Alle innlegg Sukkerforum

Mer under overflaten.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dino on. 10 juni 2015 15:27

Tenker på dette med å ta seg tid til å svare selv om personen i andre enden virker total uinteresant. Nå har jeg vert på sukker lit av og på å jeg har aldrig tatt kontakt med noen med meldinger kortere en et par setninger. 97 % av alle meldingene som blir lest av motaker får aldrig noe svar å dette syns jeg er veldig trist. jeg har vert på noen dates etter hvert å samtlige så nær som 1 har villet gå lenger å starte et forhold med meg men avstand lifs situasjon ol har jort at jeg ikke har kunet se håp for et forhold å det er blit avslutet. vil frem til er at jeg er ikke kresen men jeg må ha god kemi å gode fremtidsutsikter med jenta jeg vil gå videre med... videre så eg eg nå veldig god en med alle jeg har vert på date med selv om jeg på en måte har skufet dem. hva da ,med dere jenter som ikke svarte på akurat den meldingen fra den mannen? hva har dere gåt glip av? mange av oss menn kan ikke trylle med ordene på dene siden å veit ikkje hva dere vil høre i første melding. poenget mit er at det er først ute på date eller i en samtale på telf skyp ol en først får en reel følelse av kemien å derfor tror jeg ale vi som søker vår siste kjæreste her ine går glip av mange gode matcs da samtalen aldrig kommer i gang :-/ personlig svarer jeg på samtlige meldiger selv om det ofte er en et høflig: Takk men Nei takk...

noen andre som syns noe om dette?

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 10 juni 2015 15:36 Privat melding

@ Dino
Jeg gjør det samme, svarer på alle meldingene jeg får. Starter også samtaler med menn jeg kanskje egentlig ikke ville snakket med tidligere. Går utenfor "boksen".

(mann 50 år fra Buskerud) on. 10 juni 2015 15:42 Privat melding

Godt poeng du har der. Nå er jeg helt ny her, så jeg har ingen erfaring å dele enda. Men håper jeg får noen svar. Og prøver å lese litt diskusjoner for å lære :-)

Ha en god dag

(mann 52 år fra Oslo) on. 10 juni 2015 16:00 Privat melding

...pent jobba å få svar fra 3%..