpning, og den som mottar meldingen ikke er interessert, så gir personen beskjed om det, og dem er automatisk blokkert for hverandre.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 20:45

Videre så kan man si at to personer har en samtale som går over tid, men etter en stund så finner dem ut at dem ikke er noe for hverandre. Samtalen blir lukket, dem blir blokkert for hverandre, og er klare for å sette i gang en ny samtale, med en annen person.

Skjult ID med pseudonym opptimist lø. 6 juni 2015 20:46

Svarte tidligere høflig på alle meldinger, men sluttet med det etter at flere menn ikke taklet et nei og det ble svært ubehagelig meldinger. Nå har jeg blitt kongen av blokkering, men det er jo litt trist det også.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 20:51 Privat melding

Nå har det seg slik at noen mennesker kan håndtere flere ting samtidig, og med bra resultat. Noen vil kalle det multitasking. Kvinner er visst flinke til det. Noen er også flinkere til å skille ut hva som er bra og hva som er dårlig, kall det dømmekraft. Tar du vekk disse mulighetene, er det ikke så mye igjen. Blir nesten som suicide by stupidity.

Det er antallet, mulighetene og og muligheter med potensiale som er avgjørende her, ikke en køordning. Snakk om å kaste bort tid.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 20:52

Jovisst kan man overse meldinger, men det er ikke poenget. Poenget er at man gjør ting mer målrettet for personer i begge ender. Du skal ikke trenge å motta nye meldinger, når du er opptatt med en annen person. Og en annen person skal vite at det er bortkastet å skrive meldinger til deg, fordi du er opptatt med en annen person.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 20:53 Privat melding

@optimist: finnes en del av kvinnegarden som også sliter med avvisning. Er nok flere som trenger litt coaching for å takle ting i hverdagen.

Lurer på om de oppfører seg sånn med jobbsøknader også? :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 20:59 Privat melding

@CPU: det du skisserer er jo en køordning. Er det ikke personen selv som bør avgjøre om de ønsker meldinger da og da?

Hvordan skulle dette egentlig fungert i praksis? Jeg sender en melding til en person, vi starter en samtale og så er begge to automatisk blokkert for å motta andre samtaler? Hva hvis samtalen dreier seg om noe helt annet enn en kurtisering? Husker hvordan det var før med fasttelefon og ett nr. Nå har vi samtale venter, legg igjen en telefonsvarerbeskjed eller automatisk gjenoppringing. Tror vi er kommet litt lengre enn det du legger opp til.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 21:10

Ja, det er riktig at det blir på en måte en køordning. Ja, når du har kommet i samtale med ei du synes er interessant, så blir det samtale mellom deg og henne, så kan det gå begge veier, date og utflytting fra sukker, eller det var skivebom. Blir det skivebom, så blir dere blokkert for hverandre, og så kan dere fokusere på neste interessante person.

Nå tar jeg utgangspunkt i at man er her for å finne en partner, og ikke kaprer nettstedet for bruk til andre formål :)

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 21:12

Det er jo et konsept jeg illustrerer her, som selvfølgelig kan justeres, og gis opsjoner til.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 21:18 Privat melding

@CPU: Tror nok det blir mer i stil med det Litah sier, man går over til andre former for kommunikasjon når søt musikk oppstår. I en periode for de fleste vil jeg tro, er det en kritisk fase, hvor det er vanskelig å tilkjennegi at man "henger sammen", og da blir det også vanskelig å sette en status, selv om mange er veldig fokusert på det. Du vil også møte på folk som er single i fjellet uten grønn lue, bare så det er sagt, det samme gjelder folk som er i et bra forhold som går med grønn lue, bare fordi de fikk den i gave, og den er god å ha på. Du kan ikke bestemme hva andre gjør, du kan kun konsentrere deg om å gjøre så godt du kan, og skjer det ikke noe, bevege deg videre. :)

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 6 juni 2015 21:20

Nå var det jeg skisserte ikke noe som var rettet mot forum :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 21:21 Privat melding

@Litah: nettopp! Det hender prat på forum leder til date også, så ofte helt fra det blå kan dette skje. Mulighetene er der, det er opp til deg å benytte deg av det, eller irritere deg over at ting ikke er som du vil ha det. Det er da nok lover og regler i det vanlige liv, om ikke dette skal presse seg inn her også.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 21:25 Privat melding

@Litah: Tror kvinnfolkene er litt flinkere enn menn på det området, noen menn kjører jo på som det skulle vært den siste dagen i deres liv.. jada, jeg er skorpion, kjenner til det. :P

(kvinne 51 år fra Vestfold) lø. 6 juni 2015 21:31 Privat melding

@Litah
Er enig i det du skriver :) Leter etter en kjæreste jeg også. Må se på flere muligheter. Nå er det så stille her inne at jeg må vel tørre å bevege meg ut på byen ...

(kvinne 51 år fra Vestfold) lø. 6 juni 2015 21:34 Privat melding

Så bra ;) Kjedelig å gå alene .....

(kvinne 39 år fra Troms) lø. 6 juni 2015 22:49 Privat melding

Greia er det at om man svarer på en melding av nettopp ren høflighet, så tar som regel den andre part det som et signal på at h*n mest sannsynlig er interessant for vedkommende og da videre kan kjøre på med meld., naturlig nok..Om man ikke svarer så unngår man å måtte avvise og muligens såre person i en litt større grad. Noen blir faktisk sure og begynner å kverulere og mase, til tross for at man er høflig, det har jeg opplevd..Jeg svarer som regel de aller fleste meldinger, såfremst de ikke starter med sexuelle tilnærmelser..men synes alltid det er kjipt å måtte begynne med forklaringen på at man ikke er interessert osv osv..det er skikkelig kleint og bortkasta!! Jeg for min del synes det er helt ok om noen ikke svarer på meld. fra meg..heller det enn at de avviser meg skriftlig, det sårer meg ikke, jeg er med i dette gamet med viten om oddsene, men synes det er bortkasta og skulle bla bla bla med denne personen uten mål og mening..Men det er nå min formening :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 22:56 Privat melding

@SolaNord: Tror de fleste er klar over oddsene her, men noen nekter å godta dem. Blir nesten som tipping, man ønsker hele tiden å vinne en stor pengepremie, det er det som holder en gående, og uffer seg med at det var en annen som fikk premien denne uken også,

Avvisning er en øvelse for begge parter, ikke kun den ene.

(kvinne 39 år fra Troms) lø. 6 juni 2015 22:59 Privat melding

Enig @equi00!!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 23:11 Privat melding

@SolaNord: Hadd ejeg bare hatt stylter og bodd i nærheten av deg, hadde sjansen vært temmelig stor for at jeg ba deg ut. Får bare bite i gresset og godta realitetene, men jeg gjør det i alle fall, i motsetning til mange andre. :P

(kvinne 39 år fra Troms) lø. 6 juni 2015 23:28 Privat melding

Hahaha ja det var det da @equi00, tar det som et kompliment, hyggelig ;) :D

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 23:31 Privat melding

@SolaNord: Det bør du gjøre, værsågod. :)

(kvinne 39 år fra Troms) lø. 6 juni 2015 23:33 Privat melding

@equi00: Taaaaakk!! :D

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 6 juni 2015 23:41 Privat melding

@Litah: Hehe... ja, så den tråden. :) Er litt leit at sånne får holde på, de skaper jo ingen god atmosfære for seg selv eller andre.

(kvinne 39 år fra Troms) lø. 6 juni 2015 23:54 Privat melding

@Litah: Å klage etter 2 uker er litt drøyt..men at en nyligere trådstarter i forumet her var oppgitt over null kjæreste etter 5 års medlemskap kan jeg være tilbøyelig og forstå hehehe :D Man velger jo selv å bruke penger på dette, og vet jo innerst inne at sjansene er små for å treffe den rette(slik jeg ser det) ..men så har de fleste håpet da, en følelse som kan overmanne all fornuft om den sterk nok :P Jeg er bare mest oppgitt over meg selv for at jeg gidder å betale for dette, klandrer ikke sukker :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 7 juni 2015 00:02

Kall meg naiv, men jeg tror det er flere "rette" personer her inne.
Hvor mange tusen har abonnement på sukker ?
Det som er utfordringen er å komme i kontakt med dem.

(kvinne 56 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 00:04 Privat melding

Jeg syns det er hyggelig at den jeg skriver til takker høflig nei hvis det skinner igjennom at jeg har lagt litt innsats i meldingen. At man ikke svarer på "hei-på-deg" meldinger syns jeg er greit.
Må innrømme at jeg av og til er nysgjerrig på hvorfor det ikke oppleves som relevant siden jeg bare skriver hvis jeg selv tror det er en match... :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 00:12 Privat melding

Det går da an å bruke en liten bit av tiden på å sende en hilsen eller beskjed til noen man liker utseendet på, eller har sammefallende interesser, spennende yrke, etc. Må ikke være sjekkereplikker osv. Man kan da bare være hyggelig å "Se" den andre. Har snakket med flere som har takket hjertelig fordi jeg tok meg tiden å sende dem noen ord, bare fordi de tok turen innom profilen, for noen kan det være dagens høydare!

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 00:17 Privat melding

Er flere som har hatt profil her inne i årevis, meg selv inkludert, det koster meg 1 krone i mnd og er absolutt verdt de pengene:-) Alle kjærestene mine er også enig i det;-)

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 00:18 Privat melding

Så selv om jeg stod hvit brud eller verre, I'll still be here :-P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 00:19 Privat melding

Jeg skal ikke ha profil her inne så lenge, blir til abonnementet går ut i september, da er det slutt. Skifter fil, eller går på fjellet med grønn lue. :P

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 00:36 Privat melding

@equi00
Begge dine alternativ kan jo kombineres med å fortsatt ha abonnement her :-P

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 00:42 Privat melding

Jeg var inne og sjekka treet vårt, du godeste.. @epui00 :-P

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 00:43 Privat melding

Jeg trodde jeg var såpass rundt at jeg passa med de fleste ;-D

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 01:15 Privat melding

Jeg passer ikke med noen, jeg er unik. :P

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 01:22 Privat melding

Ja Sukker skrev noe sånt, at du er unik @equi00, og at om en har høy score med deg anbefalte de vedkommende å ta kontakt med deg med en gang! Ja med utropstegn :-P

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 7 juni 2015 01:24

@equi
Er du også for menn? (Sikle)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 01:26 Privat melding

@Cllou: nei, jeg er baufil. :P Mente å skifte beite. :)

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 01:27 Privat melding

Han er kanskje mer i nærheten sånn nærmere slutten av september Cllou, du kan jo håpe..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 01:31 Privat melding

Iallefall i septober. :P

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 01:33 Privat melding

Min beste match her inne er en mann fra Østlandet på 77 år, så jeg burde kanskje være litt kjapp skal vi få mange gode år sammen :-P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 01:38 Privat melding

Jeg legger ikke så mye vekt på disse matchtallene, de forteller kun datamessig hva som er likheter og ulikheter, men det sier veldig lite om personen, kjemi osv.

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 01:42 Privat melding

Ja kan være derfor jeg nøler litt med min beste match.. Sukker kan ta feil i utregning

(mann 47 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 01:43 Privat melding

@Miie46
Hahaha bra bra bra. Så kjapp deg da!

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 01:46 Privat melding

Altså tresnitt, ikke push meg please, er sunt å ikke hoppe inn i alvoret før jeg får tenkt bittelitt til.. Tror jeg eeh.. :-P

(mann 47 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 01:50 Privat melding

Ahhh må ha mæ brus. Flere som vil ha en slurk? (Kan Grans Cola overføres via nettet?)

((Opps ikke reklame her.))

(mann 47 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 01:52 Privat melding

Vil forresten tro at fleste sukkersøte samt sure ingredienser vil kunne overføres.

Skjult ID med pseudonym Bolla sø. 7 juni 2015 08:04

Svar uansett: (MAN GÅR JO INN FOR OG SE HVEM SOM HAR SENDT MLD) et høflig nei, du var ikke av interesse. ...eller et rungende JAAAAA deg vil jg ha kontakt med.....koster ikke så mye "kalorier"

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2015 09:57 Privat melding

Kanskje derfor de ikke svarer ;)
Redde for å bruke kalorier ;)

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 7 juni 2015 10:14

@CPU: Hæ? Skal man ikke ha lov til å skrive med mer enn to av gangen, synes du? Hehe, da kan jeg hvertfall love deg at det blir vanskeligere å komme i kontakt med folk. Og folk ville nok bare blitt enda mer kresen på hvem de velger å skrive med... :)

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2015 10:27 Privat melding

@my
Det var det jeg tenkte også ;)
Men jeg har vært heldig ;) de jeg har møtt har sett ut sånn som de har beskrevet seg selv ;)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 7 juni 2015 11:30

Veldig bra analyst..)..hvor kan jeg signere på ditt innlegg ?

(mann 52 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 12:10 Privat melding

Å resonnere for at alle meldinger bør besvares er like håpløst som å resonnere for at sola skal skinne på 17. mai.

Aint gonna happen. Deal with it.

(kvinne 42 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 12:36 Privat melding

@analyst - Jeg liker deg. Ferdig snakka.

Forøvrig er jeg (tilsynelatende) en av få som svarer på det som kommer inn i innboksen. Jeg mottar ikke alltid svar på det jeg sender ut, men det får nå så være. Alle skal få :) (mail altså.. ikke noe annet... :P )

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 7 juni 2015 12:38

@analyst: Du har mange gode poenger, men jeg er usikker på om nytteverdien av sukker hadde økt dersom flere hadde sendt høflige avslag fremfor ikke å svare på meldinger.

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 7 juni 2015 12:57

@analyst: Men man kommer jo ikke noe nærmere en date eller en kjæreste dersom meldingene man sender blir besvart med høflige avslag..?

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 7 juni 2015 12:57 Privat melding

@ analyst
Jeg er en av dem som svarer på absolutt alle meldinger. Får ofte ikke svar på de jeg sender selv,men det får så være. Jeg mener at det er ren høflighet å svare. Snakker noen til meg så svarer jeg.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 13:29 Privat melding

@analyst: Gode refleksjoner. Folk snakker ikke med naboen i dag, det bare et kort nikk eller grynt. Ikke rart verden er i ferd med å bli et kaldere og kynisk sted. Vi er alle like flinke til å la det skje, og samtidig finnes det unntak.

Det finnes også personer her med svargaranti som ikke svarer. Ikke helt i tråd med slik det bør fungere. Jeg har alltid ment at man bør oppføre seg mot andre, som man ønsker en selv skal behandles. Så man velger å ikke svare, og samtidig syte for at ingen svarer? Nå finnes det jo de som bare skummer, og driter i resten, helt greit hvis det er din greie, men er rimelig forkastelig fra et menneskelig standpunkt. Mange vil ikke forstå dette, og det er faktisk sånne jeg siler ut, prøver i alle fall.

Vær hyggelig mot mennesker, selv om de ikke fortjener det, de kan være din neste sjef, eller redningsmann. Det går fint an å være hyggelig og bestemt på samme tid. Blokkeringsfunksjonen er der når det tipper den gale veien.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 13:54 Privat melding

@Girl: så bra. :) Noen mennesker kjenner ikke til isbrytere (ice-breakers, jeg er skikkelig internasjonal) eller åpningsreplikker, og det er greit. Det er en årsak til at de tok kontakt, forsøk å finne det ut! Hørt om uttrykket "You had me at "Hello" ? Er man interessert i hva som surrer i andre enden, bør man jo finne det ut. Vet det er noen som ignorerer "Hei" - meldinger, de vet ikke hva de går glipp av, to av mine forhold begynte slik, de beste forholdene jeg har hatt. Jeg skjønner godt at menn velger å finne seg damer i utlandet, de er enklere for menn å forstå.

Likestilling er helt ok, jeg syns det er viktig med likhet, men det virker som noe går tapt underveis. Noen ganger må man se forbi det som er tindrende klart, og det er ikke alltid like opplagt for alle. Det finnes tusenvis av blyge menn som er verdens beste partnere, og som vil gi deg et rikt liv, og alt man lar det koke ned til er om en person sier hei eller ikke.

Har selv opplevd å være med i en diskusjon mellom kvinner om hva de syns om slike meldinger og hva de stiller som kriterie. Jeg sender i alle fall ikke "Hei" - meldinger lengre.

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 7 juni 2015 14:04

Jeg synes ikke det er noe galt i en enkel Hei-melding. Er profilen bak meldingen interessant nok, er det ikke mer som skal til for å komme i kontakt med meg :)

Men dersom profilen ikke appellerer til meg, vil et enkel "Hei" ofte bli ubesvart.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 14:05 Privat melding

Tror nok det er noen med feil forventninger når de sender meldinger til en passende tulle. Så kommer avslaget, man vet kanskje at det kommer, men nekter å godta det. Så blir man ekkel tilbake. Skikkelig voksent.

Får sånne flashbacks til barnehagen, selv om de er flinkere til å takle ting der, enn menn (og kvinner!) på steder slik som dette. Jeg sier ikke alle, men noen.

Har fått svar fra kvinner som er rimelig eksplisitte om hvor jeg bør legge ferien hen, eller hvor pepperen antagelig gror (jeg aner ikke, jeg kjøper den på butikken), osv.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 14:08 Privat melding

Hva med en automatisk melding tilbake om personen ikke tilfredsstiller kravet: "Hei, takk for melding. Du når ikke opp til mine krav, og selv ikke etter døden vil du ha tjangs. Takk for din interesse, men svaret er nei. "

Skjult ID med pseudonym gauda sø. 7 juni 2015 14:12

@equi00: hahaha

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 7 juni 2015 14:16

Litt på siden, men er det flere enn meg som ser likheten mellom stillingsannonser og sukkerprofiler ?
Jeg har nettopp lest en stillingsannonse som beskriver nøyaktig den jobben jeg gjør til daglig. Føler meg ikke kvalifisert ihht kravene som stilles, men jeg vet jeg gjør en god jobb. Skjønner ?..)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 14:19 Privat melding

@Dr. Knabel: Hehe.. Ingen vet hva de gjør, de beste i dette spillet er bare sabla flinke til å skjule det. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 15:08 Privat melding

@my: så lenge det er bra fotomotiv der, er jeg med. :) Har hørt at man må ha 60 i IQ for å tygge tyggis og gå samtidig. Så da sier vi rundt det tallet. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 7 juni 2015 15:21

@equi
Hva må man ha i IQ for å blåse tyggisboble og gå baklengs samtidig? :b

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 22:12 Privat melding

@Cllou: aner ikke, men står man ved et stup, med ryggen til, og tar et skritt bakover, er jo det ikke så lurt. Mitt forslag: 50. :P