Alle innlegg Sukkerforum

Plassering på kart

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Akershus) to. 16 juli 2015 15:17 Privat melding

En ting jeg skulle ønske folk gjorde var å sette plassering på kart.
Det er ikke mulig om man sitter på mobilen og appen, men er mulig om man logger inn på Sukker med vanlig nettleser enten på mobil, nettbrett eller datamaskin.

Hvorfor?
Fordi når man søker (igjen, ikke på app) så kan man sette avstand istedenfor fylke.
Det kan jo være praktisk å søke på kommende beilere innenfor f.eks 100km istedenfor å måtte kjøre 3-4 forskjellige søk for å få med fylker?
La oss si at du bor i Drammen da og ønsker å søke på noen i nærheten.
Da må du først søke på Buskerud, og da får du jo med deg alle helt opp til Geilo, så må du søke på Akershus for å få med deg Asker og Sandvika, men da får du jo og med deg folk helt opp til Minnesund, og så må du søke på Oslo for å få med deg de i Oslo, og så må du søke på Vestfold for å få med deg de i Tønsberg, men da får du med deg de helt ned til Larvik.

Mye enklere å sette at jeg vil søke på de som er 50km unna eller 100km unna. Men de som ikke har satt sin posisjon på kartet vil da ikke bli med i søket. :(

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 16 juli 2015 15:56 Privat melding

Akkurat som på Tinder ????.

Helt enig at avstand er bedre enn fylker.

(mann 41 år fra Akershus) to. 16 juli 2015 17:38 Privat melding

Ja, akkurat som på Tinder. Men Sukker har hatt denne muligheten i mange år. Desverre mange som ikke bruker den. :(

(mann 34 år fra Rogaland) to. 16 juli 2015 23:43 Privat melding

En ting er å bo nær fylkesgrenser, eller i så små fylker at det er interessant med folk fra nabofylket, men det er også en sak for folk utenfor det sentrale østland at bare en region innenfor et større fylke er interessant. F.eks deles Rogaland på midten av Boknafjorden, og for meg som bor rett sør for Boknafjorden er det interessant hvem som er 80 km sørover (fergefritt), men uinteressant med dem som er 30 km nordover (pga fergen).