Alle innlegg Sukkerforum

Bysommer i hovedstaden :)

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Oslo) ma. 6 juli 2015 00:05 Privat melding

Da blir det bysommer på meg i år, skal nyte hovedstaden for det den er verdt :) Noen som har noen spennende planer her i Oslo, som kanskje vil treffes for et glass vin eller en Corona? ;)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 6 juli 2015 02:18

Ha ha, hadde jeg vært +/- 33 så hadde jeg kjent min besøkelsestid. Tipper du får maaaaange gode forslag :-)

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 6 juli 2015 02:32

@InFocus

Kjente deg igjen på naturbildene og navnet. Er interessert i naturfotografi og følger med hva som rører seg i de kretser, om enn amatørmessig som jeg er der. Merkelig at du med det utseendet og det navnet er her inne. :-)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 6 juli 2015 02:49 Privat melding

@Apache Kjente meg igjen? :) Fra hvor da? :) Og kjenner jeg deg? ;) hehe

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 6 juli 2015 03:00

@InFocus

På nett med naturbilder. Du er en fantastisk fotograf og bildene ser meget proffe ut. Første gang jeg så navnet koblet jeg deg med en annen med nesten samme navn. Tenkte at det må være nær slekt pga trekkene.:-)

(mann 37 år fra Oslo) ma. 6 juli 2015 08:19 Privat melding

@apache Jeg må jo si tusen takk, men har på følelsen av at du tenker på noen andre enn meg ;) Har du en nettside du kan referere til? Bruker bare navnet InFocus her på Sukker :p

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 6 juli 2015 15:26

@InFocus, er det greit at jeg avslører identiteten din?
Du har bl.a. bilde fra Gossen, Aukra og etter nærmere titt på den siden har du portrettbilder og mye annet. Det er deg. Så er det en annen nordicside som viser at du bør ha sjanser nok hos det annet kjønn.:-)

Jeg skulle sjekke profilen din her, men da du ikke er match på alder så ser jeg ikke den om jeg da orker å gå til innstillingene.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 6 juli 2015 20:21 Privat melding

Haha..er jo meg jo ;) Hyggelig å bli kjent igjen..og litt absurd ;) Men nå er jo jeg nysgjerrig på hvem DU er..kjenner jeg deg?

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 juli 2015 00:52

@InFocus, du kjenner ikke meg. Det at jeg kjente deg igjen pga bildet er er fordi jeg har en jobb som har med mennesker å gjøre, og har alltid hatt lett for å legge merke til små detaljer også. Og jobben gjør at jeg ser nøyere på dem også.

Det som skjedde var at jeg så profilbildet ditt her på forumet, og da koblet jeg deg opp mot et naturbilde jeg hadde sett tidligere. Du skjønner at jeg ofte søker på fotosider for å få tips på hvordan ta gode bilder, og se andre fotografier. Da jeg sjekket det Aukra bildet fant jeg nettsiden din og så på andre bilder og navnet ditt. Det fikk meg til å bli nyskjerrig. Lurte på om du er barnebarn til han med lignende navn. Så sjekket nordic, flickr og andre sider. :-)

(mann 52 år fra Oslo) ti. 7 juli 2015 01:16 Privat melding

Apache er en stifinner...