Alle innlegg Sukkerforum
(mann 58 år fra Østfold) ma. 13 juli 2015 18:04 Privat melding

Jeg vet ikke helt hva jeg søker her på Sukker, men noe må det være… Jeg ønsker i hvert fall å komme i kontakt med andre som ønsker å leve et litt "alternativt liv", hva nå enn det måtte handle om. Kanskje først og fremst om å frigjøre seg fra det daglige strevet etter høyere lønn, feitere jobb, høyere sosial status. Sjøl har jeg valgt å gjøre et drastisk oppbrudd og søke mot nye horisonter, både bokstavelig og i litt mer overført betydning. Jeg titulerer meg sjøl som "sjøbohem", tidligere var jeg "fjellbohem"… Det jeg skriver her er ikke først og fremst et forsøk å markedsføre meg sjøl, men mer et ekte ønske om å bli kjent med likesinnede, gjerne av begge kjønn :) Kanskje kan vi finne en måte å lage en form for fellesskap sammen, her på Sukker, eller helt andre steder.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 14 juli 2015 01:17

Sverger du på at det er sjø bak deg og ikke en loddrett fjellvegg (vridd 90 grader) med fastspikra båt? >:-)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ti. 14 juli 2015 12:16 Privat melding

Jeg skjønner kjernen av ditt søken, ditt ønske, Sjøbohemen.
Jeg heller litt dit selv, men er låst i dagens situasjon og kan per i dag ikke fri meg så mye fra samfunnet jeg bor og lever i.
Jeg søker frihet inni meg selv, og kjenner at de reisene jeg tar innover tar meg lengre enn de fysiske reisene noensinne vil kunne gjøre.

Jeg har innimellom en lengsel etter å leve i lavvo og være selvforsynt dyrker, men det blir en fantasi når jeg samtidig synd det er ekstremt deilig og givende å se film, og da gjerne på kino, gå til butikken for å kjøpe noen nye lerret å male på, og sitte og se på forbipasserende når jeg sitter på kaffebar, nyte en konsert osv..

Fortsettelsen følger..

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ti. 14 juli 2015 12:17 Privat melding

Det er mye jeg ikke liker ved samfunnet jeg har valgt å leve i, men har funnet en middelvei, en fin balansegang der jeg prøver å være tro mot meg selv og bidra på min måte.
Uten å jage verken høyere lønn,statusjobb osv.

Jeg ønsker det lykke til i å finne likesinnede, og i å leve slik du ønsker.

Det er jo en fin reise, dette livet ☺️

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ti. 14 juli 2015 12:59 Privat melding

Jeg syns egne autofeil og skrivefeil er irriterende, men der er jo ikke mulig å redigere her, så jeg får leve med det òg 😉