Alle innlegg Sukkerforum

Treffe noen igjen..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kvinne fr. 19 juni 2015 20:53

Tenker av og til på at jeg er redd for å ikke treffe noen igjen som kan bli min potensielle kjæreste og partner. Underbevisstheten forteller meg visst noe annet, men likevel så er den tanken og redselen der. Og det er en reell tanke.

Noen flere som kan ha det slik?

Var i et lengre forhold som tok slutt i vinter. Før jeg traff ham var jeg alene i noen år, og følte ikke på det samme. Trivdes så godt med å være alene. Men nå er det noe helt annet.

(mann 42 år fra Hedmark) fr. 19 juni 2015 22:49 Privat melding

Jepp,,, det føles slettes ikke sikkert at man treffer den rette, her man holder koken på 6 året uten samboer :D

Skjult ID med pseudonym EiKvinne fr. 19 juni 2015 23:45

Jeg traff min første mann da jeg var en liten jente. Vi vokste opp sammen. Og vi var sammen i 10 år men det tokk slutt en gang for nesten 2 år siden. Så har jeg truffet en annen mann for noen mnd. siden. Her på Sukker faktisk. Det var litt dramatisk til å begynne med. Men etter hvert gikk det riktig bra. Vi bestemte oss nemlig å kjempe for å få det til. Så vi kjemper og vi vet at vi får det til hvis vi vil, Og vi vil, ja!! Begge to!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 20 juni 2015 01:39

@EiKvinne

Uhh.. Hvorfor er du fortsatt her inne da egentlig? :P

@tråden ellers

Er ikke sikker på at jeg kommer til å finne ei som passer sammen med meg. Men jeg titter litt ihvertfall, så får en se. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:15 Privat melding

Jeg er singel eller alene om du vil, men jeg er ikke ensom, det er en stor forskjell der som mange ikke ser eller forstår. Jeg vil heller være alene enn i et forhold hvor jeg ikke går inn helhjertet eller kun trenger en kropp å varme meg på.

Jeg legger ikke så mye energi i aktivitetene her inne, man sender noen meldinger og har noen samtaler, noen bedre enn andre, men jeg har null forventning inntil jeg har møtt personen og fått et godt inntrykk.

Har faktisk lyst til å prøve speeddating, tror det hadde gitt meg litt mer inntrykk, og man slipper mye av løspraten. Ikke forandre målet - kun metoden. :)