Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan takle meget vakker kvinne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 00:43

Hei alle! Jeg fikk ett rødt hjerte av en meget vakker dame her inne på Sukker. Etter kort tid ble det avtalt ett møte som tar sted nå i begynnelsen av august en gang.

Jeg blir litt skremt/utilpass når damene jeg skal møte er såpass flotte. Er dette normalt? Noen tips på veien mens jeg "venter" på denne daten?

(mann 41 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 00:50 Privat melding

I utgangspunktet burde dette være en ikke-eksisterende problemstilling. Men folk er forskjellige og det er tydelig at dette er noe du er utilpass med.

Jeg vil anbefale at du møter henne med holdningen om at ja, hun er meget vakker, men hva annet har hun å fare med enn skjønnhet? Og så gjøre det heller ikke noe om du oppfører deg som om at det å få røde hjerter fra meget vakre kvinner er hverdagslig for deg.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 02:11 Privat melding

@ts: Spør om hun har en fin venninne som bor i Sogn og Fjordane. :P

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:15 Privat melding

Vakker dame eller pen på bilde?

To forskjellige ting.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 02:30 Privat melding

@Fettberget: Godt poeng. :)

(mann 52 år fra Oslo) on. 22 juli 2015 02:31 Privat melding

Embrace for impact...

Skjult ID med pseudonym Dude77 on. 22 juli 2015 08:26

Møt henne i et lokale ned dunkelt lys.
Gjerne en mørk brun pub.
Så skal du se det ikke er et problem 😅

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 22 juli 2015 08:32

Fett på berget eller Fettberget?

To forskjellige ting.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 22 juli 2015 08:42 Privat melding

Hva var problemet? Hvis du synes dama er fin, er det vel bare å 'go for it', -er dama ekte, så bør det jo være et lykketreff😊 og 'beauty is in the eye of the beholder' , så er sikkert noen som ikke ser det samme som deg, og som Scipio sa, håper hun har mer å fare med 😉 Senk skuldrene, gå på date, ta det det derfra.. Enjoy!

Skjult ID med pseudonym Wille on. 22 juli 2015 09:18

Hei Morten Abe.

Ja, det er helt normalt å bli litt redd i en slik situasjon. Jeg kan ikke vite, men tipper dette kan ha vekket "er jeg bra nok" frykten som vi alle har i mer eller mindre grad. De fleste av oss er innom "hva tenker de (andre) om meg, betyr jeg noe"? sløyfen av og til. Og det å møte en vakker person kan forsterke den frykten. Holder jeg mål, strekker jeg til, vil hun like meg eller blir jeg avvist?

Tips:
Tenk at det er ikke noe farlig som skal skje. Dere er begge nysgjerrig på hverandre (hvorfor ellers møtes)? Dere skal bare bli litt kjent, tilbringe litt tid sammen. Du skal bare være deg selv, det er mer enn godt nok. Hun er der for å bli kjent med den du er. På samme måten som du vil se mer av henne. Du skal jo også se om du trives med henne? Ikke bare motsatt..

Kanskje du kan si litt enkelt at du har vært litt nervøs / er litt nervøs? Kanskje hun også er det? Det kan av og til lette å sette ord på ting. Ikke for å male det ut, bare gjøre det helt enkelt. Pust med magen, kjenner du frykten når du er med henne, len deg tilbake og pust rolig 5, 6 ganger med magen.

Visualisering er veldig virksomt for noen av oss. Noen dager før et møte, kan vi på kvelden før vi sovner se for oss at møtet går fint, at du avslappet og tilstede, At du er der med humør og åpenhet. Noe sånt. Du ser for deg det du ønsker for daten. Det kan gi en tryggere "state of mind" den aktuelle dagen.

Igjen, forstår godt du er litt urolig, det er ganske så vanlig. Men vakre kvinner er som regel like usikre som alle andre. Og mange menn blir skremt omkring dem, og det er synd og stort sett ingen grunn for det egentlig. :-)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Wille on. 22 juli 2015 09:22

Og er det en falsk profil, så har du vel ikke tapt så mye? Du er neppe naiv, og hvis denne profilen har dårlige hensikter, så avslører det seg nok. Er hun real, da er det straks mer spennende.. :-) Jeg håper på det siste!

Skjult ID med pseudonym Wille on. 22 juli 2015 09:28

Den visualiseringen kan gjøres hver kveld 2, 3 dager før møtet. Vel vel, nok sagt herfra. Spennende med rødt hjerte fra en vakker kvinne! Håper alt det beste for deg. :-)

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 10:38

Takk for mange flotte svar, folkens!

Wille har nok rett. "Er jeg bra nok?"-frykten har nok kicket inn. VIl jo egentlig tro at jeg er det (ihvertfall humormessig), men så er det jo det å få det frem.

En falsk profil er det nok ikke. Så vakker er hun ikke! Vi har lagt hverandre til på facebook, og det er ingenting som tilsier at hun ikke skal være ekte.

Visualerings-trikset til Wille skal prøves. Jeg tror egentlig ikke nervøsitet blir ett stort problem. Det er mer det at om hun viser seg å være veldig bra, og jeg vil vise interesse (mer enn det vennskaplige), tror jeg det blir vanskelig for meg.

Igjen, takk for mange svar :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 22 juli 2015 11:20

Kanskje greit å ikke overdrive dette med de vakre bildene. Er nok dessverre mange som ikke helt lever opp til bildene sine. Noen få overgår også bildene så ikke vær for forutinntatt om utseende.

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 11:38

Kravstor: Helt fint om hun ikke lever opp til bildene, så lenge personligheten er der.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 11:55 Privat melding

Russisk?

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 11:56 Privat melding

Ellers kan du jo kaste deg frem med knottene først og stemple henne i knehøyde?

Skjult ID med pseudonym Wille on. 22 juli 2015 12:05

@Morten Abe.
Flott å høre at hun er ekte! Glad for å høre det. Du virker forresten veldig ok. Ikke noe rart hun har sendt deg rødt hjerte tenker jeg. :-)

Og et lite tips til.. (jeg gir meg ikke) Når jeg skal møte en, og er litt redd, så hjelper det å tenke at det ikke er noe jeg skal prestere eller få til der. Det handler ikke om det, men om å møtes og bli litt mer kjent. Og kjenner du interesse for henne, så hvordan vise det? Hmm, har visst ingen andre tips enn å vise det, på din måte, forsiktig, eller mer direkte. Du kjenner nok hva som blir riktig i den situasjonen, når du er der. Ta det derfra. :-) Du vet.

Ønsker deg en flott date i august! Hold det åpent.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 22 juli 2015 12:09

@Guybrush
Ja, måten å takle det (henne) på? Ditt beste råd? he he he, må nå le her! :-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 22 juli 2015 12:43 Privat melding

Er nok ikke falsk profil når dere er fb-venner :)
Ser jo fort om det er en person med et normalt liv og normale familieforbindelser og venner :)
Dette med utseende er så rart. Den du synes er vakker, trenger ikke være pen i mine øyne og omvendt. Kanskje er hun like nervøs og synes du er helt rå 😉
Og man vet ikke hvordan noen ser ut før man har møtt de. Stemme, blikk, mimikk, kropp og bevegelse...+++
Man lager seg fort en illusjon om noen når man bare har bilder å forholde seg til. Om man føler det samme etter den første kaffekoppen sammen vil tiden vise.
Lykke til 😊

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 12:44

Guybrush: Hvorfor gidder du? Er det ett forsøk på å være morsom? Isåfall feilet du ganske godt.

Takk til dere med saklige svar. Det settes pris på. Jeg legger ikke så mye i det røde hjertet. Her er det nervøsitet før møte som er kjernen. Tipper det går bra.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 22 juli 2015 12:49

Enig med Scipio_77. Og mange gode råd her:-)

Ta henne ned fra pidestallen. Pen er nødvendigvis ikke vakker. Bra tips med visualisering, mediter med gode tanker, funker som bare det.

Vakre, flotte kvinner har mange å velge mellom. Menn kan bli litt ”starstruck”-isj av det, må bevise så mye med en gang. Jeg synes det verste er å møte en mann som vil for mye, som skryter og nervøst prater i vei om seg og sitt og forsøker å bruse med fjæra og øke sin status mens jeg intuitivt skjønner at han allerede har begynt å tenke forhold og fremtid. Needy guys, nei takk. For å slappe av i møte med henne kan du kanskje ha godt av å tenke at du bare skal møte en kul dame for et vinglass, og det er det hele. Kanskje lettere å ha selvtillit i møtet da? Len deg tilbake, slapp av så godt du kan, by på deg selv, men ikke overby og ikke snakk som en foss. Ikke tenk på hvordan du skal få henne til å like deg (avsløres straks), vær deg selv, tenk letthet i samtale og temaer (viktig), ikke snakk om ekser, alt er ufarlig og du er fryktløs:-) Er du en morsom fyr, bruk det for alt det er verdt. Yess, ha det gøy og se hva som skjer.

(kvinne 46 år fra Rogaland) on. 22 juli 2015 12:53 Privat melding

@ts: har hun sendt deg et rødt hjerte så er det fordi hun synes du er flott! Simple as that😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 juli 2015 13:13

Artig at hun er ekte da. Men hvorfor avtalte dere ikke et møte før i August?
Vi snakker jo om nesten 14 dager her og sjansene for at noe kan skje i mellomtiden er jo definitivt til stede.

Syns det er kult du hopper i det og tar en sjanse selv om blir litt skremt av hennes vakre ytre.
Håper det blir et bra møte da. :)

Jeg vet ihvertfall at jeg hadde aldri turt det og hadde sagt takk, men nei takk. For jeg hadde nok mistenkt at hun var falsk. :P

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 13:34

Payment

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 13:45

Haha, posten over var bare for å teste om anonymiteten virket. Grunnen til at det ikke blir før i august er at jeg er på lang ferie!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 juli 2015 14:11

Du kan ikke date når du har ferie? Eller er du utenlands kanskje? :P

Skjult ID med pseudonym Dean on. 22 juli 2015 14:14

La oss få høre hvordan dette går :)

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 14:31

Pow: Spania og Island!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 16:22 Privat melding

Skeptisk om hun ikke har en fin venninne i Sogn og Fjordane. :P

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel on. 22 juli 2015 16:29

Skal vakre kvinner behandles på en annen måte enn de som litt mindre heldige fra naturens side ?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 juli 2015 16:53

@Dr. Knabel

Selvsagt. En skal være litt mer skeptisk.
Er det for godt til å være sant, så er det som regel det.

Er en grunn til at så mange folk blir lurt og sender penger til utenlandske svindlere.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 18:12 Privat melding

@Morten Abe 12:44

Hvorfor?: Vet ikke

Er det ett forsøk på å være morsom?: Nei

Isåfall feilet du ganske godt: Nja, hos deg ser det ut til. Syntes jeg ser deg - "ikke kødd med prinsessa mi" :)
- - - - -
Er du nervøs nå, og daten er i august, så pass på å drikk vann så du ikke dehydrerer iallefall - Lykke til på daten!

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 18:36 Privat melding

For å være litt saklig da, dersom vi er venner igjen

Det er utrolig vanskelig å skrive noe generelt, som liksom skal fungere som fasiten - for de finnes ikke. Jeg aner ikke hvem du er, et anonymt nick er alt jeg ser, og det eneste jeg vet er at dette betyr uendelig mye for deg

Men, hva ville jeg sagt til meg selv - dersom jeg hadde kjent på noe av nogenlunde det samme - så ville jeg sørget for å være a)presentabel b)litt fresh c)ha orden rundt meg, ryddig, rene klær blabla d)leke med tanken, og glede meg til daten e)ikke henge meg opp i feil og mangler ved meg selv etcetc .. en god steam - det drar med seg det gode, heller enn det andre

Bilder og virkelighet er som du sikkert vet - total forskjellig

Snakke med henne på telefonen?

Ikke vær forelsket i en illusjon, men lek med den heller, uten å være altfor forventningsfull

.. og, ikke vær for defensiv. Liker du henne godt i virkeligheten, så vær kjæresten hennes under daten - ikke bare en perifer intervjuer

Eller kanskje bare - vær deg selv du

Lykke til iallefall

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 18:38 Privat melding

Alt det du er nervøs for nå, er SANNSYNLIGVIS over med en gang blikkene deres møtes - så sant du ikke føler deg altfor underlegen

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 19:02

Guybrush: Solide svar!

Litah: Nervøsitet før møtet fordi hun er såpass fin. ;)

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 19:14

(Og nei, ikke ironi)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 22 juli 2015 19:18

@ts
eh, som dere analyserer ting i hjæl ass...
Møt opp i rett tid, uten spinat mellom tenna, helst nydusja, og ikke i slitne arbeidsklær.
Smil, hils, og ta det derfra.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 19:19 Privat melding

@ts: Man skal jo ikke takle kvinnfolk, det er jo slikt man gjør på fotballbanen, men hey, er du sporty, kast deg med beina først langs gulvet, sikt på anklene eller knærne. La det briste eller bære. Lykke til. :P

(mann 38 år fra Rogaland) on. 22 juli 2015 19:26 Privat melding

Er det en flott dame eller er det kanskje bare flotte bilder ? Gått på den smellen før...

Uansett er det ikke noe man bør være så nervøs for, be a man, ta litt styring på dialogen å heller kos deg at du får være i selskap me ei som er pen !

(mann 38 år fra Rogaland) on. 22 juli 2015 19:29 Privat melding

@my

Så mye som du henger her inne gå de dagene fort, haha

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 19:30

Smør dere med tålmodighetskrem!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 22 juli 2015 19:34 Privat melding

Har alltid målt nervøsiteten utifra hva slags klær damene har på seg, merker jeg blir tørr i munnen om hun trapper opp i politiuniform, begynner automatisk å lete etter førerkort og vognkort, samt sjekker ånden (som går). :P

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 19:37

Litah: Godt! Man skal jo egentlig ikke gjøre det.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 22 juli 2015 20:16 Privat melding

Morsom headline da: "Hvordan takle meget vakker kvinne"

Min prinsesse, min blivende dronning. Jeg er deg ydmyk og kjær deres nåde ..

Blivende dronningmateriale: (Prøver å smile, ser strengt ut/skeptisk. Hvorfor står han der så langt borte?)
Ydmyk tjener med baktanker: Hei (din skjønnhet hemmer meg, og jeg vet ikke om jeg er god nok for deg)

BD: Hei (liker han meg ikke, han ser ikke ut til å like meg. Han vil ikke engang være nære meg?)

-meanwhile- klein datingsituasjon, dumme spørsmål. Gjerne i intervjuform

-tilslutt-

YT: (Så vakker hun er) Det var hyggelig å møte deg (du vil nok ikke se meg igjen)
BD: (Synd han virket så fraværende. Jeg likte han godt) Ja, takk det samme
YT: (Sukk - ingen ord. Bare bunnløs sorg)
BD: "vandrer hjem til seg selv - ensom" Legger seg ned på divanen (gråter - ingen menn liker meg. Hva er galt med meg?)
YT: (Hva er galt med meg. Hvorfor har jeg ikke draget på damene? Jeg vil dø! Jeg må få ut frustrasjonene mine på sukkerforum)

BD: Fant seg en tyrker en måned senere

YT: (Har sett det meste som er å se på nettporno) - forsåvidt ikke noe galt det, men litt trist kanskje, virkeligheten kunne vært noe helt annerledes

Gjør ditt beste, yt ditt beste, og hver ditt mest sjarmerende ..

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 20:19

Fantastisk mye gode svar. Nydelig, Guybrush! For ett comeback. Haha!

En vakker dag skal jeg røpe min identitet!

Skjult ID med pseudonym Morten Abe on. 22 juli 2015 20:30

Nå skal det sies at jeg har selvtillit (i forhold til damer) som om jeg ikke får noen meldinger. Nye damer tar dog kontakt nesten daglig (og det er ikke for å skryte). Roten i saken er nok mangel på selvtillit. Den får man heldigvis gjort noe med (og det skal jeg).

(kvinne 61 år fra Hedmark) to. 23 juli 2015 11:50 Privat melding

Personlig gir jeg hjerter til menn jeg liker ut i fra beskrivelse først og fremst. Er han kjekk i mine øyne i tillegg er det et pluss. Vet.at utseende kommer i annen rekke

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) to. 23 juli 2015 14:03 Privat melding

Hvis ikke dama har guts nok til å skrive til meg, og bare markere med et hjerte, blir det nok litt håpløst. Blir som å sparke noen på leggen og løpe leende bort. Det som jeg setter pris på, er en god energi i meldingen og fortsettelse med lange meldinger og mye deling oss imellom. Avtaler langt fram i tid, er litt merkelig synes jeg. Jeg har kanskje en tidshorisont på en til to uker med stevnemøte, ikke lenger enn det.

Skjult ID med pseudonym Wille to. 23 juli 2015 14:09

@Kattepusen
Ja, det er det mange menn gjør i forhold til attraktive damer. Så kan de komme 15 år etterpå og si,- jeg var veldig interessert i deg den gangen, men du virket så uoppnåelig, så jeg trodde ikke det var noen vits å prøve seg. Ja, og så var kanskje jeg like interessert.. Men de trakk seg jo unna ja. De mennene som våget seg bort da jeg var yngre, var som regel litt tette i pappen rett og slett. Så, - ingen grunn til å behandle vakre damer på en annen måte. De er ganske vant til at menn er redde for å bli avvist, og at de trekker seg unna. Vakre damer vil sjelden bli behandlet som en skjør dukke, satt på en hylle for å bli beundret, de vil bli sett og hørt, utfordret, møtt og satt pris på. Sånn som folk gjerne vil. :-)

Skjult ID med pseudonym Tankefull to. 23 juli 2015 17:53

Hopp uti det og vis henne hvem du er! Klaffer det er utseende hennes noe du får med på kjøpet. Og husk det jeg synes er vakkert er det kanskje andre som ikke liker ;-)

(mann 62 år fra Buskerud) to. 23 juli 2015 19:46 Privat melding

Hei Morten . En liten oppsummering . Hvis hun kontaktet deg så må du mest sansynlig være like sjekk sjøl eller så har hun sett noe som er verdifull for henne . Det må du ha med deg I daten . At hun venter på deg helt til august betyr at dama ser på dette som noe å satse på og hvert å vente det er dermed ikke sagt at det er bankers . Jeg synes også at litt usikkerhet er jo bare spennende på en date. Det kan jo bli kjempefint . Hvilke andre egenskaper har dama bortsett fra å være vakker . Ikke alltid det som skal til men du verden . Lykketil

(mann 41 år fra Akershus) fr. 24 juli 2015 00:14 Privat melding

Hva med en sklitakling?

(kvinne 52 år fra Vest-Agder) fr. 24 juli 2015 00:39 Privat melding

....om dama har gitt deg hjerte...pratet med deg...avtalt date...da ER hun interessert i deg!!! ...og...hvordan du ser på deg selv,er ikke det hun ser! . .og...hvordan DU ser på utseendet hennes,er ikke nødvendigvis hvordan hun ser seg selv:) bare vit at hun ikke hadde avtalt så langt frem,om interessen ikke var der!!....bare vær deg selv...by på deg selv..vis hvem du er...
lykke til :)))

Skjult ID med pseudonym PrinsBlakk fr. 24 juli 2015 12:59

Jeg hopper over de smellvakre, selv om matchen er høy og de i tillegg har det lille glimtet i øyet eller smil som jeg liker og føler meg tiltrukket av uansett utseende.

Jeg bare føler at de er way out of my league og vil ha en kjekk fyr som matcher dem utseendemessig og ikke en fyr som meg, jeg er vel ikke direkte stygg, men langt fra kjekk.

Dessuten, de svært få gangene jeg likevel har tatt sjansen og sendt en melding, har jeg ikke fått svar eller et enlinjers avslag.

(kvinne 49 år fra Vestfold) fr. 24 juli 2015 14:39 Privat melding

Om du er en sjarmerende gentleman med humorsans og glimt i øyet, går det sikkert bra.

(mann 52 år fra Oslo) fr. 24 juli 2015 21:44 Privat melding

Står i brukerhåndboka:

Meget vakker: fra undersiden
Vakker: forfra
Passe vakker: bakfra
Stygg: springskalle