Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker en tibakemelding

Vis siste innlegg
(kvinne 64 år fra Hordaland) on. 1 juli 2015 01:47 Privat melding

Eg er lei av alle som ikkje svarer korfor er dei her då.Har skreve til mange men ikkje svar.Føle at dette er ikkje seriøst i det heile tatt

Skjult ID med pseudonym frøkenX on. 1 juli 2015 11:17

Min erfaring er at de som er på sukker er mer useriøse enn på andre datingsider. (Merk MIN erfaring) Her handler veldig mye om utseende. Når jeg leser på forumet forvandles selv de mest seriøse tråder til flåsete kommentarer og man blir dømt nedenom og hjem for sine meninger. Jeg har en profil på møteplassen også, og der er det en helt annen holdning og kultur. Det virker på meg som om mange mener at fordi man er på nett skal man tåle alt, man skal være tukkhudet og ikke bry seg. Så klart man bryr seg. Nei, sukker gir ingen garantier - men det forhindrer vel ikke at man kan stille seg spørsmål om hvorfor man ikke får kontakt! Fortsett å prøve eller bytt forum :-) lykke til :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 1 juli 2015 14:27 Privat melding

@frøkenX: Smaken er som baken, har vært på møteplassen også, støyen om useriøsitet er like stor der også.

Det er ingen som bryr seg om kvalitet før man har møtt hverandre, hvis møte uteblir, bør man vurdere hva som kanskje bør endres av bilder, profiltekst eller andre ting. Noen er på hugget, andre er passive, og noen tar ting for alvorlig. Sikkert noe å jobbe med der vil jeg tro. :)

Skjult ID med pseudonym R on. 1 juli 2015 14:34

@vifo2013 - Utifra det du sier så ser det ut som du mener at man ikke kan få et godt utseende og god kvalitet i samme person. Jeg håper jeg tar feil.

@gerd54 - Dersom noen ikke svarer deg, så er du ikke interessant for vedkommende. Vi kan ta hele runden på dette med at man allikevel burde svare, fordi det er høflig etc. Sannheten er at uteblitt svar er også et svar.

@frøkenX - Jeg tror det det reageres på i forum vedrørende tråder som dette, er at det er skrevet X antall tråder om det fra før. Det er klagetråder, det er ikke så mange som synes det er hyggelig, men det er også en del som hiver seg på. Lite konstruktivt. Gjør noe med egen profil i stedet. Klaging på forum vil neppe gagne noen.

Skjult ID med pseudonym Apache on. 1 juli 2015 15:08

@gerd54, Det var noen som skrev for en tid tilbake at kvinner mister markedsverdi når de blir eldre. Jeg vet ikke helt hva vedkommende tenkte på da det er mange eldre menn på Sukker.

Jeg har sett på mange eldre menns profiler der de er så lite selvkritiske at de tror 20-30 åringer vil ha dem, selv om de selv ikke vil ha noen på deres egen alder. Så tror at eldre kvinner får færre tilbud pga det og ikke fordi de ikke er interessante som kvinner. Det finnes en datingside for seniorer, men nedregrensen der er 40 år så antar at de er mest populære. Grensen skulle vært 50 år.

(mann 31 år fra Oslo) on. 1 juli 2015 15:58 Privat melding

@vifo2013: "Helt på linje med hva jeg har opplev :menn er i flertall og velger utseende.
X ikke kvalitet"

Mener du virkelig selv at "pene" jenter ikke har kvalitet?
Du har kanskje ikke tenkt på at feilen kanskje ligger hos deg selv? Du skriver kanskje kjedelige meldinger, profilen din virker kanskje "døll".

Måten du skriver på "opplever" jeg at du mener selv du ikke er attraktiv, men har så mye mer kvaliteter en andre..
Slike svar/kommentarer du kommer med synes jeg rett og slett er patetiske... Det finnes overfladiske folk... Ikke sett dette i en "kjønnsbås"

@TS: Hvis folk ikke svarer, kanskje på tide og gjøre noe med din egen profil? fremtoning? eller du har kanskje sendt til feil type menn...
Ofte blir det klaget på Menn her inne, samt damer.. Hva med å gå i seg selv? Prøv noe nytt...

(mann 31 år fra Oslo) on. 1 juli 2015 16:01 Privat melding

Med feil type menn mener jeg, overfladiske.. "døde" profiler, en som kanskje dater... osv...

Skjult ID med pseudonym metoo on. 1 juli 2015 19:03

Gerd - du bruker også forumet for å si at du ønsker en tilbakemelding. Det får du. Opptil flere. Men er du selv på banen?

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 2 juli 2015 15:14

@Gerd54: Du har brukt 29 ord på å beskrive deg selv. For meg fremstår det som om du ikke legger noe i å være på sukker. Hvorfor skulle en bruke tid på å svare deg?

(kvinne 58 år fra Nord-Trøndelag) lø. 4 juli 2015 19:03 Privat melding

Hei alle!
Synes faktisk det er vanlig høflighet, når man får en henvendelse. Å svare, mener jeg. Uansett hvor lite interessant personen virker for mottaker. Er ganske ny her, men svarer alltid de som sender meg henvendelser. Og forventer vel egentlig det samme tilbake. Man kommer vel fra møblerte hjem......Kjenner jeg blir litt lei meg. Det er jo egentlig litt modig gjort å sende en mail til noen du overhode ikke vet hvem er. Så mye synes jeg alle er verd, å få et svar. Uansett. Lykke til videre, Gerd.
(Det har faktisk irritert meg et par ganger også)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 4 juli 2015 19:26 Privat melding

Jeg kommer også fra et møblert hjem, men svarer likevel ikke på alle meldinger (dog de fleste). Hvis jeg jeg får ei prefabrikert flørtemelding fra en nærmest tom profil uten bilder eller tekst pg/eller er milevis utenfor det jeg skriver at jeg søker, hvorfor i all verden skal jeg da gidde å svare? Vedkommende har jo hverken tatt seg tid til å lage en ordentlig profil eller lest min.
Uansett: Det finnes ingen fasit på hva som er rett og galt her, folk gjør som de føler for. Personlig synes jeg det er langt mer uhøflig å beskylde folk for å mangle oppdragelse fordi de ikke handler og tenker som en selv, enn å ikke svare på meldinger. Kun min mening.

Skjult ID med pseudonym R lø. 4 juli 2015 19:55

- Veldig enig i det @HerrFekt sier her! Meldinger fra folk som åpenbart ikke har lest et ord i profilteksten min (som er utfyllende), blir innimellom stående som ubesvart.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 4 juli 2015 20:05 Privat melding

Jeg også henger meg med på HerrFekts ord. Totalt useriøse meldinger kommer noen ganger, og du ser etter 4 ord (hvis det er skrevet så mange :b) at personen har ikke engang lest en brøkdel av det du har skrevet. Hvorfor i hurlumheite skal man svare på sånt vissvass?