Alle innlegg Sukkerforum

Får hjerte men ingen svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym spekulere ti. 7 juli 2015 21:11

Noen som har opplevd å fått hjerte(gul/rød) av noen får så at dem ikke svarer?

Det har skjedd meg en del ganger, de har lest meldingen å har kikket på profilen flere ganger, men får ingen svar tilbake, å jeg skriver bare det orginale : Hei:) eller Heidu:).

Det skjer også flere ganger at de svarer hei tilbake men så kutter de helt ut!
Kanskje jeg gjør noe galt?

Takker for svar fra en som undrer fælt!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 7 juli 2015 21:18 Privat melding

Hjertet har du godt plassert i brystet - bruk det. :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 7 juli 2015 22:41

Det rimer i alle fall Spitfire10.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 7 juli 2015 22:44

Jeg anbefaler en pose is.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 7 juli 2015 22:47

Og munnkorv...

Skjult ID med pseudonym Lillypus ti. 7 juli 2015 22:52

Jeg setter gule hjerte på de jeg er nysgjerrige på, men tenker at jeg vil lufte stemningen om det er interesse. Røde hjerter setter jeg på de jeg veldig gjerne vil bli bedre kjent med, og da sender jeg oftest en første melding i samme runde. Går det litt tid uten respons eller det ikke er noe der, så fjerner jeg hjerte....

(mann 41 år fra Oslo) on. 8 juli 2015 07:28 Privat melding

@spekulere

Hvis man tar seg selv i å ønske å sette er rødt hjerte, bør man strengt tatt sende en melding i stedet - å sende en melding signaliserer interesse samtidig som man viser initiativ, mens det å sette et rødt hjerte uten å sende melding, signaliserer interesse samtidig som man viser at man mangler initiativ. En kan jo selv tenke seg hvilke av de to motparten finner mest attraktivt?

Jeg setter aldri røde hjerter, er jeg interessert i å bli bedre kjent, sender jeg like godt en melding først som sist. Gule hjerter setter jeg som en huskelapp til meg selv. Hvilke tanker mottagerne av mine gule hjerter måtte gjøre seg, bryr jeg meg fint lite om. Ellers er nok den pragmatiske tilnærmingen til hjertesending som my beskriver i innlegget sitt, veldig nær virkeligheten.

(kvinne 59 år fra Akershus) to. 9 juli 2015 18:41 Privat melding

Ingen kvinner som har svart foreløpig ser jeg . Trådstarter skriver : jeg sier Hei og får hei tilbake så blir det stille. Har selv opplevd å få *hei meldinger* .... noe som ikke inviterer til samtale....svaret blir da hei tilbake , så stopper det opp. Mitt innspill tiltrådstarter er : prøv å si litt mere enn hei i førstemeldingen... f.eks hei jeg liker din profil har du lyst til å bli litt bedre kjent med meg. På den måten inviterer du til en samtale som har større sjanse til å få respons / videre samtale.

(kvinne 38 år fra Rogaland) to. 9 juli 2015 18:44 Privat melding

Enig med Havsol, viss en setter ett hjerte, sier bare "hei" i meldingen og kanskje ikke har allverdens med tekst og bilder i profilen, hva skal en da snakke om videre...?? Gi mottaker noe å jobbe med, noe å spørre om eller være nysgjerrig tilbake på...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 9 juli 2015 18:48 Privat melding

Så jeg antar You had me at "Hello", ikke funker her? Kjekt å vite. Må finne et sted det funker bedre. :P