Alle innlegg Sukkerforum

Date første date andre date

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 9 juni 2015 21:22 Privat melding

Hva skal en snakke om på første date eller hva skal en ikke snakke om ?

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 9 juni 2015 21:33

Fryktelig vanskelig!
Muligens lurt å styre unna religion og politikk sånn helt i starten?
Er alltid en fordel at han er hakket mere snakkesalig enn meg siden jeg ikke er så voldsomt god på smalltalk med folk jeg ikke kjenner..

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 9 juni 2015 21:44 Privat melding

Hehe gjelder ikke meg da, ikke enda i vært fall , har ikke kommet så langt , bare laget en ny tråd ,se hvor den ender opp hen

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 9 juni 2015 21:50 Privat melding

Man bør snakke om det som ligger hjertet nærmest syns nå jeg, kanskje prate om hva du liker ved personen, hvilke forventninger du har, hør hvilke forventninger han har, hva han tenker rundt dette møtet f.eks. Kanskje skifte av emne eller sted, fra å sitte stille til å gå en tur, ofte endrer folk seg i måten de snakker eller kanskje kroppspråk. Spørs egentlig hva du er på jakt etter å utforske. Man gjør jo seg ganske kjapt opp en mening om dette er en som passer, eller ikke. Noen personer kan bruke litt tid til å formulere seg, ikke snakk imellom, vet det er noen som gjør det, og det kan være veldig irriterende. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 9 juni 2015 21:59

Unngå å ta opp tema som ekser, sex og generelt negativ omtale av andre vil jeg si. Ellers kan man vel prate om alt mulig ?

Leste et sted at det ikke er lurt å sitte rett overfor hverandre, det kan virke konfronterende. 90 graders vinkel er visstnok det optimale..hehe..

Skjult ID med pseudonym Dude77 ti. 9 juni 2015 22:02

Støttes DR. Knabel.
Eneste unntaket mtp ekser, er hvis det er barn og delt omsorg inne i bildet. Greit å få avkalrt om hvordan det fungerer osv. Samtidig får man inntrykk om det "virkelig" er over osv.

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 9 juni 2015 22:26 Privat melding

Hva ligger i løst og fast ?

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 9 juni 2015 22:38

God kjemi eller ikke, that is the question.
Det vel ca. 2 minutter å finne ut om den er god.

(kvinne 35 år fra Akershus) ti. 9 juni 2015 22:39 Privat melding

VÆR DEG SELV... Da vet du at om vedkommende ber deg ut på ny date så liker de deg for den du er ... :) Ellers så kommer du til å tenke i etterkant kanskje jeg burde vært slik eller heller sakt det....
En liv, en sjanse....carpe diem og håp på det beste....finnes uansett ikke garantier med noe..

(mann 52 år fra Oslo) ti. 9 juni 2015 22:55 Privat melding

Du starter med å påpeke at daten var heldig med bildet, og at det er imponerende hvor langt mulighetene for bildebehandling har kommet.

Fortell litt om deg selv, alle eksene var håpløse, og at alle som ikke er med deg er mot deg. Vis at du interesserer deg for verden rundt deg med å fortelle om hvor fæle muslimene er, og krydre det hele med å briljere med din kunnskap om at jødene egentlig står bak alt.

Bestill det dyreste på menyen, klag høylytt, og stikk av fra regninga når du går på do.