Alle innlegg Sukkerforum

Mangel på folkeskikk og vanlig høflighet

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 13:47 Privat melding

Det er litt artig og samtidig ganske trist å se hvor mange hunkjønn som har mangel på folkeskikk og vanlig høflighet her inne.
Har så lyst å "henge" de ute her inne på forumet, for å se om det er flere som opplever det samme med de samme hunkjønnene.
Hvor mange kalorier tar det å svare høflig, enten med positivt eller negativt fortegn?
Disse hunkjønnene som driver med sånt må være så egosentriske at det er latterlig, så kanskje ikke rart de er single og ev kun har sporadiske forhold.

(mann 36 år fra Akershus) fr. 10 juli 2015 13:50 Privat melding

Hva er saken, sånn konkret?

Skjult ID med pseudonym bos fr. 10 juli 2015 14:31

De har ikke tid skjønner du , de er veldig opptatt av å lese alle meldinger de får daglig , ihvertfall de mest atraktive , er det kansje de du tar kontakt med ? .....

(mann 41 år fra Akershus) fr. 10 juli 2015 14:54 Privat melding

EiKvinne:
Jeg kan se den, men opplever at når jeg sender en intelligent førstemelding som tydelig viser at jeg har skrevet den med bakgrunn av hva vedkommende skriver om selg selv eller bildene i albumet så får man fremdeles ikke svar.
Hadde jeg skrevet teite copy/paste meldinger så hadde jeg jo kunne forstått det.

Skjult ID med pseudonym bos fr. 10 juli 2015 15:05

@sn0le

Subjektiv kansje ? :-)

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 15:29 Privat melding

Er ikke så mange hankjønn jeg har snakket med, Villrosa. ;)
Uansett, når man ser vedkommende man har sendt melding til har lest meldinga så tar det like langt tid å gi en høflig avvisning som feks "Beklager, er ikke interessert"
Det er blitt forska på endringene hos folk etter at man kunne gjemme seg bak en skjerm og man har funnet ut at den høfligheten og respekten man hadde tidligere for sine medmennesker har sunket ganske kraftig.
Sender melding til de som har en god match, 95%-75% iflg sukker. Klart at utseende teller litt, men jeg blir mer betatt av det indre.
De som ser ut som "bimboer" er som regel også det.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 15:29 Privat melding

Det er nok ikke alltid like lett å vite hva den andre har av krav til en partner, ofte er det som skrives i profilen en tanke rundt eller ullent, og kan passe til flere.

Jeg verdsetter de som tar tid til å ta en prat, på tross av kravene, for å finne ut om det er noe der. For når det virkelig gjelder, fyker kravene ut vinduet, da er det andre ting som gjelder.

Min bønn til dere kvinner: Hverken størrelse, farge eller fysisk form er med på å avgjøre i det lengre løp, så fir litt på kravene, vær litt mer åpen for mulighetene og tør å gå på en mislykket date! Hvor mange dater har du invitert til som har virket knallbra i teorien, for å vise seg at kjemien er null, eller kommunikasjonen stopper opp, og gir pinlige pauser? Antagelig like mye som det motsatte.

Vi er her alle (i alle fall mesteparten) for å finne en partner, så vi slipper å havne her igjen, med blanke ark, osv. Hvis du evaluerer en date, hva fokuserer du på? Ytre eller indre ting? Se på de positive tingene, det er nemlig de som kan gi gnist, ikke de negative, de kan i mange tilfeller tones ned, eller få til å forsvinne helt. Så spørsmålet blir da: hvorfor fortsetter du å fokusere på de negative sidene?

Det er ingen garanti at selv om du finner den flotteste mannen i verden, at han vil bli hos deg for alltid. Et forhold er samspill og en balansegang mellom å gi og ta, og noen ganger kompromiss. Et forhold er også en investering i seg selv, tenk over det en liten stund. :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 15:40 Privat melding

Dette går nok begge veier😊 Jeg opplever også å ikke få svar, men det går da på ingen måte innpå meg. Taushet er også kommunikasjon , og det forteller meg gjerne mer om fyren enn det flotte profilbildet😊 Så Shake it off , ikke ta det personlig og fortsett med å sende hyggelige meldinger👍

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 15:54 Privat melding

@Li39:Helt sikkert. :) Det bør ikke gå inn på noen før ting begynner å bli seriøst, og ting har festet seg. Så har ingen problemer der, ser bare at det er litt skivebom noen ganger, og at det faktisk funker på date, og ender i forhold, så derfor er det kanskje en fordel å se litt gjennom fingrene, selvsagt for begge kjønn. Men uansett, like blid! :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 16:00 Privat melding

@equi: saken er helt klart en annen hvis og når man tar det steget videre og ting begynner å bli seriøst. Manglende kommunikasjon og uteblivende svar blir da en varsellampe. Da kan vi kalle det feighet😊 Men jepp - jeg er som deg , uansett like blid :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 16:08 Privat melding

@Li39: Ja, men det kan være vanskelig å definere en innledende fase også, for det er to personer det gjelder, og de kan ha forskjellige syn på samme sak. Men å ikke evne å svare eller utdype/avklare, det er feigt, selv om man er mann, det er jo ikke alle som er så superflinke på det området, men svar bør man gi, enten negativt eller positivt. Å henge i limbo er forferdelig. Men noen ganger er ikke følelser så lett, og ikke alltid like lett å sette ord på. Men hey, dette er jo livet, så da må vi bare trå til litt ekstra. :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 16:26 Privat melding

@equi: jepp, ærlighet varer alltid lengst, uansett om tilbakemeldingen er av positiv eller negativ karakter. Og ærlig kommunikasjon er lettere å forholde seg til enn taushet og unnvikelse. Jeg mener det : behandle folk med respekt uansett , i jakten på kjærligheten 😊

Skjult ID med pseudonym Milli fr. 10 juli 2015 16:41

Jeg foretrekker faktisk at han ikke svarer hvis han ikke er interessert, og jeg anser ikke det som uhøflig i det hele tatt.

Og siden du snakker om "forskning", trådstarter, så er det faktisk "forsket" på mye rart og "forskerne" har også funnet ut at spesielt menn anser seg selv som veldig mye mer attraktive online enn IRL. Så kanskje du velger damer som er out of your league? Du har ikke sjanse på andre damer her inne enn "der ute".

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel fr. 10 juli 2015 16:52

Er det mulig å føle seg attraktiv online, egentlig..)..?

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel fr. 10 juli 2015 16:58

Det er skrevet utrolig mange innlegg om svar på meldinger og jeg må si som Equi00: "Å henge i limbo er forferdelig".
Derfor, ikke skap en slik situasjon. Ikke gjør det mot noen..

(mann 52 år fra Oslo) fr. 10 juli 2015 17:05 Privat melding

Å ikke svare er et svar.

Ferdig med det.

Skjult ID med pseudonym bos fr. 10 juli 2015 17:07

Dr.Knabel

Og jeg sier som det er blitt sagt lenger opp . Ikke sett deg selv i den situasjonen )

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 17:12 Privat melding

Li39: Du skriver som jeg skulle ha sagt det selv. :) Veldig bra. :) Det er vel en kombinasjon av flere ting, det å kunne snakke sammen, (og samtidig følge med på non-verbal kommunikasjon) utforske følelser og etablere tillit. For hva er et forhold uten vennskap i bunnen? Å ha evnen til å ærlig framsnakke hverandre, fremheve de positive sidene, kanskje litt positiv forsterkning, ja, da skjer det ting vøtt. :) Jeg har ikke så stor tro på at jeg finner kjærligheten, mer det at kjærligheten finner meg. Vi må bare sette hjertedøra litt på gløtt. :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel fr. 10 juli 2015 17:14

bos

En presisering må til.
Jeg mener at når det er sendt meldinger flere frem og tilbake mellom to personer, i en god atmosfære, er det veldig dårlig gjort når den ene plutselig slutter å svare uten noen åpenbar grunn. Det er det jeg mener.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 17:16 Privat melding

@Dr. Knabel: Helt enig med du. :)

Skjult ID med pseudonym bos fr. 10 juli 2015 17:30

Dr. Knabel

Enig med deg der )

(mann 41 år fra Akershus) fr. 10 juli 2015 17:35 Privat melding

Jeg tar mangelen på svar som et svar.
Lar mld ligge en stund og når det har gått lang nok tid så blokkerer jeg vedkommende slik at hun ikke vises når jeg kjører søk.
Tenker at det er dems tap. 😄

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 17:36 Privat melding

@equi: du er inne på så mye essensielt. Vi tenker likt , ser jeg😊 Skal en relasjon etableres så må det tillit til. Og tillit skapes gjennom kommunikasjon - og ikke minst at avtaler holdes! "Action speaks louder than words", mener jeg😊 Har man først og fremst dette i bunnen så kan man bevege seg framover. Sammen😊 Og du - apropos avslutningen din: "what you are looking for is looking for you". Er ikke dét en spennende tanke?😊

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 17:55 Privat melding

Bare for ordens skyld, jeg tar ikke til meg å ikke få svar men stusser over hvordan samfunnet har utviklet seg.
Tror nok det beste er å logge seg av og komme seg ut og kommunisere verbalt heller. Vise kroppsspråket etc. Mye bedre enn non-verbalt. 😉😊

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 18:49 Privat melding

Kan vi konkludere med noe helt enkelt? "He/she is just not that in to you "😊 Er et annet menneske interessant for deg så er man "på"! Kjapp til å svare, interessert i å treffes, villig til å rydde tid til deg og dere. 😊

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 10 juli 2015 19:04

Mye klaging på kvinner. Generalisering som forteller mye klagerne. Meget sjarmerende!

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 19:21 Privat melding

@Li39, konklusjonen er god som gull den. 😊

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 19:52 Privat melding

@my: Ettersom punktum er oppfunnet, trenger man virkelig stor forbokstav? :P Fint det du sier. :)

@Li39: Veldig likt må jeg si, undres om vi begge har opplevd mye likt eller dette er kun flaks? :P Prøvde å gå inn på profilen din, men fikk DEN meldingen om at vi ikke hadde match da vi lå under 70. Jaja. tenker jeg, sukker har da rett i det, jeg er bare 51.. hehe... :P Hadde jeg ikke flyttet fra Stavanger, så kanskje ting hadde vært mer på stell? :P Hvis man bare har det i kjeften, nytter det ikke hvor høyt eller hvor mye du sier det, det blir bare ord. Sant nok. :) Do, or do not - there is no try. :) Veldig spennede tanke indeed, sitrer i forventning her jeg sitter.. hehe.. :).

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:03 Privat melding

@Villrosa: nei, fysjom. Arrangerte ekteskap er jeg ferdig med.. haha.. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:12 Privat melding

@Villrosa: Jeg ble dratt til presten i en alder av 23, etter det meldte jeg meg ut av statskirken, SÅ skremt ble jeg. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:16 Privat melding

@Mr. H: Forandre metoden, ikke målet. :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 20:20 Privat melding

@mr H: så spennende at du er uenig da😊 Folk har alltid sin egen subjektive mening om ting, og slik skal det være😊 Vi er alle ulike. Jeg for min del ville aldri "mast" meg til oppmerksomhet. Så 10 nei for å få et ja ( fra samme person) ville aldri vært en strategi for meg. For meg bunner det i selvrespekt. Jeg har opplevd full klaff et par, tre ganger i livet og vet hvordan det skal føles når man er på bølgelengde og kjemien er gjensidig . Ingen av de forholdene startet med "masing" fra den ene parten - det var gjensidig fra første stund😊

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 20:21 Privat melding

@Villrosa: få høre da!😃 Folk med en sjette sans er spennende 😉

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 20:23 Privat melding

@equi: jeg har kikket på din profil😊 Vi tenker likt, du skulle visst holdt deg i Stavanger 😊

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:29 Privat melding

@Li39: Æsj, filler'n også. :P Haha.. jaja. Sånn er livet :P Jeg kan ikke flytte på meg, så da biter jeg meg litt i armen her.. Jøssenavn.. tror jeg trenger stivkrampesprøyte eller noe.. haha.. :P

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 20:36 Privat melding

@Villrosa: he he he😂 Legger avgårde med tau og tape 😉 Neida😊 Men - det er alltid fint å treffe på folk man connecter med😊

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:36 Privat melding

@Villrosa: Hehe.. såpass. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:41 Privat melding

@Li39: Sant det, veldig kjekt, *lage lasso og hale inn bevegelser med armene*. :P

(kvinne 46 år fra Rogaland) fr. 10 juli 2015 20:44 Privat melding

@villrosa: ikke gi opp (slik du skrev litt lenger oppe). Jeg gjentar det jeg sa til equi: "what you are looking for is looking for you". Et eller annet sted der ute går det en spesiell en og leiter etter nettopp DEG! 😊 Skjebnen må bare legge tilrette først😉

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:46 Privat melding

@Mr. H: Forandre metoden, ikke målet. Målet bør være konstant, inntil du finner et annet mål. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:48 Privat melding

@Li39: Jeg vet. :) Jeg er tolmodig. :)

Skjult ID med pseudonym GrimReaper fr. 10 juli 2015 22:26

Mange av damene får nok mye post og kanskje noen som er i overkant grisete, så da blir kanskje det man skriver tolket i den retning uten at det nødvendigvis er det og så har man det gående. Moralen er; ikke send grisepost.

Skjult ID med pseudonym - fr. 10 juli 2015 23:32

Jeg tør vedde ett stikk skittent rasshøl på at alle chicksa du refererer til er stand-up decent chicks...bare møkkalei alle platte henvendelser på Sukker!

Skjult ID med pseudonym - fr. 10 juli 2015 23:49

Hva? Fordi jeg prater i bilder? Er dette bedre: jeg er sikker på at de fleste av jentene/damene du refererer til er ordentlige jenter/damer, og ikke uhøffeliige utenfor konteksten av sukker, det er bare at dette "markedet", for noen, blir veldig slitsomt...og jeg er ganske sikker på at de som gjør det slitsomt for alle de flotte damene er de som må kommentere hvor fed-up de er av å aldri å få dette avslaget skriftlig bekreftet!?

Skjult ID med pseudonym REALITET lø. 11 juli 2015 13:17

Til trådstarter:

Nett-dating går enkelte kvinner rett til hodet og de mister totalt realitetsorientering. Fordi de faktisk får 20-30 henvendelser fra desperate mannfolk daglig her inne rekker de ikke å svare alle, men må sile ut.

I den utsilingsprosessen velger de selvsagt helt feil. De går for den mest attraktive partneren, langt over sitt eget 'nivå'. Men det er de blinde på fordi de tror de er mer attraktive enn de er, pga antallet meldinger.

Dette er ikke hatsk oppgulp, men fakta som er blitt forsket på og bevist gjennom studier av statistikk.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juli 2015 13:31 Privat melding

@Realitet: Dette er selvsagt forklaringen på at du ikke treffer drømmedama. :P Fra spøk til alvor, tror du har en rimelig kynisk holdning til nettdating, og den holdningen må du gjerne ha for min del, men jeg leser mye smerte og frustrasjon i det du skriver. Vi mennesker er ikke forsøksdyr som statistikk kan passe 100% på, statistikk gir en pekepinn på NOE ikke ALT. Så opp med hodet, bit tenna sammen og få deg litt frisk luft. :)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 11 juli 2015 18:32 Privat melding

Man kan jo, i en ideell verden, ønske at folk responderer til en selv, som man selv møter verden; at man sender en melding, og ønsker å få svar, akkurat som man da gjerne svarer når man får meldinger selv. Jeg har vel ikke blitt nedrent av meldinger, så har ikke hatt vanskelig for å svare, så synes ikke det har vært nevneverdig slitsomt, på noe vis ☺️?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juli 2015 18:47 Privat melding

@gille: Tror han (@Realitet) snakker for sin egen aldersgruppe, som han tydeligvis sliter litt med å ha et forhold til. Men ja, det er opp og ned her i verden, det er enklere å skylde på andre ting enn seg selv. :P

Men du er inne på et godt poeng, nemlig hvordan vi ser andre i vårt eget lys. Noe definitivt å tenke over. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juli 2015 19:05 Privat melding

Gi meg vingummi av god kvalitet. Da skal det tygges. :P

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 19:05 Privat melding

Ah, kom på en ting: før jeg ble betalende medlem så mottok jeg meldinger jeg ikke fikk svart på, selv om jeg ville. Så - noen har kanskje tenkt i sitt stille sinn at jeg var en slik uhøflig bitch😳 Men det var altså helt uforskyldt! Så dette kan jo også være en forklaring på at folk ikke svarer , de er rett og slett ikke betalende medlemmer.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juli 2015 19:11 Privat melding

@Li39: Står vel i vilkårene for hvert abonnement hva man kan og ikke kan, men selvsagt er det nok noen som har ergret seg grønn på at du ikke svarte. Har sendt noen hundre meldinger, så kanskje jeg er en av dem? Vent litt, tror ikke det, jeg er under 70 for deg. *Puh* Godt å vite. :P Men er nok enig i at mye av frustrasjonene sikkert ligger der.

Skal sitte litt og tygge her, få litt sukkerkick, trenger det. :)

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 19:16 Privat melding

@equi: ha ha ha😂 Godt å høre at du ikke er av dem som har sendt melding uten å få respons fra meg😁 Hm, jeg har vel satt søket på aldersgruppen 38-44 så der er forklaringen 😳

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juli 2015 19:57 Privat melding

@Li39: Se, der er forklaringen vøtt. :)

(mann 41 år fra Akershus) lø. 11 juli 2015 20:15 Privat melding

Er det no galt med oss på 37 sånn plutselig!?!? 😋

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 20:17 Privat melding

@equi: godt med alt som er oppklart 😊 Selv om jeg tror vi kunne hatt mange spennende diskusjoner 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 11 juli 2015 20:18 Privat melding

@Villrosa og equi.. Ja, er jo en sånn grei regel å leve etter; Gjør mot andre , det du vil andre skal gjøre mot deg. Det er jo enkelt i forhold til både høflighet og folkeskikk.. Ligger det melding i boksen min så svarer jeg på den, ofte før det har gått fleeeere dager også 😄 Er grei sånn 😉

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 20:19 Privat melding

@sn0le: Nisj, klart det ikke er det😃 Jeg personlig har bare en sånn der teit aldersgreie😳 😉

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 11 juli 2015 20:19

Har du problemer med å finne profilen Li39 ?...)

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 20:25 Privat melding

@Dr. Knabel : se svaret til sn0le😁

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 11 juli 2015 20:27

Jeg skjønner, på tide å utvide grensene Li39. Kan ikke la noen få år være en hindring.

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 20:41 Privat melding

@Dr. Knabel: vi kan lage en helt ny tråd på dette med foretrukket aldersgruppe😊

(kvinne 46 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 21:23 Privat melding

@my: 😂😂 Uff nei, det er nok basert på egne erfaringer . Learning by doing . Vi har vel alle våre kriterier og rammer. Eller?😳😃

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juli 2015 21:30 Privat melding

@Li39: Ja, det tror jeg på, skumle sådanne.. hehe.. :P

Skjult ID med pseudonym REALITET sø. 12 juli 2015 13:38

@ My & equi00

Dere begge lever i en politisk korrekt boble og virker å være ideologisk blindet av deres 'riktighet'. Helt greit det, men det forandrer ikke fakta.

Jeg henviste til faktisk forskning som har blitt gjort på dette temaet som nylig har blitt publisert. Med statistikk og alt.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 12 juli 2015 20:22 Privat melding

@Realitet: Fint at du plasserer meg i din boble også. Det er godt å vite at jeg er i noen sin boble. :) Er så langt fra politisk korrekt som jeg kan komme. Som sagt, statistikk kan påpeke NOE ikke ALT. Du henviser til en Wikipedia-artikkel, og har ikke kommet med noe særlig mer annet. Men du trenger ikke å liste opp alt du har lest, da jeg lever i en perfekt boble, og trives der. Og er jeg i en boble, så må jeg jo være der sammen med deg, så la oss heller konsentrere oss om oksygenet og la dette ligge, ok?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 12 juli 2015 20:39 Privat melding

@Villrosa, velkommen inn, her er det kozlig zerru.. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 12 juli 2015 21:51 Privat melding

@Villrosa, det tviler jeg ikke på. :)