Alle innlegg Sukkerforum

Forvirret

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym forvirret ma. 15 juni 2015 22:59

Hei! J ble kjent med en her. Vi snakket lenge ca 1,5mnd. Tok lang tid 3 uker før vi møttes.Vi snakket sammen hver dag. Vi møttes og kjemien var der og vi lo og snakket masse. Holdt hender når vi gikk sammen o.l. Andre gang vi møttes ble jeg møtt med kyss rett på truten. Vi snakket,kysset og lå på sofaen. Etter det dro han på ferie i 8dager.Fikk meldinger mens han var på ferie. Når han kom tilbake snakket vi mer på tlf.Vi ble enige om å møtes. Samme dag vi skulle møtes går jeg inn på hans facebook profil så ser jeg bilde av han med en thai jente. Tenkte jaja sikkert en jente han møtte der. Så trykket jeg på navnet hennes og der stod det at han er i et forhold med en henne.Jeg spør han rett ut, er du i et forhold?. Han blir sur og kjefter på meg. Og jeg blir beskyldt for å være stalker,sjalu osv. Sier ingen skylder noen noe og at han plutselig ikke trenger drama osv. Jeg spurte et spørsmål og fikk det til svar. Hva synes dere om dette?. Er det plutselig ikke lov å spørre noen om de er i et forhold?.

(mann 52 år fra Oslo) ma. 15 juni 2015 23:05 Privat melding

Stygt å le, men herregud.

Når man reiser til Thailand tar man med hasj og thaijente tilbake. Sjekker inn hasjen, thaijenta i håndbagasjen. Ikke omvendt, bad mistake. Noe med oksygen eller temperatur i lasterommet. Husker ikke, men det ble mye styr..

Uansett, han har funnet en annen og synes det er ubehagelig at du spør. Meld deg inn på Sukker.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 15 juni 2015 23:09 Privat melding

Jupp, move on. :)

Skjult ID med pseudonym forvirret ma. 15 juni 2015 23:09

Haha jeg er nok her allerede gitt. Men kanskje mer skeptisk enn før.

Skjult ID ma. 15 juni 2015 23:11

Det er ikkje bra. Ein bør i utgangspunktet vera åpne og ærlige når ein er på søken etter ein kjæreste. Det må være lov å spørre synes eg????.

Skjult ID med pseudonym gauda ma. 15 juni 2015 23:13

For en kjip fyr. Du har all grunn til å være forvirret. Og sint. Synd du måtte kaste bort tiden din på han.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 15 juni 2015 23:20

Sikkert bare et pro forma ekteskap slik at hun skal få komme og få et bedre liv i Norge.
Ikke noe å bekymre seg over. :P

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 15 juni 2015 23:29

Du var hans lille tidfordriv og krydder…. Mens han nok hadde en helt annen rolle i ditt liv - slik det så ofte er. Jeg har lært å snakke om ting ganske tidlig på grunn av sånt.

Altså hva er intensjonen din med dette? Hva ser du for deg? Det kan jeg spørre om alt på f.eks tredje møte. Og før han ser meg i øynene og sier at han ser for seg at det KAN bli alvor, og jeg tror på det, gidder jeg ikke. Har droppet flere kjekkaser fordi de svarer for vagt, type: Kan vi ikke bare nyte livet og se hvor dette tar oss? Haha…. Veldig kjedelig for deg å oppleve. Men jeg er sikker på at du har lært mye av det.

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 15 juni 2015 23:36 Privat melding

Hehe tro meg denne karen var flink med ord. Han lette etter kjærligheten og syntes jeg var herlig og det ene og det andre. Var ikke måte på hvor "ærlig" vi skulle være. Og vips så dukka det opp en thai jente på 8dagers ferie =p

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 15 juni 2015 23:37 Privat melding

Og deeeeeer var ikke jeg så anonym lenger! Voila! Haha!

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 15 juni 2015 23:41

Noen er bare drittsekker også. Og det er lite man selv da kan gjøre. Annet enn å prøve å gjenkjenne dem neste gang. Har gått i baret flere ganger selv… Vil du juge og er gode på det, er det vanskelig å ta det. Men fint du ikke var mer involvert enn du var i alle fall. Og bedre lykke neste gang! :)

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 15 juni 2015 23:46

Det er ikke lov å spørre om det så klart @mocca3, særlig når han faktisk er i et forhold ;). Det er klart du er både sjalu, stalker og lager drama når du spør om det som er helt åpenbart for alle...Isja meg...er det mulig??

Virkelig ikke vært å bruke et minutt på en slik en...

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 15 juni 2015 23:54 Privat melding

Jeg sitter jo igjen med at shit klarer man virkelig å være så 2faced?. Og faen at jeg brukte så lang tid på en dust som han.

Skjult ID med pseudonym jente80 ti. 16 juni 2015 00:25

Jeg datet en fyr i ni måneder jeg.. Plutselig slutta kontakten helt. Noen år senere dukket han tilfeldigvis opp på jobben min, med kone og to små barn. Ut fra alderen på yngstemann, så tipper jeg kona var gravid hele perioden vi traff hverandre.. Jobbet innen reiseliv da, så sjekket passasjerlista, og barna hadde hans etternavn. Han driver med nettdating fortsatt. Blir kvalm av folks dobbeltliv altså, gjør det ikke lettere å stole på folk 😖😩

(mann 36 år fra Nord-Trøndelag) ti. 16 juni 2015 00:35 Privat melding

Seriøs fyr her blandt alle gale.ta kontakt:)

(mann 41 år fra Oslo) ti. 16 juni 2015 01:05 Privat melding

Selvfølgelig er det lov å spørre noen om de er i et forhold. Men det er også lov å reagere som en tulling, noe denne fyren later til å gjøre.

Han har dog rett når han beskylder deg for å være en stalker (men hvem er ikke det i vår digitale tidsalder med Internett og sosiale medier?), og du fremstår vitterlig som sjalu når du går inn på profilen til en jente som er avbildet med ham på profilen hans. Og med mindre han har lovet deg noe, eller lånt noe av deg, så skylder han deg ingen verdens ting.

Det kan ellers stemme at han ikke trenger drama, vet fra egen erfaring at det er noe jeg selv har svært lite bruk for, men kan ikke se hvordan det at du setter ham til veggs kan karakteriseres som drama. I så fall er det jo strengt tatt han selv som er ansvarlig for drama i denne historien. Og om han virkelig ikke trenger drama, burde han kanskje tenkt seg om både to og tre ganger før han lagde drama ved å holde på med deg, samtidig som han tilsynelatende var opptatt på en annen kant.

(kvinne 31 år fra Oslo) ti. 16 juni 2015 02:43 Privat melding

Det var ved flere anledninger jeg begynnte å lure hvem "jenta" var da meldingene sluttet ikke å komme og den ene var Værre enn den andre. Var som å se en fjortis skrive "bitche" meldinger. Nei nå blir det infrarød scanning fremover. Hehe!

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 16 juni 2015 06:12

Ewerybådy lais. Klokbe gbord.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 juni 2015 07:45

Hmm....
@mocca3 og jente80
Hadde disse gutta profilbilder? Av alle menn i Norge er det nok en liten andel som har moral til å holde på sånn. Problemet er at et sted Sukker er helt perfekt for dem, spesielt så lenge de kan ligge uten profilbilde. Det er det som gjør det mulig. Med profilbilde blir de nok fort avslørt.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 16 juni 2015 09:10

Enig med My. Ikke bli venn med dater på Face book. Det er så fristende å kikke og snoke og lure på hvem alle er. Vent til du har avklart om det blir noe mer, om dere faktisk er venner eller blir kjærester.

Nå kan du si at det var greit at du oppdaget noe om han du ellers ikke hadde fått vite så fort. Men samtidig hadde det kanskje vært hygggeligere for alle parter om han heller hadde fortalt deg det. Før eller siden måtte han jo ha nesten gjøre det. Og da er det HAN alene som må stå for sin oppførsel. Nå ble plutselig du problemet… i alle fall i hans øyne.

(mann 33 år fra Buskerud) ti. 16 juni 2015 11:07 Privat melding

@TS
Denne figuren er vel klovn på mer enn en måte :o) Det er jo ganske klønete å bli sint for at du oppdager noe som han selv har lagt ut for all offentlighet hahaha

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 juni 2015 11:20 Privat melding

Har da ingen betydning om dater havner på facebook, man har da begrensede profiler for sånne. Facebook er et sosialt medium, ikke familiealbum. Man får bare passe på å være ryddig i hvordan man legger ting opp til enkelte.

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 16 juni 2015 11:40 Privat melding

Jeg fikk et råd av en eldre dame en gang , om noen sårer deg noen gang ,Skriv ned navet hans/hennes på et papir , stryk over det med en penn ti ganger så brenn det , hun sa ikke hvorfor ,men kan jo prøves, stryk dem ut ei etter en ...

Skjult ID med pseudonym forvirret ti. 16 juni 2015 11:46

@kravstor Ja profilbilder profiltekst og albumbilder.

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 16 juni 2015 15:39

Jeez, vente til han kunne fortelle det selv? Nei vet du hva?! Det hadde kanskje aldri skjedd. Fyren skriver at han er i et forhold på fb samtidig som han dater andre? Man trenger ikke noen "avklare-forventningene-samtale" for å skjønne at det ikke er greit. Jo før man finner ut sånt, jo bedre!

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 16 juni 2015 15:44

PS: Og nei, man er ikke stalker om man finner informasjon om en person som ligger på facebook.

Skjult ID med pseudonym jente80 ti. 16 juni 2015 15:57

@kravstor ja, både bilder og tekst. Har til og med album med bilder.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 16 juni 2015 21:09 Privat melding

@ TS
Du skal bare vite hvor mange mannfolk som bruker dustete tid på dustete kvinnfolk 😂😂😂😂 . Bare å lese igjennom forumet så ser du 😉

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 juni 2015 21:27

Bør vel kanskje være noen enda tydeligere søkekriteriener som bare kan besvares med ja eller nei. Er singel? Ja/Nei
Søker kjæreste i et monogamt parforhold? Ja/nei.
Om man oppdager at noen opplagt seiler under falsk flagg så kan det jo rapporteres til Sukker.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 21:38

En ting er å date flere samtidig, så lenge man er åpen om det. Han var ikke åpen om det, og oppførte seg latterlig da du oppdaget det. "Angrep er det beste forsvar". Det dramaet han ikke ville ha lagde han selv som Scipio77 er inne på.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 21:53

Jeg synes ikke folk skylder hverandre så mye, bortsett fra en ting, å være ærlig om hvordan ting ligger an. Jeg forstår det slik at du ikke spurte om han traff andre / var i et forhold (før du oppdaget det på facebook). Burde han sagt noe tidligere, selv om du ikke spurte? Ja mener jeg. Men her er det sikkert delte meninger. For meg er det sleipt å sende deg meldinger, avtale møte (holde deg varm) mens han samtidig var sammen med en annen, uten at du fikk vite noe om det.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 16 juni 2015 21:53

Forsvarer da ikke oppførselen hans på noen måte her. Han er ufin i hele stilen og angrep er beste forsvar. Likevel synes ikke jeg at dater har noe å gjøre på FB så lenge forholdet er uavklart. Men andre må gjerne mene noe annet.

Var dere venner på FB forresten, eller har han til og med åpen profil?

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 16 juni 2015 22:18

Hvorfor har ikke dater noe på fb å gjøre?

I dette tilfelle var det jo flaks at hun var der :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 juni 2015 22:21

Den digitale verden gir muligheter og skaper noen nye problemer også. Kanskje vil det tvinge seg frem et behov for å ha status på FB. Jeg har det ikke idag. Hvis disse problemene er så store så kanskje FB er det eneste mediet som kan regnes som pålitelig. Man kan tenke seg at man linker Sukker konto mot FB. Sukker henter da fødselsdato og status fra FB. Eller kanskje det er en dødfødt tanke. Er vel ikke vanskelig å skaffe seg en fake FB konto.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 16 juni 2015 22:23

Les innlegget mitt 09:10.
Fordi man så lett blir for nysgjerrig på hvem alle er i forhold til den man dater. (Også de rundt de som IKKE er drittsekker, og ser på hvem som har likt hva, lurer på om de har hatt noe på gang hvis de kommenterer hvor kjekke de er på det nye profilbildet sitt osv.)

Jeg er verken sjalu eller usikker vanligvis, men jeg tar meg selv i å skaffe mest mulig info på den måten. Og av og til skulle jeg ønske jeg ikke drev på sånn. Men nettopp fordi man er i en situasjon der man faktisk ikke har blitt lovet noe, men kanskje bare håper på noe, så blir det lett til at man analyserer alt.

En mann som som har bildet av kjæresten sin på FB og dater en annen uten å klargjøre noe som helst er jo bare kjip, men forhåpentlig hører han til mindretallet. Kanskje han ville bli oppdaget fordi han ikke hadde baller til å si noe? Hva vet jeg. Generelt mener jeg at dater ikke har noe på fb å gjøre.

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 17 juni 2015 00:31 Privat melding

Problemet ligger jo i at "vi" var ærlige. Begynnte hele greien med hvor lenge har du vært singel. Når sist var du i et forhold osv.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 19:47 Privat melding

Tror jeg har rimelig kontroll på hvordan jeg slipper folk innpå meg, ungen tar det nok en god tid før de får oppleve, først skal andre ting på plass. Vesla er dråpen som får vektstanga til å kræsje i murveggen. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 20:07 Privat melding

@my: Med meg: ca. kvarter til 2-3 år. :P Jeg skal føle meg rimelig trygg på personen og etablert et forhold før jeg introduserer vesla.

(mann 41 år fra Akershus) on. 17 juni 2015 20:08 Privat melding

Synd at folk oppfører seg slik TS beskriver.
Men jeg er ikke lengre overrasket. :(

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 20:11 Privat melding

@villrosa: Så bra! Kjøra showet! som de sier i Stavanger. :)

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 19 juni 2015 22:56

@Villrosa

Veldig hyggelig at du har hatt en vellykket date. Men hvorfor i all verden velger du å fortelle om det i en tråd der temaet er noe helt annet?