Alle innlegg Sukkerforum

Kjærlighetens fem språk

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 6 juni 2015 08:39 Privat melding

Afrodite er en kjærlighets gudinne , hennes oppgave var å hjelpe folk til å finne kjærlighet .

Derfor vil jeg gi dere noen nøkler .som kan være viktige, i forhold til hvem dere velger og trenger i livet

Hvordan uttrykke hjertevarme ovenfor den du er glad i .

Kjærlighets språk 1: Anerkjennende ord

Kjærlighets språk 2 :Tid for hverandre

Kjærlighets språk 3 :Ta imot gaver

Kjærlighets språk 4 : Tjenester

Kjærlighets språk 5 : Fysisk berøring

Hold kjærlighets tanken full -Hva betyr det ?

Disse fem språkene ,snakker vi , noen av dem gir vi ut andre trenger vi mer .

Når kjemi stemmer , Først er vi betatt, så kommer forelskelsen og vi gjør alt for å tekkes den andre , så kommer hverdagen . Da trer våre svake og sterke sider frem i lyset , Vi trenger nå å få våre kjærlighets tanker fylt opp
.Vi kan gå lenge ,før vi forstår at vi er tomme .faktisk mange år . spenningen er borte og vi innser at den vi forelsket oss i er en annen en den vi trodde , I mellom tiden er barna kommet til verden og vi holder sammen på grunn av dem , Uenighetene blir synlige
Så en dag sniker tankene seg inn og vi blir tvunget til handling , Men hadde noen gitt oss disse nøklene hadde vi vist , hvilket kjærlighet språk vi hadde å gi og trengte å få , hadde vi opplevd det å bli gammel sammen , for valgene hadde vært mer beviste i starten ,
Jeg kommer til å skrive om vært av dem , så de blir mer utfylt . så dette blir starten på en reise . av en bok alle burde fått i 18 års gave ..

Skjult ID med pseudonym Kvinne lø. 6 juni 2015 11:15

Jeg har lest denne boken om kjærlighetens fem språk. En tankevekker for meg. Jeg har språket tid for hverandre, og eksen min hadde språket fysisk berøring og nærhet. Vi snakket dessverre forbi hverandre, og det var en av grunnene til at det ble slutt.

Samtidig har jeg tro på at et forhold kan fungere på tross av ulike kjærlighetsspråk. Man må bare være bevisst og villig til å gi og tilpasse seg for å også kunne få noe tilbake.

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 6 juni 2015 16:03 Privat melding

De beste forholdene er de som har det samme språket , eller de som gir det den andre ,trenger og omvendt :da blir det helt naturlig for dem begge .
Men bare å være bevist dem , er en nøkkel i seg selv ,Det er en stor gave .og et kjempe steg i riktig retning , vil anbefale å studere dette nøye .
Og om andre vil legge ut på forumet , sine hva jeg er og trenger , kan de som har like kontakte hverandre , da har de mye å starte med å bygge på , er så kjemien tilstede , Kan kjærlighet oppstå og bli til oppmuntring for andre , som da tørr å satse på et nytt bekjentskap .

(mann 47 år fra Oslo) lø. 6 juni 2015 17:51 Privat melding

1: Bekreftelse og oppmuntring. Bort med ord som dør hvis de sies for ofte eller på feil tidspunkt. (Feks 'Jeg elsker deg'.)
2: Med tid gjelder de heeelt spesielle stunder man setter av. Også her gjelder kvalitet fremfor kvantitet for deg fleste. (Trur jeg?)
3: Gaver kan nesten være hva som helst. Personlig synes jeg en liten fiol plukket et bestemt sted i skogen, eller en stein fra stranda, er mentalt mye vakrere enn shoppingblomster.
4: Tjenester har med respekt å gjøre.
5: Fysisk berøring kan like gjerne være øyekontakt og suss på tåa som andre ting :D

Noe av det viktigste er etter min mening å ikke tenke rutine. Ting skjer når de naturlig skjer - uten at magien dør - hvis man har rette innstilling til hverandre.