Alle innlegg Sukkerforum

Frekke kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 10:50

Nå er jeg snart ferdig med dette forferdelige spillet! Først må man gjør seg sårbar ved å legge livet sitt ut på siden, dvs å "selge seg". Hvis man er litt annerledes i dette komformitetslandet, kan en aldri forvente kontakt... Verre er det når man er modig nok til å ta først kontakt og skriver en interessant melding, så kan ikke disse kvinnene svare en gang!!! Helt greit å bli avvist, men det er direkte frekt å ignorere kontakt, det er en del av spillet vel?!?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 28 juli 2015 11:10

Kutt ut all selvmedlidenhet. Dersom du hadde fulgt med i timen, ville du sett at de fleste foretrekker null svar framfor avvisning. Mange har rett og slett sluttet å svare ettersom det kom fram her at mange mener et ikke-svar er svar godt nok.

Skjult ID med pseudonym presskanne ti. 28 juli 2015 11:10

Jeg synes selv det er ganske vanskelig å avvise på en hyggelig måte, og sitter noen ganger med en tanke om at det et litt rart å sende en "beklager er ikke interessert melding" når man bare får et hei eller lignende. Men når noen bruker tid på å sende en interessant melding og man ser at vedkommende har lagt noe i meldingen, så er det en selvfølge for meg at jeg svarer. Og selv om profilen ikke helt treffer meg, så er jeg åpen og skriver litt for å finne ut om det kan være av interesse å fortsette kontakt eller ei.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 28 juli 2015 11:12

Ikke sikkert at mottaker deler ditt syn på at meldingene dine er interessante. Ikke så veldig objektiv du vel.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 28 juli 2015 11:29 Privat melding

Helt enig med Villrosa! Bra at dette forumet fungerer som en sjekkeskole for de som har en del leksjoner igjen å lære👍

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 11:30 Privat melding

@TS
Ber om tilgivelse ,på vegne av min egen rase kvinner , eller bare denne kvinnen . Jeg skulle ønske du kunne sett, hva som ramler inn i min inn boks , Da hadde du ,bedt om tilgivelse på vegne av din rase , menn :-)
Men ikke gi opp ,en dag så ramler det inn, noe du blir nyfiken på å kjenner at denne personen , vil jeg finne ut mer av ,Ønsker deg lykke til uansett hva du velger å gjøre ..

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 28 juli 2015 11:35 Privat melding

Det er vel lov å ikke svare til noen (?)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 28 juli 2015 12:05 Privat melding

@Deppa:
Kanskje du burde skrive det i meldinga hvis man ønsker avvisning fremfor ingen svar?

Ellers er jeg fan av å svare uansett. Det tar ikke lang tid, og jeg syns det er alminnelig høflighet.

Når det er sagt kan jeg ikke bruke tid på å dvele ved evt avvisning/ikke-respons. Candy Crush kaller 😜😉😄

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 12:20

Burde kanskje kalt tråden for Frekke folk, og jeg beklager på vegne av mitt kjønn (på flere måter)... Skjønner at det er mange tullemeldinger som ikke skal besvares, ikke det jeg viser til. Selvsagt er det "lov" å ikke svare, akkurat som det er lov å være frekk, feig, narsissistisk og ukulturelt! Folkeskikk eksisterer slik at vi kan leve godt sammen, selve på nettet. Er det jeg som må skoleres, eller er det dere med manglende oppdragelse?

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 28 juli 2015 12:23 Privat melding

Klemmer Deppa , du er tilgitt tvert ,Tar meg selv i nakken og går inn og svarer på alle ubesvarte meldinger , med et smil og et sukk

Skjult ID med pseudonym Django ti. 28 juli 2015 12:25

Avvisninger er ubehagelig men hører til livet - er nok god trening å takle disse uten å ta disse personlig - akkurrat som en god selger, som regner med 8 avslag når han prøver seg 10ganger. Han tar avslag/avvisninger som en naturlig del av jobben/livet uten at det påvirker han lenger negativ:)

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 12:35

Det er ikke meningen å henge ut alle! Sikkert en del som vil behandle andre med verdighet og respekt, og jeg vil spørre hvordan de som ikke gjør det kan skape et godt forhold med en annen når dette mangler i det daglige...

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 28 juli 2015 13:00

Tayce, foreslår at du neste gang skriver i meldingen at du ønsker svar uansett.

Jeg var selv en av dem som svarte alle, også med avslag. Etterhvert som jeg leste her at mange ikke ønsker svar når det er negativt, så sluttet jeg med det. Hvordan tilfredsstille alle når alle ønsker ulike ting?

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 13:00

Setter pris på at det er noen som forstår :-) Er ingen "selger", bare en åpen og ærlig mann som håper å få kontakt med noen som kan være interessert i meg... Hva kan være mer personlig enn en avvisning? Tåler det, ellers ville jeg ikke ha vært med. Synes bare det minste vi kan gjøre er å være grei mot hverandre!

Skjult ID med pseudonym Django ti. 28 juli 2015 13:00

..som håper å få kontakt med noen som kan være interesset i meg...synes du ikke selv det høres litt stakkarslig ut? Man bør kunne anta at en slik holdning representer ikke akkurat høy grad av attraktivitet sett ut fra et kvinnes perspektiv..

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 13:08

Jepp, hvis jeg hadde vært ute etter en typisk overfladisk, kald og dum dame, ville du kanskje ha hatt rett Django. Synd at jeg må bli mobbet for å være en følsom man, føler du deg større nå? Eller eier du tankene til alle kvinnene der ute? Kanskje de må få lov til å snakke for seg selv!?!

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 28 juli 2015 13:13 Privat melding

https://www.youtube.com/watch?v=YlU6HFBvXaI

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 13:42

Har blitt avvist mange ganger i dette livet, og jeg tåler det som jeg har skrevet ;-) Og jeg er enig at det er umulig å vise seg fram 2-dimensjonelt på siden. Tråden gjelder mer hvordan man blir avvist og behandler hverandre... Personlig synes det er mye verre å bli ignorert enn avvist, men venter ikke at alle er enige

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 13:46 Privat melding

Skulle vært en funksjon i meldingsopplegget her hvor du fikk svar fra sukker på vegne av personen, med beskjed slik som:

"Hei, mottager har ikke svart på meldingen din på en uke, men svart andre innen samme tidsrom, du nådde nok ikke opp, vi er lei for det. Ønsker du å teppebombe personen med meldinger om været, hva du har spist eller hva du føler akkurat nå? Trykk OK for å gjøre dette, eller Avbryt for å gå til neste kandidat" :P

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 28 juli 2015 13:49 Privat melding

Hvor mange meldinger får ei skikkelig fin dame pr. dag - 250? (i starten, så dabber det kanskje noe av etterhvert, alt ettersom når gutta har løpetid, som er 24/7) - dersom du svarer og dermed åpner for kontakt, eller potensielt hat - folk som skal disutere osv. Så blir det rimelig kjedelig etterhvert .. kortfattet syntes jeg alltid er best i en melding, ellers er det mange som mener de fortjener svar, utifra hvor mye de har skrevet - selv har jeg bilder som suger, men til gjengjeld har jeg gjort en fantastisk innsats på forum de siste par dager

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 juli 2015 14:08

Kvinner frekke som ikke svarer?
Du får skylde på de mannfolka som skal kverulere på avslag hele tiden.
Det er de som har skylden for at kvinner heller lar være å svare enn å gi et avslag.

Er ikke vi mannfolk frekke som sender meldinger til damer vi egentlig ikke har sjans på?

Uansett, nettdating høres ikke ut som noe for deg. For på nettdating er det å ikke få svar mye mer vanlig enn å få svar av noe slag.

Skjult ID med pseudonym Django ti. 28 juli 2015 14:13

@Deppa - tips - sjekk Corey Wayne på youtube og lær litt om det grunnleggende og slutt å være needy og sytete - det vil nemlig aldri belønnes med noe..

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 14:13

Er 49 år, jeg, og er ganske spesiell ;-) Har en meget utfyllende profil, men prøver alltid å skrive første meldingen kort, morsomt og litt interessant (kan hende jeg ikke har lyktes haha). Sender heller aldri melding til noen som ikke er interessant for meg, noen som viser litt indre skjønnhet, ikke bare pen utseende. Prøver å være tålmodig, men synes det koster meg mer enn det er verdt hittil.

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 14:26

Takk for din støtte, Villrosa, og dere andre! Django, jeg anbefaler at du bruker litt mer tid på å utvikle deg generelt, en umoden, macho, smartass gjør samfunnet mye dårligere, men jeg takker og håper du mente godt. Er det ikke her vi skal ha frihet til å syte/klage? Er anonym og bruker ikke dette til å sjekke opp noen!

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 28 juli 2015 14:40 Privat melding

@deppa

forstår frustrasjonen, men så har jo ikke kvinnene bedt om alle brevene heller. Som om mange telefonselgere ringer til deg og du til slutt verken har tid eller ork til å svare lenger, vil de synes du er frekk som ikke tar telefonen. Kanskje ikke beste sammenligningen men du skjønner tegninga.

mens jeg er her, spør jeg dere eksperter, hvorfor dukker ikke "eller send et kompliment" opp på alle jeg vil sende melding til? ikke det at de komplementbildene er så fantastiske, men litt humoristiske.

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 28 juli 2015 14:43

Synes det er helt greit å ikke få svar. Antakeligvis er du en av ganske mange som ikke ikke får svar fra vedkommende - for alt du vet kan hun ha et veldig passivt forhold til Sukker hvor hun knapt legger noe i det.

Skjønner virkelig ikke helt behovet for å få en "takk for interessen, men du er ikke helt det jeg ser etter"-melding fremfor å ikke få svar.

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 14:47

Det var et godt svar Nestor, og jeg kan akseptere det. Men jeg svarer alltid på telefonselger og sier jeg ikke er interessert, dog ikke alltid like høflig ;-) Vil bare nevne at i motsetning til tlfsalg, har vi meldt oss frivillig på siden og bør vel forvente kontakt... Da bør vi kunne vise respekt her i fellesskapet når vi får kontakt, er jo egentlig en kompliment å bli kontaktet

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 14:56 Privat melding

Ehem.. vi er her alle med åpen innboks, ettersom det ikke er en filtreringsfunksjon som kan filtrere på ønsker av meldinger, er man også nødt til å ta imot det som kommer. Velger man å håndtere meldinger som søppel, eller ikke av interesse, så får man uansett gjøre det man vil. Syns dette er uproblematisk, men selvsagt frustrerende for de som sender meldinger med gode intensjoner, og har et ønske om enten positivt eller negativt svar, eller bare et svar. Det er også stort sprik i forventningene når det gjelder å svare, eller svartid. Bruk "S.U. innen kl.... ". :P Men ingen garanti selvsagt. :P

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 28 juli 2015 14:58

Tror nok dette med å bli kontaktet som kompliment utvikler seg til å bli et paradoks for mange kvinner her inne. For jeg innbiller meg at mange synes det er en selvtillitsboost å motta meldinger, men så går det kanskje ikke lang tid før man til en viss grad har fått tilfredsstilt det behovet, og da blir en mer kresen. Hvilket igjen gjør at det å bli kontakten, så lenge personen ikke er en innterier, blir mer til en byrde.

Skjult ID med pseudonym Deppa ti. 28 juli 2015 14:58

Kan akseptere at ikke alle er enige (tror det er mange da). Vil da spørre Orange, hvis du hadde satt deg ned ved siden av en mann/kvinne i en bar og spurte om du kan kjøpe dem en drikk, vil du foretrekke at de smilte til deg og sa "nei, takk", eller at de bare snudde ryggen til deg? Vet hva synes er høflig! Dessuten på baren ville du ikke vente mange timer for å vite om hun hadde snudd ryggen....

Skjult ID med pseudonym Django ti. 28 juli 2015 15:01

Man spanderer aldri en drink på en dame man er interessert i - hilsen Smartass;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 juli 2015 15:06 Privat melding

Ute på byen og her inne er to helt forskjellige steder, her kan du ikke forvente mye, ute på byen kan du forvente å bli kastet ut om du tafser for mye på damene. :P

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 28 juli 2015 15:12

@Deppa

For meg blir det vidt forskjellige situasjoner fordi kontaktformene er så ulike.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 28 juli 2015 19:49 Privat melding

Jeg svarte alle som skrev til meg med ord som viste at de hadde lest profilen min, da jeg var ny på Sukker. Jeg opplevde en del ganger å få negative/ubehagelige ting tilbake når jeg ga en avvisende tilbakemelding. Jeg svarer derfor ikke alle lenger.

Jeg opplever stadig å få meldinger fra menn som ikke har bilde, eller som ligger langt utenfor det jeg søker i alder. Hvis de har lest profilen min, så vet de at de ikke kan forvente svar når de er uten bilde. Det hjelper ikke at de henviser til en FB profil, eller kan sende bilde på mail. Allikevel har jeg opplevd å få ny melding fra ett par av disse personene som er sure for manglende svar.

Hva skal man svare på et "hei" egentlig? Jeg synes det er vanskelig og svarer derfor aldri på de meldingene som bare inneholder et hei.

Jeg tar meg heller ikke nær av at noen ikke svarer meg. Som noen skriver lenger opp her, "det er også et svar"!

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) ti. 28 juli 2015 20:13 Privat melding

Om gutten/gubben er 20 år yngre eller eldre så gidder jeg rett og slett ikke svare.. Står klinkende klart i profilen hva jeg søker.

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 28 juli 2015 22:02 Privat melding

Men nå er det litt mye jallasvar her syns jeg. Deppa er inne på noe og egentlig så tar det ikke så lang tid å klikke på standard svar at man ikke er interessert og hvert fall hvis de er rundt hans alder. Uten at jeg har noe statistikk eller innblikk i hvor mye brev damer på 40-50 år får. Jeg har sendt noen brev og vet at det er vanlig "folkeskikk" på slike sider at omtrent ingen svarer så blir jo kjempehappy hvis noen gidder å svare. Det jeg syns er rart er at man klikker på gult hjerte som liksom skal indikere at man er litt interessert og vil vite mer. Nå jeg så sender brev så får jeg ikke svar. Nå får jeg hverken mye hjerter eller brev, knapt noen. Men jeg gir denne siden en real sjanse. Og jeg skriver mer en bare hei og det har jeg fått inntrykk av at Deppa også gjør, så å forklare at man ikke gidder å svare på et enkelt hei er egentlig unødvendig for der er vi nok enig. Om jeg hadde fått brev fra ei som hadde tatt seg tid til å skrive litt til meg og lest profilen min hadde jeg tatt meg tid til å svare. Jeg tror ikke de fleste får så mange svar at det skulle være noe problem og de fleste simple brevene er jo bare å trashe med en gang så kan man svare høflig på resterende.

(mann 38 år fra Finnmark) ti. 28 juli 2015 22:07 Privat melding

Det er enhver kvinnes eget valg om hun vil svare eller ikke. Vi får heller ta det som menn om de velger å ikke svare oss. Da er det bare en ting å gjøre, nemlig å gå videre! :)

(mann 36 år fra Hordaland) ti. 28 juli 2015 23:17 Privat melding

Tar meg ikke nær av ikke å få svar, tenker bare at det er de som går glipp av å bli kjent med en hyggelig person.