Alle innlegg Sukkerforum

Vært sukker bruker en stund

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 16:28 Privat melding

Hei jeg har vært sukker bruker en stund, møtte mange utrolig hyggelig mennesker og noen som rett og slett kjemien ikke stemmer overens med, dessverre så kan man ikke passe til alle selv om man ønsker. Men jeg må innrømme jeg er litt skuffet over sukker, kan være jeg hadde alt for høye for håpinger, men jeg selv føler at vi som er her som prøver og finne en man har lyst og prate med eller bli bedre kjent med så fyrer man av en melding, men får som oftest dessverre svært lite respons.

Mitt spørsmål her går til alle egentlig, hva forventninger har folk her? Jeg forstår at jenter/Kvinner får hauevis av meldinger og for og rydde opp må man blocker osv. Jeg har og sendt hyggelig meldinger som har blitt avvist med en gang at sorry tror ikke vi passer sammen, den tror jeg veldig mange ser selv lei av spes når man ikke helt vet hvem du sender melding til når man svarer. Mitt spørsmål, bør man ikke ta seg litt tid gjerne 1-3 dager med noen meldinger her og der og faktisk bare snakke litt se hva som skjer, i stedene for si arrogant avslag?? Jeg mener at er man på jakt etter den riktige så må man gå litt inn for det?? Selv om veldig mange her går etter utsende, vel og greit det, men tenk da hvor mye man kan gå glipp av. Er jo faktisk en grunn til at vi endte opp her, og sannsynligheten for at vi gjorde akkurat det sammen før vi ble medlem på sukker er nok bortimot 98 % vil jeg tro.

Hva synes folk, bør man bruke tid til og bli kjent, sier ikke alle, men tørre og spørre litt tørre og svare litt? Det tar gjerne ikke så mye tid..

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 16:55 Privat melding

Null forventninger her. Tar livet og medlemskapet med knusende ro og småflåser litt på forumet mens jeg venter på sommeren. Tenker forøvrig intet svar også er et tydelig svar. Greit nok.

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 7 juni 2015 17:03 Privat melding

Høyre forventninger er det nok lurt å skru ned.
Enhver får selv avgjøre hvem man føler for å skrive med, eller ikke.
Og jeg håper ikke du antyder at de som ikke ønsker å skrive med deg, og gir deg en tilbakemelding på det, automatisk er arrogante.
Senk skuldrene, og ta det litt med to.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 17:08 Privat melding

Jeg tar det med ro, men jeg synes folk kanskje er en smule kjappe med avvise folk... Er poenget mitt, og det at folk her sier at jeg skal ta det med ro, ja jeg gjør det, derfor jeg ber folk bruke mer tid på bli kjent med noen.. Men bare et ønske jeg har. Som jeg skrev jeg vil bare vite hva folk egentlig et er ute etter. Om det er Disney eventyr eller en sommer følt, eller hva man ønsker ut av sukker. Som sagt jeg tror ikke man finner kjærligheten hvis alle tar det med ro og ikke gjør noe som helt. hehe men jo tar det med ro, og koser meg. Lever livet viktig, :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 7 juni 2015 17:18

For meg har det med prioritering og tid å gjøre. Når jeg ser kombinasjonen av tekst, bilder, matchtall osv, så danner jeg meg kjapt et inntrykk av om det er noen vits i å innlede en prat. Antagelig for kjapt, men det ligger i nettdatingens natur, jeg mister sikkert noen på veien, det er helt greit. Jeg har rett og slett ikke lyst til å bruke tid på småprating med flere, da ville Sukker tatt altfor stor plass i livet. Jeg ser på Sukker som en liten kanal til et mulig møte med en eller fler, men ikke viktig. Sier som HerrFekt: Null forventninger, innom et par ganger i uka, ser hva som skjer, men satser først og fremst på livet utenfor Sukker, inkl. flørting og nye bekjentskaper. Kommer derfor aldri til å bli skuffet av Sukker :-)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 17:29 Privat melding

Jeg synes det er gode svar, men jeg har merka at uansett hvor god menneske kjenner jeg er så vil jeg aldri greie og vite nok innen 1 min, men det er meg. Jeg har dysleksi så jeg sliter nok mer her en en del andre. Jeg har det lettere og møte jenter / damer ute i hverdagen fordi jeg er den jeg er. Jeg er tydelig vis ikke så flink til nett dateing osv. Men man lærer så lenge man lever. Men jeg har jo konto her tilfelle frøken rett skulle plutselig se oi han synes jeg ser hyggelig ut. Osv.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 7 juni 2015 17:41 Privat melding

Det bunner ut i:
Attraksjon - or that special something (som er forskjellig fra person til person, men egentlig ganske universalt likevel)

Overfladisk eller ikke .. så er det jo viktig å være tiltrukket

Dersom attraksjon er på plass - så kan man snakke. Dersom man likevel kommer igang med å samtale uten attraksjon - så har man vært heldig og møtt noen på en god dag

For min egen del har ikke jeg "endt opp her". Her er jeg bare stykkevis og delt frem til jeg finner ei dame som får blodet til å bruse, nysgjerrigheten til å spire og og .. alt det andre ..

Får du ikke napp, så bytt bilder, enkelt og greit .. og gjør noe med pakka du selger - det er nettet, ikke alt er normaltfungerende her .. her er illusjoner

Det er heller ingen menneskerett å finne og få drømmedama/typen .. livet er valg, og konsekvensen av å velge eller ikke

Tenk hvor mange "brunstige bjørner" som henger over de mest attraktive profilene her inne .. hvor mange av de som maser, og de få som virkelig faller i smak - og som er klare for fase 2

Det er heller ingen menneskerett å få svar på meldinger - det eneste man kan gjøre noe med, er seg selv - ikke andre

Så til sprsm, forventinger - jeg? Tja, både ja, og nei - her må tilfeldighetene og en god porsjon flaks med i bildet sammen med alt det andre

Sukker er for meg en, kall det en kafe: Hvor folk mingler, snakker sammen og ignorerer hverandre - og plutselig kommer det noen inn døra som en ikke har lagt merke til før, eller som er en helt fremmed og ny i gamet .. derfor er jeg på sukker, fordi plutselig er det en melding der fra noen interessante, eller et bilde og videre en profil som tiltrekker såpass mye at hjertet hopper over et slag ;)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 19:04 Privat melding

Viktig å kjøpe rett abonnement. Hvis du glemmer å krysse av for "vil bli kontaktet av fine damer" blir det fort stusselig.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 7 juni 2015 19:32 Privat melding

@trapezium noen grunn til at du har blokkert meg?

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 7 juni 2015 19:35 Privat melding

Kan ikke se å ha tastet med deg engang. Weird

(mann 36 år fra Akershus) sø. 7 juni 2015 20:41 Privat melding

Jeg forventer at andre ikke stjeler mitt nick. Hmpf!

:)

Men seriøst... ikke mye forventninger. Det bare øker sjansen litt for å treffe noen. Tar det sånn halvveist seriøst, som med alle andre nettsider.

Skjult ID med pseudonym Kvinne sø. 7 juni 2015 21:26

Mitt råd er ;
Ikke start meldingen med å skrive; " hei, hatt en fin helg"
" hei, har du det fint"
" hei, hatt en fin dag"
" hei, hvordan går det med deg"

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 7 juni 2015 21:51

@ts
pfff, ikke hør på Qwercox sø. 7 juni 20:21
Kast skjorta, frem med olivenoljen, og inn på badet med seg!
Vips så har du nytt profilbilde.
Nuh blir det respons skal de se min gode mann ^^

(mann 36 år fra Nord-Trøndelag) sø. 7 juni 2015 21:57 Privat melding

Hahahaha...for en gjeng😂😂😂

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 juni 2015 22:05 Privat melding

@ts: jeg gjør som flere her inne, forventer ingen verdens ting, tar det som det kommer, og bruker tid når det passer meg, eller ikke. Har vel sagt det før, og det er en oppfordring til alle her: oppfør deg som du ønsker å bli behandlet selv. Uansett innsats med meldinger til en potensiell partner, er det mottageren av denne som avgjør. Det finnes tusen grunner for at folk ikke svarer, men det koker ned til at de ikke bryr seg. Normale mennesker med respekt overfor andre, uansett utfall, bør gi et svar på en henvendelse. Selv på jobbsøknader får du et svar om du ikke er kvalifisert. Det er et tegn i tiden at vi er kyniske, kalde og bryr oss kun om mammon. Vi gir våre hudrelapper til innsamlingsaksjoner for å bøte på vår dårlige samvittighet om nød i andre verdensdeler, selv om vi burde gjort mer. Du vet ikke hvem som sender deg meldingen, det kan være din neste sjef eller kollega, eller kanskje redningsmann når du selv er i nød. Bruk hue, vær medmenneske!

(mann 38 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 22:34 Privat melding

@ Trapezius det er en muskel på latin, Trapezium er et bein i tommel som er sikkert ikke alle vet. hehe Jeg har mye bilder,

@ Qwercox jeg skulle gjerne legge ut bilder av meg med venner, men da trenger man dems tillatelse gjør det glatt uten hvis det er greit for dem ;-) Bilde med solbrille er ikke så ille, men har i bar overkropp å, men synes ikke det passer så godt inn her.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 juni 2015 22:43

@Inked86

Han har sikkert blokkert deg fordi han mener du bor for langt unna eller noe sånt. :P
Mange som gjør det for å rydde opp i listene sine.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 22:46 Privat melding

Hun var ikke blokkert så det må være en feil i sukker.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 7 juni 2015 22:49 Privat melding

@powpowgutten hadde det vært tilfelle så er jo det litt rart når jeg aldri har tastet med han. Men som han skrev så er det nok en feil med sukker:)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 7 juni 2015 23:21 Privat melding

@my takk for godt tips, jeg har vært ganske layback kanskje litt overkant rolig små prata litt for lenge, men viktig råd det der :-)

(mann 52 år fra Oslo) ti. 9 juni 2015 01:20 Privat melding

Zepro,

Sprøtt. Du skrev jo bare fine ting, og ikke noe som kunne spores.

(mann 48 år fra Vestfold) ti. 9 juni 2015 01:21 Privat melding

Veldig bra skrevet @TS.
Jeg ble nettop avvist av ei her (skal ikke si hvem) men deet var fordi jeg skrev på forumet at jeg var glad for at jeg hadde fått kontakt med ei søt jente her, og hvor flink hun var...! Altså et kompliment... Så får jeg mail om at hun ikke ville date noen som skrev på forumet og at hun ble gjenkjent på det der - og seff blokka meg.." Imponerende menneskekunnskap, og lite seriøst...! Det skal selvsagt tillegges at hun selv er en aktiv forumdeltaker :-))

(mann 48 år fra Vestfold) ti. 9 juni 2015 01:23 Privat melding

Ja, det blir jo litt vondt i hjerterota når et håp om å møte drømmejenta så ut til å kunne bli reellt..... Men godt hun fikk frem hvem hun virkelig var før det evt. Ble noe møte....

(mann 52 år fra Oslo) ti. 9 juni 2015 01:42 Privat melding

Ja, det skjønner jeg. At folk bare blir borte er noe som skjer. Men din historie var litt mer enn bare kynisk og overfladisk. Sier mye om deg, håper det ordner seg.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 9 juni 2015 08:51 Privat melding

@Zepro: Tror nok jeg hadde konkludert med urent mel i posen om det hadde skjedd meg, hun har nok datet flere, og vært redd for å bli avslørt. Er interessen der, og du har ekslusivitet med denne personen, bør ikke dette utgjøre et problem. Men det skal sies at i en begynnelse av dating og fram til man faktisk har definert forholdet, er det veldig lite som skal til før det tipper den ene eller den andre veien, ofte på grunn av usikkerhet. Du ble nok veiet og funnet for lett.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 9 juni 2015 08:56 Privat melding

@Girl: Så absolutt. Du kan velge hva du vil utifra svaret. :P

Skjult ID med pseudonym aleccore ti. 9 juni 2015 08:58

Beste løsningen til å kurere verdens problematikken.
https://www.youtube.com/watch?v=pI_zfyJn5QU

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 9 juni 2015 09:15 Privat melding

@myerart: eksklusivitet er vel noe begge må tilstrebe seg, ikke bare den ene. Dette er i alle fall noe jeg får avklart rimelig fort.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 9 juni 2015 09:30 Privat melding

Syting er en uting uansett. Ingen som reagerer positivt på det, selv om en del ønsker å få luftet en del frustrasjoner. Tror nok det er en del som kjenner på det, men unnlater å nevne det da det kan komme skjevt ut. Vi er mennesker med følelser og da skjer slike ting.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 9 juni 2015 09:55 Privat melding

Må også legge til at jeg ikke er så mye på forum når jeg har en god dialog med en person, dette er vel tidsfordriv mens jeg søker og sender meldinger. Det er også en fin måte å få en føling på en person. Noen ganger har forum-skriblerier ført til meldingsutveksling og stevnemøte, andre ganger ikke.