Alle innlegg Sukkerforum

Er damer over 45 litt utdatert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gammel ti. 7 juli 2015 22:41

Jeg bare lurer på hva menn (og kvinner) tenker om det. Jeg leste nettopp at kvinner på 21 var de som generelt var mest ettertraktet. Det er jo egentlig helt forståelig, men tenker menn generelt at damer over 45 er en nødløsning..?

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 7 juli 2015 22:42

Det kommer vel helt an på hvor gammel mannen er ?...vel...)

Skjult ID med pseudonym håp ti. 7 juli 2015 22:43

Det kommer sikkert an på.
Mannen, altså. ;)

Skjult ID med pseudonym bos ti. 7 juli 2015 22:47

Over 45 nei men det kommer helt sikkert ann på hvor langt man har kommet selv

(mann 52 år fra Oslo) ti. 7 juli 2015 23:32 Privat melding

Nope. 45+ er ingen nødløsning.

(mann 36 år fra Akershus) ti. 7 juli 2015 23:33 Privat melding

Bare vent til jeg blir 45, da kan vi være utdaterte sammen.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 7 juli 2015 23:45 Privat melding

Alle aldre har sin skjønnhet. Jeg vil heller velge en dame som har levd litt, samlet erfaring og er mer moden enn en 21-åring. 45+ er ingen hindring, mer et pluss i min bok. :)

Skjult ID med pseudonym Dean ti. 7 juli 2015 23:47

Neida... Men 450 år gammel er utdatert

Skjult ID med pseudonym ludolu ti. 7 juli 2015 23:56

@equi00 du er virkelig en fin fyr, du!
Alle vil leve evig , men ingen vil bli gamle.. Som en av de over 45+(50) ser jeg at menn ofte søker opp til 48,- og det skjer visst noe "magisk" etter det ;D .. Som den andre tråden 'Alder er bare tall' , jeg søker heller ned enn opp ( mental alder), men den må uansett stemme m virkeligheten...Og kjemi.. Og da må man ut i den virkelige verden 😉

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 juli 2015 00:07

Ei dame på 45 er helt klart en nødløsning for meg.
Men det kan jo ha noe med å gjøre at jeg fortsatt er godt plassert inne på 30-tallet i alder selv. :P

Skjult ID med pseudonym ludolu on. 8 juli 2015 00:12

Akkurat som en kid på 25-35 ville være en nødløsning for meg...igjen det der m mental alder.. Det går begge veier det der..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 8 juli 2015 00:34 Privat melding

@ludolu: Takk for det. :) I vår tidsalder er det alt for mye fokus på at man skal holde seg ung til man er 100 år. Tror det blir alt for mange syntetiske rester igjen om det blir tilfelle. Før var det å ha rent undertøy, for ingen ville bli tatt med buksa nede, eller havne på sykehus med skittent undertøy. Husker mormor alltid terpet på dette. Uansett hvilken situasjon du er i, om du er naturlig vil jeg respektere og elske deg mer enn de som har kommet i forfengelighetens svøpe. Jeg foretrekker naturlige rynker og ansiktstrekk, det viser en reise i livet, som jeg vil være med på. Så enkelt.

Skjult ID med pseudonym ludolu on. 8 juli 2015 00:56

@ equi00 'smask'!
Akkurat det sa mora mi også,- alltid reint undertøy, i tilfelle man havnet på sykehus! Lærer sønn det samme, at uansett hva han velger å ta på, så alltid reint undertøy først😄
Uansett ,- Vi kommer alle til å brenne med blå flamme 😋

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 15 juli 2015 01:02 Privat melding

Langt i fra, jeg føler meg ikke utdatert!! :) Føler meg faktisk bedre nå en når jeg var i 30 årene :) Og @powpow... nå skuffer du meg, jeg som er en av mange som har syntes du har hatt så mange fine kommentarer, men å skrive at "Ei dame på 45 er helt klart en nødløsning for meg" .... Håper du ikke samtidig mener at du kan fint ha ei i 20 årene...

Skjult ID med pseudonym Realista on. 15 juli 2015 01:32

Ville aldri valgt å bruke av min tid på en "nødløsning" uavhengig av hva man velger å tilegge et slikt benevnelse. Vi velger da ikke å omgås "nødløsninger". De som velger å søke "nødløsninger" er rett og slett desperate...Slik jeg ser det ;)

Man vet aldri, men gud forby at jeg skulle møte på en slik.......For en nedtur! Men jeg tror gjerne på at noen skulle finne på å bruke det som et "argument" for at du skal innse at du bør være mer "tilgjengelig". Men er det noen som virkelig gidder det da?? Å plassere folk som en "nødløsning" er ikke sexy og trigger ikke til videre kontakt....

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 15 juli 2015 01:56

I så fall er det rart, at vi (jeg) som har passert 50, får flest besøk og meldinger fra menn mellom 30 og 45. Selv søker jeg da også heller ned enn opp i alder, så det er fint. Men - jeg tror faktisk dette slår ut sterkere på Sukker enn IRL. Her inne synes jeg menn virker eldre enn meg ser og ofte for gamle, om de har høyere alder. I det virkelige liv kan det være annerledes.

Vi mellom førti og seksti har veldig ulik aldring, både biologisk, fysisk og mentalt. Dermed blir det for snevert å utelukke "kandidater" som er litt eldre (eller yngre). Virkeligheten avslører uansett, der opplever vi den alderen og personligheten som ikke synes på tallet. Sukker er et filter, men kan aldri konkurrere med syretesten IRL:-)

Skjult ID med pseudonym Apache on. 15 juli 2015 02:14

I løpet av årene har aldersgrensen for mødre over 45 år økt, og siden 2008 har det økt for de over 50 også. Aldersgrensene har forskjøvet seg. 50 er nye 40, og 60 er nye 50. Noen av de eldre har blitt gravid normalt og andre brukt donor. Risikoen for barnet er større, men utviklingen skjer.

Så utdaterte for hvem? For unge normalt, men utdaterte for 50-60 år gamle menn?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 juli 2015 05:59

Herregud.. det var en dårlig spøk. Hvis en virkelig har lest ting jeg har postet før så skulle en jo tro at en visste bedre enn å tro at det var seriøst.

@Kristin112

Som sagt, det var en dårlig spøk. Når alt kommer til alt så er ikke ei på 45+ egentlig aktuell for meg i det hele tatt.
Og det er klart at jeg fint kan ha ei i 20-årene. Sånn type 25+.
Vet ikke hvilken alder du forestilte deg, men jeg er ikke en gang halvveis ut i 30-årene bare så det er sagt.

Er det derimot noen som har gått ut på dato så er det meg.
Jeg har ingenting til felles med de på min egen alder da de er helt andre steder i livet med barn, osv.
Er rett og slett for sent ute jeg. Så det er vel egentlig ikke lenger spesielt realistisk for meg å få egne barn, så da kan det jo hende jeg kan vurdere de som er 40-45 allikevel hvis de skulle ha noe til felles med meg.

(kvinne 25 år fra Buskerud) on. 15 juli 2015 07:46 Privat melding

Jeg er 21. Kan ikke si det stormer noe meldinger inn av den grunn ... Men selv du som "godt voksen" dame er det mye fordeler hos :) send mld til den du føler passer deg :) vi damer er førstevalget, ikke en nødløsning ;)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 15 juli 2015 08:51

@Powpowgutt on. 15 juli 05:59
Everybody having babies, and I'm just like:
http://tinyurl.com/puh4azp

^^

*edit-Ninjalink!*

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 juli 2015 11:15 Privat melding

@teanuh: Unger kommer først, ellers kan jeg være enig i at en viss prioritet bør være til stede. Mange som bare skummer gjennom for å finne et mulig offer, men selv er de ikke så fryktelig interessert i å innlede lange forhold. Så da sitter vi her da, og venter med stoisk ro til et kvinnemenneske blåser oss av stolen. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 juli 2015 11:58 Privat melding

Går fint an å le av alder. Jeg er såpass gammel at det er nok snart på tide å gi meg en sprøyte, men har fortsatt ereksjon, så det er fortsatt en del stivelse som skal ut. Vi får se i morgen. :P

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 15 juli 2015 12:04 Privat melding

@Powpow...
Når det gjelder akkurat Dette temaet så passet ikke akkurat en dårlig spøk så godt, det burde du faktisk ha vist :)

Og møter en, en person en virkelig liker så mener jeg alder har ingenting å si... En kan jo da si, Ja, men jeg ønsker barn osv. da må kvinnen være under en viss alder osv. Da kan fort resultatet bli både Kvinneløs og Barneløs i mange, mange år til...

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 15 juli 2015 12:11 Privat melding

@Villrosa
Nei, så enkelt er det ikke @Villrosa, at hvis en ikke ser humoren betyr det at en føler seg gammel....

I akkurat den meldingen fra .... så var bruken av ordet nødløsning den utløsende faktoren.... Humor er et Must, men det var ikke en humørfylt første melding, den kom som forklaring i andre melding... :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 juli 2015 12:12 Privat melding

@Villrosa: Ny vurdering i morgen. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 juli 2015 13:54

@Kristin112

Når er det jo ikke jeg som opprinnelig bruker ordet nødløsning da.
Det er det jo trådstarter selv, som er kvinne, som gjør.

Føler meg gammel allerede jeg.

Alder HAR noe å si. Samme hvor mye vi prøver og overbevise oss selv om det motsatte.
For de aller, aller fleste av oss så føles det ganske unaturlig å date/være sammen med noen som kunne vært din sønn/datter eller far/mor.

Jeg er f.eks alt for ung for ei som deg. Mens @teanuh er alt for ung for meg.

Fullt klar over at en kan bli kvinneløs og barneløs i mange, mange år til. Jeg sier jo selv at det egentlig er for seint for meg til å få barn.
Det er sjeldent at dama er for gammel som er et problem når jeg ser på profiler på Sukker. Som regel er det JEG som er for UNG i forhold til det de søker.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 15 juli 2015 15:04 Privat melding

Men du @Powpow.. så vidt jeg kan se var det kun du som bekreftet at en på 45+ hadde vært en nødløsning for deg... forde om du nå forklarer det som en dårlig spøk ;)

Tørr fortsatt påstå at kjemi og personlighet er viktigere en alder og en på 45 hadde da vært en meget ung mor for deg... Har en far på over 70, som faktisk er for ung i hode for meg (regner med at han ikke er her hehe) Mens jeg har kommet i veldig god kontakt med en på 30 også IRL, som til tider er mer voksen i hodet en meg på mange områder... så nei @Powpow er ikke sikkert du hadde vært for ung for meg ;)

Må også tilføye at jeg har blitt litt omvendt, hadde store fordommer mot store aldersforskjeller før, det var før jeg ble kjent med en viss 30 åring... nå er jeg skamfull over mine fordommer jeg har hatt mot andre...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 juli 2015 15:16

@Kristin112

Altså.. jeg snakker ikke om alle andre. Det er heller ikke snakk om fordommer. Om en fyr på 40+ vil ha ei på 20 eller ei på 40+ ville ha en på, så kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre. Det finnes ingen lov mot det og det er bare flott om det fungerer.
Men det er IKKE noe for MEG.

Har vært inne å sett på mange profiler til damer mellom 40-45 og absolutt INGEN føler jeg noe som helst til felles med.

På papiret så vil du kanskje påstå at jeg ikke er for ung for deg, men realiteten sier noe helt annet.
Det skal du forsåvidt egentlig bare være glad for, for jeg tviler sterkt på at du ville fått noe fornuftig ut av å bli kjent med meg. :P

(kvinne 49 år fra Vestfold) on. 15 juli 2015 15:18 Privat melding

Om ca 50 år skal jeg kanskje føler meg utdatert, men ikke med 46 :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 15 juli 2015 15:35 Privat melding

@Powpow...

Det er jo faktisk det jeg sier, det har med kjemi og personlighet...

Du skrive jo selv at du har vært inne på profiler til mange damer mellom 40-45 og da følt at du ikke har noe til felles med de...en profil er en profil PowPow... Hva skal en skrive for noe fornuftig der da, jeg har skrevet Nothing... IRL er noe annet... kanskje du skulle gitt noen av de en kjangse, kanskje du hadde blitt overrasket, det ble jeg :)

Og for meg Kjære PowPow.. høres det ut som du har de samme fordommene som jeg hadde.... mot deg selv... ikke mot andre...

Hmmm, blir også undrende hva det står i profilen til en på 45+ som ikke hadde matchet deg (annet en ferdig med barn osv.) En hva som står i en profil til ei på 30 som hadde matchet deg...

PS; Har allerede fått noe fornuftig ut av å bli kjent med deg jeg ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 juli 2015 20:39 Privat melding

Jeg kunne aldri tenkt meg en dame på 21, finner det jeg vil ha innenfor søkekriteriet mitt, det pleier å gjøre susen. Damer fra 40-50 er modne damer, som har mye livserfaring, og vet å leve med følelser, unger og utfordringer. De er som regel gode problemløsere, moen noen ganger litt forsiktige, men det skjønner jeg, her er det unger som skal beskyttes, etc. Men kjære dere kvinner, dere er ikke utdaterte - noensinne, ikke hør på fanteri. Gå heller for en mann som setter pris på deres modenhet. Sån, ferdig snakka. :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel on. 15 juli 2015 20:41

Damer er som god rødvin, blir bedre med årene...smiske smiske..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 juli 2015 20:49 Privat melding

Ber om unnskyldning for skriveleifene, de kom som et resultat av dårlig sittestilling. Nå er den enda dårligere.. haha.. :P

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel on. 15 juli 2015 20:50

Skriver du med rompa equi00 ??

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel on. 15 juli 2015 20:53

Er det mulig å bli så revet med at man skriver 6 bokstaver for mye ??
Ikke drikk så mye midt i uken Villrosa..

(mann 39 år fra Buskerud) on. 15 juli 2015 20:54 Privat melding

Nei, det er de/du ikke (ute av dato) - men det er da du får igjen for om du har tatt nogenlunde vare på deg selv i foregående år - ei dame på 30 kan være kjerring - ei på 45 (eller høyere) trenger ikke å være det (da snakker jeg ikke om stereotypien av frognerfruer som skyter inn kjemikalier her og der + ballongpupper for å beholde ungdommen, det er bare tragisk)

Ps! Ei jente på 21, er ingen kvinne - så det er to forskjellige ligaer

Dr. Guybrush

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 juli 2015 20:59

@Kristin112

Så du mener de lyver da eller? Siden profilene ikke har noe å si som du mener.
Det går på hvor en er i livet, interesser og lignende.

Stort sett de fleste 40-45 og de i slutten av 30-årene også for den saks skyld har mye av det samme i profilene sine

At en annen 30-åring enn meg kunne passet til dem er jeg overbevist over. Men ikke meg. Enkelt og greit.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 15 juli 2015 21:00 Privat melding

@Dr. Knabel: Nei, men vi kan vel si det er ræva å ha en sånn sittestilling.. haha.. :P

(mann 39 år fra Buskerud) on. 15 juli 2015 21:23 Privat melding

58 er heller ingen alder villrosa ;)

"Ikke visste jeg at tiden som gikk var selve livet, kroppen eldes, hjernen erfarer - hvem en vil være bestemmer en selv"

@Ts - jeg vet jeg er hard, men en offerrolle er sjelden sexy - vær stolt av den du er, eller gi deg selv en grunn til å være det

Dr.Love

(mann 39 år fra Buskerud) on. 15 juli 2015 21:30 Privat melding

Hjelp! ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 15 juli 2015 23:34 Privat melding

@PowPow..

Nei, jeg mener ikke at de lyver... haha skjønner nå at du er yngre i hode en dine 30+ haha kunne ikke dy meg :)

Ønsket bare at du skulle åpne øynene dine/utvide horisonten din litt :)

Og hehe, Nei @Villrosa PowPow blir ikke fridd til...i hvert fall ikke av meg, liker bare å diskutere, men ga opp her gitt :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 16 juli 2015 00:04

@Kristin112

Ja, og det har jeg vel strengt talt gjort siden jeg allerede har vært innom profiler i den alderen. Eller?

Skjønner ikke hvorfor du sier du ikke kunne dy deg. Tar meg ikke nær av sånt. Jeg er fullt klar over det selv.

Derfor er det jeg egentlig ønsker meg ikke realistisk for meg å få.
Jeg ønsker meg egen familie og barn, men det er ikke lenger realistisk.
Som du sier, jeg er yngre i hodet enn mine 30+ år. Derfor trenger jeg fortsatt mange år før jeg er mentalt klar for barn.
Og når det heller da ikke er noen dame i sånn umiddelbar nær fremtid så blir det for sent.

Siden årskiftet så har jeg begynt å venne meg til tanken at jeg kommer til å forbli singel i veldig mange år til, ja kanskje til og med for alltid. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 16 juli 2015 00:05

@Villrosa

Håper for guds skyld damer vet bedre enn å fri til meg.
Ikke at jeg hadde trodd på et frieri fra ei dame uansett. :P

Skjult ID med pseudonym - to. 16 juli 2015 00:06

I utgangspunktet er dette ett tåpelig spm, og forferdelig vanskelig å vite hva man egentlig mener med spm'et. Det er flere måter å være utdatert på, og i de fleste utdateringsmåtene vil jeg tippe mannen går kvinnen en høy gang i å være utdatert! Altså, de fleste menn som møter motstand etter 40 blir gubber! Låst i sære vrangforestillinger om hvordan verden er og fungerer, uten rot i en datert oppdatering! Litt som jenter på 21, bare at disse vil møte en oppdatering, men de er tight...de er jævla tight!

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 16 juli 2015 00:15 Privat melding

@PowPow...

Du er altfor streng mot deg selv...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 16 juli 2015 13:39 Privat melding

@powpowgutt: Har blitt fridd til flere ganger, har sagt nei, bortsatt fra en gang, så det er fortsatt håp. :)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 16 juli 2015 16:16 Privat melding

sjekket samtalene mine her på Sukker.
Åtte har tatt førstekontakt med meg. To av de på min alder, de seks andre er fra 27-30. De syntes alle jeg er sexy og flott, bare synd de ikke er intresert i det samme som meg ;-)

(mann 52 år fra Oslo) to. 16 juli 2015 16:26 Privat melding

Elle Macpherson er 51.

Case closed.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 16 juli 2015 16:49 Privat melding

@Fettberget: Når Elle dør, må de sende et droneangrep på graven hennes, så ikke jordsmonnet ikke blir alt for forgiftet. :P

(mann 52 år fra Oslo) to. 16 juli 2015 17:07 Privat melding

Både salige Kielland og ikke fullt så salige Sandemose hadde et og annet poeng om gift som var verre...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 16 juli 2015 18:26 Privat melding

@Fettberget: hehe.. godt poeng. :)

(mann 48 år fra Akershus) to. 16 juli 2015 18:36 Privat melding

Gir hjerte mitt heller til ei på 45 år enn ei på 30 år pga livserfaring ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 16 juli 2015 18:51 Privat melding

@Drømmer1: Det var da voldsomt, det holder da med å åpne hjertedøra på gløtt, å gi bort er jo litt drastisk. Erfaring er rimelig forskjellig blandt noen fruentimmere her og deromkring. Noen har livserfaring som man bare elsker å lytte til, andre har man lyst til å rulle øynene til. :P

(mann 48 år fra Akershus) to. 16 juli 2015 18:54 Privat melding

Bare mener det at jeg elsker kvinner med livserfaring og som er villig til å dele ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 16 juli 2015 19:00 Privat melding

@Drømmer1: Høres bra ut, ingen dum idé :)

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 juli 2015 19:53 Privat melding

Jeg tror vi leser litt det vi vil, eller snarere IKKE vil, når det gjelder alderskriterier. For hvert år jeg jeg fyller, synes jeg flere og flere damer setter maksalder ett til to år under alderen min. Mulig de er inne og sjekker profilen min og så endrer kriteriet fort som f... før jeg rekker å besøke profilene deres, hva veit jeg.
Men fra (halvt) spøk til alvor: Det er da etter hvert MINST like vanlig at damer søker nedover i alder som at menn gjør det. Og i et par andre singelgrupper jeg har vært innom er det faktisk vanligere at damer over 40 klager over at jevnaldrende menn holder seg mye dårligere enn dem selv og at de derfor foretrekker yngre menn, enn at 40 år gamle menn klager over det samme. Greit nok.

(mann 52 år fra Oslo) to. 16 juli 2015 20:02 Privat melding

Fine menn vil ha yngre damer.

Fine damer vil ha yngre menn.

Så...Resten av oss surfer porno....

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 juli 2015 20:05 Privat melding

*ber Fettberget holde kjeft og sletter febrilsk og sporenstreks søkehistorikken*

Skjult ID med pseudonym Gammern lø. 18 juli 2015 17:47

For meg er jentene mellom 65 og 75 de fineste. De har alt - inklusive viten om hva de gjorde feil tidligere. Jenter i 40-årene leter og roter fortsatt, mens de på 50+ begynner å fatte hva livet er og gradvis tilpasser seg det. Jeg har gjennom flere ekteskap utforsket de fleste aldersgrupper, og vet hva som er best. Håper jeg finner kremen nå.

Skjult ID med pseudonym Gammern lø. 18 juli 2015 17:48

For meg er jentene mellom 65 og 75 de fineste. De har alt - inklusive viten om hva de gjorde feil tidligere. Jenter i 40-årene leter og roter fortsatt, mens de på 50+ begynner å fatte hva livet er og gradvis tilpasser seg det. Jeg har gjennom flere ekteskap utforsket de fleste aldersgrupper, og vet hva som er best. Håper jeg finner kremen nå.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 18 juli 2015 20:42 Privat melding

Hver alder har sin sjarm :) Jeg er ganske enig i hva @Guybrush skriver, at en på 30 kan være kjærring mens en eldre ikke er det. Sånn gjelder det også med mannfolk. Jeg søker nok litt mer ned enn opp, men vil helst ikke ha for stort gap mellom oss selv om den eldre eller yngre enn meg kanskje hadde vært mer mentalt riktig. .

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 18 juli 2015 20:43 Privat melding

@Villrosa..ikke kom til meg hehehehehe...forståelig :)

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 18 juli 2015 21:24

@Gammern
45 o år høres my-eu- t.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 19 juli 2015 00:02

Litt rart med den alderen. Jeg tillegger folk diverse egenskaper basert på hvilket alderspenn de søker. Om jeg feks får melding fra en mann på 48 (som er helt innafor aldersmessig), og når jeg går inn på profilen hans finner at han søker damer i alderen 30 - 45, så mister jeg raskt interessen. En mann som vil ha en 18 år yngre kjæreste er ikke aktuell for meg under noen omstendighet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 juli 2015 00:09

Du skulle bare visst hvor mange profiler jeg har vært innom som ikke en gang er 10 år yngre enn meg som ikke søker noen på min alder.
De stopper liksom på 30.

Ikke greit å være kar som har passert 30. Blir jo ikke aktuell igjen før en har passert 40. :P
Så spørs om jeg ikke får ta en pause på 10 år og heller lete etter en kjæreste da. :P

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 19 juli 2015 00:13

Powpow, 10 år eldre er veldig mye da i den alderen. Aldersforskjell er jo relativt. Hvorfor søker du dame som er 10 år yngre da? Beste etter min mening er +/- 5

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 juli 2015 00:16

@Creeper

Jeg sier de er under 10 år yngre enn meg. Kan gå inn på en profil jeg tror det ville vært naturlig å søke en i min alder også viser det seg at hun f.eks bare søker 2-4 år opp.

Hvorfor jeg søker opptil 10 år yngre? Mange grunner til det.

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 19 juli 2015 00:21

'Er damer over 45 litt utdatert?'

Jeg har lest nesten bare overskriften og ikke engang hele åpningsinnlegget. Denne syke tråden kommer igjen hele tiden. Hva betyr dette? Over 90 svar til nå trur jeg.

Hø?

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 19 juli 2015 00:21

Med mindre du er kjendis, rik eller veldig kjekk, så tror jeg det er få kvinner som ønsker seg en over 10 år eldre mann. Dette er om de selv er under 40. Når man passerer 40 er ikke 50 så veldig gammelt.

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 19 juli 2015 00:24

Nå leste jeg åpningsinnlegget og ble ikke et mikrogram klokere. Vil alle bare ha 21åringer??????????????????????????????????

:P

:D

:b

:B

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 19 juli 2015 00:29

;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 19 juli 2015 00:53 Privat melding

Er så enig så enig @Creeper :) Meeen jeg ønsker ikke en i 50 årene :P

Er også en greie jeg har hørt på hvor langt ned i alder en kan gå...
- en skal ta alderen sin, dele på 2 og + på syv år... så er du 30 kan du kan gå ned til 22, mens er du 44 år kan du gå ned til 29 ;P
(litt ungt med 29, da... de bør vel ha fylt 30 år haha ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 juli 2015 01:02 Privat melding

@Villrosa: Kvinner blir eldst uansett. de tar livet av oss menn. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 juli 2015 01:05

@Creeper

Jeg leter hovedsaklig 7 år ned og 3 år opp.
Egentlig kunne jeg strengt talt snudd det på hodet og heller lete 3 år ned og 7 år opp. :P

Men jeg skjønner jo egentlig ut i fra denne tråden at jeg er blitt for gammel for å stifte egen familie. Sånn type 6-10 år for sent ute tydeligvis. :P

Skjønner ikke hvorfor damer på 40+ skulle være uattraktive. Har sett mange flotte damer på den alderen her inne så har tror jeg eldre menn går glipp av mye. ;)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 19 juli 2015 08:10

@equi00 sø. 19 juli 01:02
http://tinyurl.com/phxbgfd

(kvinne 46 år fra Rogaland) sø. 19 juli 2015 09:05 Privat melding

40-årene er den gyldne alder👍

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 19 juli 2015 12:11

@my
Håper jo dette stemmer. Ikke så lenge til jeg når 50 så da har jeg jo noe å se frem til. Tror kanskje livsfasen man er i er viktigere. Når barna blir voksne blir vel livet litt enklere og det blir også mer kjæreste tid.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 19 juli 2015 12:19

Jeg har passert 50 - utdatert..... Kanskje det men så lenge jeg har det
bra her i livet så kan hvem som helst løpe etter hva som helst :)

Jeg har aldri basert min lykke på en mann :)

@ Villrosa..... kvalitet varer :)

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 19 juli 2015 12:23 Privat melding

Livet blir bare bedre og bedre 😉

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 19 juli 2015 12:31 Privat melding

Ad nota: Tråden handler om å føle seg attraktiv på markedet, ikke sjelefred, åndelighet og at man fint kan klare seg uten mann

Det er vel alltid en ris bak speilet, ris .. anyone? :)

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 19 juli 2015 12:41 Privat melding

@Guybrush
Klart en ønsker å være attraktiv 😉, men en kan ikke være attraktiv for alle 😉 men jo bedere en har det med seg selv, jo mer attraktiv blir man.

(mann 39 år fra Buskerud) sø. 19 juli 2015 12:59 Privat melding

Ha en fin søndag damer

*En kvinne vil føle seg elsket, ikke nødvendigvis forstått

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 juli 2015 14:10 Privat melding

@arneand sø. 19 juli 08:10: *knegg* :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 19 juli 2015 14:28 Privat melding

@Li39: Når du velter 50, skjønner du hva du skulle gjort i 40-årene... hehe.. :P

Skjult ID med pseudonym Råflott ti. 28 juli 2015 04:03

Råflott / Dere som sier at 45 åringer er utdaterte , tror ikke dere har forstått mye ! Jeg er 57 og blir tatt for å være i Max 40 . Og jeg har vært her inne siden Februar i år , og skrevet nesten natt og dag .., hver dag . Jeg har blitt løpt ned av gutter fra 21 , 38 -40 som er Heelt på tuppa etter meg , og Guttene sier de foretrekker modne DAMER med erfaring som ser rålekre ut .., DU kan umulig ha forstått hva det vil si å være født med fantastiske gener og se råhot ut i en alder av 57 ! Du må slutte å generalisere . Det finnes kvinner som MEG som blir løpt ned av yngre gutter / menn , og veldig mange snur seg nettop fordi jeg er like hot som en 20 åring / sitat :-))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 08:22 Privat melding

@Råflott: Tror ikke du er alene der med å bli nedrent av yngre menn, ser det er en gjenganger i diskusjonene her, tror ikke det har så mye med gener å gjøre. :P

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 juli 2015 10:14

Gjennomsnittlig aldersforskjell i Norge ved inngåelse av ekteskap er 3,5 år og sånn har det vært siden starten av forrige århundre. Tror ikke dette forandrer seg så mye når man treffes sent i livet heller.

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 28 juli 2015 11:12 Privat melding

Når er mannen en nødløsning da?
Synes det er mye syting her inne. Alder har rett og slett for stort fokus.
Er selv blitt 45 og føler meg akkurat som før. (altså ikke utdatert)
Liker selv menn som er litt yngre, men det er ikke alder som er det viktigste.
Blir kontaktet av menn i alle aldere, så hva man setter som ønske i profilen virker det ikke som noen leser uansett.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 juli 2015 11:53

@Mira2000
Alder blir jo et fokus etterhvert. Menn begynner ganske tidlig å se etter de som er litt yngre. Kvinner begynner å se etter det litt senere i livet. Når man har nådd en alder der begge ser etter noen som er litt yngre kan det jo bli vanskelig å finne en kjæreste. Jeg er 49år og for noen uker siden fikk jeg høre at jeg har en kropp som en 30 åring kan misunne meg. Det var litt hyggelig, men mest kleint siden det kom fra moren(gift) til en venninne av min datter. Ungdommelighet er et ideal i det samfunnet vi lever og det brukes ofte som kompliment. Vi suger det til oss fordi vi ønsker så sterkt å tro det. Det er nok en ganske stor andel av de mellom 40-50 som har fått høre hvor ungdommelige vi er, at vi ser mye yngre ut. Derfor søker jeg også primært yngre damer. Så jeg bidrar jo ikke til å løse dette problemet jeg heller. Tvert imot er jeg en del av det. Heldigvis kan jeg gå ut, som i går kveld, med en jevnaldrende kamerat og le av det hele:-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 16:55 Privat melding

@Pusedamen: Kan være masse forskjellig som er årsaken til at du får mye oppmerksomhet fra yngre menn, Noen menn er enkle, og har et visst behov. Det sies at eldre kvinner er mer erfarne og kanskje lekne enn sine yngre medsøstre, her tror jeg det spriker fælt, men sånn er det. Noen liker datteren, noen moren, og noen sønnen. :) Tror ikke man skal legge så mye i det, bare nyte det. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 juli 2015 17:27

Mannfolk er utdaterte i perioden 30-40. Så blir de litt aktuelle igjen.
Men generelt er mannfolk ganske utdaterte sammenlignet med damene. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 17:41 Privat melding

@pusedamen: Du ser flott ut, ikke min stil, jeg kan kun snakke for meg selv. Kikket på profilen din, sikkert mange som syns du er litt av et stykke! :) Er ikke psykolog, da hadde jeg måtte gå i terapi selv, av alt som skjer her inne. :P Du finner nok en diamant som vil verdsette deg, og som du vil ha det godt med. Ikke vondt ment, du er bare ikke min type. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 17:58 Privat melding

Kanskje jeg skal begynne å spørre yngre kvinner følgende spørsmål:

- Syns du jeg er ung?

Svaret vil jo enten bli:

Ja - Svar tilbake: Løgner!
Nei . Svar tilbake: Takk for din ærlighet. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 18:05 Privat melding

@Villrosa: Tror bare gamle menn tror de er mer virile enn de er, går på en smell med ei ung dame, unnskylder seg med at hun ikke var fresh nok, finner en ny, og sånn går no dagan. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 18:08 Privat melding

@Pusedamen: Ingen skade skjedd - vi er enige, er ikke det kjekt da?. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 18:14 Privat melding

@Villrosa: I forhold til yngre damer er vi gamle menn. Men noen yngre damer liker eldre menn også, så hey, alle er forskjellige! :)

Jeg er gammel mann, men jeg er tøff nok til å innrømme det, og er stolt av det, jeg har levd et langt liv, og går inn i min andre presidentperiode. :P

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 19:04 Privat melding

Setter meg ned -og ser på ord krigen som utspiller seg på min pc . Har den et mål eller mening , mon tro :-)

(kvinne 51 år fra Vestfold) ti. 28 juli 2015 19:14 Privat melding

@villrosa
Ikke vær for sikker på det 😉 😀

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 19:17 Privat melding

Så da er krigen over og vi kan puste ut igjen
Noe jeg ikke forstår her inne hvorfor er det alltid en dame, som går på en annen verbalt , bare for å lage kvalm .
Forresten så skjer ikke det bare her inne , men å ute i verden , Hva er målet med det , Har aldri forstått den greia der , er vel rom for alle ...

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 28 juli 2015 19:41

@my
Skjønber vad-u menner. Reker.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 21:00 Privat melding

@Pusedame: Har ikke peiling på iPad, gikk rett fra PC til 6" Windows mobil, iPad har jeg egentlig aldri funnet et bruksområde for. Men det skal være et lite ikon til høyre av posten din, som ser ut som et kryss eller søppelbøtte, trykk på den, så skal posten forsvinne. Noen ganger må du gå ut og inn igjen for at du ser det er fjernet. Ellers vet jeg ikke. :/