Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan ikke tiltrekke seg feil menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kattepusen fr. 19 juni 2015 23:49

Hva er det med enkelte menn som absolutt må vise alt de har med en gang på både bilder og live?
Litt spenning skal det jo være.😉

(mann 40 år fra Østfold) lø. 20 juni 2015 00:03 Privat melding

Høres sjarmerende ut. Hører dere gutta? Her er det en fyr som har skjønt det, kan alle gjøre det samme, er dere snille?

(så kan jeg være ridderen på den hvite hesten, den ene som oppfører seg normalt).

Trist at det skal være sånn med enkelte. Fordelen er jo at du ikke har kastet bort så mye tid, men kanskje synet av de har brent seg inn og virker forstyrrende på nattesøvnen. Det beklager jeg, på vegne av oss noenlunde oppegående.

(mann 34 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 00:05 Privat melding

Beste tipset for å unngå slike er kanskje å legge ut styggere bilder av deg selv. Men det kan vel gjerne gå på bekostning av menn av andre kategorier også.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 20 juni 2015 00:39

Heheheh...jeg satte uglebriller og russisk pelslue på meg og et rosa tre foran. Jeg prøvde å ikke bli gjenkjent av snokere. Det ble ikke godkjent.

(mann 40 år fra Østfold) lø. 20 juni 2015 00:40 Privat melding

Noen synes russere er skumle, så den lua var nok årsaken.

(mann 40 år fra Østfold) lø. 20 juni 2015 00:44 Privat melding

Prøv med en Davy Crockett lue, den er sikkert USA vennlig nok.

(mann 50 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 00:46 Privat melding

...busted.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 20 juni 2015 01:03

Hva mener du med vise alt en har med en gang i live?
Kler de seg nakne med en gang? Eller hva er det du mener?
Skjønner egentlig ikke..

Jeg er kjempemystisk. Viser ingenting, har alltid klær på meg og deler generelt lite om meg selv.
Men det er tydeligvis ikke så attraktivt det heller.. :P

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 20 juni 2015 01:18

Jeg viser ofte for lite. Det virker som en magnet lenge, til jenta finner en som viser alt.

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 20 juni 2015 01:21

Avslå høflig, og du finner fort ut om du ikke er like interessant lengre. Min erfaring er at disse typene er særdeles på, er oppmerksomme, gir mye komplimenter, sjarmerer deg- inntil de skjønner at bildeutveksling av diverse deler av kropp ikke er så aktuelt for dama. Oisann, så taus vi plutselig ble da. 😏

(mann 50 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 01:29 Privat melding

Bildeutveksling av kroppsdeler? Er det en spøk? Har jeg gått glipp av (enda) en trend??

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 20 juni 2015 01:33

@Dean

Hadde vært befriende å prate med en som ikke har innmari fokus på dette. Slike samtaler ender for min del aldri opp med en date. Så godt at dere finnes. 😉

(mann 46 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 01:35 Privat melding

Jeg tror de færreste kan styre hvem de tiltrekker seg eller tiltrekkes av, men alle kan styre hvem de faktisk velger (og velger bort). Så får man vel heller se mellom fingra med at endel folk mangler sosial intelligens og heller flire av det.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 20 juni 2015 02:05

@Ymmot, David Crockett sidelengs må bli godkjent.:-)

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 juni 2015 09:28

@ts
men hvis du holder samtalen på sukker, slipper du vel kroppsdelbilder?

(Jeg hadde en gang lagt inn vis sms/mms på låst skjerm på mobilen. Ikke lurt da det spratt opp en klar kølle på skjermen, mens jeg satt sammen med venner. Bare flaks at telefonen ikke lå med "maven opp" på bordet akkurat da...)

Skjult ID med pseudonym ludolu lø. 20 juni 2015 09:28

Har også lurt på det der....ofte referanser til hvor "velutrustet" de er, og hvor jævlig rå de er i senga... De gir seg selv referanser, rett og slett..Mm.. Utløser vanligvis latterkrampe her.. Spesielt når de forteller også hva de vil gjøre, i tillegg... Klarer ikke støtes av det , dog😊 men det blir jo ikke så mye mer da...

Skjult ID med pseudonym ludolu lø. 20 juni 2015 09:34

Haha ilirt å kke gi ut snap-chat "adressen" m en gang .. Ikke alle videoer som egnet seg midt blandt foreldrene på fotballkamp m unga ;)).. Man lærer så lenge msn lever 😂

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 20 juni 2015 09:40 Privat melding

@TS
Hva mener du med å vise alt "med en gang" ? Mener du å vise bilder av seg naken og sånn og finstasen i full size? Hehe ... Jeg tenker at her må det kanskje ha vært en foranledning for at disse mennene har sendt slike bilder.. Altså en part i motsatt ende som kanskje har trigget fram til en sånn situasjon? I følge forumister har det forekomt at personer her inne har sendt naken bilder av div uten oppfordring og blitt ansett som ekkelt og blitt rapportert.. Og kastet ut.. Dette er jo brukere som har gjort det samme mot flere andre og at det er så himla mange av disse tviler jeg på .... Det kunne jo hende at disse du får bilder av har følt at kontakten med deg var veldig bra og dremed følte seg trygge på at det var greit? Itillegg litt trigging fra deg ??
Bare en tanke....

Skjult ID med pseudonym ludolu lø. 20 juni 2015 10:01

@Hans80 terskelen er ganske lav for å sende bilder/videoer , faktisk ... Men Har skjønt det ikke er flertallet utfra responsen jeg har fått når jeg har spurt kompiser om hva de synes om det..;)

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 20 juni 2015 10:16

Jeg har jo mange venner som har vært eller er her inne. Tror det en veldig liten andel av single menn som velger denne strategien når de søker etter kjæreste på nett. Tror de som beskrives her har en annen status og agenda.

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 juni 2015 10:20

Da må det være meg det er noe rart med, da. Statistikken i min meldingsboks o.a. sier noe annet enn "veldig liten andel".

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 20 juni 2015 11:47

@my
Jeg tviler ikke på statistikken. Jeg tror bare at det ikke er så mange av de som søker langsiktig forhold og er single. Hørte en gang om en undersøkelse fra USA. Der var andelen gifte menn med falsk profil veldig høy. Dette blir jo fort et problem for både menn og kvinner som søker kjæreste.

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 juni 2015 12:29

@Kravstor
Sant. Forresten på tide å angi ønsket forhold til noe annet enn "Ikke angitt", kanskje..?

Skjult ID med pseudonym Kattepusen lø. 20 juni 2015 13:01

Mmmmmmm jeg står inne med at jeg ønsker Fast forhold....
Jeg tror vel egentlig på hva VILLROSA sier; er vel til kort andre steder....hehe

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 20 juni 2015 14:27

Ikke uvesentlig poeng durr

"Hvordan ikke tiltrekke seg feil menn"

"Hvordan tiltrekker jeg meg riktig mann"

Smak på forskjellen....- +..sort-hvitt..dårlig-bra.....

Ikke ment som kritikk av trådstarter..)

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 20 juni 2015 14:38

Hvordan tiltrekke seg riktig mann... Setningen fikk meg til å tenke på noe jeg leste her om dagen, som jeg syntes var bra skrevet. Artikkelen var lengre, men sakser ut en del av det:

"You ruin your life by choosing the wrong person. What is it with our need to fast-track relationships? Why are we so enamored with the idea of first becoming somebody’s rather than somebodies? Trust me when I say that a love bred out of convenience, a love that blossoms from the need to sleep beside someone, a love that caters to our need for attention rather than passion, is a love that will not inspire you at 6am when you roll over and embrace it. Strive to discover foundational love, the kind of relationship that motivates you to be a better man or woman, the kind of intimacy that is rare rather than right there. “But I don’t want to be alone,” we often exclaim. Be alone. Eat alone, take yourself on dates, sleep alone. In the midst of this you will learn about yourself. You will grow, you will figure out what inspires you, you will curate your own dreams, your own beliefs, your own stunning clarity, and when you do meet the person who makes your cells dance, you will be sure of it, because you are sure of yourself. Wait for it. Please, I urge you to wait for it, to fight for it, to make an effort for it if you have already found it, because it is the most beautiful thing your heart will experience".
(Bianca Sparacino)

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 20 juni 2015 14:47

Ti stk
**********

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 juni 2015 15:25

Villrosa
Det er det minste problemet. Verre er det at alenelivet er fyllt med så mye arbeid og aktiviteter at det knapt er plass til et nytt selskap. Vet at det handler om å prioritere, men rart med sånt jeg er blitt vant til å drive med på egen hånd, og som jeg jo valgte fordi det er gøy. Det er i hvert fall ikke gjort i en håndvending å skru av/ned den brytern.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 15:44 Privat melding

@TS: Menn som viser alt med en gang, har ikke noe å fare med. Blir som en ballong du slipper luften ut av. Det som blir igjen er ikke mye å skryte av. Jeg rapporterer alle damer som sender nakenbilder, fines ikke noe der jeg ikke har sett før, bortsett fra kanskje litt uventede ting da.. hehe.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 20 juni 2015 15:46

@ts
Vent... antyder du at du virkelig vet hva du ønsker?
Om det er tilfelle, hva hindrer deg i å aktivt søke etter og ta kontakt med de du finner som ser ut til å ha disse egenskapene?
Eh?

I call lies!

Enten aner du ikke hva du ser etter, eller så er du tiltaksløs ;p

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 20 juni 2015 15:56

Jeg må si jeg er enig med Villrosa.

my
Har du ikke plass til en ny partner bør du etter min mening vente til du har plass eller omprioriterer..)

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 juni 2015 16:21

Dr.Knabel
Det er lett for deg å si. Skal jeg liksom tømme livet mitt for morsomme ting å gjøre nå, for å sitte klar for en kjæreste jeg ikke vet om finnes, og som jeg kanskje aldri får? Mens jeg broderer initialene mine på linputevar og kjøkkenhåndkler, og av og til lar håndarbeidet hvile i fanget mens jeg ser lengselsfullt ut av vinduet?

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 20 juni 2015 18:50

Det er vel ingen single som går rundt og spesifikt setter av tilmålt tid til en potensiell kjæreste? Som i... jeg kan ikke ta på meg dette eller være med på dette fordi da vil jeg ikke få tid til en kjæreste i livet mitt. Når DEN personen kommer inn i livet ditt som får deg til å glemme tid og sted (og det kan skje fra sidelinjen, fra steder du ikke så for deg, det kan skje nettopp fordi du valgte å bli med på akkurat den tingen)- da finner du tid. Og det skjer helt naturlig.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 19:45 Privat melding

Jeg vet i alle fall at jeg ikke finner kjærligheten, den finner meg. Sikert når jeg minst venter det. Inntil det skjer, fortsetter jeg med å leve livet mitt, trives og glede meg over de små tingene i livet. De store må man jo stålsette seg for uansett. :)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 20 juni 2015 19:52

Det finnes menn, i mindretall, som får en til å bli småskuffet. Jeg har en profil som ikke går an å misforså. Der har jeg satt klare linjer og hva jeg ikke vil a kontakt med. Likevel så har jeg fått ekle meldinger. De som har tatt kontakt sier at profilen min ser de på som en utfordring, og etter noen harde omganger vil jeg logre. Jeg antar det er slike typer som vil herske.

Jeg har svart dem at jeg har en god venn som jeg tar med og som vil elske å piske dem og bruke bakdelen deres så de ikke klarer å sitte på mange dager. Har ikke hørt noe fra dem. Blokkert dem også etter en stund.

Har jeg kvinnelige egenskaper? ;-))

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:05 Privat melding

Menn er som unger noen ganger, de leker fælt etter grenser, så fort de har funnet dem, kjeder de seg. Flertallet derimot, er litt mer subtile i måten de leter etter grenser, sats på dem. :)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 20 juni 2015 20:18

Tenker mest på unge jenter som treffer på sånne på sosiale medier. De er overalt der det er jenter og unge kvinner.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:28 Privat melding

@Apache: De er overalt ja. De støyer en del, så da er det bedre å satse på den stille sterke typen. Tror aldri jeg har snakket gris på nett, det er liksom litt bortkastet, og ikke mitt fokusområde, så er nok litt oppgitt over disse hundene uten bånd. Noen burde ha satt bånd på dem, og ledet dem ryggende til penetrator 2000, crusher edition. :P

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 20 juni 2015 23:37

@my lø. 20 juni 16:21

https://www.youtube.com/watch?v=LY6ZjA4ROGA

*Ruuuuns...*

;p

Skjult ID med pseudonym my lø. 20 juni 2015 23:57

arneand lø. 20 juni 23:37
http://youtu.be/qfJiPPsHJEQ

(kvinne 50 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 00:04 Privat melding

@my@arneand hehe

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 21 juni 2015 00:08

@my lø. 20 juni 23:57
ah, touché ^^
*nod of approval*
http://i.imgur.com/xMtDh.gif

:)

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 21 juni 2015 00:12

Mødrene gjør en elendig jobb når de oppdrar en mann. Så kommer jenter og kvinner etterpå og klager på den stakkars mannen. Det er godt mulig du som kvinne må oppdra og skape drømmemannen din selv. Finn deg et emne, og gjør det til et prosjekt å reparere skadene hans mor har påført ham i flere tiår før du kom. Motiver, trene opp, kle opp, og ikke minst fjern all frykt i ham ved å fylle på med kjærlighet. Superman ble skapt av solen, og kvinnen er mannens sol..

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 00:15 Privat melding

@Dean: hvilket dop går du på? Kan jeg få litt? :P

Skjult ID med pseudonym my sø. 21 juni 2015 00:18

"mora di"..

(kvinne 50 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 00:24 Privat melding

@ bra skrevet og det samme ,kan sies om kvinner og andre generasjoner, alle har feil og mangler så langt tilbake som mennesker har vært til

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 00:36 Privat melding

@my: Hehe.. :)