Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan finne "True Connection"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gauda on. 1 juli 2015 22:21

Denne artikkelen traff meg, og jeg ønsker å dele den med dere... før jeg snart logger av Sukker, Tinder og Happn for godt for å lete etter "true connection", altså den ekte, nære forbindelsen som oppstår mellom mennesker over tid, uten hastverk, og uten tanke på hvilke andre muligheter som kanskje dukker opp rundt neste sving.

"We want slowness. We want simplicity. We want a life that does not need the validation of likes, favorites, comments, upvotes. We may not know yet that we want this, but we do. We want connection, true connection. We want a love that builds, not a love that gets discarded for the next hit".

http://thoughtcatalog.com/jamie-varon/2014/12/this-is-how-we-date-now/

(mann 55 år fra Akershus) to. 2 juli 2015 07:59 Privat melding

Det eneste jeg har fått ut av Sukker hitil, er endel humring her på forumet! :-)

Så heler ikke jeg vil fornye medlemsskapet når det går ut.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 2 juli 2015 09:03 Privat melding

@ts: Høres ut som en grei tilnærming av utfordringene med nettdating. Det er ikke enkelt å få til i praksis, men for noen funker det jo. Tror det meste dreier seg om flaks, selv om mange som finner hverandre sikkert vil si noe annet. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 2 juli 2015 23:34

Hvordan får du denne "true connection"?
Hadde jeg hatt en omgangskrets hvor det var normalt og naturlig å treffe single jenter og hvor bekjentskap over tid ville vært normalt, så hadde jeg mest sannsynligvis ikke vært her inne.

Men om en mener at en burde gi en person tid om en først fatter interesse for en på nett, ja da er jeg forsåvidt enig. Jeg gjør det selv, men alle har forskjellig tilnærming.
Noen forventer fyrverkeri første daten, andre (som meg selv) tar det hele relativt rolig og ønsker bare å bli kjent og bruke tid sammen.

Jeg har opplevd jenter som rett og slett ble utålmodige og lei.
Lite jeg kan gjøre med det, jeg er ikke en fyr som faller pladask for ei jente første gangen jeg treffer henne, men snarere blir mer og mer interessert over tid.
Det har også sine ulemper selvsagt, for jeg har f.eks endt opp med hemmelig crush på ei god venninne for å nevne noe som kan skje. :P

(mann 39 år fra Rogaland) fr. 3 juli 2015 23:49 Privat melding

Jeg tror ikke folk flest idag eier tålmodighet til "slow love" - Det er alt for lett å sveipe den ene eller andre veien, i stadig påvente av noe enda bedre, å knapt gi noen en sjangse til å skinne.

Jeg merker jeg er litt lei den overfladiske og lett forhåndsdømmede greia med hele nettdatingen, å synes det hadde vært superkult å funnet min næste kjærlighet helt tilfeldig i virkeligheten, være seg på butikken eller en jobb / vennerelasjon.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 4 juli 2015 00:08

Jeg foreslår at vi alle får tildelt en person som vi plikter å kurtisere i en måned. Funker det ikke etter en måned får vi en ny kandidat...osv....