Alle innlegg Sukkerforum

Falske og useriøse profiler...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nysingel ti. 21 juli 2015 18:45

...ble kontaktet av en uten bilde eller beskrivelse. Jeg ble naturligvis skeptisk, men hun sa at det var en grunn hun ikke ønsket å oppgi og at hun ga bilde før et evt møte.

Jeg var uansett skeptisk og foreslo at vi kunne bli venner på face... hun insisterte på mitt navn før hun ga hennes. Noe jeg idiotisk nok gjorde. Ingen kontakt siden...

Kan dette ha gjort noen skade for meg? Noen som har opplevd det samme?

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 21 juli 2015 18:51

Nei, kan ikke umiddelbart se for meg hvilken skade som kan gjøres her? Nå vet hun navnet ditt, og kan vel følge litt med på deg, hvis du har åpen profil eller hva det heter på facebook. Er blant de 5 i Norge som ikke har facebook og vi blir trolig snart vist fram på Norge Rundt. Neida, vet at vi er mange som holder oss borte derfra. Men synd hun ikke gikk videre med deg. Men kanskje ikke noe tap likevel?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 21 juli 2015 18:52 Privat melding

Noen folk er totalt paranoide, sikkert en årsak til det. Noen er helt sikkert falske, og forsøker å vinne tillit for så å sette igang å suge deg tom for penger. Jeg stoler ikke på noen uten bilde og mulighet til å kontakte f.eks. via FB eller andre sosiale medier. Noen er bare rare, men det er greit det også. :P Moving on! :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 21 juli 2015 19:10 Privat melding

@my: men da syns jeg det er rart om hun spør om navnet, da kan de ikke kejnne hverandre så godt, men godt nok kanskje? Hehe.. Know what I mean? :P

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 21 juli 2015 19:16

Hundrevis av volds- og trusselutsatte mennesker lever i skjul i Norge på sperret adresse som vern mot personer som truer med å drepe dem, som regel en eks. Noen av dem er sikkert på Sukker, uten bilde og uten beskrivelse. De har ofte lært seg å ta mange forhåndsregler før de møter noen. Uten av vi kan vite det, så kan hun du snakker om ha en slik situasjon.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 21 juli 2015 19:30 Privat melding

@my: Auda. That hurts. :P

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 21 juli 2015 19:43

Det MÅ ha vært kona hennes. Nei jeg mener mannen hans.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 21 juli 2015 19:49 Privat melding

@Cllou: *flire* :P

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 21 juli 2015 19:51

Mente ektefellet dets.

Skjult ID med pseudonym PrinsBlakk ti. 21 juli 2015 19:58

Har opplevd noe av det samme. Hun var veldig pen og en god del yngre enn meg (men ikke alarmerende yngre!) og ga meg et rødt hjerte med en gang. Vi utvekslet noen meldinger, men hun sa egentlig ikke så mye. Så lurte hun på om jeg var på Skype eller Facebook, og etter litt betenkningstid ga jeg henne navnet mitt og fikk vennedorespørsel på FB.
Sjekket profilen hennes først, og så at den var opprettet i februar i år. Kun ett profilbilde hvor man ikke så ansiktet hennes. Ellers ingen venner eller opplysninger på profilen.
Jeg ble nok engang skeptisk, men valgte å legge henne til som venn for å se om det kom noen flere opplysninger på profilen da, for det gjør det jo gjerne. Men det var ingenting, og heller ingen venner.
Da fikk jeg kalde føtter og blokket henne på FB, og etterpå her på Sukker. Synes ikke FB-profilen virket så tillitsvekkende...
Jeg har lurt litt på om jeg skal melde profilen hennes som falsk, men er usikker. Jeg ser at hun til stadighet er online her.