Alle innlegg Sukkerforum

Leve med ett handicap.

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Akershus) ma. 15 juni 2015 23:46 Privat melding

Hei, jeg har ett usynlig handicap. Og henger langt ettet mennesker på min egen alder når det gjelder utdannelse jobb og karriære. For meg har det vært veldig vondt å møte mennesker som har behov for å prate om dette og vurdere min verdi som menneske utifra dette. Jeg har måttet gjemme meg på fest fordi jeg har blitt lei meg. Jeg har med tid og stund lært meg å leve med dette. Det er utrolig tøft å bli stilt til vegs når man ikke gjør noe i hverdagen. Og man lærte seg fort å pynte på sannheten. Dette er også ett problem når man bestemmer seg for å skrive profil. Hvor ærlig skal man være?! Noen som kjenner seg igjen?

Andre som har falt utenfor alt i perioder av livet?

(mann 52 år fra Oslo) ma. 15 juni 2015 23:57 Privat melding

Slapp av. Alle bløffer på seg mer enn de kan stå inne for. Livet er verken som i reklamen eller statusoppdateringer på fb. Du er bare hakket mer ærlig.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 16 juni 2015 08:56

Ikke fortell mer enn det som er relevant for hvem du er i første omgang. Aldri lyv, men posjoner gjerne sannheten.

(kvinne 43 år fra Vestfold) ti. 16 juni 2015 19:10 Privat melding

Hvis det er et handicap som er synlig i hverdagen, beskriv kort hva det innebærer før du fokuserer på alt du likevel kan og har lyst til å gjøre 😊 La oss se mulighetene, ikke begrensningene

Skjult ID med pseudonym Himyaknow ti. 16 juni 2015 19:53

Har selv ingen utdannelse, og bryr meg fint lite om hva folk mener om akkurat det. Lev med det. Bare du har det bra med deg selv er det et fett.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 20:03

Veldig godt råd fra Line_S synes jeg!
Preben har også skrevet en god artikkel som heter: "Hva feiler henne"? Har du lest den? Kanskje den kan være til litt hjelp mht hvor ærlig du bør være i en profil?

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 16 juni 2015 20:16

Han skrev jo nettopp at det ikke var et synlig handicap da…

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 20:25

@metoo
Var det meg du svarte? I så fall, - mente ikke å si at de har samme handikap. Men for meg virker det som de begge er usikre på hva og hvordan skrive om det i profilen sin. Det Preben anbefalte, slik jeg forstår han, er å skrive kort om hva det handikappet vil si for en framtidig kjæreste. Og resten bør handle om hva han har lyst til, kan og vil.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 20:28

Skrive om det = skrive om sitt handikap
Puh!

Skjult ID med pseudonym kåtkreps69 on. 17 juni 2015 07:53

Hvis vi har samme handicap i værdagen det er jo en grund til at vi oppsøker slike nett steder som dette. Vi må ha nok sex å få utløp for de sexuale vi har i oss som vi ikke for fri gjort. Det å kunne hjelpe værandre med begjær da vil vi se muligheter. Å gå og være kåt hele tiden å tenke kunne på sex er ikke bra. Tenk så mye du for gort hvis du kan få deg sex nor du vil å så mye du vil. I sedet får å gå rundt å dømme om sex å vere sxuelt skrubbsulten så er det bare å sende en SMS å du for det du vil hs. Håper jeg finner ei dame som trenger å bli pult for jeg bare må ha det.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 17 juni 2015 16:17

@wille
Nei, det var til Line. Som ikke hadde lest TS hovedinnlegg spesielt nøye. ;)

(kvinne 43 år fra Vestfold) on. 17 juni 2015 16:29 Privat melding

Skjulte handicap kan også påvirke hverdagen i stor grad @metoo

Skjult ID med pseudonym Hepps sø. 21 juni 2015 20:40

Med tanke på profil vil jeg vel si man bør være ærlig, men uten å gå inn for å ødelegge for seg selv. Personlig har jeg et syndrom som ville kvalifisert til uføretrygd dersom det hadde blitt fanget opp da jeg var yngre, men per i dag mestrer jeg det så godt at man må ha profesjonell eller personlig erfaring med tilsvarende for å kunne "avsløre" meg i det daglige liv.

I min profil er jeg ærlig med personlighetstrekkene som er knyttet til syndromet, men jeg går ikke så langt som til å navngi det. Det kan vente til jeg har blitt litt kjent med en person.