Alle innlegg Sukkerforum

Hvor er det blitt av vanlig høflighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 17:41

Som voksen oppegående dame som bare tar høflig og hyggelig kontakt med tilsynelatende oppegående, tenkende voksne menn mellom 45 og 55, må jeg si at jeg er overrasket hvor mange som lar være å svare. Hvorfor er det så innmari vanskelig å skrive "Beklager, men er ikke interessert" eller "Sorry, men du er ikke min type". Jeg har en utfyllende profil, flere ulike bilder, ser alright ut og henvender meg enten forsiktig, høflig eller mer mot den humoristiske siden. Jeg får en del henvendelser selv, men svarer da alltid på en eller annen måte slik at han som henvendte seg skal få litt kred! Er det feighet? Eller hva er det? Er vi alle i ferd med å utvikle "couldn't care less-holdning"?

(mann 52 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 17:46 Privat melding

Sett Monolitten i Vigelandsparken? Den handler om nettdating...

(kvinne 51 år fra Vestfold) lø. 20 juni 2015 18:17 Privat melding

Det er begge deler her inne.... noen svarer alltid andre ikke. Verre synes jeg det er når man har hatt en pågående samtale og plutselig helt stille.
Da er det bedre å gjøre sånn som enkelte gjør , si i fra at dette var ikke det jeg trodde , er nok ikke interessert allikevel . Så kan man gå videre uten å lure....

(mann 52 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 18:24 Privat melding

Girl har helt rett.

99 problems, but a bitch ain't one...

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 19:01

@ my
Det er mulig dere har diskutert dette før, men jeg har ikke vært på forumet så lenge, og for meg , og sikkert andre, er dette en høyst aktuell problemstilling. Dere som synes dette er kjedelig får heller engasjere dere i en annen tråd.

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 20 juni 2015 19:09 Privat melding

Jeg tror det kommer av at det blir så stor pågang her inne , i det virkelige livet blir, man ikke kontaktet på samme måte , Og det er da lettere å sortere hvem man ønsker kontakt med .
Og net land er ikke som andre land , her gjelder det å vise hvem man er, nesten for enhver pris ,for å ikke bli borte i mengden .
Man starter som regel høflig ,men mye av høfligheten ,faller av etter hvert kan det virke som :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 19:11 Privat melding

@my
Gammelt tema eller ikke. Dem som trenger det kan vel informeres! Selv har jeg skjønt forlengst at sånn er det på nettet, og irriterer meg ikke over det. Men egentlig er det en trist trend.

@Tullejente :-)
Ikke bry deg om det. På steder som dette kommer reelle personlighetstrekk frem. (Og det er jo i seg selv bra.)

Noen tenker "Det er jo uaktuelt, og h_n ser meg ikke, så jeg driter i å svare."
Enkelte personer mangler... voksen anstendig tankegang, og forstår ikke ordentlig - eller 'gidder ikke forstå' - (med hjertet) at det befinner seg et annet reelt menneske på andre siden.
Mangelfullt utviklet empati.

@Fettberget 17:46
Det var et godt eksempel. Visuelt stygge Monolitten.
Vigelandspikken. Som om den sier: "Det er alt vi er og alt vi tenker med."

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 20 juni 2015 19:27

@tresnitt
Du er klok du! Liker deg. :)

Og jeg skjønner godt at du blir frustrert tullejente. Har ikke helt troa på at de som ikke svarer har så sykt stor pågang. Men de må jo få bestemme selv hvordan de velger å framstå. Litt kjipt når man har tatt litt sats selv og føler at man har jobba litt med meldingen man har sendt, men har skjønt at det ofte er sånn her inne.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 19:29 Privat melding

@fettberget: Monolitten? Er ikke det en dramatisering av en som kaster en krone til sunnmøringer? :P

Skjult ID med pseudonym No1 lø. 20 juni 2015 19:35

@equi00: vet du hvordan man får sunnmøringer til å høres ut som duer? Sier at det ligger en krone på bakken. "Kor, kor, kor?" Ja, ja. Sånn går no dagan. Feil tråd?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 19:40 Privat melding

@TS: Det er nok like mange menn som kvinner som vegrer å svare. Begynner å lure på om det er noe i tillegg til dårlig oppdragelse, kanskje ansvarsfraskrivelse, en unnaluring fra å gi beskjed om noe som ikke passer. Uansett, ikke bruk en kalori på slike, de er hverken verdt det, eller interessert i deg, move on.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 19:41 Privat melding

@No1: Ja, sikkert feil tråd, får sikkert masse pepper nå. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 19:50 Privat melding

@my: jeg snakker i tunger, det får briste eller bære. :P

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 19:54

Blir ikke så oppskjørta på egne vegne, jeg er trygg nok på meg sjøl til å tenke at disse typene ikke er noe for meg, og ferdig med det. Men jeg blir liksom opprørt på vegne av oss alle , - ja, på vegne av de som synes det er vondt å ikke få svar når de har "mannet" seg opp, - men også på vegne av av oss alle fordi vår empati for hverandre blir ødelagt, - vår omsorg og omtanke for andre compromised på denne måten. Dette smitter jo, ikke sant? Hvis ingrn gidder å oppføre seg ordentlig overfor meg, hvorfor skal jeg gidde å bruke de ekstra minuttene overfor andre? Vil vi dit hvor alle tenker "drit og dra, bryr mæ'kke"?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:00 Privat melding

@Tullejente: Hvis alle skulle reagert sånn, ville det vært en merkelig og tragisk verden. Man kan ta et valg her i livet, å ikke gi seg, leve ved eksempel, og av trening blir man bedre. Så får alle andre som ikke svarer fortsette med det, til de faller for en som ikke svarer. Høhøhø. :P

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 20:33

@equi00
Joda, jeg vet at ikke alle reagerer sånn, heller ikke jeg. Men samtidig vet vi at sosiale spilleregler endrer seg over tid, og vi mennesker er påvirkbare, og ikke bare i positiv retning. Det er allerede stemning her inne for å gi blaffen i at folk er uhøflige. Altså stille aksept. Det samme skjer med kj-lyden. Vi hører at flere og flere sier skjøtt og skjole, men vi sier ingenting: stille aksept.
Det må da være lov å være litt indignert for menneskehetens kulturelle forfall sånn utpå en lørdagdkveld ;-))

(mann 52 år fra Oslo) lø. 20 juni 2015 20:41 Privat melding

Tullejente, jeg støtter din indignasjon over vårt kulturelle forfall 100%. Enten det er snakk om menneskeverd og respekt, eller sjoler med for lite kløft.

Men her er det faktisk snakk om overlevelsesstrategier på nett. Og da nytter det ikke å ta på seg tynn hud.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:45 Privat melding

@Tullejente: Det er jeg helt med på. Foreningen For Fredags Fyllas Fremme er nok en medvirkende årsak, spesielt på uttalebiten. :P Rettskriving er jo en viktig del, men språket forandrer seg også, vi får låneord og forsøk på å oversette engelske ord slik som selfie (sjølvi på nynorsk, noe jeg syns er søtt). Vi må godta forandring, men ser vi på frankrike, så har de forsøkt å reformere skrivemåten flere ganger, men der står det rimelig stille. Stille aksept er greit noen ganger, og noen ganger ikke. Syns språket er viktig, men det vil være kaos på meldinger og sms, der skal ting gå så alt for fort. Jeg gleder meg over hver gang jeg får en velformulert melding, eller jeg snakker med en som snakker "fint", jeg gjør det selv, og jeg legger litt av sjelen i det. Avstanden mellom personer, datamaskiner, mobiler og nettbrett gjør det til en støy man bare kan ignorere, man lager et filter og ignorerer resten. Leng siden jeg fikk et brev i posten, kanskje jeg skal be om å få det, og den forventede svartiden på 2-3 uker. :)

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 20:46

@Fettberget, -endelig litt støtte her nå!! ;-)

Ingen tynn hud her, men igjen..... empati..... det er faktisk folk her inne med ulik hudtykkelse. De ønsker seg også en kjæreste. De har kanskje hverken ønske om, muligheter til, ryggrad eller hud til å sjekke på byen. Skal da nettdating bate være for de tykkhudede?? Er det mulig å være litt HYGGELIGE MED HVERANDRE her inne?? !!
:-) Deilig å få det ut! :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:47 Privat melding

Så skrivefeilen, overser den bare. :P

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 20:52

Svarte! ;-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:56 Privat melding

Er bare LITT irritert over at man ikke kan redigere meldingene/posteringene her inne, jeg er jo ikke ny på nett, så har vært vant til dette i årevis.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 20:59 Privat melding

Bah! Humbug! :P

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 21:04

Hehe... Det gjelder å ikke se seg tilbake! Skriv, fort, impulsivt (selvom det jæskla tastaturet på mobilen er knøttlite) og trykk SEND! Våg å stå rett i skrivefeilene selvom du er rettskrivingsnerd til vanlig! ;-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 21:07 Privat melding

Det er jo en forbannet masochistisk ingeniør uten sidestykke som har laget et sånt djevelskap. De burde kjølhales alle mann, og bli tvunget til å skrive på djevelskapet med nesen! :P

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 21:25

Der sa du det!!! :-P

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 20 juni 2015 21:49

Mest sannsynlig er du for gammel for dem. Det er min erfaring hvis jeg tar kontakt med jevnaldrende eller litt eldre. Menn i den alderen, vil kjenne at de er i live en siste gang. De vil la blodet bruse i årene og kjenne vinden i håret på terrengsykkel eller den nye motorsykkelen sin. hahaha…. Og den følelsen kommer lettest med en dame som er 15 år yngre minst…. Da kan de være helter i sitt eget liv en liten stund til. Og før noen kaller meg bitter - det er helt greit. Gutta som er 15 år yngre er så interessert atte. Går du 10-15 ned eller opp, er oddsenen gode. 0-3 år opp er nesten meningsløst… :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 22:13 Privat melding

@metoo: ikke min erfaring, men mulig du opplever det på en annen måte. Førtiårskrisen og den forsinkede (langvarige utgaven) er jeg kjent med, syns den er artig med fryktelig gjennomskuelig. Dem om det, og fokuser på det som kan vinnes, ikke det som allerede er tapt. :)

Skjult ID med pseudonym Tullejente lø. 20 juni 2015 22:24

@metoo, må bare si me too! :-D Har samme erfaring mht alder. Helt håpløst! Og gutta på 30 sikler og ber og synes vi er det mest sexy på denne jord og ber oss være så snille og gå ned 15. Men jevnaldrende karer? Nope. 15 ned eller 15 opp - der er vi gudinner ;-))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 22:25 Privat melding

@my: stjel det du kan nå, før du vet ordet av det, sitter du med en femtenåring på fanget og lurer på hva som skjedde.. haha.. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 22:36 Privat melding

@my: mentalt, ikke fysisk. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 22:37 Privat melding

@my: femtenåring fysisk.. *puh* neineinei. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 20 juni 2015 22:39 Privat melding

@my: Åjadda, du kan prøve metoden på meg. :P Igjen og igjen.. haha.. :P

(mann 41 år fra Akershus) sø. 21 juni 2015 01:20 Privat melding

Blir støtt og stadig dritimponert over de damene som kun ved å se på profilbildet mitt ved siden av en melding umiddelbart skjønner at jeg er uinteressant og ikke er verdt bryet med å gå inn på profilen min og se hva jeg skriver om meg selv, se på mine fakta, se på mine albumbilder osv. Og ikke er det verdt å skrive noe tilbake heller nei.
Alt dette altså kun ved å se på profilbildet.
;)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 21 juni 2015 09:44

snOlo

Ikke sikkert det er på bakgrunn av profilbildet - kan være de er veldig opptatt av noen akkurat nå. Da blir ikke andre henvendelser interessante.

(mann 41 år fra Akershus) sø. 21 juni 2015 11:05 Privat melding

@my:
Da burde jeg få tatt et nytt bilde. Har fjernet skjegget før sommeren. ;)

@metoo:
Hvis man dealer med noen så er det jo greit at de ikke er interessert i kontakt med andre. På andre tjenester så kan man i sånne tilfeller sette seg som ikke søkbar og kun synlig for den man har kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 21 juni 2015 11:29

@my
Nå synes jeg du er veldig streng mot dem med ansiktshår!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 11:32 Privat melding

Jeg holder med my. Vesla sier det samme: "Pappa, du får ikke klem før du har barbert deg". Da vet jeg hva jeg må gjøre. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 11:40 Privat melding

Jeg tror noen kvinnfolk har lært en lekse, istedenfor å lære opp mannen til sitt idealbilde av ham, velger de heller idealbildet først, ferdig tygget kan man si. :P Andre vil si graut. :P

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 21 juni 2015 11:42

@equi00
Skjønner det argumentet der. Men jeg synes nå fortsatt at mange menn kler skjegg. (Røff og tøff;))

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 21 juni 2015 11:44

@my
Det er det indre som teller! DET INDRE!! (kanskje ikke opsjoner alltid, men)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 11:45 Privat melding

Kort oppsummert :

Det er det indre som teller , men det ytre som gjelder :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 11:45 Privat melding

@Lillemy: Joda, har da hatt det til tider, og det har fungert greit i forhold. Men tror egentlg at kvinnfolk som skal ha glattbarberte menn, egentlig ønsker seg kvinnfolk. Kjør debatt! Haha.. :P

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 21 juni 2015 11:50

@equi00
Ja der har vi det! Har aldri tenkt på det sånn. Takk for forklaringen. :)

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 21 juni 2015 11:57

@afrodites
Er redd det er akkurat sånn det er, ja. Synd men sant.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 12:33 Privat melding

@my: noe ble forløst her nå, jeg ser ting i et helt annet lys, jeg ber om unskyldning til barte-sam, trøndere og rednecks, og et utvalg østerikere. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 12:34 Privat melding

@Lillemy: You betcha! :P

(mann 47 år fra Oslo) sø. 21 juni 2015 12:40 Privat melding

@my
Takk for barteopplysningen :D

(mann 41 år fra Østfold) sø. 21 juni 2015 12:40 Privat melding

Har lagt merke til at hårvekst i ansiktet ikke er så fryktelig poppis her på forumet, men jeg registrerer derimot at jeg har sett mange profiler som har skjegg som et pluss i "søker" avsnittet.

(mann 41 år fra Østfold) sø. 21 juni 2015 12:47 Privat melding

Prøvde han seg i etterkant på rekorden for verdens lengste nesehår?

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 12:49 Privat melding

Nå må dere ikke tulle dere bort fra trådens tema :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 12:49 Privat melding

Hvis snørret tørker på nesehåret, må jo det bli rekord for verdens største buse? :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 12:50 Privat melding

@afrodites: Åhh.. pisk litt mer. :) Whoopppisshh.. :P

(mann 41 år fra Østfold) sø. 21 juni 2015 12:51 Privat melding

Neida, det heter "whooopaaaa" ;).

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 12:56 Privat melding

@Ymmot: Ikke når enden på pisken bryter lydmuren. :P Det du tenker på er sånn feiging-pisk. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 12:59 Privat melding

@Villrosa: Neiiii.. tror ikke det..?? :P

(mann 41 år fra Østfold) sø. 21 juni 2015 13:04 Privat melding

Er ikke mulig å rote seg bort i trådene. De fleste av de går jo bare én vei. Nedover.

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 13:26 Privat melding

Hitler tok bort sjarmen med bart for min del ,tror andre å kan ha det slik

(mann 41 år fra Østfold) sø. 21 juni 2015 13:34 Privat melding

Best vi går skallet også, alle mann. Han hadde jo hår på hodet, den mannen.

Når jeg tenker etter, han gikk kledd. For at ingen skal ta feil av meg og Hitler, tror jeg at jeg skal gå naken.

Neida, bare bare tuller.

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 21 juni 2015 13:47 Privat melding

Det er forskjell på vel stelt ansiktshår og buskas. Det viktigste er hvordan personen er.

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 13:48 Privat melding

Nei Hitler er det ingen sjarm ved ,på noe vis .Mens moder Teresa derimot

(mann 41 år fra Østfold) sø. 21 juni 2015 13:51 Privat melding

Bare ikke Ghandi, han er en krigshisser uten like!

(du må være litt nerd for å skjønne hva jeg mener)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 13:53 Privat melding

Og Putin er en kosekatt

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 13:57 Privat melding

Ja han ja, kjekk kar mye sjarm

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 14:02 Privat melding

@Mr.H klart jeg tuller :-)

(mann 41 år fra Akershus) sø. 21 juni 2015 17:37 Privat melding

Men synes det er merkelig at noe som et skjegg får evt damene til å automatisk utelukke en person. Nei, bildet blir en stund til. Hvis skjegget er det som får dem til å la være å svare eller besøke profilen min så er deg nok neppe en dame for meg.

(mann 41 år fra Akershus) sø. 21 juni 2015 17:38 Privat melding

Pokkers autokorrektur, "deg" skulle da være "det".

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 21 juni 2015 18:10

Jeg synes det er for mange klagetråder. Det å snakke for alle andre tror jeg ikke noe på. Hadde de snakket på vegne av meg så hadde jeg sagt overse, si noe saftig og blokker. Er ikke her inne kun for negativitet. Greit med litt klage, men hvorfor bruke energi på mange tråder på de det ikke går an å forandre på. Finnes nok av skikkelige folk her, så bruk energi på dem. :-)

Nå jeg ser folk som klager i tråd etter tråd så spør jeg meg selv hvordan er de ute i sine omgivelser.

For noen år siden var det et program om datingbyråer. Ene innehaveren fortalte at det kom inn folk som var ustelte, luktet og som ikke har sjanse ute blant det motsatte kjønn, men som hadde store krav om lekkerbiskener, og når de ikke fikk napp ble de sinte og frusterte og mente at feilen lå på kravstore (tenk det) og kalde kvinner.

Sånne krav går begge veier uten at de tar selvkritikk.

Jeg sier ikke at TS el. alle klagerne her er sånn, men de som blir med på nettdating på ta reality check først. Ute i cyperspace er det mange hoder med hjerne oppe og nede. :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 18:32 Privat melding

Tror vi må lage en anti-klagetråd, Brannmuren til sukker har blitt til klagemur. :P

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 21 juni 2015 18:44

Hva med å ha to klagetråd, et for sextrakkasering og et for ikke svar og lignende? Da får vi en samletråd og en oversikt over dette, og flere i en tråd skriker høyere og blir lagt merke til enn om noen klynker sporadisk her og der. :-)

Det er kun et forslag, så jeg får kanskje se med et lukket øye når jeg navigerer. ;-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 18:45 Privat melding

@Villrosa: En som vil hjerne. :P

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 21 juni 2015 18:47

@Villrosa, hehe, ja tenk hvor galent når den hjernen styrer alt.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 18:52 Privat melding

Når pi.. står, er det for mye stivelse i maten. Kvinnfolk, skjerp dere! :P

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 21 juni 2015 18:53

@Villrosa, tror du har rett. Det nytter ikke med 2 hovedtråd for klaging, i såfall må Sukker lage et klageforum i tillegg til denne her.:-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 18:56 Privat melding

Neida, når kjønnsdriften tar over,er det bare brusbobler i hodet. Gammelt jungelord fra bygdene. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 19:04 Privat melding

@GoldenGate: Sett i forhold til en golfball og jorkloden har det vel noe å si? :P

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 21 juni 2015 19:09

Kanskje 22/7. Liker best 3,14 for det blir irrasjonelt og kanskje passer her inne av og til likevel. :-)

Skjult ID med pseudonym Hudz sø. 21 juni 2015 19:11

Dette er gammelt nytt ;-) Noen ting forandrer seg ikke....

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 19:25 Privat melding

Det er stadig gamle lesere som får seg noe nytt. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 19:45 Privat melding

@Villrosa: Nope, var vel heller lek med ord. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 21 juni 2015 19:47 Privat melding

Haha.. Nore Grundt. :P Fæææmtææn tjue bæærgæn. :P

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 19:56 Privat melding

Neier først ,bukker etterpå ,så neie ,så bukke så neie bukke så

Skjult ID med pseudonym Tullejente sø. 21 juni 2015 20:14

@apache - overgangene mellom "klaging" og det å stille spørsmål ved samkvemskulturens utvikling er trolig hårfin. Jeg skulle ønske det var mulig å ta opp sånne spørsmål uten at det fikk merkelappen klaging. Tror nemlig at diskusjon skaper økt bevissthet , som igjen kan skape endring.
Okey, så var problemstillingen negativt ladet. Ser den. Det jeg egentlig lurer på er hva som skal til for at folk er litt mer empatiske mot hverandre, også her på nettet. Og da mener jeg ikke her inne på Forumet (her er jo alt så trivelig atte) men der ute, - ute i den harde nettdating-verdenen. :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) sø. 21 juni 2015 20:19 Privat melding

@my hvor er du fra

(mann 38 år fra Oslo) ma. 22 juni 2015 01:57 Privat melding

Spørsmål, når en jente er i en bar hun ser en kar hun liker og begynner og snakke til han, han bare snur seg vekk og går. Hva kaller folk det her?

Hvis det er en mann ser en jente i en bar og han går opp til hun og begynner og snakke med hun, hun ignorer han og går,

Ingen av disse kjenner hverandre fra før.

Hva synes folk her om oppførsel?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 22 juni 2015 10:18 Privat melding

@Trapezium: Uhøflig er ordet.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 22 juni 2015 11:22 Privat melding

Tro er noe du kan gjøre i kjerka, sa fatter'n. :P

(mann 47 år fra Oslo) ma. 22 juni 2015 11:47 Privat melding

@Villrosa
Bøuæh... Kvalmt
- - - - - - - - -
Hei
Her er jeg
Hvem er du?
Jeg er meg
Hvilken 'meg'?
Ikke deg!

Vi har jo hundrer?
Liker du hunder?

Matchtall
er tullball
Matchtull
er tulltall

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 22 juni 2015 12:39 Privat melding

Hvis du behandler mennesker slik du ønsker å bli behandlet selv, får du ofte tilbake det du ønsker. Menn eller kvinner som opprører seg slik som @Villrosa nevner, er ikke gode personer uansett. Det er mulig de har hatt en traumatisk barndom, men det unnskylder dem ikke.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 22 juni 2015 23:10 Privat melding

Akkurat det som er poenget mitt, Det er uhøflig, og arrogant er og mitt ord her, derfor så tror jeg alle ser poenget mitt med er man på nett så forsvinner ikke vanlig leve regler. Man bør svare etter min mening vanlig høflighet, når jeg går bort til noen i baren er det svært sjeldent noen bare oppfører seg sånn, noen gjør det når de er over beruset og kipe. Men de fleste vil og tør og bli kjent med en fordi de er mer åpne..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 22 juni 2015 23:13 Privat melding

Jeg er uvanlig høflig, jeg grynter til naboen, nikker til dama i kassa på butikken, ellers hender det jeg sier hei til en kollega eller sjefen. :P