Alle innlegg Sukkerforum

Svarer ikke på hei eller hallo..

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) sø. 7 juni 2015 22:44 Privat melding

Leser på flere av profilene her inne at mange ikke svarer om de får en melding med bare ett ord i.
Har sendt mange meldinger med mye lengre åpningsreplikker enn det, og det er heller sjelden en får svar likevel. Misforstå meg rett, men jeg tror det er flere som meg som blir litt resignerte når en ikke får svar uansett hva en skriver, og da blir det enklest med et "hei". Kanskje det ikke er bra nok, men hva har du gjort for å ta kontakt da? Det er bare en melding for å sjekke "temperaturen", se om du har interesse av å snakke med meg. Om du da synes du selv er for fin til å kunne nedverdige deg til å svare på en så enkel melding, da er du ihvertfall for fin for meg, enten du vil eller ei. Å være selvhøytidelig er ikke en av mine sterkeste egenskaper. Okay, dere blir sikkert nedrent av meldinger, eller snakker med en fyr for øyeblikket. Bare si det da? Det er ikke verre enn det? Bare tenk dere om littegrann av og til..:) ha en fin kveld! :)

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) sø. 7 juni 2015 23:15 Privat melding

Jotakk.:) Nå var det ikke støtte jeg var ute etter, bare å åpne litt lukkede øyne rundtomkring.:) Kjenner det irritere meg litt når det faktisk står på profilene rundtomkring at de ikke svarer på ditt og datt. Iallefall grunn nok til at jeg ikke gidder å sende en melding.:)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 7 juni 2015 23:57

Det er bare det at ingen meldinger som starter med "Hei" blir til noe.
Har lang erfaring…..

Det vanligste som skjer hvis jeg får Hei er at jeg skriver Hei tilbake.
Da blir det nesten alltid stille. Hvorfor det? (Sendt ut 30 Hel, og ser hva som skjer?) Synes det er greit å bruke en halv kalori men forventer mer av svaret enn man selv gir?

Jeg vet ikke, men jeg vet at mye stopper der.

I noen tilfeller går det videre

Hei :-)
Hei :-)

Hatt en fin helg?
Jo takk, bra. Og du?
Helt grei, uten en tur i går.. Lyst å bli kjent?

Og DER stopper det fra min side igjen. Det er jo ingenting i dialogen som tilsier at vi vil få det morsomt! Ikke engang hyggelig. Ingen nysgjerrighet er vekket….

Det er konkurranse. Det gjelder kvinner som menn… De mest attraktive trenger noe å bryne seg på. Noen som skiller seg ut. Gidder man ikke mer enn hei, så er det bedre å ta en pause. Det er min mening. Andre kan ha sin… :)

(mann 52 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 00:08 Privat melding

Man kan ha meninger om rett eller galt til kyra kommer hjem.

Forandrer ingen verdens ting.

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) ma. 8 juni 2015 00:11 Privat melding

Joda, ser den..:) Men å skrive det i profilen sin? :) Hvor mye konkurranse er det egentlig når vi sitter å ser i hver vår skjerm? Misforstå meg rett, men jeg føler iallefall at jeg har tapt når jeg måtte ta steget og begynne med nettdating. Men den "samtalen" du la ut viste jo lite eller inget engasjement fra noen av partene? Det er ikke vanskelig å starte en samtale på et hei om man vil. Det funker til hverdags, så hvorfor ikke her inne? Jeg vil iallefall ikke gå glipp av en fantastisk person kun fordi de ikkje kom på å skrive noe bedre enn hei.. De hadde iallefall "ballene" til å ta kontakt..:)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 00:19 Privat melding

Hvor stor er redselen for å bli avvist, i forhold til viljen å vinne? Hva er målet? Hva er du villig til å gjøre for å oppnå det? Ikke slutt med å sende meldinger, de som ikke svarer går glipp av mye, eller filtrerer hemningsløst grunnet alt for store krav til menn. Jeg skjønner frustrasjonen din, men bruk den positivt. Lykke til! :)

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) ma. 8 juni 2015 00:24 Privat melding

Redselen min for å bli avvist er ikke-eksisterende..:) det er boe man lærer fort på nett..:) Det er enkelt å finne noen man liker, men det er vanvittig vanskelig å ikke lete videre etter noen man liker enda bedre..;) men å avfeie alle som er dun nok til å starte med et hei.. Jaja, lykke til..:)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 00:52 Privat melding

Det at folk ikke liker at noen skriver hei :-) eller hva har du gjort i helgen, så ligger problemet hos mottaker. Hvis en jente skrive hei til meg så sier hun bare der at hun er keen, og spør om jeg har lyst og prate. Det samme er andre veien. Er som ordet oi. Oi som betyr så mye på norsk. Unnskyld jeg tråkket på foten din, oi unnskyld jeg dumpet borti deg. Osv men av og til kan oi bety Oi. ;-) hvis man har krav om hvordan personen ser ut, hva den personen gjør, hva man skriver osv så bør man kanskje ta seg en tur inn i seg selv og se faktisk om man bør oppsøke lege, eller psykiatrisk klinikk som sagt det siste er ironisk siden nettskriving ikke alltid er lett og tyde.. Alle disse kravene folk stiller og krav så spenner man ben på seg selv vil jeg si, er ikke rart ikke rart dateing industrien gnir seg i hendene når vi holder på sånn.

Jeg synes denne diskusjonen er hysterisk morsom fordi vi setter så vanvittig vanskelig krav mot andre at det blir umulig for noen og komme frem. Selv om jeg skriver en liten melding med Hei :-) så betyr ikke det at jeg ikke er kreativ eller ikke liker og prate. Jeg elsker og prate, elsker og diskutere og ha det gøy, men skal jeg vil gjerne bli kjent med folk på en naturlig måte, på byen eller andre steder så går man ikke bort og sier hei ser du har på deg en flott topp har du bh under?? Hallo det blir for dumt. Hvis det at hei er for enkelt for deg, så er det du som taper ikke jeg.

Et liten ting man bør tenke på, det finnes mer bak et hei. Jeg er av en oppfatning at enkleste er ofte det beste, kan man så gjør man, vi man så får man det til. Jeg har dysleksi jeg er ikke best på Skriverier, men det stopper ikke meg, men gir meg ingen fordel. Fordi noen henger seg opp i små bagateller som en liten stave feil. Finnes verre ting en stave feil i verden..

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 8 juni 2015 01:16

Vi (les: kvinner) får ganske mange meldinger. Jeg svarer høflig på absolutt alle, men oftest ikke langt svar. Ser jeg et bilde som sammen med en tekst vekker interesse, da kan jeg godt svare mer enn standard på bare "hei". Tipper de som ikke svarer på "hei"-meldinger ikke vurderer deg som interessant nok, basert på din tekst og ditt bilde. Nettdating er og blir nådeløst sånn sett, alle mister mange fordi vi lager en forestilling i hodet basert på lite informasjon. De jeg svarer skikkelig på er uten unntak de som åpner med humor, so msier noe som får meg til å smile eller le. Tror ikke jeg er alene, humor er mitt beste tips for å vekke sovende, blaserte prinsesser til tastaturet:-)

(mann 38 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 02:01 Privat melding

@Tinka, jeg forstår det, men jeg skriver kun Hei til Kvinner som ikke har noe profil tekst og skrive utover, jeg synes det er gøy og le, men ingen ting er bedre enn og få andre til og le, er en liten skøyer har jeg hørt på jobb, men tar litt tid før den biten kommer frem. hehe. Jeg selv bruker mye ironi og sarkasme og det funker veldig fint ute, men sjelden på nett. humor er som alt annet, smaken er som baken. Men som jeg startet med de jeg skriver enkelt hei til, nå vet jeg ikke hva alle andre gjør, så¨er det fordi jeg ikke har så mye mer info og gå på. Jeg har prøvd og skrive små og lange ting, spurt om vesentlige ting forhold til bilder, tekst hvis jeg finner det. Men der jeg har fått mest respons er faktisk på det enkle ordet HEI. Merkelig med det. Tror derfor så mange bruker det. Jeg tror det ligger i at de som har litt vett i hode de avviser ikke ting fordi de ikke vet mer, de faktisk vil vite mer fordi det er spennende.
Men som sagt Humor er ingen enkel sak, ikke alle er stand up komikere og ikke alle kan dra en vits i ny og ne. men fy det er gøy og tulle med nett troll .... :-)

Skjult ID med pseudonym Ågot ma. 8 juni 2015 03:19

Hei og hallo viser at personen er interessert i en prat, så om mottakeren også er interessert i det samme, så da burde det være grei sak prate i vei :-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 08:39 Privat melding

Denne gruppa har flere tusen medlemmer, så at alle hverken ønsker eller har tid til å bli kjent med alle. Da MÅ man ha et eller annet som fanger interessen, enten det gjelder bilder, profiltekst eller åpningsmeldinger. Slik jeg ser det har det egentlig ingenting med skyhøye krav eller at man ikke er interessert i å bli kjent med nye mennesker å gjøre.

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 8 juni 2015 09:20 Privat melding

Jeg har sagt det før å sier det igjen ;-) synes det er vanlig høflighet å svare når noen snakker til meg ;-)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 juni 2015 09:22 Privat melding

HEI..nei ingen respons :-)

Fin mandag te dæ @litah

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 juni 2015 16:41 Privat melding

@Litah svarer på det meste hu.,. Clementi liker Litah :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 16:53 Privat melding

Det er vanskelig synes jeg med bare 'hei' som førstemelding. Da bør det være noe helt spesielt som ligger i luften som begge trolig vil oppdage når de leser hverandres profiler.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 18:06 Privat melding

Svarte! Den ' hadde jeg glemt :-(

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 18:07 Privat melding

Syns det er vanskelig med å sette prikk over i'en, fort gjort å gjøre et utropstegn til en stolpe (|) eller l, så sier man "hei|" kan det jo mistolkes som en mindre flatterende hilsen. Foreslår at alle bruker Hallo istedenfor. Det er trygt. Helt Braathens SAFE. :P

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 18:16 Privat melding

Hvis profilen er interessant, så svarer jeg på "hei" og "hallo" 😊

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 8 juni 2015 18:21

Kanskje de fleste profilene du sender til er falske? Eller vet du at dem er ekte? Bilder hentet fra en person fra utlandet? Hvem vet?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 18:23 Privat melding

@fideetamor: Høres veldig bra ut. svarer du med det samme, eller går det i å liste opp kvalifikasjoner, positive og negative sider, ønsker, drømmer og sånn? :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 18:24 Privat melding

CPU: Her blir ingen trodd før jeg har sett dem i levende live. :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 18:24 Privat melding

@fideetamor
Jeg forstår den. Men 'interessant' er én ting, en annen ting er at du der og da opplever en Klaff bare av å lese profilen. (Skjer ikke så veldig ofte for å si det mildt) :O
Kunne ønske flere var mer personlige i det de skriver om seg, og ikke bare legger ut et 'matchtre' i en annen fasong. (Håper ikke jeg høres fordomsfull ut.)

Skjult ID med pseudonym Lillemy ma. 8 juni 2015 18:27

tresnitt
Du høres fordomsfull ut. (Det hadde jeg aldri trodd om deg;))

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 18:28 Privat melding

@Lillemy
Føler du deg truffet? :-|

Skjult ID med pseudonym Lillemy ma. 8 juni 2015 18:30

tresnitt
Hrumpf...

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 18:32 Privat melding

@equi00 jeg er ikke ei jente med lister.. 😉 Det viktigste er egentlig at han ikke er gift, ikke bare har lyst på sex og ikke er på alder med pappa 😝 Jeg svarer neste gang jeg er logget på.

@tresnitt forventer ikke klaff ved å lese profilen og se på bildene, men det må være noe der som gir meg lyst til å få vite mer. Om det er øynene, smilet eller at han har samme interesser som meg eller er interessert i noe jeg har veldig lyst til å lære er ikke godt å sette fingeren på. Jeg vet faktisk ikke hva som er drømmemannen for meg, eksene mine har ikke vært spesielt like de heller 😝

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 18:45 Privat melding

@fideetamor
Nei det går jo ikke an å virkelig få seg selv frem på profilen, men det er iallefall for meg urealistisk å finne et unikt klaff med noen som jeg ikke vet noe om - uten om sånt som 90% andre også skriver om seg selv :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 18:53 Privat melding

@lillemy 18:27
Hvorfor opplevde du det som fordomsfullt?
Påvirket at jeg selv 'Håper ikke jeg høres fordomsfull ut'?
Den setningen skrev jeg for å bemerke at jeg ikke ønsket å såre.

Skjult ID med pseudonym Lillemy ma. 8 juni 2015 18:59

tresnitt
Jeg skjønte det, og jeg tror ikke du er fordomsfull i det hele tatt. (Var i grunnen ment som en spøk). Men jeg må nok innrømme at min egen profiltekst ikke er av de mest oppfinnsomme, så jeg følte megnok litt truffet, ja.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 19:02 Privat melding

@Lillemy
Takk ;p Dumme meg skjønte ikke ironien. Men det er jo vanskelig å uttrykker seg personlig, jeg vet det :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 19:08 Privat melding

@fideetamor: Høres ut som en liste uansett.. hehe.. :P Men greie nok punkt da. :)

Skjult ID med pseudonym Lillemy ma. 8 juni 2015 19:11

Ikke mye dum du, tresnitt! :)

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 19:24 Privat melding

@equi00 har venninner med mye lengre og omfattende lister enn det 😉

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 19:29 Privat melding

@fideetamor; huff, godt du ikke er som dem, men man vet jo aldri, noen dålige opplevelser og vips, der var lista ja, hehe.. :P Men uansett, så lenge man vet hva man vil ha, er det helt ålreit. :)

Jeg har en liste jeg også:
- Hun må ha puls
- Hun må smile pent
- Ha varme og bedårende øyne
- Spise maten jeg serverer.

(Vent nå litt, kanskje det er hund jeg vil ha?) :P

(kvinne 46 år fra Nordland) ma. 8 juni 2015 19:48 Privat melding

Synes også det er vanlig god folkeskikk å svare på seriøse henvendelser om man skal treffes eller ikke , eller takke for kompliment. Så får man heller si at det ikke passer eller at man ikke tror man er en match....man fortjener et svar i det minste...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 19:49 Privat melding

Jeg liker veronika b. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 20:57 Privat melding

@Litah: Hei. :P

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) ma. 8 juni 2015 20:58 Privat melding

@litah enn damene da.. Jobbe litt di å eller. Eller ?

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 8 juni 2015 22:00 Privat melding

@equi00 alle har vel hatt dårlige opplevelser, men blir ikke noe lettere av å øke kravene 😝 Men har lært at hvis jeg mistenker at noen er gift, så er de nok det.. 😳

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 8 juni 2015 22:32 Privat melding

@fideetamor: Hehe.. du har så rett. :) ja, tror de fleste merker ugler i mosen mtp. møte, og møtested, telefoner, osv. hvis folk er gift eller i forhold. Det er bare helt patetisk. Har vært borti noen sånne.. Moving on. :)

(kvinne 37 år fra Østfold) ti. 9 juni 2015 01:20 Privat melding

en 'Hei' innimellom er helt greit å svare på... men 20 meldinger i inboxen med et 'hei', så mister man inspirasjon og vilje til å svare. I 98% av alle samtalene jeg har hatt med en 'hei' melding som første-melding har på en eller annen måte dødd etter 5 meldinger. Det er SVÆRT VANSKELIG å starte en samtale med en hei. Selv når folk sier det IRL, blir det som regel etterfulgt av et spørsmål, som den andre kan svare på, og dermed kan det bli en diskusjon.... men bare et 'hei' er .... meh -_- Men bare for å være sikker, har jeg skrevet det på profilen min at jeg ikke svarer på 'hei' meldinger... jeg synes jeg har 'cramma' ganske mye info på profilen min, så jeg synes at hvis folk SKAL sende meg en melding, så finnes det iallefall ett eller annet å kommentere -_-

(mann 52 år fra Oslo) ti. 9 juni 2015 01:28 Privat melding

Å løse verdensproblemer i sene nattetimer med dugelig tilgang på alkohol, har sin sjarm.

Kontaktproblemer på forumet ikke.

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 9 juni 2015 18:02 Privat melding

Eller, min gode mann Qwercox (queercocks?) - spøk, ha meg unnskyldt

.. dette handler om bilder, om fremtoning i bilder, og i tekst, men det vet du jo godt - dermed kunne det, og burde det trigget folk til å bli en mer attraktiv utgave av seg selv - for der genene er en hindring, så burde det finnes en vilje til å ville mer for å kompensere - dersom en føler for det - det er alt for lett, å hevde seg bort, og gjøre seg til et offer - frem med stål i ben og armer, og substans i hodet, så kan en komme ganske så langt, kanskje ikke helt frem, men ganske langt frem

Selvinnsikt, bedring av potensial, gode bilder, og en oppegående tekst

Folk finner hverandre, de som hører sammen og de som passer sammen - fordi de vil være sammen. Det er ikke sikkert den peneste jenta i klassen er den beste kjæresten, eller den beste elskerinna for den sakens skyld

Finn ut hvem du er, så finner du ut hvem du søker

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 9 juni 2015 18:35 Privat melding

Han drar jo i båndet @Litah. :P

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 9 juni 2015 18:38 Privat melding

Jeg møter ikke så mange vakre skogsnymfer der jeg er på tur, men hadde jeg gjort det - så hadde det vært flott

Sjarm, er komplisert - kan det læres, er det medfødt?!

Ja, hunden er en magnet, mange damer liker hunder (slike som denne) - hver gang jeg ferdes der folk er, så hører jeg "vakker hund" .. og mange kikker, og noen tar kontakt .. hunden min og jeg er ett, for det er jeg som får frem potensialet dens og han som lar meg skinne

Så, takk - min hund .. Ode` til min hund

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 9 juni 2015 19:10 Privat melding

@ Litah
Det kan være to sider av samme sak det - uten å gjøre det videre vitenskapelig, for jeg har min hund utelukkende fordi jeg vil, ville og har lyst .. og kjøpe en hund utelukkende for å trekke damer, er jo ganske søkt, men igjen .. de dyr på to ben (mennesker) slutter aldri å overraske

"All animals are equal, but some animals are more equal than others"

(mann 39 år fra Rogaland) on. 10 juni 2015 02:45 Privat melding

Jeg skulle ønske flere svarte når man sendte dem en melding slik at man kunne få vist frem litt av sin personlighet, og ikke minst fikk se litt av deres personlighet.

Å dømme en person utifra et par bilder å noe kort profiltekst gjør jo de fleste, men jeg tror mange ville blitt positivt overrasket om man opprettet dialog og fant ut hvilke bra personer som finnes bak de få bildene.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) on. 10 juni 2015 03:55 Privat melding

Når jeg får et 'hei' i innboksen, så svarer jeg med et enkelt 'hei du' tilbake. Hvis hun følger opp med 'hva skjer?', så dropper jeg hele greia. Det hun egentlig sier er: "Hverken bildene dine eller profilteksten din interesserer meg".

Det hender jeg sender et 'hei' hvis dama har bilder som appellerer, men tom profiltekst. Da er det liksom ingen vits (eller mulighet) å legge mer innsats i meldingen.

(kvinne 38 år fra Buskerud) on. 10 juni 2015 12:07 Privat melding

Jeg kan nok svare på et hei, men da bør profilen være innholdsrik, og bildene vise hvordan han ser ut.

Innholdsløs profil uten bilder som ikke skriver annet enn hei forblir nok ubesvart,

(mann 50 år fra Buskerud) on. 10 juni 2015 15:30 Privat melding

Grei oppsummering og lesing for en som er ny her i dag :-)

Skjønner at et hei kan være nok, men at jeg bør skrive litt mer. Så blir det spennende å se om jeg får noen svar.

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 10 juni 2015 16:40 Privat melding

@villrosa
Du har mange gode poeng i det du skriver. Har selv begynt å tenke annerledes. Livet blir mer spennende om man tar noen sjanser :-)

Skjult ID med pseudonym hellokitty on. 10 juni 2015 20:37

Altså.. nå blir jeg litt irritert. Det finnes, tro det eller ei, kvinner med en meeget tom innboks her inne. Det null brev. Mange besøkende, bevares, og mange tilbakevendere. Enten så har de gullfiskhukommelse - eller så er det noe annet. Hadde håpet at hvertfall en av de over 3000 besøkende kunne vært interessert i noe, men den gang ei.

Hadde jeg vært så heldig å få en melding der det bare sto "hei" i - så hadde jeg svart. Og jeg hadde svært på nær sagt alt jeg hadde fått. Jeg hadde vært SÅ glad, om jeg kunne få en henvendelse. Eller, om jeg kunne få et svar på det jeg sender ut. Men det skjer liksom ikke det heller. Det er noe med Sukker - og det virker på meg som om det er mer kresne folk her inne. På andre steder er det ikke så vanskelig å få kontakt med noen, og ei heller å komme seg på date. Så jeg vet ikke hva det er.
Og jada.. vet hva dere tenker nå ;) forsmådd kvinne må få ut aggresjon og kaller alle for kresne :P det er ikke helt sånn, for jeg bruker sukker som et supplement til andre ting, men det er ergelig å ikke komme i kontakt med folk når man så gjerne vil. Og innimellom går det litt på selvtilliten løs også. Men, jeg er evig optimist og satser på at gode ting skjer snart :)

(mann 52 år fra Oslo) on. 10 juni 2015 20:49 Privat melding

Hellokitty,

Det er veldig trist å høre. Nettdating er brutalt og kan knekke selvtilliten til noen og enhver.

Det sier mye om deg at du likevel er positiv, men du bør vurdere om Sukker er verdt det.

(mann 31 år fra Akershus) ma. 15 juni 2015 23:31 Privat melding

Tror du nailet den her Ojlovold. Utrolig mange selvhøytidlige damer.

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 15 juni 2015 23:41 Privat melding

Altså hei og hallo holder massevis. Er ofte de lange fortelle livshistorien sin som virker så masete. Har du tekst på profilen trenger du ikke å gjenta det på melding. Da er det gaaaanske greit med hei å starte med. Svarer man så svarer man gjør man ikke så er det ikke fordi du bare skrev hei.

(mann 41 år fra Østfold) ti. 16 juni 2015 00:46 Privat melding

Hvis man føler seg så resignert at man ikke orker å legge sjela si litt i meldingen, så er det bedre å ta pustepause, samle seg, og komme sterkere tilbake. Tenker jeg.

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 16 juni 2015 01:40 Privat melding

Hei hei alle sammen ,Kanskje droppe alle regler .eller lage nye .alle er verdt noe .her inne ..
Sier noen .Hei
svar hei og følg det opp med .hei på deg ,du kjekke eller noe annet ,pluss humor kan vel ,å er vel ikke så vanskelig ..spør om det har vært snøstorm der i natt ,
Faller du av prøv på nytt , der dere slapp sist

(mann 41 år fra Oslo) ti. 16 juni 2015 01:41 Privat melding

Man må gjerne ha de forventningene man selv finner for godt å ha, men ingen skylder noen et svar, enten det er et kort "Hei!" eller en skolestil man velger å sende i vei.

Og om ovennevnte forventninger ikke blir innfridd, står man fritt til å revurdere forventningene sine, eller som andre later til å gjøre, stemple de som signaliserer sin manglende interesse ved å ikke svare tilbake, som høytidelige.

Ellers er det jo slik at om man mener at noen er for fin for en, slik trådstarter hevder, om de ikke velger å svare på en så enkel melding som "Hei!", så er det strengt tatt en selv som tar seg selv høytidelig, eller hva?

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 16 juni 2015 06:16

Enig med my. Så blir ikke fniske avspborindene avbrutt med sånne røde floktråder hele tiden.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 16 juni 2015 10:49

Høler du blylluppsklokkelikokene alt nå? Da få vi fojte os.

(mann 36 år fra Akershus) ti. 16 juni 2015 14:35 Privat melding

Jeg fikk en melding som kun var "...."

Funka på meg. :)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 16 juni 2015 16:23

Drittkul vanpnyn. Kanskje jeg får til en bedre.

¤v~
j j j j

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 16 juni 2015 16:29

+'|'- . .Qæ''
WWHHb

Skal vel ikke undervurdere denne heller.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ti. 16 juni 2015 16:33

@TrappeCelsius
Hun fortalte deg at hun hadde lange øyevipper og masse kviser på overleppa;-) Ærlig jente:)

@Cllouu og @dumy!!!
Dem er ikke goe, dem er perverse dem, vampyrer og sånee hengengde greier, usjjjjjj.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 16 juni 2015 16:44

("@").("@")
\\\ WMW ///
/// MWM \\\

Slurp

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 16 juni 2015 17:57 Privat melding

https://www.youtube.com/watch?v=aEWa9p1rxKk