Alle innlegg Sukkerforum

Den 26 daten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 10 juli 2015 14:58

Hadde en veldig hyggelig date med en jente herfra i helgen. Det var en veldig hyggelig jente altså, pratet mye men samtidig avbalansert og rolig;)

Turen gikk videre til Bygdøy hvor vi grillet og koste oss, og vi pratet både om det ene og det andre. Praten var aldri kjedelig, det var humor og jeg holdt meg unna kjedelige samtaleemner som skole, jobb, politikk nesten hele tiden.

Jeg hadde en veldig god følelse for denne jenta, og når vi skulle si hade så ble det jaggu litt klinings også. Jeg fikk med meg nummeret hennes og vi ble enige på melding om at vi skulle møtes igjen.

Men plutselig en dag så hadde hun ombestemt seg. Hun mente det ikke hadde vært kjemi på det møtes og hun hadde konkludert med at vi var for forskjellige:(

Ble igjen veldig skuffet for jeg hadde fått dype følelser for denne jenta, og jeg tenkte jo at siden dette var den 26 dagen min så skulle jeg endelig lykkes...

Men den gang ei! Life is a bitch:(

Skjult ID med pseudonym bos fr. 10 juli 2015 15:10

Ok . da , se deg rundt , finnes det ingen andre som du kunne tenkt deg ? Ps. Ta det med ro , slike ting kan skje til de som legger for mye med en gang . Visdoms ord fra forumet . ......Lykke til videre

Skjult ID med pseudonym Feeder fr. 10 juli 2015 15:23

@bos

Nei, jeg har hatt mange dårlige dater hvor det var åpenbart at det ikke var noen klaff, så da var det jo helt greit at det ikke ble noe mer.

Men denne daten var helt spesiell. Hun var alt det jeg ønsket meg.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 15:33 Privat melding

@feeder: Synd at det gikk slik, men ofte klaffer det ikke, selv om du syns det. Klinings på første daten er jo rimelig himmel da, men jeg ville ikke gjort det, men det er selvsagt kun min mening. Men hey, bedre lykke neste gnag, ikke gråt over spilt surmelk. :P

Skjult ID med pseudonym stridsmann fr. 10 juli 2015 15:41

Kjenner meg igjen i det, hadde en av mine beste dater forrige uke, praten gikk lett og vi smilte å lo begge to. Vi satt sammen i ca fem timer. Utvekslet meldinger dagen etter, men så ble det stille.... Kan nok hende kalde føtter stemmer, kjipt opplegg rett og slett!

Skjult ID med pseudonym bos fr. 10 juli 2015 15:59

@Feeder

Jada , kjenner meg igjen i feeling , har vært der selv ,flere ganger men du vet tiden og erfaring legger alle sår og gir oss nye perspektiver .
At det ikke klaffet for henne kan du ikke gjøre noe med men ikke sitt å vente på at hun kansje angrer , gå videre Mann , Og hvis hun angrer og kommer tilbake , da tar du en ny vurdering .
Du har ihvertfall hatt mange dater .....Så det er håp for deg :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:01 Privat melding

Hva er det med denne forventningen som ødelegger enhver form for kommunikasjon? Er man fortrolig med seg selv, vil man også være seg selv, ikke prøve å være noe man ikke er. Jeg har feiltolket kvinner før, og vil helt sikkert gjøre det igjen, noen gir lite feedback, men kan være blyge eller veldig forsiktige. Når alt løsner, kan de være vakre vesener som virkelig blomstrer, fordi du ga deg tid til å gjødsle og vanne litt. Vi er litt for flinke til å kjøre på med overfladiske ting, og når vi finner en fin person, så er det ikke så mye på innsiden, og det er faktisk dette som lager et fundament, det som er på innsiden. Jada, det er kjekt å ha noe fint å se på, men når du må ommøblere for å få det til å passe, er ikke det litt drøyt? :P Bare noen tanker sånn rett før sein sommermiddag. :P

(mann 52 år fra Oslo) fr. 10 juli 2015 20:05 Privat melding

Du skal ikke tolke, gjødsle, eller vanne.

Du skal feie :-)

(mann 52 år fra Oslo) fr. 10 juli 2015 20:09 Privat melding

:-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 10 juli 2015 20:24 Privat melding

@my: helt sant. Er det noe der, utforsk det med en gang, ikke vent, da har toget kjørt, og du står igjen på perrongen med billetten i hånda og et trist tryne. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 juli 2015 21:40

Treffes flere ganger før en gjør opp en mening? Tror du er spik spenna gær'n jeg!

Neida. Liker holdningen din og tilnærmingen din. Sukk.. Hadde bare alle andre jenter vært sånn også så hadde jeg hatt en sjans.
For det trengs noen treff før en oppdager hvilken sabla bra kar jeg er. ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 juli 2015 21:47

@my

Hæh? Det hjelper jo ikke noe, for jeg er jo hemmelig. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 juli 2015 21:58

@my

Tviler. Mange som har prøvd, men ingen har lykkes. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 10 juli 2015 22:09

@my

Hadde jeg villet så hadde jeg jo bare skrevet med åpen profil? Eller?

Tviler også sterkt på at det er noen som passer blant forumbrukerne/leserne. :P

(mann 40 år fra Buskerud) fr. 10 juli 2015 22:11 Privat melding

Powpowgutt du virker utfra skriveriene dine som en sabla bra kar. Så plutselig finner du hun som også ser det vettu :)

Skjult ID med pseudonym GrimReaper fr. 10 juli 2015 22:20

"Shit happens and then you die" lyder ordtaket. Noen ting får man bare aldri svaret på dessverre.

Skjult ID med pseudonym REALITET lø. 11 juli 2015 13:10

Hun liker deg ikke like mye som du liker henne. Get over it. Hvorfor? Fordi pga nett-datingens natur er 'kjempebra date' ikke godt nok lenger.

Poenget mitt er atter en gang at denne kvinnen sannsynligvis opplevde fenomenet som i psykologien kalles 'buyer's remorse'. Fordi hun sannsynligvis får 20 meldinger daglig her, tror hun er hun er langt mer attraktiv i markedet enn det hun egentlig er.

Hadde du truffet henne på normalt vis i det virkelige liv (altså andre arenaer enn nett-dating) ville hun vært overlykkelig av å være med deg og ha funnet deg. Ingen avslutter en dritt-date med klining og utdeling av tlf.nummer.

Men fordi hun har uendelig mange menn å pløye gjennom lar hun en opplagt flott fyr som hun kunne trivdes med og som ville behandlet hun godt, gli rett forbi, mens hun går videre gjennom den lange lista av andre mer attraktive menn som har kontaktet henne.

Menn som er langt over hennes 'nivå' og som hun ikke har noe å tilby på sikt i et sunt forhold. Dette kan hun drive med i mange mange år, være sammen med en opplagt feil fyr i noen måneder før hun havner på Sukker igjen og angrer på at hun ikke valgte deg.

Det er nettopp en som har laget en tråd om hvordan han datet en som likevel ikke valgte ham, men som har tatt kontakt fordi hun angrer på at hun ikke ble værende. Men i mellomtiden har hun datet to andre menn og hatt sex med begge på noen få uker.

Dette er kvinne-naturen. De kan bare ikke ta fornuftige og rette valg. Dating på nettet gjør at de blir helt virkelighetsfjerne og ikke evner å se hvilket 'nivå' av menn de bør ligge på! Ta dere sammen kvinner!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 11 juli 2015 13:36 Privat melding

@Realitet: Tror du ikke det holder nå? Sånn egentlig? :P

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 11 juli 2015 14:16

Jeg har alltid mest drag på damene, når jeg ikke er interessert i dem. Da hopper de rundt meg som fluer på en drit. Jeg tror det er få av disse jentene som er den rette. Ser ut som om det er konkurransen mot andre jenter de ønsker å vinne og tilogmed se om de er pene og bra nok til å nå inn i følelseslivet på en barka mann. Nå tester hun menn som hun mener er bedre enn deg på samme måte, for å lete etter den aller beste mannen. Hun dumper trolig nestemann også, og han etter der, helt til hun møter en som hun ikke kan få, da vil hun gå tilbake til de tidligere mennene for å se om de fremdeles vil ha henne. Bruk litt tid på å le av møkka, og slipp henne aldri mer inn i livet ditt. Den rette for deg, ville aldri såre deg. Neste gang du møter drømmedama, ikke fall for falsk smiger. Mener du at hun er den rette, kan det være taktisk, å sveive henne inn litt langsommere, så ikke snøret ryker. Det du kan gjøre nå, er å kaste ut et nytt snøre, med noe unikt på kroken, nemlig deg selv. Du styrer båten, og sitter å fisker, med deg selv som agn! balansen mellom de tre jobbene, er et mesterverk å gjennomføre, så hadde vi alle mestret det, så hadde vi ikke vært her. Hvis det var enkelt å få seg drømmekjæresten, så hadde heller ikke vi satt pris på han/henne. Jeg tror det funke slik : Sett pris på deg selv, så vil gleden din tiltrekke noen som ønsker å leve i din glede, for å glede deg!

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 11 juli 2015 21:31 Privat melding

Hey TS, du fikk da i det minste klint litt på date, det har ikke jeg fått enda !!

Det svømmer nok forbi nye fisker skarru se !

(mann 33 år fra Oslo) lø. 11 juli 2015 22:36 Privat melding

Tips: ikke vær på date lenger enn toppen 2 timer første gang dere møtes. Ikke lurt å utlevere seg helt på første date. Du må sørge for at jenta fremdeles er nysgjerrig på deg når første date er over. Viktig å ha ting å snakke om på andre date også. Stå på å lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 11 juli 2015 22:50

Jeg opplevde å få kalde føtter etter et møte med en mann, herifra (sukker altså). Har vært singel i mange år, begynte å skrive med ham og vi fikk en knall kjemi på meldinger, møtte ham... vræl fikk kalde føtter pga jeg rett og slett likte han for godt og ble en smule redd ja....

Holdt på å ødelegge det, men skal nå møte ham igjen...håper jeg ikke blir like redd igjen :)

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 11 juli 2015 22:55

PS; Og det er noe jeg aldri har opplevd før, kalde føtter altså.. det var angstfylt.... og skummelt....

Skjult ID med pseudonym DrFill lø. 11 juli 2015 22:56

Masse lykke til, Over 40!

Skjult ID med pseudonym DrFill lø. 11 juli 2015 22:59

Lykkeønskninger sendes også ts, for øvrig. En dag finner du garantert dama som er helt riktig shake til din harlem.

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 11 juli 2015 23:00

@my
Hvis det er meg du referer til... så var jeg ikke redd under møte med ham, vi hadde også der en knall kjemi, der vi pratet og lo avslappet under hele kvelden, har faktisk ikke opplevd en så god kjemi før så kjapt med en mann...

Det var noen dager etter jeg fikk kalde føtter og ble livredd.... og da holdt på å ødelegge det...

PS; Ikke meg å sitte på en date/møte en person og oppføre meg som på et intervju....

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 11 juli 2015 23:01

Takk, @DrFill

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 11 juli 2015 23:02

Over 40

Jeg opplevde det samme nå i sommer. Det lønner seg å ta det rolig noen dager for å tenke over ting, før man tar noen avgjørelser. Lett å trå feil...

(kvinne 42 år fra Oslo) lø. 11 juli 2015 23:04 Privat melding

Du kan tenke noe som dette: "Det kan være så mange årsaker til det resultatet du fikk. Det er bare å ta neste dame i køen som vil ha deg. Den dama gikk glipp av en kjempe sjanse! Hennes tap!"

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 11 juli 2015 23:17

Bodmedelet..) bare en vanlig herlig alkoholfri rus.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 11 juli 2015 23:28

Hemmelig flyvern, hemmelig...

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 11 juli 2015 23:30

@Dr. Knabbel
og
@my

Skal virkelig prøve å roe meg ned denna gangen😊 Men kjærlighet kan være skummelt gitt 😜

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 11 juli 2015 23:32

Over 40

Follow your hart.....

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 11 juli 2015 23:45

@Dr. Kabel
Høres så enkelt ut, men når en blir redd for kjærligheten... Hva da 😝

Han her som jeg møtte har virkelig vært tålmodig med meg... var ikke teit med ham med vilje... Jeg ble faktisk redd for mine egne følelser rundt ham og klarte ikke å tenke rolig og klart, før det hadde gått noen uker etter møte...

Ps; Skal virkelig roe ned denna gangen, men ikke lett, kjærleik er skumle saker 😜

@Feeder
Ps2; Svarte egentlig på innlegget pga det kan være mange grunner for at jenta/gutten ikke ønsker kontakt/oppfører seg rart etter en date...Kan også være som meg at de blir redd sine egne følelser...

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel lø. 11 juli 2015 23:48

Over 40

Da sier du bare til ham at du ble litt overveldet forrige gang men, at du vil at dere prøver på ny pent og rooolig..)

Skjult ID med pseudonym Over 40 lø. 11 juli 2015 23:50

Haha mente Dr. Knabel ikke Dr. Kabel :)

Skjult ID med pseudonym Over 40 sø. 12 juli 2015 00:01

Dr. Knabel
Sa det :) og vi skal møtes igjen :)

Skjult ID med pseudonym Over 40 sø. 12 juli 2015 00:03

Dr. Knabel
Men fortsatt redd... :p

Pingle meg :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel sø. 12 juli 2015 00:06

Dere skal vel ikke gifte dere i morgen ?..)

Blir følelsene bekreftet eller forsterket så er det ikke farlig, bare herlig...

Skjult ID med pseudonym Over 40 sø. 12 juli 2015 02:14

Skal vi ikke :P

Herlig men fortsatt skummelt, gir meg ikke der haha