Alle innlegg Sukkerforum

Så hva skjer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kalimera lø. 13 juni 2015 18:10

Lurer på hvorfor det er så fryktelig vanskelig å få kontakt med gutta her på Sukker. De som svarer er som oftest useriøse, mens de motsatte (eller som gir uttrykk forat de ER seriøse) er tause.
Har ikke lavt selvbilde eller noe slikt, derimot svært oppegående og ok, men nå sniker andre tanker seg innpå. Ikke så sikker at dette er bra for alle, så kanskje skulle vi være litt menneskelige?Sånn i forhold til å gi tilbakemld? Bare meg som føler det sånn?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 13 juni 2015 18:39 Privat melding

Er ikke så vanskelig å få kontakt, nei. Utfordringen ligger kun i at de ikke er innenfor mitt fylke, så da begrenser det seg. Men har tenkt mye på en del ting som er blitt sagt. Bl.a. at er du ikke i et forhold, er du annenrangs. Det irriterer meg, kjenner jeg. Det kan være en av grunnene til at jeg forblir singel, rett og slett fordi det betyr ikke noe for meg om jeg er i et forhold eller ikke, livet mitt er like rikt på opplevelser. Jeg har mennesker som jeg kan dele ting med, og folk å prate med når jeg har tunge dager, så jeg trenger ikke et forhold. Unntaket er hvis det dukker opp en dame som gir meg grunn til å holde på henne, ser det blir vanskeligere etterhvert som tiden går. Men det er selvsagt lov å se hva som er der ute, og det er hva jeg gjør nå. :)

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 13 juni 2015 18:45 Privat melding

Du er ikke annenrangs , hvor kom den ifra

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 13 juni 2015 18:51 Privat melding

@afrodites: Det er blitt nevnt ved noen tilfeller i diskusjoner her og andre steder, frustrasjonene og det som kan leses mellom linjene. Dette bryr meg virkelig ikke, bare litt lei meg for hvordan noen tenker.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 13 juni 2015 19:00 Privat melding

Hvis noen tar kontakt med meg så selvfølgelig svarer jeg tilbake ;)

Skjult ID med pseudonym håp lø. 13 juni 2015 19:50

Jeg tror vi bare må ta inn over oss at folk her på sukker er like forskjellige som folk er i virkeligheten.

(mann 52 år fra Oslo) lø. 13 juni 2015 20:53 Privat melding

Kløft.

Verre er det ikke

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 13 juni 2015 22:07

Vel, jeg er faktisk mer interessert i damer nå enn noen gang tidligere.

Man lærer av sine feil og nå vet jeg akkurat hva jeg er ute etter.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 13 juni 2015 22:36

Jeg vil ikke gå i detaljer på åpent fora, men jeg er ute etter den kvinnen som gir meg lyst til å gjøre alt for henne. Den følelsen har jeg aldri hatt og ærlig talt er jeg redd for å gå i graven uten å ha opplevd det.
Så enkelt - så vanskelig.,,)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 13 juni 2015 22:49

Takk for det..

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 13 juni 2015 23:07

Dette er for søtt, selv for sukker.
Det vi trenger nå er litt humor..)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 13 juni 2015 23:25 Privat melding

Pupp - men det er ingen som ler av det nå. :P

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 13 juni 2015 23:28

Dersom det er det beste du kan komme opp med er det faktisk morsomt i seg selv..haha..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 13 juni 2015 23:32 Privat melding

Hentet fra en av Leif juster sine sketsjer. Fyren er konge! :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 13 juni 2015 23:35

Fjolls til fjells - en klassiker.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 13 juni 2015 23:51

Min Norsk favorittkomiker tror jeg må være T.Kirkevaag. For et oppkomme av ideer...

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 14 juni 2015 00:11

@equi 23:25
Hva skal man med puppor på forumet?

Skjult ID med pseudonym Hudz sø. 14 juni 2015 00:14

Det er like vanskelig å komme i kontakt med jenter her på sukker, det går begge veier :-)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 14 juni 2015 00:19 Privat melding

Kan med hånda på hjerte si det er samme ulla andre veien og, nesten ingen av de jeg sender melding til heller svarer så du er ikke alene der gitt, som noen andre sier ta det med ro, gro deg fast og ikke gidd og kast bort tiden sier noen.

Skjult ID med pseudonym Mossing sø. 14 juni 2015 00:24

Kan ikke svare på de meldingene jeg ikke får.. :-P

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 14 juni 2015 00:30

@Mossing
Hvorfor ikke ta steget fullt ut og svare på også dem du ikke får?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 14 juni 2015 00:39 Privat melding

@Cllou: Det var Juster som sa pupp, ikke jeg. :P

(mann 36 år fra Akershus) sø. 14 juni 2015 03:03 Privat melding

Svare på meldinger man ikke får ja.. kanskje det.

Det tikker jo inn en og annen melding, og jeg tar mot til meg og sender noen, men det er litt upraktisk å være Donald på nett, og kun få kontakt med de som bor veldig langt unna. Det er ikke så enkelt å reise til en annen kant av landet i ens ærend for å treffe noen man kanskje ikke klarer å omgås overhodet. Det er tross alt eneste måte å vite 100% om det kan funke.

Med mindre noen vil være internettkjærester?

(kvinne 64 år fra Hordaland) sø. 14 juni 2015 03:31 Privat melding

Eg synes dette nettet er heilt idiotisk .<<<<<<<<<<<der er ingen her som er egentlig seriøs,då hadde dei tatt kontakt. Eg har alt eg trenge kun en venn å reise med,penger har eg eg sjølv.Har ikkje tenkt å leva på nokon

.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨Første og siste gang eg er på nett.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 14 juni 2015 09:51 Privat melding

Skryte: Nå har jeg gått 25 timers marsj, og vil ikke ødelegge den følelsen ved å sitte foran en dataskjerm, så jeg er kort:

".. når ikke hjertet til de som kan kjøpe. Gå i en annen butikk, noe mer fruktbart, eller let på en annen hylle"

Hadde Romeo og Julie vært like kjent dersom de møtte hverandre på sukker? Tristan og Isolde? Pellias og "lady of the lake" blabla ..

En må jobbe for å finne kjærligheten, virkelig og den er ikke for alle

Frustrert av sukker=logg av

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 14 juni 2015 09:54 Privat melding

.. lettere, eller mer bedagelig og enkelt og tatt det på sparket om en hadde bodd innenfor ring 3 (men, heldigvis gjør jeg ikke det selv)

You go girl!

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 14 juni 2015 10:00 Privat melding

Sukker er undergrunnsbanen, eller en mørk kjeller, eller et skittent toalett. Er det der man møter kjæresten sin? Noen, ja, de fleste, nei .. gå dit blomstene vokser, dit duftene er

Skjult ID med pseudonym Rita sø. 14 juni 2015 11:49

@ TS

Jeg tror svaret her er: ha litt tålmodighet. Det er mye som skal klaffe her, og en kan ikke forvente at det blir bingo på første forsøk. Man skal som kjent kysse mange frosker før det dukker opp en prins. Men har ikke mistet troen på at det er mulig (har en konge i sikte).

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 14 juni 2015 14:19 Privat melding

@TS: Sukker mangler et element som er veldig viktig: fysisk kontakt. Derfor er det viktig å få en forbindelse, og rimelig raskt komme til enighet om et møte. Sukker (og andre steder med samme tankegang) gir deg bare en betalt mulighet til å komme i kontakt med mennesker innenfor dine søkekriterier. Det er billigere enn å gå på byen, men kanskje mer tidkrevende når det kommer til stykket.

Samtidig er det en avstand når man sitter og skriver til hverandre, ikke alle forstår ironi og visse typer humor, kanskje ikke uten å få andre signaler, et blikk, et smil, en humring eller latter. Man kan ha en flott skriftlig kjemi, men null kjemi irl.

Det er også en del bitterhet å finne her inne, mange sårede fra kjærlighetskrigen, ikke alltid like lett å se med en gang, og de gjør ikke letingen lettere. Men ikke gi opp! For det er den ene du skal finne, ikke alle de andre. :)

Skjult ID med pseudonym Rita sø. 14 juni 2015 17:07

@equi00

@ equi00 Noen ganger skriver du så innsiktsfullt at jeg fryser på ryggen, og tenker - ja, han har skjønt det. Men jeg mener at god skriftlig kjemi er et veldig godt utgangspunkt for god kjemi når man møtes face to face (erfaringsbasert).

Og i det siste avsnittet du skriver; jeg leser også mye mellom linjene, og til tross for en til dels ganske fleipete tone, finner jeg mye spor av mennesker som jeg kunne like, uavhengig av kjønn. Vi er vel alle her for å finne "den ene", selv om vi prøver å kamuflere det i ironi.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 14 juni 2015 17:16 Privat melding

@Rita: Veldig bra, takk skal du ha. :) Skriftlig kjemi er selvsagt en medvirkende årsak til et fysisk møte vil jeg tro. Prøvde vel egentlig ikke å nedtone den biten, men ville poengtere at det er noen fryktelig galt som mangler på et sted som dette, og det er det fysiske. Ofte er det når det fysiske ikke er tilstede at konfliktene oppstår, derfor må fysisk kontakt komme som en fortsettelse, tror mange sliter med å få til kontakt skriftlig, mens med fysisk tilnærming kanskje fungerer ting bedre. Bare mine tanker rundt dette. :)

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 14 juni 2015 17:43

Helt enig my! Mye bedre å treffe 17 for mye enn en for lite!
Synes fortsatt det er litt skummelt å møte opp på første daten, men det er jo bare å hoppe i det, og helst så raskt som mulig.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 14 juni 2015 17:56 Privat melding

@my: den første dosen er gratis. :P Er nok viktig for Sukker å ha brukere, hvis ikke stopper jo inntektsstrømmen rimelig fort. Fra å skrive til hverandre, bør det ikke gå lang tid før et møte finer sted, sant det.

Det er nok mange som siler litt vel mye, dem om det. De vet hva de vil ha, alt annet er mindre viktig, og man har jo bare ett liv å leve, og får man ikke leve med en som tilfredsstiller kravene, lever man heller alene.

Man kan jo undre seg over kvinner som ønsker høye menn velger det fordi det er genetisk programmert, og ikke er åpne for at mindre menn kan løfte dem til nye høyder, eller gi et rikere liv. Eller hva med de kvinner som ønsker barske menn, om man velger en mindre barsk en, går du glipp av noe? Kvinner som er kravstore skyr jeg som pesten, rett og slett fordi jeg ikke når opp, og ikke vil nå opp, da jeg har andre kriterier som jeg mener er viktige. Jeg er fullstendig åpen for hva som helst, så det som kommer min vei vil jeg vurdere, selvsagt, men da er det avstand og hyppighet av å kunne treffes som står høyest. Utover dette er jeg rimelig åpen.

Så får de som har nådeløse krav leve med sitt, og finn det de finner, eller som finner dem. Jeg dømmer ingen, syns bare det er litt leit, for kanskje han du trenger, og som vil gjøre livet ditt til en vakker opplevelse, han når ikke opp. Nok om det. :)

Skjult ID med pseudonym kalimera sø. 14 juni 2015 19:22

Haha masse gode svar her:) Drar nok like fort ut som jeg dro inn, men er jo verd å prøve seg? Foretrekker rl framfor nett, helt klart:)

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 14 juni 2015 19:47 Privat melding

Kan vel si det samme når det gjelder den kvinnelige delen her også.
En kan heller ikke skylde på at en ikke så meldingen, for den for en jo beskjed om.

Ofte så ser en bare at meldingen er lest, og at en ikke en gang ofret 1 minutt på å sjekke profilen til den som sendte meldinga..

Kan en ikke bare akseptere at enkelte ikke er så gode på første meldiger, og heller finne ut at dei neste meldingene blir bedre ?

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) sø. 14 juni 2015 20:17 Privat melding

Du aner ikke hva du kan gå glipp av når du ikke svarer. :)

(mann 43 år fra Vestfold) sø. 14 juni 2015 21:03 Privat melding

Jeg syns det er vanskelig å få hjerter fra damer. Er det noe galt? Burde jeg legge ned profilen og bli huleboer?

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 14 juni 2015 22:00 Privat melding

Legg ned alle fylkes grenser og alle er i samme bås ...Frem med hest kjerre og raketter, seilfly . fallskjerm ,båt ,hurtigtog å jaa bilen er jo oppfunnet :-)

Skjult ID med pseudonym Hudz ma. 15 juni 2015 00:16

Utrolig vanskelig å få noen respons av det kvinnelig kjønn her inne. Generell folkeskikk eksiterer ikke her inne :-P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 15 juni 2015 00:34 Privat melding

@my: støttes av gåstol. :P

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 15 juni 2015 00:36

@durr Det går ikke å gjennom analysere kravene fra folk og komme til feil konklusjon. Mange som er her har erfaring på hva som fungerer for dem. Det at de setter krav, som ikke handler om "den kroppen, " det flotte støkket" og "pene, lange ben og spretten rompe", er fordi de tar dette seriøst og er på jakt etter noe varig. Det er det samme med disse testene som vi svarer på. De er der for at likesinnede skal få match og kunne få start på noe varig.

Menn er ikke bedre enn kvinner. De søker etter en sprek, leken dame, flott utseende, slank, trene, være sporty, være kosete og ha flotte ben.

Det å ta vare på kroppen betyr for meg at de jeg søker skal passe på helsen sin gjennom sunn mat og normal aktivitet. Jeg liker ikke treningsekstremister og hopper over slike profiler der dette er inne i bildet.