Alle innlegg Sukkerforum

Forventninger, eller skepsis?

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Oppland) to. 18 juni 2015 01:43 Privat melding

Jeg ønsker bare å stille spørsmålet til dere jenter/damer; er det mange forventninger/krav som stilles, eller er det skepsis/usikkerhet som gjør at mange velger å ikke svare tilbake på mld? Jeg har kanskje vært overveldene til noen jeg har forsøkt å komme i kontakt med, men der lot jeg bare tankene fare ned på tastaturet.
Jeg opprettet konto her inne mest pga. nyskjerrigheten, men skal ikke legge skjul på at jeg også er på jakt etter noen som jeg forhåpentligvis kan dele livet med. MEN; den som våger, intet vinner?

Skjult ID med pseudonym arneand to. 18 juni 2015 02:02

@ts
Eh, dude... etter litt har jeg funnet ut at det går noe slik som dette:
Se for deg en 14årig jente som blar gjennom et glossy magasin, med ett øye på mobilen, musikk på øret og en mindre bror/søster som kjemper om oppmerksomhet.
Se nå for deg at meldingene du sender er en liten spalte i hjørnet på en side, og profilen din sitter midt i annonsebilaget.
Oddsen for å fange oppmerksomheten et lite øyeblikk er til stede, men å holde på den mer enn noen sekunder krever timing og flaks ^^

(mann 28 år fra Oppland) to. 18 juni 2015 03:09 Privat melding

Vel, hvis jeg er ute etter å kjøpe bil, så blar jeg ikke videre bare fordi felgene ikke falt i min smak ;) men dog ser jeg hva du skal fram til.

(mann 28 år fra Oppland) to. 18 juni 2015 12:27 Privat melding

Takker for det! Egentlig ikke sett på meg selv som å ha en skrivegave akkurat, men jeg behersker et bredt ordforråd, ja :)

Men blei nok litt seint når jeg lest det siste innlegget i går. Ja, timing er nok mer riktig, men flaks, ja, nei, jo....kanskje flaks for den som søker, men for den som svarer så er det mer om hvor grundig de skjekker føler jeg.

(mann 36 år fra Hordaland) to. 18 juni 2015 15:44 Privat melding

Selv ikke personer jeg kjenner "in real life" svarer meg bestandig, så vet ikke helt hvor alvorlig du skal ta det når noen ikke svarer. Jeg svarer iallefall alle, selv om det bare er for å si at jeg ikke er interessert. Bedre sånn, enn å la folk pines mener nå jeg iallefall!

(mann 28 år fra Oppland) to. 18 juni 2015 18:35 Privat melding

Jeg stilte spørsmålet kun av rein nyskjerrighet :) Og det mest ironiske er at jeg stilte spørsmålet rettet til kvinnfolk, men ser jo hvem som har svart her. Hehe...

Nei, jeg blir ikke lei meg av å bli avvist, men jeg syns vi som i allefall skriver en mld. og sender avgårde burde ha fortjent et svar. Har selv avvist noen, men da svarer jeg bare som så: "Hei. Takk for at du viste interesse, men jeg er ikke interessert". Kort og greit.

Ang. det med å se best mulig; tja. Det er kanskje et triks for å få oppmerksomhet, men det er ikke det jeg ønsker å oppnå heller. Jeg har oppretta denna profilen for å gjenspeile meg, og vise hvordan jeg er til vanlig. Er ikke den figur'n som steller meg i speilet og "flekser" muskler.
Men ydmykhet er det man kommer lengst med! Helt enig.

Ang. matchtallet her inne så bruker jeg den som en indikasjon på om det kan være likheter. Det er ingen indikator på hvor bra en fungerer sammen med et annet menneske!

(mann 35 år fra Oslo) to. 18 juni 2015 18:51 Privat melding

Damer liker ikke overveldende førstemeldinger.

(mann 45 år fra Oslo) to. 18 juni 2015 18:52 Privat melding

Det handler om eliminering! Først risikerer du å bli eliminert pga noe ved utseendet. Består du denne, vil du bli vurdert etter de kriterier, i den rekkefølge, som Mr. H. referer til.
Med tusen menn, er terskelen for å bli eliminert særdeles veldig stor. De fleste skal vel eliminere seg ned til en enelt fyr :)
Dessuten: De attraktive, de som ikke får fratrukket så mange utseendepoeng fra sin konto, får mange henvendelser - og de får det fra folk som de ikke vet så mye om verken ut ifra bilder eller tekst. Hvor mye skriveenergi skal en bruke bare for å finne ut mer? Ofte er det enklere å droppe ut -inntil en med tydelige hel-bilder -eller som kan by på noe ekstraordinært på det tekstlige plan dukker opp..
Klarer du å være den ekstraordinære? Not? Forvent da at kun 1 av 10 til 20 gidder å bruke energi på deg.. :) It`s a hard life

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 18 juni 2015 19:06 Privat melding

Kan selvsagt bare svare for meg selv.
Jeg svarte høflig alle i begynnelsen her inne, men siden noen menn ikke takler en avvisning sluttet jeg med det.
Nå svarer jeg de som virker hyggelige og som jeg tror det kan være interessant å eventuelt møte. Profiltekst og bilder avgjør.

(mann 28 år fra Oppland) to. 18 juni 2015 19:07 Privat melding

Mye tips her ja! Men ang. det med å ikke bli førstemann til å bli plukket ut preger som sagt ikke meg. Om jeg ikke får napp her inne i det hele tatt sjokkerer meg ikke, siden bare en brøkdel av jentene/damene er her inne.
Dessuten så syns jeg det å kunne finne noen uten hjelp av internettet er mer staslig i dag. Nesten så du blir sett på som skikkelig kar om man ikke har finni noen via face, nettdating, forum etc.

Skjult ID med pseudonym villblomst to. 18 juni 2015 22:44

Jeg synes det er også rart at menn ikke tar og svarer på ei mld. Til og begynne med skrev jeg hva som jeg likte ved profilen og fortalte om meg selv
Så har jeg prøvd med det kjedelige Hei😉
Men det er veldig få som svarer. Men ser at enkelte er inne på profilen min flere ganger.
Gifte menn tar kontakt, men dem er ikke jeg interisert i.
Trodde når en var på ei sånn side at en ga litt av seg selv, for og bli kjent.

(mann 28 år fra Oppland) fr. 19 juni 2015 00:00 Privat melding

Mira2000:
Den forstår jeg veldig godt! Og det vill alltid være en veldig ujenv kjønnsfordeling på slike nettsteder siden det er overflod av oss mannfolk.

villblomst:
At noen ikke velger å svare, er vel på lik linje som enkelte av dere damer ikke svarer ;) Men som et ønske jeg har til de jeg velger å sende melding til, så setter jeg større pris på å få et "nei", framfor å ikke si noe.

Men jeg har vel egentlig fått bekreftet min mistanke om hva jeg var på jakt etter :)