Alle innlegg Sukkerforum

Svare på en mld:)

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Rogaland) sø. 14 juni 2015 14:52 Privat melding

tenke litt høgt her.:).

Når ein/ei. Event. Sende ein mld t dg Og detta e ein person du ikkje har lyst og skriva med.så e det altid greit
Og få ein t bake mld som:
(takk for mld osv).:). Altid greit me ett svar.:)
Må jo sei at me menn lure jo og litt på Om det e utseende som då ikkje e bra nok eller koffer me ikkje får noe svar.ja me kan sikkert ta ett hint om ikkje svar ikkje innteressert. Men alt itte kos en ser på det:). Ha ein fine dag alle:).

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 14 juni 2015 15:16

 

Jeg synes dere her er veldig utseende fokusert. Jeg har fått meldinger fra noen og takket for interessen. Grunnen er at jeg sjekker matchtreet og da ser jeg mye røde og orange blad i forhold til det som betyr mye for meg. Jeg er her inne for å finne noen som passer meg og da firer jeg ikke på krav som ikke-røyk osv. Det er viktig for meg da jeg aldri har røkt selv og plages med røyklukt. Noen takker jeg nei til fordi de er ute kvinner mellom 18-35 år når de selv er 50-60. Synes det er respektløst av disse å tro at unge kvinner vil ha dem når de ikke vil ha noen på sin egen alder selv. Takker også nei til de som spør etter kos. Får da inntrykk av at noen menn som ikke kan kjøpe sex på gaten lenger har havnet inn her. Så det er mange grunner, men ikke match er den største.

Skjult ID med pseudonym Jadda sø. 14 juni 2015 16:00

Når det kommer en melding som kun inneholder "Hei" og profilen er uten både bilde og tekst, så ser jeg ingen grunn til å svare.
Det er en del av det her inne....

(mann 31 år fra Rogaland) sø. 14 juni 2015 18:23 Privat melding

Joda det e rg enige i.
E du 50-70 og skrive t de på 25-35.
Og e det useriøse mld som noen av dei du nevne, så e eg såklart enige me deg.
Men for oss andre som har noe i profilen teksten og gjerna har lyst og treffa noen:).
Så hadde enn sotte pris på ett enkelt svar:).all respekt t deg som svare:)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 14 juni 2015 20:46

Kan være de sjekker matchtreet om det er mye grønt.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 14 juni 2015 20:53

Har du sett at under besøkende & lister er det link til Profiler med svargaranti? Jeg har ikke sjekket det selv, men det virker som alle får svar. Da spørs det om det er noe du liker der.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) sø. 14 juni 2015 21:14 Privat melding

I de fleste tilfellene jeg ikke har svart så er det gjerne at jeg leser, og er opptatt med no og eventuelt går i mine egne tanker hvor alt sånt blir glemt😳 hjelper heller ikke med elendig hukommelse😂

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 14 juni 2015 21:19 Privat melding

Et enkelt svar på "temaet" er at den andre ikke er "nok" intressert.... Personen får kanskje flere mlder av andre personer som er mere interessante og dermed rykker du bak i køen.. Om du er her inne for å virkelig se om du kan finne en "drømmepartner" og du får en hyggelig mld av h#n så glemmer du ikke å svare... Den må man lenger ut på landet med for min del.

Skjult ID med pseudonym jente80 sø. 14 juni 2015 21:20

Hvis jeg ser at vi matcher på det jeg synes er viktig på treet og jeg liker det jeg leser og ser, så svarer jeg. Ikke superopptatt av utseende, for ikke alle er fotogene, men må være noe der som appellerer til meg. De jeg ikke føler matcher meg på viktige ting på treet og andre ting de svarer jeg ikke. Svarte alle i starten, men etter x antall surmaga svar på avslag, så gjør jeg ikke det lenger..

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 14 juni 2015 21:22 Privat melding

@villrosa hehe sovet ut og klar til jakt
@inkeed86 det kjente jeg meg igjen i ,bare en tur ut i haven/butikken er nok til at en glemmer ,eller at det kommer nye meldinger over det gamle eller noe slikt

(mann 52 år fra Oslo) ma. 15 juni 2015 21:23 Privat melding

Høflighet er overvurdert. Du er litt styggere enn jeg ønsker meg, må du si...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 15 juni 2015 21:25 Privat melding

Ikke galt å si nei, hvis jeg treffer noen og de skal si meg noe, vil jeg at det skal være ærlig, uansett hvor mye det gjør vondt. Evnen til å takle avvisning gjør deg til et sterkere menneske vil jeg tro. De første gangene er det litt tøft for kroppen, nesten som å se knallrosa og signalrødt sammen, men så går det over etter en stund. :P

Jeg er ikke redd for å si nei. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 15 juni 2015 21:43 Privat melding

@goldengate: Noen legger sjela si i et "Hei!" vøtt. :P

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 16 juni 2015 09:14

Jeg hadde ikke skrevet med en mann som skriver på diallekt på den måten der. Det er ikke skriftspråk, og hvis du gjør det til de som ikke engang er fra samme område som deg, fører det til at jeg må lese teksten flere ganger. Respektløst ved henvendelser til nye mennesker.

Skjult ID med pseudonym Rita on. 17 juni 2015 07:56

@Villrosa

Herlig! Årnær sæ de sø..