Alle innlegg Sukkerforum

Maskuline utfordringer....

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 14 aug. 2007 09:08

Kjære Smågodt.

Jeg velger i dette innlegget å slippe " katta ut av sekken " og ta opp noe jeg tror er en svært aktuell problemstilling. Hvis noen føler seg støtt av innholdet så beklager jeg selvsagt dette. Jeg inviterer i alle fall til frisk debatt om et viktig tema!

Jeg har en problemstilling som muligens vedrører alle menn fra tid til annen. Jeg tar for gitt at alle her inne vet hvordan en kropp fungerer, både kvinnens og mannens. Hvis så mine antagelser er riktige vet dere også at hvis en mann LIKER en kvinne på alle måter er dette noe som "lett materialiserer seg" i ett punkt på kroppen. Om man holder seg unna svært tettsittende benklær er dette noe som vanligvis kan være en manns egen artige hemmelighet ;)

MEN:

Det blir jo lett til at vi møter nye mennesker bl.a gjennom dette forum som får blodet, bokstavlig talt, til å bruse i årene. Jeg har nylig vært på en date der jeg fikk meget gode følelser for hun jeg møtte OG når vi skulle skilles hadde jeg lyst til å gi henne en god klem, men følte jeg måtte droppe det da vi hadde " fått selskap av en tredjepart ", ja den! Problemet er jo naturligvis at hun muligens oppfattet det slik at jeg ikke var interessert, noe som var feil, men jeg ville ikke skremme henne. Innspill; Jenter..?

Hvordan kommer dere andre menn rundt denne problematikken? Og jenter er det et kompliment og helt naturlig eller virker det frastøtende?

-Jeg forventer FULL forståelse for at jeg oppererer under alias i denne saken. Det kan gjerne andre gjøre også...:)

Skjult ID med pseudonym først ti. 14 aug. 2007 09:27

.....?

du bør vel definere "date" her først tror jeg..

Om dere har sittet overfor hverandre ved et cafebord, tatt en kaffe og småpratet løst og fast,
og uten seksuelle antydninger eller slikt.

Eller om det var Tete-a-tete på et dansegulv eller tilsvarende.

-For meg er det iallefall en vesensforskjell i det utgangspunktet.

I første henseende, ville det for meg i allefall virket noe "frastøtende" og ute av begrep på et slags vis.

Skjult ID ti. 14 aug. 2007 09:44

Til først.

Det er en generell problemstilling, men i tifellet som fikk meg til å lufte temaet var det ikke dans, alkohol eller dunkel belysning inne i blidet. Mao, en setting der det muligens kan virke litt overraskende, ( i mangel av et bedre ord. )

Skjult ID med pseudonym damen ti. 14 aug. 2007 10:00

Da hadde jeg nok personlig blitt litt...ehm.....satt ut, ja. Men når jeg kjenner mannen godt og vi har møttes flere ganger, tar jeg det som et kompliment.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2007 10:24 Privat melding

først, kansje du kan plukke opp noe fra filmen "When Harry met Sally/Da han møtte henne" før du drar på den første kaffetreffen...

Skjult ID med pseudonym nick:først ti. 14 aug. 2007 10:45

ok, nå lever jeg ikke etter soapfilm-indikatorer, men du kan kanskje forklare oss uinnvidde i
nokenfilmommannmøterdameoghunerfniseteogdetheleerSukkersøtt-genren hva det er å plukke opp ?
om du refererer til "orgasme-stuntet" som vel er det eneste noen i det hele tatt forbinder med hele filmen, så ser
jeg (fortsatt ) ikke helt linken her..

(mann 51 år fra Oslo) ti. 14 aug. 2007 11:09 Privat melding

tenkte mest påhårsveisen til Ryan

Skjult ID med pseudonym dolpine ti. 14 aug. 2007 12:52

vi jenter har det jo litt lettere ja - synes ikke like godt når vi "liker" noen godt - men hva med å ha litt avstand fra midjen og ned - mange menn som lener seg frem og klemmer uten kroppkontakt - og nå slo det meg hvorfor .....o) - og da får du vist du synes hun er ok uten å sette henne i forlegenhet:o)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 ti. 14 aug. 2007 16:39

he he he... morsom problem stilling...
er fulstendig enig med damen ... etter et par dates så ville jeg nok sett det som et komplement... hadde nok blitt litt overasket om det hadde skjedd på første date, uten noe særlig kroppskontakt.. men på ingen måte blitt fornærmet eller brydd av det .. det er jo en naturlig reaksjon.

Skjult ID med pseudonym Unyansert ti. 14 aug. 2007 16:48

Egentlig var dette en grei oppklaring, for vi jenter har jo lett for å analysere ting til døde ;o)
Nå trenger vi ikke nødvendigvis ta det ille opp dersom man kun får et håndtrykk i avskjed.
Tror ikke jeg hadde tatt det som noe annet enn et kompliment dessuten.. er jo som jente31 sier, det er da helt naturlig.

Skjult ID med pseudonym FEMINI ti. 14 aug. 2007 17:09

Enig med Jente 31 og Unyansert - helt naturlig. Jeg synes ikke det er frastøtende så lenge hjernen ikke flytter. Egentlig er det vel bare et tegn på at tiltrekningen er der.

Når det gjelder problematikken rundt å virke uinteressert, avhenger vel ikke det å få vist sin interesse av å få gitt en klem. Det beste er da vel å fortelle at en er interessert, enten bare si det der og da eller i en melding senere feks. Er klemmen viktig, får du ta med deg rådet fra Dolpine, trenger ikke ha full kroppskontakt for å klemme.

Skjult ID med pseudonym hestejente ti. 14 aug. 2007 18:28

Dette var kjempebra lesning... Jeg syntes det var veldig morsomt, selv om jeg forstår jo at dere gutter kan bli litt forlegne når det reiser seg i buksa.. men hadde det skjedd meg, hadde jeg bare vært stolt av det.. Hadde tatt det som et tegn på at han likte meg godt, og det er en god følelse i singelverdenen...
Ta det som et tegn på at du er frisk og helt normal.. Ønsker deg lykke til, må det skje deg igjen...

Skjult ID med pseudonym gutt ti. 14 aug. 2007 22:50

humre, morsom lesning.

Jeg har aldri opplevd dette når jeg har forlatt en date og skulle gi henne en klem, men har åpenbart opplevd det når vi har klina eller dansa tett.

For dansere er visst dette ganske normalt.

Scenarioet over ser jeg på som noe... unormalt :). Meeen, man kan jo ikke alltid kontrollere slikt, da. Bussen om morran er mitt største problem. Det blir å dra jakka godt ned over buksa når jeg forlater bussen.

Skjult ID med pseudonym Zara ti. 14 aug. 2007 23:35

kjære vene....det der kan man jo ikke noe for - normalt eller ikke er jo totalt uinteressant i den sammenhengen :-)
Klem i vei sier nå jeg, og merker hun det får man jo bare håpe at man har valgt ei jente som klarer å sette ting såpass i perspektiv at hun rett og slett klarer å se det morsomme i det.

Skjult ID med pseudonym jente on. 15 aug. 2007 10:59

Helt ærlig ville jeg, på første date, uansett foretrukket en klem som ikke innebar nærkontakt av nedre del av kroppen. Vet at jeg synes det blir litt for nært når menn jeg ikke er kjæreste med klemmer liksom med HELE kroppen :-). Er ellers en dame som er glad i flørt og sex....

Skjult ID med pseudonym Ny tid to. 11 okt. 2007 17:12

Ha ha, fant en festlig problemstilling i arkivet her. Er dette virkelig et problem?

Skjult ID med pseudonym slikkepott to. 11 okt. 2007 18:45

Jente 31 (m.fl.) : Det er en helt naturlig og lite kontrollerbar reaksjon. Hyggelig overraskende at flere av dere jenter tar det som en
kompliment.
I tenårene hadde jeg en slik opplevelse som jeg husker godt. Bodde på landet og satt på bussen hjem da reaksjonen kom,uvisst av vilken grunn. Dette var dengang forbundet med skam,det ble to holdeplasser forbi der jeg bodde. På landet kan det
være veeeldig langt mellom holdeplassene.......:-))

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 11 okt. 2007 19:00 Privat melding

Herregud, er bare å gjøre som du vil. Spør hun, eller reagerer negativt, forklarer du bare at du har lett for å bli opphissa siden fantasien din løper løpsk, eller hva det nå er for en grunn du har.

Eller bare vri det om som en spøk hvis hun virker litt frastøtt, og si at du kanke noe for det, hun servitrisa der dere drakk kaffe/spiste lunch var så utrolig digg.

Bare ikke overtenk sånne ting og vær deg selv så ordner det seg nok :P .

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 11 okt. 2007 23:08

Ho ho ho!

Nå må jeg le - dette var da søtt å lese, morsomt å lese (og litt kjedelig å lese :-)

Men for min del: Ærlig talt! Om/hvis/når jeg er på date og vi skal gi hverandre en klem vet jeg da leeeeenge før jeg gir den klemmen hvordan mannen føler det, hvilke signaler han sender ut - og ikke minst om junior er våken eller ikke!

Det som imidlertid er litt turnoff er om mannen "elger" seg innpå og gnikker for at jeg skal kjenne stoltheten hans. Snakk om amatør! Og når jeg tenker meg om har det kanskje ikke skjedd siden skoletiden. Vel - turnoff uansett :-)

Altså: Ikke undervurder "vibbene" i rommet, vær våken så trenger man ikke fundere - og ting blir både morsomme og naturlige.


Zitelle som morer seg litt ;-)

Skjult ID med pseudonym hard lø. 13 okt. 2007 09:00

Dersom dama er så prippen at hun blir fornærmet av å kjenne en harding synes jeg heller hun skal se om hun finner en passende kjerring ved et annet nettsted.