Alle innlegg Sukkerforum

Valg av førstedate= forskjell mellom suksess og fiasko?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Onkel Blå sø. 12 okt. 2008 19:08

Hei,

Etter å ha tenkt igjennom de datene jeg har hatt opp igjennom har jeg kommet fram til følgende konklusjon:

De gangene jeg har datet på kafeer, gjerne på en hvilken som helst ukedag eller held blir det gjerne ikke mer enne litt mails, sms, ol før det ebber ut.

Når jeg har møtt jenta over en pils, en fredag/lørdag så har det ofte matchet bedre!

Min antakelse er at man kommer i gang med forholdet på en raskere måte. Alkoholen fjerner litt av "barrierene" for begge. Kommentarene sitter ettervert løsere og man blir mer på bølgelengde. Ikke minst mye letter å å "tilfeldig" komme"borti" hverandres lepper;-)

Men, jeg er jo her fortsatt så effenken av begger er vel ganske lik?;- )

Hva er sukkerianerenes erfaringer her? Hvordan legger dere opp datinga? Shoot!

Skjult ID med pseudonym jente sø. 12 okt. 2008 19:49

Jeg synes dating er litt skummelt, litt sårbart, men første date er kanskje ok å ta en øl, for å kunne få en avslappet tone.

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 12 okt. 2008 20:15

En skogstur er å anbefale.

Om man er litt bekymret for at kjemien ikke er helt til stede, så avtal å møtes ved f.eks Sognsvann og gå en liten runde rundt vannet. Man blir tross alt ofte mer avslappet ved å være ute og bevege seg fremfor å sitte på kafe eller pub. Dessuten er det jo mye rart ute i naturen, så går man litt i stå for samtaleemner så er det jo bare å kommentere i vei det man ser langs løypa. Gir ofte mye latter og latter får jo oss til å slappe av :-)

Om man er litt mer trygg på kjemien seg i mellom så kan man jo også driste seg til å gå opp til Ullevålseter og ta en kaffe der.. Er ikke å forakte det heller. Og veldig koselig! Dessuten så får jo man bevegd disse kroppene våre som ofte sitter mye på kontorstoler etc. To fluer i en smekk! :-)

Skjult ID med pseudonym jente sø. 12 okt. 2008 20:17

tur er koselig det, men kanskje litt senere, hhee, kommer kanskje litt an på hva man våger...er iallefall veldig viktig at praten går..

Skjult ID med pseudonym Eventyrli sø. 12 okt. 2008 20:21

Jeg har vært på noen slike små og lengre skogsturer og de var faktisk fantastiske. Fikk faktisk et litt bedre "førsteinntrykk" enn det jeg har oppnådd på kaffe/øl-dater. Men selvsagt har jo de datene vært med menn jeg da har pratet en liten stund med her inne, hvor jeg virkelig kjente at "deg vil jeg møte" fremfor "joda, vi kan da fint ta en kaffe..."

Så det kommer nok an på litt kommunikasjon på forhånd :-)

Dating er ikke lett!

Skjult ID med pseudonym Mamma1 sø. 12 okt. 2008 20:45

Dating er vanskelig uansett synes jeg...
Men jeg må faktisk innrømme at min aller beste date, som har endt med best resultat... startet over en kopp kaffe. Men siden vi ikke ville avslutte der, ble det både middag og prating i timesvis etterpå fordi vi ikke ville avslutte. Og det ble ikke siste gang vi møttes. ;-)

Tror ikke det viktigste er hvordan man møtes, men at man faktisk har kjemien, og klarer å kommunisere.
Men det er klart at om man synes det er vanskelig å bryte isen og komme igang, er det kanskje lettere i litt mere "uformelle" omgivelser, som over en øl eller en skogstur for eksempel.

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 12 okt. 2008 20:46

Har ikke hatt en perfekt date enda , da hadde jeg ikke vært her ....

Tror ikke typen date har så mye å si .. enten så er kjemien der eller ikke ...
Har gjort det meste på første date .. alt fra en time på cafe til overnatting på første date (det blir gjerne sånn når man treffer noen langt hjemmefra :o)) Har ikke fungert med noen ..

Skjult ID med pseudonym lilje83 sø. 12 okt. 2008 20:51

Hm..husker ikke helt hvordan man dater lengre..Gå ut og ta en drink (eller øl for de som liker det) er kanskje lettest..Ikke noe som må vare lenge hvis det ikke er noe kjemi er nok greit..

Skjult ID med pseudonym juni sø. 12 okt. 2008 22:35

Når (eller dersom) jeg skal begynne å nettdate igjen, kommer jeg til å legge opp til små rusleturer som førstedater.
Det å sitte tvers over hverandre ved et kafebord med eller uten alkohol blir en litt for påtvunget situasjon der jeg blir mest opptatt av å sørge for at flyten i samtaletemaene går bra.

Langturer i skogen har jeg prøvd, men føler det er liten vits i å gjøre det før man har truffet hverandre i hvertfall en gang før.

Så, neste gang kommer jeg til å prøve på rusleturer...

:-)

Skjult ID med pseudonym jente sø. 12 okt. 2008 22:47

før har jeg vært på date, at vi har avtalt å møtes, også har vi da funnet ut hva vi skal gjøre... ikke planlagt alt.. f.eks sagt : kanskje vi bare skal gå en tur? så har vi ruslet rundt og plutselig funnet veien til meg, så har jeg bedt han inn... så laget jeg te, så på en DVD.. helt uplanlagt. det funket det... så ble det litt nærhet i sofaen.. ingen overnatting da.. men det ble flere møter etterpå

Skjult ID med pseudonym jente sø. 12 okt. 2008 22:49

det har nok mye med kjemi å gjøre, at man prater lett sammen...

Skjult ID med pseudonym Mannen ma. 13 okt. 2008 20:05

Kjemi, kjemi, kjemi.... Verdens største klisje

Skjult ID med pseudonym jente ma. 13 okt. 2008 20:13

mannen

hva mener du skal til da ?

Skjult ID med pseudonym underlig ma. 13 okt. 2008 20:13

ingen tvil. Nå skal jeg bli kjemilærer. Da blir det nok full klaff med en gang tenker jeg :)