Alle innlegg Sukkerforum

Yey or Ney?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lotta ma. 6 juli 2015 23:30

For en tid tilbake begynte jeg og skrive med en hyggelig gutt over nettet. Vi fikk god kjemi og bestemte oss for og møtes over en kopp kaffe. Han er en oppegående,velkledd og velutdannet gutt. Så jeg tenkte at nå har jeg endelig skutt gullfuglen! I og med at jeg har barn,er jeg veldig nøye på at det skal være ordentlig og seriøst..noe jeg har dårlig erfaring med fra mitt siste forhold. Nå har det seg sånn at jeg føler en viss usikkerhet... vil han bli litt for kjedelig for meg etterhvert,tenker jeg... Jeg faller som regel for de "barske" og litt "badboy" aktige typene..som kan gi meg litt spenning og ikke gjøre dagen til det kjedelige A4... samtidig vil jeg ha det trygge og gode familielivet! Er jeg kravstor,som vil ha i både pose og sekk?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 6 juli 2015 23:35 Privat melding

Ja. :P

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ma. 6 juli 2015 23:36

Jepp.

Skjult ID med pseudonym Lotta ma. 6 juli 2015 23:39

Haha😀 Ser den😉

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) ma. 6 juli 2015 23:39 Privat melding

Men åpenhet frå start vil dette kanskje gå fint, fortell han din usikkerhet. Tenk om han kunne tenkt seg å vere litt meir barsk.

Skjult ID med pseudonym VakkerSjel ma. 6 juli 2015 23:41

Oisann,

For all del: ikke gå for det kjedelige! Det trygge og gode familielivet..fins det egentlig??? Man lever bare 1 gang. Jeg har ikke lyst til å kjede meg. Har innsett at "det trygge og gode familielivet" må være det som eksisterer i fantasi-verden? Sannheten er at det er svært få man kan stole på, kanskje ikke seg selv en gang. Å søke etter trygghet kan gi overraskende og deprimerende resultat. Best å søke etter spenning, så kanskje blir man positivt overrasket :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 6 juli 2015 23:43 Privat melding

Bare så det er sagt, det er de små øyeblikkene som gir de gode stundene. Jager man etter hvite piler, vet man hvor veien går, men oppdager for sent at man er truffet. :P

Skjult ID med pseudonym Afrodite ma. 6 juli 2015 23:43

Det kan jo hende at han har noen skjulte sider!? At han er oppegående, velkledd og velutdannet trenger ikke å utelukke at han også kan tilføre spenning i et forhold.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 7 juli 2015 00:08

Nei du er ikke kravstor. Det er bare det at de fleste menn med den kombinasjonen der er allerede opptatt naturlig nok. :P

Det trygge gode familielivet kan du jo skape selv, så kan badboyen krydre hverdagen.
Bare la være å ha han rundt barnet/barna dine til dere har datet en del måneder da. Skjønner ikke at det skal være så vanskelig?

(mann 37 år fra Oslo) ti. 7 juli 2015 00:37 Privat melding

Som good guy selv, så er dette the story of my life ;) Flørt med han snille gentlemannen, men ta med den småfrekke og kranglete badboyen hjem :) Hehe..

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 7 juli 2015 00:41

@ts
Doh!
Du er ikke sammen med den forrige fyren...
Såeh, hvor bra funket det for deg?
Folk ass.

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 7 juli 2015 01:34 Privat melding

Det virker som det er spenning du søker, ikke fast, trygt forhold!?
Jeg tror det er viktig at du kjenner deg selv og dine lyster og behov, før du begynner å lete etter mannen i ditt liv!

Uansett - trygghet og tillit lyser long term og kjærlighet.., mens spenning og jakt er mer 1-2 år med forelskelse!
Ingen er evig forelsket - sånn er det bare, då det er jo lurt å finne noe du også eventuelt kan elske med han du går for.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 7 juli 2015 01:49 Privat melding

Foretrekker du badboys og føler at han ikke lever opp til det, så synes jeg du skal avslutte først som sist. JEG hadde i hvert fall ønska det hvis jeg hadde vært ham (siden jeg er så langt unna en spennende badboy som det går an å komme). Like barn leker best og alt det der.

(mann 31 år fra Oslo) ti. 7 juli 2015 01:59 Privat melding

Følg magefølelsen, uten og overtenk så mye... :)

Skjult ID med pseudonym enannenkar ti. 7 juli 2015 02:05

Er det bare meg eller er det noen over her i tråden som trenger bistand fra en bestemt profesjon? Spot the psycho!

Skjult ID med pseudonym Lotta ti. 7 juli 2015 10:13

Bra med så mye meninger! 😊 Det ligger jo litt mer bak her selvfølgelig... Men jg føler ikke den store tiltrekkelsen og forelskelsen. Mer på vennefronten.. Jeg har vært åpen fra dag 1. Og han er glad for at jeg er så åpen og ærlig med han. Jeg sier jeg trenger tid,og han er villig til og gi meg den tiden jeg trenger.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 7 juli 2015 13:37

Å ja.. Den klassiske "jeg trenger litt tid."....
Bare gjør han og deg selv en tjeneste først som sist og dropp fyren.
Ihvertfall som en eventuell kjæreste. Dere kan sikkert være venner om dere har noen interesse av det.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 7 juli 2015 14:23

Ney!!!!
Dette er nok et av de viktigste områdene å ha match. Eller kanskje jeg skulle si to. Kjemien må være der. Du vil bare ha dårlig samvittighet hver gang du ser på de tøffe gutta. Utseendet og utstråling må stemme. Dessuten bør du vurdere om du er spenningssøkende eller av den mer langsiktige typen. Er ikke realistisk å ha et langsiktig forhold om du ikke er den typen. Noen er rastløse av seg. De må kanskje innse at de egner seg bedre for å satse på det spennende, så får det holde så lenge det holder.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 juli 2015 15:23

Har du små barn så har du ansvar ovenfor dem først. De skal komme først, og en badboy er ikke noe for dem.

Det er lett å lure en selv. En badboy look kan være den snilleste i verden, og motsatt. Du har om psykopater som er ser ordentlig ut, smiler blant folk, er veltalende og alle liker han pga hans ytre væremåte. Hjemme kommer udyret fram gradvis. Så klær og yte fremtoning kan kun være et skalkeskjul.:-)

Skjult ID med pseudonym Lotta ti. 7 juli 2015 18:57

Liker svarene jeg får 😊 Jeg er nok ikke "klar nok" for og binde meg enda😉

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 7 juli 2015 19:21

Stadiet i den månedlige syklusen hos en kvinne påvirker tiltrekningen mot "good" or "bad". Når hun har lettest for å bli gravid er det baaaaad som gjelder....)...

(mann 41 år fra Oslo) on. 8 juli 2015 07:09 Privat melding

@Lotta

Det er litt vanskelig å skjønne akkurat hva det er du vil ha yey eller ney til. Men for å svare på avslutningsspørsmålet ditt: Ney, det er lov å være kravstor, og det er lov å ønske seg både pose og sekk!

Ellers virker det som du har en forestilling om hva det er du burde ønske deg, mens du egentlig responderer på noe annet. Det er ingen motsetning mellom det å være oppegående, velkledd og velutdannet og det å være barsk og badboy. Når du skriver slik du gjør, lager du en falsk dikotomi mellom disse to forestillingene. Videre er det ingen selvfølge at det å velge den første typen fører til noe ordentlig og seriøst og/eller et trygt og godt familieliv, mens det å velge den barske badboy-en fører til et fravær av dette.

Du konkluderer i det siste innlegget ditt at du ikke er "klar nok" for å binde deg enda, og det er godt mulig du ikke er det. Ellers fremkommer det ganske klart av ditt nest siste innlegg at du ser på denne fyren som en venn og at du også har kommunisert dette for ham. Selv tror jeg du bare ikke er "klar nok" når det kommer til ham, om du møter en du oppfatter som oppegående, velkledd og velutdannet som samtidig er spennende og litt uforutsigbar, skal du ikke se bort i fra at du veldig raskt blir "klar nok".

Skjult ID med pseudonym Lotta on. 8 juli 2015 10:05

Sexen fungerer også dårlig,for kjedelig der også😂 Nei,blir nok og se seg om etter noe annet😉

Skjult ID med pseudonym Lotta on. 8 juli 2015 11:04

Jeg syns at et godt forhold også må bestå av god sex. Syns dere ikke? Det utgjør mye! Når man da finner ut I tidlig stadie,at man liksågreit kunne ligget og lest vg,da er det vel et varselsignal! 😂

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 8 juli 2015 11:19

@ts
Ja, den må være bra. Det forholdet vil jo aldri vare.
På sukker.no finner du noe som heter "Datingmagasinet". Det ligger en artikkel der som heter "menn som går lei". Les den og tenk igjennom hvilken type du er. Selv om den handler om en mann er det ganske likt for kvinner. Er nok muligens et mindre antall spenningssøkende/objektiverte kvinner, men jeg har møtt noen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 juli 2015 14:14

God sex? Har dere hatt sex mange ganger? Eller har dere bare hatt det en gang og du syns det var dårlig?
For første gangen mellom to nye partnere er sjeldent spesielt bra.

Sex meg her og sex meg der. Håper egentlig jeg aldri treffer ei jente jeg faller for, for jeg vil nødig at sex skal ødelegge alt. :/

Skjult ID med pseudonym JUSTME to. 9 juli 2015 19:00

Du skriv at du som regel faller for bad-guys/litt barske...
Vel.. Det har jo ikkje akkurat fungert det heller,sidan du er singel.. Eller? :)

(mann 39 år fra Buskerud) to. 9 juli 2015 20:07 Privat melding

Herregud

Skjult ID med pseudonym Lotta to. 9 juli 2015 20:43

Det er sant! Man kommer langt med god kommunikasjon 😊 Syns dette er vanskelig...😯

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel to. 9 juli 2015 21:17

Kveldens tema er sex ?, så spennende..)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel to. 9 juli 2015 21:23

Gjerne det, jeg er novise på feltet..)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel to. 9 juli 2015 21:25

Kom igjen, del med oss..

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel to. 9 juli 2015 21:28

Ikke alt, men noe..?

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel to. 9 juli 2015 21:31

Ok..hehe..

(mann 39 år fra Buskerud) to. 9 juli 2015 21:39 Privat melding

Du minimerer han typen du prater om og da LoTtA - kaller han gutt og greier - så plutselig bunner det ut i at det ikke er noen seksuell spenning mellom dere - for det virker ikke sånn

Er han interessert i deg da? Han er ikke det vet du, da hadde du merket det (dersom han ikke er en gutt da, men hvorfor da i himmelens navn blandet du deg med han i første omgang - pliktsex - mange som har det - nå har du en unge, så uansett hva du gjør, ikke glem den (tingen) da)

Hvor er lidenskapen i de 1000 hjem - velg riktig partner folkens!

Skjult ID med pseudonym Lotta to. 9 juli 2015 22:12

Men når vi først er inne på temaet da,dette gjelder både dere "menn"(!!) og kvinner! Når dere treffer en mulig "aktuell" kandidat,dere dater litt og dere blir etterhvert klare for overnattingsbesøk. Venter dere da med sex? Det frister vel gjerne litt og "prøvekjøre" vel?? Man tilbringer jo faktisk en del timer sammen i sengen i ett forhold og et godt sexliv er bare med på og krydre forholdet til nye høyder!

Skjult ID med pseudonym Hudz to. 9 juli 2015 22:51

Ja, helt klart kravstor :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 9 juli 2015 22:52 Privat melding

@Lotta: Jeg venter med sex til jeg er sikker nok. En natt bare å kjærtegne hverandre er kjempefin tilnærming. Velger heller det enn rett på.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 juli 2015 00:50

@Lotta

Jeg venter. Både med overnattingsbesøk og sex.
At det frister? Joda, men jeg har ikke noe hastverk.
Jeg er faktisk mest redd for at sex kommer til å ødelegge hele greia.
Derfor venter jeg lengst mulig egentlig om jeg virkelig liker dama.

Skjult ID med pseudonym REALITET fr. 10 juli 2015 11:50

HA ha.. hvis ikke denne tråden her en gang for alle sementerer det folk har mast om i evigheter så vet ikke jeg...

De fleste tråder startet av menn:

"Jeg skriver mange meldinger, men får ingen svar, hva gjør jeg galt"
"Hvorfor velger kvinnene aldri meg"

Tråd startet av kvinne:

"Jeg har to som gjerne vil ha meg, hvem skal jeg velge"

Dette illustrerer bare galskapen i situasjonen. Trådstarter burde ta seg sammen og gå for det 'riktigste' valget. Dvs det valget som har mest langtidspotensiale. Han bad-boy'en vil dumpe deg når noen bedre enn deg dukker opp. Selv om du er kjempepen vil han gå lei. Og hva med når realiteten kicker inn og det er klasvask, husarbeid og unger som må hentes i barnehagen og regninger må betales. Da er nok han snille, gode fyren best egnet skal jeg si deg.

Eller du kan "ha litt spenning og kose deg" i et par måneder og når han bad-boy fyren er ferdig med deg kan du returnere her på Sukker igjen og starte opp runddansen atter en gang. Back to square one. Nye meldinger fra normale, kjekke, snille menn som vil gå ubesvart, fordi du får så mye post. Du velger igjen en komplett idiot som er opplagt feil, holder på i noen måneder og så tilbake til Sukker...

Skjult ID med pseudonym - fr. 10 juli 2015 23:38

....ufffffff....når man ikke engang vet sitt eget beste...?

Skjult ID med pseudonym GrimReaper fr. 10 juli 2015 23:47

Jeg ser ut som en badboy og gjør av og til ting som badboys gjør. Men jeg er egentlig utrolig kjedelig. Så du skal være heldig som ikke har møtt meg. Du hadde rett og slett følt deg lurt. Blir nesten som å kjøpe en Metallica CD, du kommer hjem og tror at du skal høre noe fett, men så fikk du feil plate i coveret, Christer Sjögren og Carola's julespesial, og du har ingen returrett.