Alle innlegg Sukkerforum

Hva ser du ettter på første møte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Orange ma. 27 juli 2015 22:29

Gjennom teksting, profiltekst og de tilgjengelige bildene får man jo et visst inntrykk av personen. Det jeg lurer på er om det er en eller flere ting den dere møter "må", eller aller helst, bør ha, basert på deres preferanser.

Selv synes jeg spesielt en ting kan være litt kinkig, og det er at en fin rumpe nærmest er et must for min del, og det er det åpenbart ikke så lett å vite basert på informasjonsgrunnlaget en har - det er heller ikke noe man kan spørre om før man møtes. Og selv etter en førstedate kan det være vanskelig å finne ut av, sett at hun har kledd seg på en måte hvor det ikke kommer fram.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 27 juli 2015 23:18

Hva er definisjonen på "fin rumpe" da? Er det sprett, latino, bred, uten cellulitter eller noe annet?

På første date ville jeg sett etter et pent smil. Ustelte/stygge tenner er direkte turn-off. Senere ville man jo sett etter andre ting også... mannen bør jo være over gjennomsnittet...både mentalt og fysisk ;)

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 27 juli 2015 23:25

Substans.

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 27 juli 2015 23:30 Privat melding

@my

Da sku du sett mine hender, små søte pianohender som smøres jevnlig med fuktighetskrem. Det pussige er at jeg snart har to fagbrev innen byggebransjen, og fikser det meste selv fra hus til bil.

Ah, forhåndsdømming er så fint atte :D

(mann 39 år fra Rogaland) ma. 27 juli 2015 23:35 Privat melding

Jeg ser etter personlighet og kjemi ved et førstemøte. Hvordan fører damen seg, vekker det min interesse. Har hun noe å komme med utenom sitt vakre ytre ? At hun har meninger, står for noe og en personlighet er bra.

Ellers synes jeg også utseende / vekt bør stemme overens med bilder / som beskrevet. Der har jeg i hele mitt dating liv sett at halvparten pynter på dette. Det har en tendens til å gå mot sin hensikt det der.

Skjult ID med pseudonym Orange ma. 27 juli 2015 23:45

@Creeper

Jo, det er et godt spørsmål, men kanskje en litt annen diskusjon? :) Det aller fineste, etter min mening, er nok en litt fyldig sprettrumpe. Følgelig synes jeg knebøy er en fin øvelse for damer :)

Skjult ID med pseudonym Rattata ma. 27 juli 2015 23:58

Det første jeg ser etter i en dame er smilet, det andre jeg ser etter er latteren, det tredje jeg ser etter er blikket.

Noe så overfladisk som baken, det driter jeg i siden jeg allerede har sett bildene. (såfremt ikke bildene løy)

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 28 juli 2015 00:06

@Rattata

Da har vi satt ulike profiler her inne - har vel knapt sett bilder hvor baken kommer frem. Nå handlet det for øvrig om personlige preferanser, og at du synes det er overfladisk - noe forresten alt hva gjelder usteende kan beskrives som - så får det være din sak, på samme måte som det er min sak at det er viktig. Hvilket er hva tråden på mange måter handler om.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 28 juli 2015 00:19

@ Orange

Jeg forstår at det er viktig for deg, men blir allikvel litt nysgjerrig:
Hvor gammel er du? Jeg tenker at en fin sprettrumpe er lettere å sette som krav i 20-årene enn når man skal treffe damer i 40- og 50-årene, eller tar jeg feil?

Hvordan rangereres rumpe ift andre attributter som pupper, fin hud, pent hår, vakre øyne etc. Vil du fire litt på de andre tingene dersom rumpen er himmelsk deilig?

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 28 juli 2015 00:31

@Creepe

Alt det er også viktig, men flere av de tingene du nevner kan en få et inntrykk av før et møte. For meg personlig er det veldig viktig. Vanskelig å sammenligne med annet. Øyne osv går mer på skjønnhet, tenker jeg, mens rumpe vekker lyst. Pupper er fint, men hvis hun har fin rumpe spiller puppene ca ingen rolle for meg. Der spiller jo preferanser inn, og det er lite man kan gjøre med det. Tanken med tråden var jo nettopp det å finne ut særegne ting man så etter på en date som man ikke visste på forhånd.

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 28 juli 2015 00:32

Jeg er mellom 25-30.

(kvinne 31 år fra Oslo) ti. 28 juli 2015 02:21 Privat melding

Jeg var på date en gang der jeg hadde på meg en lang cardigan for å faktisk dekke til rumpa. Ofte føler jeg at min rumpe er i fokus. Så når jeg tok av meg den for å gå på do var det heeelt åpenbart at daten så rett ned på rumpa og speilbilde fra do døra bekreftet det. Syntes det var morsomt. Men så endte han med å snakke om at hun likte rumper resten av daten. Suuuuper sjarmerende! NOT!
Stolt av mine former. Men come on!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 juli 2015 03:01

Ouch!

En ting er jo at han tok en titt, hvem ville vel ikke gjort det?
Tipper både kvinner og menn ville tatt en titt etter daten om hun/han gikk en tur på do.

Jeg ville også gjort det, men jeg ville aldri i livet sagt noe om det.
Med annet hun litt flørtende kommenterte at hun fersket meg i det, da ville jeg nok kommentert tilbake. Men ikke noe mer enn det. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 08:38 Privat melding

Jeg ser på øynene, troverdigheten og ærligheten, om blikket holdes eller det flakker. Hender, om de vandrer mye eller er i ro, om mobilen er i flittig bruk, hyppige do-besøk, etc.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 09:27 Privat melding

@Litah: det er ikke feil som du sier, det er indikasjoner på diverse ting. Det har med nonverbale ting å gjøre, om de snakker sant, er blir spesielt nervøse for visse temaer. Fikling med mobiltelefon er no-no, og skikkelig turnoff, det har jeg sagt før, da er ikke fokuset der.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 28 juli 2015 09:50

@Creeper
Jeg ser etter damer i 40-50 årene og må også innrømme at fin rumpe er noe jeg blir tiltrukket av. Alt er relativt så jeg sammenligner jo ikke med 20 åringer, men med de andre på samme alder. Min forrige kjæreste var med meg og stod på ski ganske mye. Hun synes det var negativt at rumpa ble større, mens jeg så på det som en super bonus. Muskler på rumpa er flott!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 10:40 Privat melding

@Litah: Selvsagt. Det er en indikasjon, som alt annet. Man trenger ikke å ta selvkritikk om ikke kjemien er der, da er det dødfødt uansett.

Hvis jeg trenger å følge med på telefonen, sier jeg ifra om det med en gang, da dette avverger slike ting. Jeg er temmelig direkte, og ser jeg indikasjoner på usikkerhet eller unnamanøvrering på helt legitime spørsmål, vil jeg forsøke med oppfølgingsspørsmål. Det er helt greit hvis de sier ifra at de ikke vil svare på det.

Du tenker på min sannhet, din sannhet og den absolutte? Den kommer etterhvert. Det er mange måter å stille spørsmål på, mine er løse og ledige, men kan ha stor betydning. Har ikke med overanalysering å gjøre, men med å se om denne personen kan være noe for meg. Da må jeg få lov til å stille de spørsmålene jeg trenger for å få et overblikk. Vikende blikk ved refleksjon er helt normalt, det er ikke det jeg snakker om.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 10:57 Privat melding

@Litah: Jeg er åpen for mange ting, men du trekker det litt ut av kontekst, jeg snakket om å være åpen for forskning og lærdom om følelser og kjærlighet i den tråden du trekker frem. Det er en viss forskjell.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 11:05 Privat melding

@Villrosa: Hehe.. det er nok en del av vurderingen, men litt lenger ned på lista. :P

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 11:21 Privat melding

@ alle -
Jeg forstår såpass ,at når jeg skal møtte noen, jeg ikke har møtt før, at vi begge er nervøse og spente ,Så jeg har da ingen ,hva er feil liste å slenge på bordet , Jeg tar det som det kommer og tar med meg forum humoren ,for det er jo ikke en jobb søknad eller jo forresten , det er jo en som jeg ,mulig vis, kanskje om ate alt stemmer, skal jeg dele livet med , Så kryssforhør, er beste måten å skremme livet av han, så da gjør jeg det :-)))))

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 11:29 Privat melding

Vi har vel alle en eller annen forventning til et møte og da er det en fordel å være litt forberedt. Vise interesse ved å stille spørsmål, ikke som et intervju, det kan komme gradvis og i tråd med samtalen, men er tilhenger av å få svar på de tingene jeg lurer på, istedenfor å gå å lure på ting, kanskje vente til date nr. 2 eller 3, det er for meg litt dårlig bruk av tiden. Jeg tror ingen som har vært på date med meg noen gang har opplevd det som intervju-stil det de har blir konfrontert med.

Et helt naturlig spørsmål er: Har du noen planer for resten av ditt liv? :P

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 28 juli 2015 11:31

Egentlig er det viktigste for meg om vi får kontakt, virkelig kontakt. Da blir jeg ikke sittende å vurdere hmm, viker han med blikket, famler han med hendene osv. Det siste er for meg å lete etter feil, noe ved den andre som ikke er bra nok, ting jeg stusser ved osv. Det er vel greit det også, men det er vanligvis ikke den beste starten på noe som helst, tenker jeg. Jeg forstår at en person som er mye i hodet, dvs veldig analytisk kan havne der. Men jeg tror det kan hemme for kontakten.

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 28 juli 2015 11:34 Privat melding

Alt, utseende, attitude...hele pakka. Men først ser jeg på tenner :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 11:36 Privat melding

@villrosa --hehe
Jepp d ble for mye kaos inne i boksen min i natt , fikk meg ,mange gode minner da og tilbud :-))) best usminket versjon av meg

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 28 juli 2015 11:38

Kjær vene, jeg digger da Equi00! Han er verdens beste, og anbefales til alle å skrive med. Han er morsom, smart, deler artige små ting fra hverdagen sin, han er varm og interessert. Den aller beste jeg har hatt noe å gjøre med her inne! :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 11:43 Privat melding

Kjær vene, jeg digger da Equi00!

Jeg å gjør det , tror alle forum jenter /damer -Kvinner liker han og hans visdom ,humor og sjarm .

Som denne - Mee like
Et helt naturlig spørsmål er: Har du noen planer for resten av ditt liv? :P

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 28 juli 2015 11:58 Privat melding

Hva jeg ser etter? Hmm.. Jeg observerer helheten, er blikket interessert og godt å møte, er han forholdsvis komfortabel, trygg på seg selv, oppmerksom på en naturlig måte, så er mye på plass.
Men det er jo så vanskelig dette.. dårlig kroppslukt får alt det overnevnte til å bli ubetydelig, det samme gjør arroganse. Dét er usexy, det.

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 11:59 Privat melding

Egentlig digger vi alle forum menn egentlig

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 28 juli 2015 12:02

@Afrodite
Signerer den! ;-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 12:30 Privat melding

Haha.. takk damer, liker meg også.. *flire* masse flotte folk her inne, men det er lov å være litt forskjellig. Holder meg til den hyggelige måten å date på, men vil jo ha svar på ting. Mye øynene sier, som kroppen ikke er med på, og omvendt. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 13:42 Privat melding

Gosjameg! *blush* :P

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 28 juli 2015 14:04 Privat melding

*Følelse av tilhørlighet (forstå det den som kan) - den topper!
*Kanskje rumpe kommer før den første, kanskje, ikke vet ikke
*Intelligens, er jenta smart, så blir øynene vakre - kanskje
*Hyggelig, er undervurdert .. orker ikke bitches
*Det generelle ansiktet
*Pupper aner jeg ikke hvor jeg skal sette, dette er en av de greiene som hvis dama er one in a million, så betyr det ikke så mye, men generelt er selvsagt pupper vakkert (trenger ingen nærmere forklaring)
*Kyssekjemi - hvordan er hun å kysse
*Hva slags type er hun, orker ikke overstressa/kontrollerende damer
*Mobiltelefonhelvete, er uaktuelt
*Hvordan hun beveger seg, det betyr noe .. som en potetsekk eller som en .. hmm (_sett inn dine preferanser_)

Etcetc ..

(mann 47 år fra Oslo) ti. 28 juli 2015 18:34 Privat melding

Jeg får nok sterktest inntrykk via øynene. Tilstander og indre sansefornemmelser som uttrykkes og meddeles med øynene kan dreie seg om alt mulig.