Alle innlegg Sukkerforum

Hva er finest på små damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 22:20

Jeg er liten og normal kroppsbygning. Petite som min frisør sier hver gang. Har litt problemer med å finne ut hva som kler små damer best. Korte el. lange jakker, vide el. smale jakker og bukser. Høye el. normale hæler.

Ser høye hæler på små damer latterlige ut i og med at hælene blir så dominerende?

Kan ikke figurnære klær få en liten kvinne til å se mindre ut?

Jeg har inntrykk av at menn foretrekker de høye, slanke. Ser profiler til menn her inne at mange menn vil akkurat det, og at de i tillegg vil at de skal være pene med former.

Jeg har aldri brydd meg om at jeg er liten. Var samboer med en mann som var over 30 cm høyere, så det var ikke noe problem. Tvertimot så var han nesten som min bodyguard.

Men tilbake til klær? Finnes det noen kleskyndige her som har øye for klær og høyde?

(mann 31 år fra Aust-Agder) ti. 16 juni 2015 22:29 Privat melding

Hei.

Jeg er en av de mennene som faktisk liker at jentene er små. Ikke dverg, men små, som du sier petite.

Når det kommer til klær så er det så mangt som kan passe. Kommer helt ann på hvem du er som person, fargen på håret, øynene, kroppsholdning osv.
I mitt tilfelle så ville jeg kikket ekstra godt om ei lita jente, som er voksen og går ordentlig kledd. Ikke sånn ball, eller bunad kledd, men en stil som hun er komfortabel i og selv synes er fin. Ei jente som har selvtillit og samtidig ikke er tom mellom øra, det er tiltrekkende uavhengig av klesstil ;)

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 16 juni 2015 22:38

Selv er jeg en litt høy jente, og har alltid vært ørlite misunnelig på mine "små" og nette venninner. Mange jenter liker at mannen er (litt) høyere enn henne, og dersom man er lav har man jo plutselig et mye større utvalg å velge mellom enn de høye jentene (dersom det er av betydning, da). Så tenk på det :)

Personlig syns jeg lave jenter kler høye heler, figurnære klær og korte jakker. Men det er mye som kan være fint, så det er bare å slå seg løs og gå i det du føler deg vel i :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 juni 2015 22:39

Jeg er mann og 187 høy. Ikke moteekspert på noen måte, men kan jo uttale meg om hva jeg liker. Det mest opplagte først, med mindre du har veldig kort overkropp og lange bein i forhold til overkropp er det klart du kler høye hæler. Jeg tror mange menn synes det er flott, og personlig foretrekker jeg fortsatt å være høyest når damene går med sine høye hæler. Du har altså en fordel her fremfor de høye jentene, dumt å ikke utnytte den. Selvfølgelig skal du bruke figurnære klær. Ikke vulgært, men et bra klassisk snitt. Mange små jenter i sydeuropa som kan kle seg. Ta en shoppingtur til Italia og bli inspirert:)
Lange korte jakker blir jo litt avhengig av dette med ben og overkropp. Har du korte ben bør du jo unngå lang jakke.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 16 juni 2015 22:49 Privat melding

Barnetruse med fransk åpning?

Nei, blir feil for meg. Sånn er det å være gammeldags.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 16 juni 2015 22:52 Privat melding

https://www.youtube.com/watch?v=8t2oM6majlI

Horisontale striper i stedet for vertikale. Jeg er ellers ingen ekspert, men jeg vil generelt si at om du har et veldig klart skille mellom jakke og bukse vil du se lavere ut enn om tingene går mer i ett. Svarte, trange klær er vel det du vil se minst/lavest ut i tror jeg.

Er ingen fan av høye heler på generelt grunnlag. Og de med heler vil man alltid vite at går med heler (pga. bråket). Kanskje noen sko med ekstra såle i stedet (da er det ingen som legger merke til at du har jukset til du tar de av deg ;)). Men ellers går det jo på hva du selv kler og føler deg komfortabel i.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 22:54

Takk for flotte svar. Men jeg sliter virkelig med å finne rette klær. Bruker 34 og 36 avhengig av hvordan overdelen ser ut. Naturen har gitt meg litt for store bryst som gjør at tettsittende overdel lett ser litt vulgær ut. Og det er ikke meg. Skal se voksen ut også, men har alltid sett altfor ung ut. Måtte vise bevis i en alder av 30 år, tenk hvor ydmykende det var da jeg var yngre. Nå har jeg endelig begynt å få linjer i ansiktet som får meg til å se voksen ut og etter alder.

Har lagt merke til jentene i Italia og i Sør-Amerika. De ser så feminine ut.

Jeg vet ikke om jeg vil se altfor feminin ut da jeg er friluftsmrnneske og liker å gå i turbukser. Men kan ikke gå med turklær daglig. :-/ Jeg er blond og har mørkegrønne øyne med blå ring ytterst.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 22:58

Må tilføye at jeg er woman in black. Har funnet den eneste fargen som gir helhet, men har fått høre at det er så kjedelig farge.

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 16 juni 2015 23:03

Hehehe, Apache. Mange vil nok kalle det du beskriver her for luksusproblemer. Du høres jo veldig nydelig ut :)

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 16 juni 2015 23:03 Privat melding

Sier ingen ting annet en at jakten på Apache starter om en to tre minutter, bare en følelse jeg fikk
Så alvor :
Små jenter er vakre uansett ,så om du ikke liker farge på kler så veldig, kan du jo putte farger i tilbehøret

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 23:04

Pinterest! :-) Jeg liker å se der for inspirasjon. Søker du på petite style outfit eller lignende, så kommer det mange nyyydelig antrekk opp.

Skjult ID med pseudonym gauda ti. 16 juni 2015 23:09

Angående overdel: Den trenger ikke å være tettsittende og utringet, men kan likevel være figurnær. Naturen har gitt meg litt for små bryster, og da fungerer også figurnært men ikke tettsittende best :)

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 23:09

Klippekort, horisontale striper gjør forskjell i den videoen. Liker ikke å gå på hæler som bråker. Myke såler som overrasker er bedre. :) Det finnes høyehæler wedge som ikke bråker, og bruker det nå og da.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 23:13

@Fettberget (for et påfunn av et profilnavn).
Er du like slagferdig offline? Du har jammen mange kreative, morsomme og uventa kommentarer. :-) På profilbildet ditt ser du ut som en alvorsmann. Men bilder bedrar ja. Det er i grunnen mange slagferdige folk her inne nå. Ingen nevnt, (bortsett fra Fettberget) og ingen glemt. Forumet er inne i en god fase nå virker det som. Nye ansikter og navn også. Artig!

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 23:13

Gauda, jeg har nok ingen luksusproblem. Finne klær 34/36 med store bryst og liten i vekst er meget slitsomt da de fleste kvinneklær i Norge er laget for høyere kvinner, og de som går i min størrelse er unge jenter.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 23:15

@Fettberget Hahaha

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 23:18

Noen gode tips her. Jeg må innrømme jeg leser litt mote blogger. Er selv 162 og nett. Enig, det kan være en utfordring å finne klær.

http://stylista.no/blog/ulrikke-lund/10-stylingtips-for-lavepetite-jenter

(mann 52 år fra Oslo) ti. 16 juni 2015 23:22 Privat melding

Lasta ned en forumapp og koblet rett i hjernebarken. Bestilte feil først og endte opp med noe islamgreier. Gikk rundt og siterte Koranen, endte opp hos PST med tre dagers brev- og besøksforbud. Men nå er alt greit, sitter som en kule, det bare renner ut kommentarer.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 23:25

Willie, takk for tipset. Har ikke pinterest så fikk kun se litt. Fant andre sider om dette. Lettere å se enn å tilpasse det på meg.

Tro om det finnes stylere for vanlig folk i de store byene i Norge?!

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 16 juni 2015 23:31 Privat melding

hehe @ fettberget tar kaka du ,og første prisen i kveld på forum

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 23:33

@Fettberget
Må le, titta innom profilen din nå. Vi er jevngamle. Alle bladene på matchtreet var sorte, bortsett fra lysegrønt blad på humor!

Unnskyld avsporingen Apache. :-) Ja, det burde da finnes stylere for vanlige folk også? Jeg kan av og til få veldig gode råd til antrekk av butikk personalet. Noen er jo helt fantastiske.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 23:34

@Villrosa, det er akkurat det at dagens mote er trange, smale bukser der høye hæler vises som noe gedigent. Liker bootcut som er finere til slike hæler, men ikke til wedge da det lett ser klumpete ut.

Jeg må innrømme at jeg har gått mye i svarte smale jumpere, men vide svarte benklær. Det ser ikke pent ut, da det ser ut som jeg er klar for tur i skog og mark.:)

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 23:39

@Willie, greit med avsporing med humoristen Fettberget her.

@Fettberget, du får nå sagt det. Flott med egen stand up komiker her på forumet.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 16 juni 2015 23:39

Hva med personlig shopper? Flere butikksentre som har det. Ofte gratis første timen, så 5-600 kr timen deretter. Men det blir kanskje litt kjøpepress? Jeg ville kanskje kjent det i alle fall. Men det trenger kanskje ikke være det? Mer for å få tips og sånt.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 16 juni 2015 23:59

@Wille, den bloggen du linket til ga mange gode tips. Fant også en av en japansk jente. De viste enkle klær uten for mye dilldall. Liker rene enkle linjer. 

Personlig shopper er ikke noe for meg. Det er stressende da jeg ikke liker å gå i moteforretninger. Tar korte kjappe runder i så fall. Mine yndlingsbutikker er elektronikk og mat.

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 00:21

@afrodites, jakten på Apache kan bli farlig, hehehe. Navnet sier alt.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 17 juni 2015 00:35

@Apache
Jeg tror kanskje du ville likt Pinterest. Det er lett å lage seg konto der. Da har man et hav av inspirasjonsbilder foran seg. Forstår godt det du sier om Personlig shopper. Det kan bli et pes, og med et mer eller mindre subtilt press om å handle noe.

Jeg har bygget opp en basis garderobe. Jeg har nå uvanlig lite klær, men mange kombinasjonsmuligheter. "Alt" kan brukes sammen med alt. Utrolig enkelt! Kanskje det kunne vært noe for deg? Siden du ikke er så glad i å shoppe. :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 17 juni 2015 00:50

Greit med høye hæler og sånt men personlig synes jeg det er bittelitt komisk. Ikke pga hvor høy eller lav kvinnen er men det minner meg om batmankostymer m/brede skulderputer og sånt :D

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 17 juni 2015 01:03

Synes personlig du burde hatt minst et par høyhælte sko som bråker😀. Må innrømme at jeg av og til våkner av høyhælte sko på utenfor. Da må jeg bare ta meg selv i at jeg må se hvem det er:) Dessuten vet jeg at jeg har vært for lenge singel og må reaktivere profilen!:-)

Skjult ID med pseudonym aleccore on. 17 juni 2015 04:52

Høye hæler er noe av det styggeste en kvinne kan ha på bena uansett størrelse og fasong.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 17 juni 2015 07:42

@aleccore
Må si meg veldig uenig i dette. De fleste som er lave har også ganske korte ben. Da kler de høye hæler. Skulle noen i utgangspunktet ha veldig lange ben kan jeg si meg enig. Men dette gjelder jo noen svært få. Uansett, synes jeg ikke man burde bruke høye hæler hele dagen lang. Kan ikke være bra for kroppen. Må innrømme at jeg ikke liker klumpete sko. Ingenting er så tiltrekkende som timeglass figur. Det er det eneste som alle menn gjennom alle tider og på tvers av alle kulturer har blitt tiltrukket av. Viktig å fremheve dette. Vil si det må være det overordnede målet.

(kvinne 45 år fra Sør-Trøndelag) on. 17 juni 2015 08:31 Privat melding

Signerer Litah! :)

(mann 35 år fra Oslo) on. 17 juni 2015 09:31 Privat melding

Er det noe behagelig å gå med disse helene da?

Skjult ID med pseudonym Benchpress on. 17 juni 2015 10:38

Figurnære klær synes jeg er sexy både på korte og høye jenter. Samme med høyhælede sko! Go for it! :D

Skjult ID med pseudonym aleccore on. 17 juni 2015 11:11

Its not why you think. @ Girl.

(mann 35 år fra Oslo) on. 17 juni 2015 11:30 Privat melding

Litah: Så lenge man syns det er behagelig selv er det jo greit.

Jeg har helt fra jeg var liten hatt en følelse av at damer med høyhelte sko er overlegne oss andre :). Det er noe med den lyden "her kommer jeg, og det skal alle få vite".

Som sagt, aldri vært noe fan av høye heler, men om dama vil gå med det er det ikke noe problem for meg sånn sett. Ingen deal breaker for å si det sånn.

(mann 41 år fra Østfold) on. 17 juni 2015 12:05 Privat melding

Vet du, synes faktisk ikke høyhælte sko er så forbanna fint jeg. Dere virker så ustø og jeg blir redd for å ta for hardt i dere. Skal du falle, så skal du falle for meg, ikke på grunn av meg. Dessuten gjøre dette så forbanna vondt når ingen av oss kan danse.

(mann 47 år fra Oslo) on. 17 juni 2015 14:08 Privat melding

Helt enig med deg, @Ymmot
Dessuten minner høyhæla sko meg om kinesiske tåskrumper-sko.
-Fordi det er en like rar kulturinnprentet norm som sier 'dette er stas'..... og da synes mange det er stas, uavhengig av hvor ubehagelig eller pent det er. Denne 'sånn er det bare'-måten å tenke på er ikke akkurat min favoritt.

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 17 juni 2015 14:18 Privat melding

Jeg synes det er sexy , løfter frem kroppsholdningen , beina virker lengre ,kvinner føler seg kvinnelige .hva kan være galt med det , Fint, så sant det ikke er snøstorm , da er det ,ikke så praktisk :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 14:29 Privat melding

Setter pris på små damer, MÅ ikke ha høye sko, man bør være fortrolig med sin egen høyde syns jeg. Er bare 172, og kort til å være mann, men gjør det meg noe? Nope.

Gå med det du er komfportabel med, bry deg ikke om andre meninger, det er du som skal ha på deg klærne, og du som kjøper dem. Nok snakka. :)

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 17 juni 2015 15:14 Privat melding

@villrosa jeg gliser ,vi får holde oss til tresko :-)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 16:03

Menn som synes kvinner med høye hæler ser overlegne ut må erkjenne at det sitter kun i hodene deres. Men at høye kvinner som går med høye hæler sender ut et signal ubevisst er vitenskapelig bevisst. Og det har med mottakeren å gjøre. Høye kvinner generelt får lettere jobb de ønsker og klatrer lettere på karrierestigen, på tross av at de mindre kan ha bedre papirer, pga at inntrykkene som sitter i mottakeren sitt hode. Og har de høye klikkhæler så demostrerer de også makt, igjen inne i hodet til mottakeren. Små kvinner må jobbe mer og jobbe hardere for å komme opp selv om de ha alle papirer i orden. Det er også forsket på menn og høyde. Der er det å være høy og mørk som er tingen. Høye pene kvinner med høye hæler er også statussymbol for menn i visse kjendiskretser, i utlandet er det utbredt blant fotballkjendiser og artister. Disse kvinner vet aldri om de er kjæreste med mannen pga kjærlighet el. utseendet. Det samme med rike menn som ikke alltid vet om det er kjærlighet el. pengeboka. Uansett så er det gjensidig utnyttelse.

Generelt synes jeg at høye hæler er fine til visse klær. Det finnes mange typer høye hæler: stilett, tynne spisse ikke stilett, blokk, kile og bestemorshæl osv. Platåsko nevner jeg ikke for de er utrolig stygge.

Selskapskjoler og høye tynne hæler er penest. Lave hæler til flott lange selskapskjoler er ikke elegant. Bukser med bootcut er også finest med høye tynne hæler, og kilehær og lave hæler ikke pent. Til trange, smale jeans går alt unntatt joggesko.

Det er ingen vits med forhøyende skoinnlegg da vitsen er å se pen ut med sko. Bruker jeg høye hæler så er det fordi det skal gi en elegant finish uansett om jeg tror det kler meg el. ikke, og da er innleggssåler en stor vits. Høye hæler gir et feminint inntrykk og med kjole gir det inntrykk av stramme legger. Går med lave 

(mann 52 år fra Oslo) on. 17 juni 2015 16:04 Privat melding

Høye hæler og Madonnas bh tok livet av vannsenga..

Skjult ID med pseudonym gauda on. 17 juni 2015 16:11

Oi, her var det mange regler jeg ikke kunne :))

Smale jeans og converse/joggesko går jeg med nesten hver dag og føler meg fin som bare det :) har dessuten noen platå-aktige sko (nye av sesongen) som er superfine. Men dette er min smak da.

Min konklusjon: Det finnes ingen regler. Alt er lov. Og smaken er som baken... :)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 16:14

@gauda, smaken er som baken og bra er det. Trist om alle hadde vært kloner. Må bare tilføye at det jeg skrev ikke er regler, men mitt subjektive syn. :-) Kanskje utenom lange selskapskjoler og sko i visse kretser.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 17 juni 2015 16:34

@Apache
Tror du overdriver fordelene til de høye jentene. Ja, på jobbmarkedet er det nok statistisk målbart at de kommer lengre. Det som også er kjent er at de høyeste jentene med den høyeste utdannelsen og høyeste posisjonene i yrkeslivet er de som sliter mest med å finne en partner. De ønsker ofte partnere som er høyere, lik eller bedre karriere og utdannelse og det er få å velge mellom. Mennene de ønsker seg har ikke noe imot jenter som er lavere og ofte velger de jenter med mindre ambisjoner også. Dermed blir det få igjen. Hvis jeg ser et veldig pent ansikt som har vært på besøk på profilen min uten at jeg selv har besøkt den profilen, da vet jeg at det dreier seg om en jente som er høyere enn 175cm.

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 16:45

@kravstor, nå var det jobbmarkedet jeg skrev om og statussymboler til verdenskjente menn, og ikke vanlige norske menn.

(mann 35 år fra Oslo) on. 17 juni 2015 18:21 Privat melding

For min del har jeg ikke noe behov for at kvinner skal føle seg så utrolig feminine. Ikke til hverdags ihvertfall. En gang iblant? Joda. Om dere syns det er behagelig/fint selv så værsågod, bruk helene deres på gymmen for alt jeg bryr meg :).

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 18:37 Privat melding

Syns damer kan gå mer i tresko. :P

Skjult ID med pseudonym Lillemy on. 17 juni 2015 19:00

Jeg synes ihvertfall jeg får penere holdning med litt høye hæler, men de tynne er det jo heeeelt umuuulig å gå på!

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 19:24

@Lillemy, skoene med høye, tynne hæler er helseskadelige om det brukes ofte.

Har en episode med de forresten da jeg var ung og sko med stiletthæler i alle farger var mote. En kveld på tur til en restaurant krysset vi en sterk trafikkert gate som var brolagt med små steiner, og midt på gaten satte skoen seg fast, hahaha. Det var umulig å få den løs. Lyset gikk fra rødt til grønt. Det var utrolig kjedelig. Så tok en bilist affære. En pen dresskledd mann stoppet trafikken og kom bort og tok skoen løs og sa "her er den lille skoen din Askepott" og blunket. Den mannen reddet meg fra en umulig situasjon.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 19:44 Privat melding

@Apache: Pokker, du gikk jo glipp av et eventyr, kvinne! :P

Skjult ID med pseudonym Lillemy on. 17 juni 2015 19:50

Apache
Søt historie! :)

(mann 39 år fra Buskerud) on. 17 juni 2015 19:51 Privat melding

Hun her er/var 1.52 - søt, men også elegant (ofte blir petite søte, og høye (slanke) elegante)

https://www.youtube.com/watch?v=JNky2XxTGUA

Det er et mangfoldige flotte jenter og kvinner uavhengig av høyde - de fleste vet det ikke engang selv - og mange når aldri potensialet sitt - fordi de blir lurt av den største fienden som er: ens eget hode

Gjøre noe med det en har fått utdelt, gener får man ikke gjort noe med (ikke tukle med sånt - blir bare verre) - damer som gir faen og ikke har noe klasse igjen i atferd, språk og klesstil de forsvinner fort for meg .. de som stikker seg ut, er de som fører seg - og det handler egentlig ikke så mye om klær - kan fort bli for mye av det gode - og det er .. vel, det er iallefall ikke vakkert .. hjelper ikke med høye hæler dersom en ikke klarer å spille musikken (klikk klakk klikk klakk - det er nok av de som går sånn her - bom bom bom klikk og lager heller ulyd - kommer i vennefella med en gang)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 19:59

@equi00, han var omtenksom iallefall da andre fløytet utålmodig og andre igjen bare så på og lo. Forståelig nok.

@Lillemy,det som skjedde dengang var ikke mye søtt ved. Stressfaktoren var høy. Men lo i ettertid.

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 20:28

@Pellias, har sett de som går i så høye hæler at det ser ut som de har pisset seg ut. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 20:35 Privat melding

@Apache: Må vel kalles en hverdagshelt. :)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 20:35

Dolly Parton er 1,50 og den damen vet presis hva hun skal kle seg i. Men ikke min stil though.

(mann 41 år fra Østfold) on. 17 juni 2015 20:35 Privat melding

1,50 i lengden eller i bredden over navelen?

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 20:38

@equi00, tenkte på han senere. Han oppfattet situasjonen korrekt, og kom som en hjelpende hånd. Han var kanskje vant med situasjoner der det krevdes raskt tenkning og handlekraft, og dessuten godt med empati og selvsikkerhet. Finnes det slike i dag?

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 20:41

@Ymmot, med den lengden kan det fort bli trillende om det ikke passes på hva som spises.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 17 juni 2015 20:42 Privat melding

@Apache: Klart de finnes, men det er en utrydningstruet art. Neste generasjon vil bare dra opp mobilen og filme alt, og gå sin vei. :P

(mann 41 år fra Østfold) on. 17 juni 2015 20:42 Privat melding

@Apache, så sant så sant. Kanskje jeg skal vurdere en dame på et par tre meter, så glad som jeg er i å lage mat til mine kjære?

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 21:15

@Ymmot, GFIM....

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 21:19

@my, jeg bruker 35 sko og 36 vintersko. Opplever at sko for de med større føtter finnes overalt i Norge. Jeg kjøper mye italiensk og på nettbutikker.

(mann 41 år fra Østfold) on. 17 juni 2015 21:35 Privat melding

Det var fryktelig mange sko på en gang...

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 17 juni 2015 21:43

@Apache
Kunne ønske jeg var Dolly Parton. Sikkert helt perfnbekte bnein.
@my
Er bena til Dolly Duck like store som puppene?

(mann 39 år fra Buskerud) on. 17 juni 2015 21:44 Privat melding

Størrelse 35 & 36 leste jeg først, så leste jeg igjen og tenker hvor jeg skulle prioritert å lagre så mange par sko - jeg har bøker, de kan iallefall leses .. men sko .. en fin hobby det (wow) .. 71 par sko .. og snart flere nå som feriepengene har kommet (sannsynligvis)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 17 juni 2015 22:14

@Ymmot @Pellias, skostørrelse. Hadde jeg hatt så mange sko så hadde det vært luksus.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 17 juni 2015 23:34

@my
Schmoole uyne-.*shd om det gj'^jher for sæint. (Sjp-ø t)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 18 juni 2015 09:05 Privat melding

Dolly Parton bruker parykk, hun er sikkert pønker i virkeligheten. :P

(mann 39 år fra Oslo) to. 18 juni 2015 21:57 Privat melding

Alt kler den smukke. :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 18 juni 2015 22:18

@equi
Parykk? Mener du rosa sløyfa?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 18 juni 2015 22:27 Privat melding

@Cllou: Det også, på strømpebåndene, hun er crossdresser. :P

Skjult ID med pseudonym Pissp Reik fr. 19 juni 2015 01:40

Synes du skal satse på turbukse. Gjerne med en kraftig ulljakke. Myggspray eller bållukt. Lite sminke og gjerne fett hår.
Jeg blir skeptisk til damer som prøver å pynte seg for mye. Liker du friluftsliv er det menn som liker deg i friluftsklær du bør satse på. Ikke kle deg høyere enn du er! Bare tullinger som vil reagere negativt på at du er liten. Du vil vel helst finne en fyr som liker deg? Ikke en fyr som foretrekker en høydeillusjon skapt av utspekulert kobling av striper og skovalg!

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 19 juni 2015 15:52

@Pissp Reik, kanskje har du misforstått meg litt. Jeg har min egen klesstil til hverdag ingen får meg til å skifte den. Går kledd i det som jeg trives i uansett.

Spørsmålene mine var mer rettet mot hva som kler en liten, petite kvinne som skal kle seg til spesielle anledninger for å ta seg ennå bedre ut. Mange av oss trenger styling tips for å få helheten ennå bedre fram. Tipsene gjør at man vet hva andre ser som man ikke ser selv.