Alle innlegg Sukkerforum

Arrogante menn, folkeskikk?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Godhjerta on. 22 juli 2015 00:01

Hva er det med menn her inne? Er de så høye på seg selv at de ikke kan nedlate seg til å vise vanlig høflighet og svare på meldinger - om det så er for å si at de ikke er interessert? Får de såååå mange meldinger at de ikke har tid?

(mann 48 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 00:05 Privat melding

Joda, jeg har såvidt tid, men logistikken tilsier at svar dessverre ikke kommer før 21. desember en gang mellom kl 12 og 13:45.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 juli 2015 00:05

Ikke arrogant. Skjønner bare ikke hvordan ei jente kunne være interessert i meg.
Så derfor anser jeg alle meldingene jeg får som falske, for det er de tross alt stort sett.
Så må bare beklage isåfall.. :/

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 00:05

Denne tråden er som skapt for @my.

@my
Sett igang!

:D

Skjult ID med pseudonym Tipsern on. 22 juli 2015 00:12

Denne diskusjonen har vi hatt her flere ganger andre veien og. Jeg tror jeg har opplevd det minst 20 talls ganger, sender hyggelig meldinger til en jente jeg synes ser søt og hyggelig ut, mer felles en de fleste vennene mine, men som alle andre steder så spiller ikke kjemi eller personlighet noe rolle her kun utsende, ergo derfor så har man det man kaller svarer ikke fordi jeg ikke vil og fordi han/hun ser ikke bra nok ut. Dessverre er nettverden gjort oss vannvittig kyniske. Men jeg må innrømme jeg har møtt veldig mange hyggelig mennesker som uten for sukker så har jeg forsatt til gode og møte noen som faktisk bryr seg litt mer om hva som skjer uten for sin egen lille boble. Vel temaet er vanskelig, og derfor så jo mer vi godtar at andre er uhøflige jo mer uhøflige blir andre. Så jo og være uhøflig smitter. Lykke til verden hadde vært bedre sted uten fordommer og frekke mennesker.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 00:14 Privat melding

Vel.. Dere kan tulle og fjase med det så mye dere vil. Men jeg synes faktisk det er trist når jeg er oppriktig interessert i å snakke med noen, tenker ut fine meldinger - og blir ignorert.. Mulig jeg er litt bortskjemt, men jeg synes ikke det burde være slik!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 juli 2015 00:19

Vel.. For ikke å tulle å fjase, så vil jeg bare opplyse om at 90% av mennene her inne har det akkurat sånn.

Så velkommen til vår verden.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 00:19 Privat melding

Hehe første gang på forumet og klarte å sende meldingen min uten pseudonymet.. Jaja, jeg står for tråden min jeg, så det gjør ingenting! :)

(mann 38 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 00:24 Privat melding

Hei Mia så bra, tror det er viktig at folk står frem, kan si at jeg har opplevd flere ganger enn jeg kan telle på hånden at jeg har sendt en melding og ikke fått noe svar. Som sagt, som @Tipsern skriver verden begynner og bli kald, kan man stoppe det??

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 00:25

Jeg kan forstå ønsket om ett svar...jeg kan bare ikke forstå hvorfor dette hjelper kontra ett positivt svar? Er det ikke da bedre å kunne banne og forbanne vedkommende ned under kjærkegolvet som en uhøflig fysak!? Jeg mener ikke med det at denne ikke "takker pent for maten"! At jeg er oppriktig interessert i å prate med noen, er ikke det samme som at denne personen oppriktig, over hode, ønsker kontakt med meg! Hvem som helst kan sende meld til hvem som helst her inne...det jeg, tror, jeg mener er...jeg synes det er uhøflig å dra høflighetskortet pga det!

Skjult ID med pseudonym Mr.nice on. 22 juli 2015 00:29

Hat sendt noen meldinger og går veldig lite respons.... Det hadde vært hyggelig om alle kunne bare svare, det er få tall som gjør det.... Virker for meg som folk har ikke respekt for hverandre og har en "care" holdninger ...

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 00:31 Privat melding

Trapezium - jeg prøver å gjøre mitt for å motvirke kulden i verden.. Om det har så mye for seg vet jeg ikke! :)

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 00:34 Privat melding

Nei, jeg vil heller ha et svar - selv om det er negativt. Takk for melding, men jeg tror ikke vi passer sammen - eller noe slik. Synes det er å vise respekt. Mulig jeg er rar slik..

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 22 juli 2015 00:38 Privat melding

Det koster ingenting å takke for meldingen og evt. avslutte med å ønske dem en fin sommer eller noe om man ikke er interessert.
Er man interessert i mere kontakt, så skinner jo det gjennom på det man skriver 😊

(mann 39 år fra Rogaland) on. 22 juli 2015 00:42 Privat melding

Jeg svarer stort sett alle, enten den ene eller andre veien. Nå har jeg ikke fått noe post på en måned så tid til å svare er ikke noe problem.

Synes de få jentene som tørr å gi meg avslag faktisk er kult. Mye kulere enn inget svar hvertfall, men de er få som tørr det og ser jo såklart den enkle utveien med inget svar om postkassen dems er full.

At det hele blir litt overfladisk og kynisk får man bare leve med. Å heller være glad for de man får dratt på date med og vist hvem man virkelig er.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 00:45

Nei da, det koster ingen verdens ting annet enn ett sekund eller to...det er ikke poenget mitt!
"Respekt" er i mine øyne verdens mest utvannete begrep, og det betyr ingenting for meg lengre! "Respekt" er et begrep uten mening!

(mann 38 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 00:49 Privat melding

Det og leve med er bare noe som gjør meg trist, hvis alle gir F til slutt hva blir det av folk da?? Jeg synes ikke den holdningen er så smart da men...

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 00:49 Privat melding

Hvis du er rar, Mia, så er det i positiv betydning av ordet. Noen driter i andre. Sånn er det. Ikke for å si noe stygt eller personifisere. Det er bare sånn. Men betyr det at det at det er merkelig å reagere på at det er sånn? Nei. Reaksjonen på det (såfremt ikke reaksjonen bare kommer når det direkte angår en selv) betyr at sjelen er ikke sløva ned - ennå.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 00:51 Privat melding

Det var da veldig trist da, -.

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 00:55 Privat melding

@Mia44

Det er mer enn én måte å kommunisere på. Om du har skrevet en melding og den har blitt lest, men svar uteblir, kommuniserer meldingsmottager at han ikke er interessert. Og dét er da svar nok?

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 00:56 Privat melding

Tresnitt - jeg reagerer alltid, uansett hvem det går utover. Jeg har et håpløst hjerte som bryr seg alt for mye om alt for mange.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 01:00

Var ", -.", som i at det er veldig trist at jeg synes bokstaver satt i rekkefølge for å uttrykke "noe" ikke gir meg mening lengre? Ett hvert språk er levende, jeg er nok neppe alene om dette, og jeg kan forsikre deg om at det ikke er spesielt trist! ...det er bare ord!

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 01:02 Privat melding

Scipio_77 Jada, det er et svar. Men det er et arrogant svar. Er det slike "svar" du liker å få av damene?

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:06 Privat melding

Sett Bruce Almighty? Der han besvarer alle bønnene i hele verden på email, og likevel blir det bare flere?

Sånn ser innboksen ut, da er det ikke rart vi heller sitter i forumbaren og drikker...

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 01:10 Privat melding

Fettberget - ja du har vel gitt helt opp å prøve å få kontroll på din stadig voksende innboks.. Plager damene deg med bønn om oppmerksomhet vennen?

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:11 Privat melding

@Mia44

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener med "liker å få", men manglende svar på meldinger jeg har sendt og som har blitt lest av mottager, finner jeg fullstendig uproblematisk, og er i mine øyne et likeverdige med skrifltige svar der mottager kommuniserer sin manglende interesse for meg.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 01:18 Privat melding

@Scipio_77 Så vi er forskjellige! Det er vel helt greit?

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:26 Privat melding

@Scipio
Personlig er ikke-svar kontra avslags-svar akkurat det samme for meg.
Men skjønner virkelig ikke du (?) (som mange steder sier så mye klokt)
at grunnet andres tankegang og følelser er det anstendig å gi et kort opplysende signal?

@Mia
Ja, det er arrogant oppførsel. Uansett om det skyldes sosial frykt eller andre ting så er det snever oppførsel å ikke gi et pip tilbake. Men du må bare prøve å ikke bry deg personlig om det (og forstå at den slags begrensethet er i bunn og grunn den passives egen hemning/problem) og du kan trolig ikke hjelpe ham, men selv være et annerledes eksempel.

(mann 48 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:26 Privat melding

Signerer Scipio_77. Jeg svarer selv på de fleste meldinger jeg får, men forventer hverken det samme tilbake eller blir sur hvis jeg ikke får det. Hvorfor? Fordi folk er forskjellige, og etter min mening har det ingenting med hverken arroganse eller mangel på folkeskikk å gjøre.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 01:28

...jeg tror de er ute etter å få grep om dette er å anse som (mangel på)folkeskikk/(sjel/tid) eller ikke? Ikke hvorvidt det er "vondt"(eller hva det nå skal være) å ikke få et avslag, ikke skriftlig bekreftet?

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:30 Privat melding

@HerrFekt
Det dreier seg om å etter beste evne se utenfor seg selv. Jeg snakker ikke om hva du eller jeg liker.

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:32 Privat melding

@Mia44

Igjen skjønner jeg ikke helt hva du mener, er det noen grunn til at det ikke skulle være greit?

Du klager over at du ikke får svar, jeg argumenterer for at du får det, all den tid et manglende svar også er et svar. Du må gjerne mene at den type svar er et arrogant svar, men det er en annen sak.

Ellers synes jeg det er litt merkelig at man nærmest avkrever høflighet av folk man ikke kjennner og sannsynligvis aldri vil bli kjent med. For å si det slik, om du har sendt en melding og den har blitt lest men ikke besvart, er vedkommende sannsynligvis ikke interessert, og, ikke minst, etter din målestokk, Mia44, også uhøflig, så da er det jo like greit å gå videre først som sist?

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 01:36 Privat melding

HerrFekt
Hvorfor svarer du da på meldinger du får fra kvinner som ikke interesser deg? Hvis det ikke har med folkeskikk eller at du ikke er arrogant å gjøre?

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 01:36

...ja, det er særs merkelig! Jeg vil påstå på grensen til uhøflig!

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:41 Privat melding

@Tresnitt

Takk for kompliment og jeg kan si meg enig i at det er anstendig å ta hensyn til andre, det inkluderer det å svare på meldinger, om så bare for å si at man ikke er interessert.

Jeg er derimot ikke med på at det er uanstendig å la være å gjøre ovennvente. Jeg er heller ikke med på at mottager har noe som helst ansvar for senders tankegang og følelser. Om senders tankegang og følelser påvirkes negativt av manglende svar, bør sender kanskje revurdere en arena som Sukker.

(mann 48 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:42 Privat melding

Mia44:
Fordi det føles naturlig for MEG. For andre gjør det kanskje ikke det. Og med tanke på hvor mange høflige Førstemeldinger som følges opp med rabiate, capslock- og utropstegnbefengte andre-, tredje- og fjerdemeldinger, så klandrer jeg dem ikke.
Dessuten klarer jeg utmerket godt å være arrogant selv om jeg svarer på meldinger.

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:44 Privat melding

@Mia44
Jeg kan ikke nevne navn for jeg kjenner 'dem' ikke, og sorry til dem som har hørt meg bable om dette før, men noen mennesker har ikke så klart utviklede empatiske trekk, og kan trolig ikke forstå hva du snakker om.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 01:48 Privat melding

Scipio_77 Hvis jeg snur det hele og ser på meldinger jeg får.. Noen har virkelig lagt mye i meldingene sine. De er fine og gjennomtenkte. Så leser jeg profilen deres og ser at dette er ikke for meg. Skal jeg da bare ignorere dem? Jeg klarer ikke det. Så da skriver jeg så hyggelig jeg bare klarer - takk for fin melding, men dessverre.. Osv. Men som det er sagt flere ganger her - vi er forskjellige!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 01:50 Privat melding

@ts: Jeg svarer alle, men er helt enig med @Scipio_77 - on. 22 juli 01:41.

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:50 Privat melding

@Scipio
Stort sett enig med deg 01:44. Men jeg 'liker ikke' ordet anstendig i denne sammenheng. (Selv om kan godt hende jeg har brukt det selv.) Det å kunne føle for andre mennesker har på en måte ikke noe med 'anstendighet' å gjøre. Anstendighet passer bedre innenfor 'gentleman-verdenen' - og der er du en ekspert husker jeg. :)

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 01:58 Privat melding

Det er meg mot alle mennene her. Kan ikke huske at det ble noe særlig debatt da det gikk andre veien, og dere menn klaget over kvinner som ikke svarer..

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 01:59 Privat melding

Er jeg blitt kvinne? :)

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 02:02 Privat melding

Unnskyld tresnitt, nei - du er stadig meget mandig ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 02:10 Privat melding

@Mia44: Du kan ikke kreve hva mottageren skal gjøre når han får meldingen, du kan rope mord og fandens oldemor, men det hjelper like mye som å jage hybelkaniner med synål.

Tror nok det er en del som sitter og venter på drømmedama, og da vil en henvendelse fra en som ikke er i han sin målgruppe bli som en summende flue. Synd å si, flere fisk i havet. :)

Tror ikke jeg har vært med på den debatten som du nevner, men hvis jeg hadde gjort det hadde jeg sikkert sagt noe i tråd med det jeg har sagt tidligere, uff og leit og søren og, men move on!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 02:10

Hvordan forstår du empati tresnitt?

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:10 Privat melding

La meg trøste med at man blir immun tilslutt. Sender og den som svarer får svare. Du får gjøre som meg. Sende hjerte eller skrive hei. Og hvis vedkommende er intressert tilbake så får du enten svar/hjerte tilbake eller nada. Og sånn går no dagan.

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:19 Privat melding

Det er helt greit å starte en tråd om manglende respons, for å få ut aggresjon.

Men det er bortkastet hvis man tror det endrer noe.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 02:20 Privat melding

Har sluttet med å sende hjerte, men ellers helt greit det @mocca3 sier. :) Spesielt det med dagan.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 02:20 Privat melding

@equi00: jeg krever ingen verdens ting og ikke roper jeg heller. Jeg stilte et spørsmål - stille og rolig av ren nysgjerrighet. Jeg klarer meg helt fint uten svar av nevnte menn - det er mange flotte, sympatiske, hyggelige menn her også. Jeg reagerer nok bare på ting jeg ikke helt forstår.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 02:25 Privat melding

@Mia44: Helt greit det. Bare la merke til litt frustrasjon og klaging, så da siden jeg er mann, følte jeg at jeg hadde noe å si om den saken. Det er mange flotte menn her, men ikke alle er i sikte eller har deg i sikte, sånn er det. Blir som å ri hest, noen ganger er du i sadelen, andre ganger er du ikke, men du beveger deg framover. :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:27 Privat melding

@tresnitt

Jeg brukte kun begrepet anstendig fordi du gjorde det, selv ville jeg nok landet på høflig eller hyggelig. Og sammenhengen er først og fremst meldingsvekslinger her på Sukker.

Å ha evnen til å empatisere med sine medmennesker og å manifestere denne empatien gjennom sympatiske handlinger er kjempeflott, men jeg klarer ikke helt å se sammhengen mellom det og noe så flyktig og uvesentlig som meldingsvekslinger på Sukker.

Jeg har forståelse for at det er flere som opplever manglende svar som usympatisk og et utrrykk for manglende empati, og det skal de få lov til, selv er jeg dessverre ikke med på den tilnærmingen til manglende svar, og har for så vidt redegjort for det i tidligere innlegg.

@Mia44 01:48

Jeg argumenterer ikke for at du skal la være å svar på meldinger du får av personer du ikke fatter interesse for - det velger du best selv.

Jeg argumenterer for at manglende svar også er et svar, og et ganske tydelig et sådan. Om du aktivt velger å ikke benytte deg av denne svarformen fordi du mener det er arrogant, er du selvfølgelig i din fulle rett til å gjøre det, men å projisere denne innbilte arrogansen over på andre fordi de ikke har svart deg, opplever jeg som litt søkt.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 02:41 Privat melding

Scipio_77 Selv om jeg ikke er enig med deg betyr det ikke at jeg er mindre intelligent eller treg i oppfattelsen. Du har nå sagt det samme 4 ganger - på litt forskjellige måter.

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:50 Privat melding

@Scipio
Du er flink med ord. Og du har rett. (Som jeg også sa selv) Det er ikke først og fremst 'anstendighet' jeg snakker om. Jeg liker ikke ordet 'høflig' så godt heller. Jeg snakker om medmenneskelighet. Amen.

@
Også er det en skjult fyr overfor som spør meg hva jeg legger i 'empati'...
Det har noe med evne til innlevelse i andres tilstander å gjøre - uavhengig av hvor man selv befinner seg mentalt. Men: Man må ha en slags kjennskap basert på erfaring til det den andre føler for å kunne gjenkjenne - og dermed følelsesmessig forstå en annen person (uavhengig av hvorvidt man personlig er enig eller ikke). Det er vel en grei definisjon på empati?

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 02:53

Nå er det ingen andre enn du som kaller dette for en innbilt arroganse! Minst av alt hun som startet tråden...det var vel mer eller mindre spm hennes! Er det arrogant/nedlatende å ikke svare? Ikke om det kan forstås som et uttrykk for det åpenbare! Du svarer med å sette en "u"foran hennes spm? Jeg kan egentlig ikke se en eneste plass at du svarer på spm! Ikke definerer du høflighet, ikke definerer du empati, ikke definerer du folkeskikk! "Ett manglende svar er også et svar", ja meget mulig, men hvorfor? Og hvorfor er dette ikke å anse som arrogant? Mennesker har en "tillært" kommunikasjon i ulike kulturer, noe er høffelig, noe er arrogant, konteksten gir egentlig det subjektive, og der igjennom det objektive svaret! Du kan ikke svare med å sette en u foran alt som blir sagt!

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:54 Privat melding

@Mia44 02:41

Haha! Om du er mindre intelligent eller treg i oppfattelsen, vet du best selv - jeg har ingen formening om dette. Om du videre opplever at jeg har skrevet det samme fire ganger, står du fri til å ignorere det jeg skriver.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 02:55

Det var til scipio...:)

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 02:56

...og refererer til disse (egentlige) fire gangene...

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:56 Privat melding

Skjult ID 02:53
Ikke meningen å provosere deg.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 02:59

Jeg liker å bli provosert tresnitt, og jeg tror du er en fin fyr...men det må gudene vite om er riktig!

(mann 47 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 03:01 Privat melding

Hvorvidt jeg er en fin fyr eller ikke kan bare de som kjenner meg avgjøre men jeg er så ærlig jeg klarer iallefall.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 03:03

Ingen kan forlange noe mer!

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 03:08 Privat melding

Skjult ID 02:53

Jeg mener å kjenne igjen ordlyden i innlegget ditt fra andre innlegg på forumet den siste tiden. For å være ærlig så skjønner jeg veldig lite av det du skriver, både i dette innlegget og flere andre, derfor blir det også vanskelig å svare. For å si det som Mia44 gjerne skulle hørt det: Beklager, du virker hyggelig, men jeg er ikke interessert!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 03:28

Ja...selv logikk hører hjemme i en kontekst. Alt vi vet og "tror" vi vet hører hjemme i en kontekst. Premisset for hva du tror og mener kan alltids angripes, var ikke noe annet enn det jeg mente. Du evner ikke svare når konteksten av hva du "tror/har lært/oppfatter av egen fri vilje" blir utfordret!
Jeg spurte om du hadde svart på spm hennes. Og så pekte jeg til alle uavklarte forhold ift dette, litt som Mia44, for hun er annerledestenkende enn meg og deg...men det bør anerkjennes.
Som eksempel, du sier:

"Å ha evnen til å empatisere med sine medmennesker og å manifestere denne empatien gjennom sympatiske handlinger er kjempeflott, men jeg klarer ikke helt å se sammhengen mellom det og noe så flyktig og uvesentlig som meldingsvekslinger på Sukker."

Det du glemmer er at en slik meldingsutveksling, på Sukker, kan for noen være både empatisk, og en sympatisk handling!? Premisset!? Hvorfor mener du dette er usympatisk og uvesentlig?

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 03:33

Det er derfor lille venn - kontekst av meninger! Jeg er stort sett enig med deg, men du er forferdelig angripelig! Og hvis du ikke skjønner hvorfor Mia44 sier "du har nå sagt det samme 4 ganger", så er det antakelig derfor!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 03:43

Jeg kan ta et godt eksempel på en som er din (og min) rake motsetning: tresnitt! Han har INGEN "alle vet premissene for mitt standpunkt" når han argumenterer! Det gjør ham både veldig lett, samtidig som veldig vanskelig, å forstå! Og veldig ærlig!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 03:46

...og kanskje litt smårar.. i hvertfall rarere enn den gemene hop, men faen...ytterst få har fått ett eple i hode å ikke trenkt noe videre over det! Det er det de "rare" som gjør!

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 04:04 Privat melding

@Skjult ID

Du er overalt og ingen steder på samme tid. I motsetning til Mia44 er det godt mulig at jeg er både mindre intelligent og treg i oppfattelsen, for jeg skjønner ærlig talt lite av det du skriver.

Ellers har jeg takket for henvendelsen og sagt klart i fra at jeg ikke er interessert, men det stopper åpenbart ikke en framifrå kverulant som deg fra å raljere - med sånne som deg er det ikke rart noen velger å la være å svare på meldinger først som sist.

Du står selvfølgelig fri til å fabulere videre, enten det er meg eller andre du henvender deg til, men for min del sier jeg meg ferdig med deg. Takker dog for at jeg fikk være din lille venn, det er nok ikke alle forunt!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 04:38

Hehe) nå verken raljerer eller kverulerer jeg - oppklarer bare ett tidligere spm?

"Overalt ingen steder til samme tid", merkelig...jeg har aldri sett deg før, verken her eller andre steder? jeg føler ikke for å sitte natten igjennom med deg, mulig det hadde vært moro.... Jeg svarte på noe du skreiv til meg og registrerer du svarer med "å ikke forstå", og at du ikke ønsker å forstå...og andre ukvemsord og setninger vedrørende meg og min person, noe jeg aldri har gjort ovenfor deg:)

Jeg kan ikke gjøre veldig mye annet enn å registrere hvor tåpelig du nå er!
Selvfølgelig er jeg fri til å prate videre med hvem det nå måtte være, hvorfor skulle jeg ikke være det!?

Altså, du er helt sikkert en framifra kar, du er kanskje bare ikke så trygg på deg selv når du møter motstand, og det er ikke noe unormalt med det, hvorfor skulle du ellers sagt: "at med sånne som deg er det ikke rart jenter ikke svarer på meldinger"?, og så hengt på røret? Hva vet du om det? Jeg har, feks, ikke sagt noe i nærheten av det til deg?

Jeg er daglig uenig med mange mennesker, men dette var et særs gjennomsiktelig svar, utover den rene uenigheten som er der...eller ikke er det...bærer du preg av å inneha noe umodenhet!? Det synes jeg du skal tenke litt på:) ikke vondt ment!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 05:02

Jeg forsøker bare å få deg til å forstå hvorfor det blir sagt at nå "har du sagt det samme 4 ganger Scipio", uten at det går igjennom hos deg!...mulig det er jeg som er treig som ikke klarer forklare det på en gjennomskuelig måte, jeg tror jeg skjønte det, men får ikke deg til å skjønne det! Men disse personangrepene blir bare patetisk!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 06:55

I mangel på annet å fylle tiden med, here goes:

Enhver mening om "noe" har i de fleste tilfeller ett opphav i "noe" !
Dette kan være "troen" på tyngdekraft, og derfor får jeg ting i hode! Dette vil være premisset for alle andre diskusjoner om hvorfor ting "faller nedover"! Premisset for å argumentere for hvorfor ting ramler i hode på deg, på sukkerforum eller hvor det skulle være, er given-det er tyngdekraft! Altså, skulle noen komme på denne siden å spørre om hvorfor snø ramler nedover?! Da er alle enige om svaret!

Premisset for hva som gjør meg arrogant....ja, hva er det?
Er vi alle som ikke svarer på en datingside arrogante? Noen, utifra sin kontekst, har sikkert "lært" hva arrogant er, men en kontekst er ikke overførbar!

Kanskje konteksten er "jeg har ikke vært her så lenge", sender noen meg en "e-post" svarer jeg!
En annen kontekst kan være, jeg har jeg vært her en stund...ikke faen om jeg svarer disse svina! Og hva er premisset?

Altså, dette er like lite eksakt vitenskap som all samfunnsvitenskap!
Den er ikke eksakt!

Evner du ikke diskutere er du en lettvekter!
Klarer du ikke argumentere for premissene som gir næring til dine synspunkter - er du en lettvekter!
Du har alltids en kontekst, klarer du ikke sette din forståelse av ett begrep inn i andre kontekster - er du en lettvekter!

Andre mennesker vil da si du gjentar deg selv!

Dette er ikke nerdespråk...dette er ikke noe annet enn å kunne si fra A til Å hva det er du tror - hva det er du mener - I møte med mennesker som har sin egen kontekst, og av og til sine egne premisser!

Dette er menneskets viktigste egenskap! Ingen vil noensinne forlange mer av deg!
Kunne si fra A til Å, "hva betyr dette" - (kontekst av ett premiss)...litt som tresnitt! (...men der er det mange premisser han skal slite med;)

Enig my?

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 07:31

@my
Fnor de er for bnine. HHHKJGGHGGH
hjghhjhgghgggggggggggggggggggø
gggggggggggggggggg
hggggggggggggggggggg
g
g
ggggggggggggggggggggggggggggg

Ser du han srniler?

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 07:45

Hva skal man gjøre 07:30? Om ikke å bruke mye plass på å si lite...dette er faktisk en hersketeknikk! Til å ha et nattesvart melankolsk humør er du jammen tidlig oppe? Og det er ingenting i veien med verken natt, svart, melankolsk eller humør. Og per nå ser jeg utelukkende positive kombinasjoner av disse ordene!

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 07:49

De ærl angstes nute jæ-ihraR) laggd

* Y *
¨¨¨¨¨¨

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 08:08

eLers-nån litnen nes-e

O"O
_)
Bouyd munn

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 08:09

Ja...det kan jeg helt sikkert! Det er bare det...jeg våkner ikke like tidlig som deg! ...kanskje du legger noe annet i melankoli enn meg!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 08:10

?*

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 08:19

Thjih-i

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 08:34

Vet ikke...men jeg skjønner, tror jeg..sent oppe, tidlig opp, uten å være b-menneske som må opp... Natt, svart, melankolsk og humør kan gi kombinasjoner av ord det kan ligge negative assosiasjoner i! Hva tror du? Jeg er sånn passe melankolsk av meg, uten å legge en streng klinisk definisjon til grunn, men allikevel melankolsk.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 08:35

Styr unna :-) Også har vi blokkeringsknappen. Den kan være kjekk iblant.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 08:46

...det var mye verre før:) Da så jeg bare negative kombinasjoner av disse ordene...nå er det litt bedre;)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 08:48

Hvilke ord?

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 08:50 Privat melding

Dette var svært interessant. Jeg var ikke forberedt på så mye sterke meninger og diskusjoner mellom enkelte på en slik enkel og ubetydelig tråd. Jeg ville egentlig bare se hva som skjedde om det var en dame som klaget over manglende svar - mennene har vi jo sett klage før.
Når sant skal sies har jeg ikke særlig problemer med manglende respons, men jeg vet at flere andre damer har det og blir skuffet av det. Så denne tråden var for dem.
Så takk til alle rare, sinna, nedlatende, søte, morsomme og mindre hyggelige menn (og et par kvinner) som har engasjert seg!
Jeg beklager hvis noen føler seg støtt av at dette var et "eksperiment", men her på forumet skrives det så mye piss at det burde gå greit.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 08:51

Pupp, fitte og rumpe! Nå gir de bare positive assosiasjoner! Før var dette trøblete, jeg kan ikke svare på hvorfor...mulig det har med puberteten å gjøre...

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 08:53

...hvis vi ikke kan skrive piss her...? Hvor faen skal vi pisse da!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 09:08

...ja, det er jo det jeg sier...start med en kombinasjon... Det eneste dumme med natthumør er vindu mot øst...du bare kjenner denne helvetes sola tvinger seg opp over horisonten og setter strålene i deg - svineri! Jeg er på forsøk nr. to av å døgne!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 09:18

Nja...om man ordlegger seg like flott som deg må det jo være lov? Alle kan ikke synes alle er hyggelige, og det må vel være lov å si det? Uten å benytte seg av fæle ord og uttrykk, vel og merke!

At kvinner klager er intet nytt!

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 09:20 Privat melding

Litah - De var mindre hyggelige mot hverandre, og sa det selv. Går det greit for deg da tror du? Eller må du liksom ha noe å si på alt? :)

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 09:20

jeg klarer ikke oppfatte hvorvidt du kødder eller ikke;)

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 09:23

...eller om jeg er helt ute å kjøre...men jeg ser du tok den!:)

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 09:25

Nice døgning skal være!

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 09:48

...det morsomme med "bitch-fighter" er at de må slenge på et smilefjes...:)

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 09:56 Privat melding

Hehe, jeg må da få lov til å svare når du hakker på meg? Og forklare hvorfor jeg skrev som jeg gjorde?
Har den personen jeg kalte vennen klaget til deg? Han har ikke klaget til meg nemlig..

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 10:02 Privat melding

Fettberget - jeg beklager på det inderligste at jeg kalte deg vennen.. Det skal ikke gjenta seg! Det var visst uhøflig, nedlatende og frekt får jeg høre. Det var ikke ment slik, det skulle være et morsomt svar på din morsomme melding.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 10:57 Privat melding

Hva har jeg sagt som er spydig og nedlatende? Jeg bryr meg ikke om å bli motsagt, men jeg liker ikke å bli angrepet - og føler at jeg har rett til å forsvare meg. Jeg beklager at tråden min ikke var et nytt tema, jeg er ganske ny her og har nok ikke fått med meg alt.

Skjult ID med pseudonym - on. 22 juli 2015 11:03

Om jeg skal søke ly i filmsitattråden må du svare på denne...

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 22 juli 2015 11:08 Privat melding

Jeg tenker også at et svar er på sin plass.

Har sjelden opplevd annet, men når det skjer så prøver jeg å bruke minst mulig energi på det. Det er ikke alltid så lett 😉

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 11:24 Privat melding

Jeg har et veldig avslappet forhold til sukker. Jeg har iallefall fått et veldig avslappet forhold til sukker. Det er hva det er, får man en fulltreffer, så er det bare en bonus.

Så har jeg blitt dårlig til å svare på meldinger hvor jeg ikke merker at traff meg på noe vis - kanskje jeg har tenkt å sende en melding tilbake på et annet tidspkt. Men så renner det ut med badevannet som det heter.

Det er ikke arroganse, ikke svar er også et svar, og hvem som taper på det blir bare spekulasjoner.

""Det eneste som fungerer da en ikke får svar, er å pimpe opp profilen sin til noe mer interessant, og kanskje prøve igjen - gode bilder, teller mer enn tekst, bra ordforråd""

"Takk, men jeg er ikke interessert" virker så endelig, dersom en ikke får svar, og ikke blir blokkert, så er det likevel et lite håp - kan man ikke se det sånn - ta utfordringen og gjøre noe med det selv. Det her er senderens ansvar å gjøre seg interessant for mottaker .. du ser det i dyreriket, du ser det ute i virkeligheten - så hvorfor ikke også her?
- Dempe emosjonene fordi en oppholder seg i en kynisk verden på nett

For andre igjen, så sårer "jeg er ikke interessert" mer, enn at svar uteblir - det er mao. forskjellig .. så kanskje en burde skrive det i profilen sin da - "jeg svarer de som interesserer meg", og det virker jo ikke særlig arrogant?

En blir lei av å skrive "ikke interessert" også, for det en mest har lyst til å skrive, er "du interesserer meg - du får meg i fyr og flamme" - dette er ikke .. hmm, kirkens bymisjon .. det er valg av make, av partner som er det viktige, og det bør henge høyt i strå hos alle

Ps! Jeg får ikke uhorvelig mange meldinger altså, og det holder egentlig med en fra ei som interesserer, som treffer, og som skaper interesse, og hvor magefølelsen sier: "hun her, hmm .. hun er jeg nysgjerrig på"

Hvordan andre menn tenker, får de formulere selv ..

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 11:24 Privat melding

Den andre siden, de relativt få jeg selv skriver til og hvor det ikke alltid utvikler seg til å bli en dialog. Det er et annet spørsmål. Men, også med samme prinsipp - "det er alltid håp dersom profilene er åpne for hverandre, så ikke drep håpet med å bli desperat og trengende, og skulle sette noen på plass for mangel av svar - for det er den sikre død"

Her inne er vi alle en vare som skal selge, og mellomennskelige relasjoner er faktisk det sekundære - for det kommer med interessen

Gode, attraktive profiler, med attraktive mennesker, god tekst og evne til refleksjon er det som er i høysetet på en plass som sukker. Det er et hierarki - selv om unntakene kommer alltid for en dag - fordi folk søker forskjellig. Tvetydig kanskje, men folk skjønner hva jeg mener

Dersom det er viktig å få svar for den en er,så burde det være det eneste som betydde noe - og fokusere på det en kan få, istedenfor det en ikke kan få

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 11:26 Privat melding

Tittelen er et spørsmål.
Og tråden er inspirert av to venninner som har opplevd dette gang på gang og som helt mister motivasjon og gnist av det. Jeg er egentlig snill, rolig og fredelig - men kan la meg provosere av folk som angriper meg uten god grunn, feks Litah - som vel er den eneste jeg har vært i nærheten av spydig mot.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 11:44 Privat melding

Nei, den tar jeg selvkritikk på Soleie. Det var unødvendig.
Og jeg er helt enig med deg der. Slik er det ikke. Det handler om å finne den ene.. kanskje litt gjemt blant alle de andre.

Sorry My - måtte bare si det, ferdig nå! (Håper jeg)

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 11:48 Privat melding

Fra klaging på arrogante og selvhøytidelige menn som ikke vil svare, til et eksperiment på vegne av andre.

Syns det er litt søtt, jeg.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 11:52 Privat melding

Blås i den lange tråden min også. Kjør på bitches ;)

Jeg går en lang tur i skogen - forventer å se en skikkelig fight her da jeg er tilbake!

https://www.youtube.com/watch?v=WvufFwdqMzg

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 22 juli 2015 14:31

Det eneste mannen jeg mener fortjener dame her inne bortsett fra meg selv er Powpowgutt. Du er den eneste jeg respekterer.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 16:48 Privat melding

Bitcfight, popper popcorn og drikker cola. Game on! :P

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 17:00 Privat melding

Vel.. Mine angrep, som du kaller det, er ikke personangrep, da de ikke er rettet mot noen spesielle. Selvfølgelig skriver jeg i jeg-form, det var jo hele poenget med dette! Sukk...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 17:22 Privat melding

@Litah: Jeg lar den passere. :P

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 17:37 Privat melding

Dere skjønner det virkelig ikke.. Den er det, fordi den er ment å være det!! Kjære vene... Kanskje burde jeg ha vært ærlig og skrevet at den ikke handlet om meg fra starten av, kanskje det var dumt å gjøre det slik. Men gjort er gjort. Så skyt meg da!!!! Men bli ferdig!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 17:38 Privat melding

@ts: Jeg får så mange meldinger at jeg ikke har tid. Men det spiller ingen rolle for din del, du vil ha menn på 190cm, så jeg når ikke opp uansett. (kanskje med krakk). Ref. annen tråd. :P

Men alt er jo morsomt, ikke sant? :P

Skjult ID med pseudonym frøken-o on. 22 juli 2015 17:47

Mia44 : Du trenger ikke be noen om unnskyldning for å lufte frustrasjon eller tankene dine )
...du har umedviten lekt stolleken med forumeliten...
Latterligjøring ala `catfight` får man bare heve seg over, så får de som synes det er morsomt kose seg.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 17:50 Privat melding

@frøken-o: Popcorn? :P

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 17:54 Privat melding

Du trenger ikke være 190 for å skyte meg equi - bare sikt litt oppover!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 17:58 Privat melding

@Mia44: har ikke noe ønske om å skyte noen, og definitivt ikke i høyden. Har hørt at det blåser kraftig der oppe, og da kan det gå gæli. :P

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 17:59 Privat melding

Forumet er stedet for å blåse ut aggresjon. Det er da i sin skjønneste orden. Sikkert sunt, også.

Men det endrer ingen ting. Pen vil trumfe skrivefør, som igjen vil trumfe alle verdens gode egenskaper, intensjoner, og karaktertrekk.

Det eneste man kan endre er seg selv. Og selv der er det begrenset med muligheter.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 22 juli 2015 18:07 Privat melding

Hehe equi - greit å vite.. Det blåser visst friskt på toppen ja. :)

Fettberget - jeg liker deg og meldingene dine litt..

(mann 29 år fra Oppland) on. 22 juli 2015 19:05 Privat melding

jeg skriver sjeldent til folk fordi jeg ikke vet hva jeg skal si, men når folk skriver svarer jeg altid, men hvis jeg er interisert så oppfatter ikke motparten det ^^, og jeg oppfatter sjelden at folk er interisert. With me you need to be more blunt =)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 20:17

@my
Beddre me to faalkesjiker en ingdenf -ålkesjiker.

(mann 54 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 21:36 Privat melding

Jeg responderer på innlegget som startet opp tråden.. :)
Arrogansen ligger nok ikke bare hos menn.. jeg prøver å svare på de henvendelsene jeg får, fordi det faktisk gjør meg noe at jeg ikke en gang får et svar, at jeg ikke er verdig det en gang. Sender aldri ufine meldinger, selv om den jeg sendte i dag kanskje ikke var av mine mest sympatiske. Men får litt mer forståelse når jeg får høre at enkelte kvinner her inne får så mange meldinger og hjerter som flere titalls om dagen. Det er vel bare noe vi får finne oss i.
Da er det langt verre noe jeg har opplevd ved tidligere opphold ved denne elektroniske bardisken (det var vel streng tatt en annen site). Kvinner som har vært inne på profilen min uten at jeg har besøkt dem, og så blokkert meg. Den svir.. (må jeg innrømme) :)