Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering

Vis siste innlegg
(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 14:45 Privat melding

Til de som går inn og besøker en profil uten å ha blitt besøkt først, og så blokkerer profilen etterpå, uten at noen form for kommunikasjon har foregått : FY !!! Greit nok at jeg sikkert ikke har den hippeste av profiler og det er ikke slik at dette skjer hver dag, men det merkes når det skjer. Direkte ufint er det.
Da bør du heller la være å besøke profiler du ikke er sikker på..

Skjult ID med pseudonym Wille on. 29 juli 2015 14:55

Jeg forstår det stikker, har opplevd det selv en gang. Etter det sørget jeg for å slå av e post varsel ved nye meldinger. På den måten er jeg lykkelig uvitende. Og det jeg skal si nå vet du nok, men sier det likevel. Mange bruker blokkering for å rydde i listene, en måte å filtrere på rett og slett, få mer oversikt. Og du har en veldig fin profil forresten! Jeg likte både bildene og teksten din kjempegodt. :-) En av de jeg husker best faktisk. :-)

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 15:06 Privat melding

Jøss, takk ? Hyggelig. :-) Joda, jeg har skjønt det, selv om jeg ikke har slått av den funksjonen. Og det skjer ikke så ofte, men det skjedde i dag, jeg får jo sove om natta for det, men når vi nå en gang har et slikt forum som dette kan jeg jo bruke det til noe. Og da blir jeg på en måte enda mer ferdig med det.. :) Og igjen, takk..

Skjult ID med pseudonym Wille on. 29 juli 2015 15:29

@Sgt.Pepper
Takk, måtte flire høyt her jeg sitter! Den historien var dagens beste for meg. :-)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) on. 29 juli 2015 15:39 Privat melding

Må si meg enig, en av de bedre av de 3 jeg har sett på :o))

(mann 39 år fra Buskerud) on. 29 juli 2015 15:53 Privat melding

Det er så uhorvelig mange (liker jeg å tro) inne på sukker - målt i antall profiler. - men mange profiler (de med høyest matchtall) blokkerer mange man aldri får øye på - så liker å tro (eller liker ikke å tro) at flere rydder unna profiler man ser igjen og igjen dukke opp på skjermen kanskje til en følelse nært beslektet med irritasjon - m.a.o man vil se noe nytt, derfor vil man rydde - mange kvinner elsker også som sagt også å ha det ryddig rundt seg (det gjør jeg selv også, selv om jeg ikke blokkerer) .. det ligger vel en film ute på nettflix om ei datedame som byttet bilde og fikk mange flere treff - ergo: sånn er nettet, ikke prøv å forstå det, eller kontroller det - heller utbedre som best en kan - bilder, profil, språk, kontakt, det er mye som kan utbedres i en nettprofil

(mann 39 år fra Buskerud) on. 29 juli 2015 15:54 Privat melding

* .. ikke blokkerer i utgangspunktet ;)

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 15:55 Privat melding

@Wille, takk, og lige så.. :)
@ Sgt. Pepper : takk for den delingen :) Og hun så nok ikke den komme.. Jeg hakke så mye hår sjæl, og har blitt litt tykkhudet etter hvert, og jeg sutrer ikke, men besøke og umiddelbart blokkere er like vel unødvendig.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 29 juli 2015 15:57 Privat melding

Du vet noenlunde hva jeg tenker om profilen din/deg, olemann64, og det er ingenting i veien med noen av delene 😄

Jeg har opplevd det du beskriver én gang, og det eneste som slo meg var at det måtte være en som kjente meg godt og ble flau/brydd over å ha klikket innpå min profil (kjente meg kanskje ikke igjen på profilbildet).
Kanskje noe sånt bare?

Men ja, fryktelig irriterende! 😠😄

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 29 juli 2015 15:58 Privat melding

Blokkerer kun hvis følgende er registrert av meg:

1. Personen dukker opp gang på gang
2. Ingen eller liten info i profil
3. Ingen bilder
4. Bor for langt unna.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 29 juli 2015 16:00 Privat melding

@Sgt.Pepper: Stakkars hun siste, som måtte svi for hva de andre gjorde med deg 😜

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 16:23 Privat melding

Joda, Manuki :) og takk for sist.
@Sgt. Pepper ; bankebiff ! :D
For å illustrere hvor langt inne blokkering sitter hos meg, jeg var tidligere på møteplassen, der var det en bruker som jeg ikke var interessert i, som besøkte meg minst daglig, og noen ganger flere ganger daglig, og det tok flere måneder før jeg blokkerte henne. Jeg er ganske flink til å si fra, men blokkering er fremdeles, til tross for rydding, litt ekstremt hos meg. Så det så.. :)

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 16:28 Privat melding

Men jeg har vært inne på tanken på når jeg er på mobilen at i den utgaven ligger blokker-knappen veldig tilgjengelig ved siden av de andre menyvalgene når man er inne på andre profiler, og jeg har tenkt på at det kan være lett å trykke feil. Kanskje jeg nå rasjonaliserer ?? Men man kan jo altså trykke feil. Hører dere, Sukker !

(mann 39 år fra Buskerud) on. 29 juli 2015 16:29 Privat melding

@Sgt.Pepper - "for jeg har møtt ganske mennesker som umiddelbart ikke ser så attraktive ut, men når man møter dem, så blir de de rypene"

Enig i den, det med ganske mange - vel, du er kanskje en seriedater - eller du bare er en av de som mener at "hun er vakker bare i kraft av å være kvinne" hehe

Jeg tror uansett at en har en liten magefølelse på at hun her, hun tror jeg kan være en rype - flere damer ser på høyde, rikdom, barn, mage, klær, ord delings feil, språk, alder, interesser .. det er mange fallgruver .. ta heller utfordringen - for det er en en kamp man kan vinne dersom en går inn for det .. klage på forum kan fort også være a) man finner likesinnede b) et tegn på at man ikke er noe å samle på hos den som søker en sterk partner (denne tråden er ikke ille syntes jeg, skriver bare generelt) - det er et utstillingsmarked å være på forum, hvor mange eller hvor få som enn leser

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 29 juli 2015 16:30 Privat melding

Mørbrad... Biff tartar... 😂

Takk for sist, ja, olemann64 :)

Har ikke hatt behov for å blokkere noen ennå, heldigvis.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 29 juli 2015 16:43

Jeg tror det er begrepet "blokkere" som gjør at det høres fiendtlig ut. Hadde de kalt det "sortere", så ville mange kanskje aldri følt seg støtt av å bli blokkert. Selv har jeg blokkert nærmere tusen, av grunner nevnt over her, for å parkere alle de jeg føler meg sikker på at jeg ikke ønsker å snakke med eller møte, eller om de blir tause stamgjester. Synes det er helt topp, de som kan være aktuelle er dermed beholdt og kommer høyt på onlinelisten. Andre har sikkert blokkert meg, men det lever jeg lykkelig uvitende om, og bryr meg overhodet ikke om det uansett. Det betyr jo bare at vi slipper å kaste bort tid på hverandre.

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 16:45 Privat melding

@ Litah Og nå sier vel jeg bare i fra at for en del av oss er det irriterende og litt unødig og ufint. Jeg har vel aldri brukt ordet frustrasjon ? Er man ikke interessert viser man det ved å ikke respondere, funker fint nok det.. Og hvis man besøker en profil 5 ganger uten at vedkommende titter tilbake, ja, da bør man skjønne at man kan bli blokkert,

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 16:48 Privat melding

Men ok.. da ser jeg at folk blokkerer uten at man finner profilene der frastøtende, og da er det greiere for meg. Da lærer man jo noe av å gå ut offentlig med det.. ;)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 29 juli 2015 16:49 Privat melding

Tror ikke noen er frustrerte 😉

Og nå har jeg blokkert min første 😜 Ingen big deal, kun en Looks-match som vart helt feil.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 29 juli 2015 17:40 Privat melding

Men dersom Litah hadde vært drømmedama så hadde du vært fly forbanna? hehe

(mann 39 år fra Buskerud) on. 29 juli 2015 17:40 Privat melding

Skulle nok haglet en del klagetråder på forum her da ja ..

(mann 31 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 18:00 Privat melding

Hva er problemet med det egentlig? Jeg bruker blokkering som ett verktøy for å sortere bort damer fra de ulike listene. Det finnes ikke en annen måte å gjøre dette på som jeg har funnet.

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 18:02 Privat melding

Irritert verre enn frustrert ? Jaja..

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 18:03 Privat melding

Og jeg har sikkert også blitt blokkert i dag. ????

(mann 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 18:05 Privat melding

Og det var forsøk på smiltegn det siste der..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 juli 2015 18:36

Skjønner ikke ramaskriket.
Nå er det en gang sånn systemet til Sukker fungerer. At om en ønsker å ta vekk profiler som ikke er aktuelle fra listene så må en altså blokkere.

Du får heller skylde på Sukker som gir deg melding om at noen har besøkt profilen din. Hadde de ikke det så hadde du aldri visst at du ble blokkert.

Jeg blir forøvrig blokkert mange ganger om dagen uten å ha vært innom en eneste profil.
Ikke at det bryr meg, jeg skjønner jo at de bare rensker opp i listene sine for å prøve og få frem de som kan være aktuelle. :)

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 29 juli 2015 18:36

@olemann
Ja, det er riktig tolket, blokkering har ikke noe med frastøtende å gjøre, bare helt unntaksvis. Jeg har blokkert mange flotte menn, de er bare ikke noe for meg, av mange forskjellige grunner, gode som dårlige :-)

@Litah
Lurer på det du sier her: sit: "Jeg synes egentlig det er dumt at ikke alle besøk vises, for jeg har ikke noe behov for at hverken smågutter eller altfor gamle menn skal kunne se min profil uten at jeg vet om det."

Det visste jeg ikke, at "ikke alle besøk vises"...??? Jeg trodde jeg kunne se alle som har besøkt meg jeg, kan jeg ikke?

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 29 juli 2015 18:45 Privat melding

Jeg trodde virkelig at alle besøkende kom med på listen.. Hm.

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 18:47 Privat melding

Jeg blokkerte aldri folk før. Men desverre så sitter man fast med de samme folket man ikke er intressert i bare fordi de har høyest matchtall. Så jeg begynnte å blokkere. Sånn er det nå desverre. Jeg blokkerer aldri de som skriver til meg da. Selvom jeg ikke er intressert.
Så ikke ta det som noe frekt. Bare se på det som en måte å rydde litt i de man er intressert i å ikke.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 29 juli 2015 18:59

@olemann
Ta det som et verktøy, og bare som det...
Du er bare en profil her inne, ikke Ole :-)

(mann 40 år fra Hordaland) on. 29 juli 2015 22:19 Privat melding

Man lærer alltid noe nytt hehe. Har aldri blokkert noen, men altså hvis jeg gjør det, vil det "frigjøre" plass til nye profiler som vil vises for meg? Syns jeg leste om at ikke alle besøkende profiler vises under besøkslisten, så rart. Hvordan kan de se oss og besøke oss?

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 29 juli 2015 22:58 Privat melding

Kan jo bare bruke Sukkers svar :

Hei, jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!

(mann 40 år fra Hordaland) on. 29 juli 2015 22:58 Privat melding

@Litah ja var det jeg også tenkte, må være eneste mulighet. Men hvis man blokkerer en person da kan man vel ikke se den man blokkerer slik som på facebook?
ikke at jeg bryr meg.

Skjult ID med pseudonym Guri on. 29 juli 2015 22:58

Meadow, tror du blokkerte meg i "ren frustrasjon " eller fordi jeg ikke har svart?

Blokkering fungerer med å få mer oversikt og om noen blokkerer meg, så går det helt fint ?

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 29 juli 2015 23:02 Privat melding

Kun de med machtall over 70 som synes når de har besøkt profiler. De under 70 telles bare med der det står antall besøkende.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 29 juli 2015 23:12 Privat melding

Jeg er en av de som blokkerer for å rydde! Når jeg går inn på en profil som kan være av interesse ut i fra førsteinntrykket og oppdager at vedkommende f.eks. søker en som er yngre enn meg så blokkerer jeg fordi jeg ikke ønsker å være en irriterende person som stadig stikker innom. Det er så mange her at jeg mister oversikten hvis jeg ikke gjør det på den måten. Jeg har blokkert flere hundre jeg også, men ingen av dem som har skrevet normale meldinger til meg.
Jeg ser at jeg har blokkert deg også @olemann64, utenat jeg vet hvorfor akkurat nå, men kanskje du er på leting etter en som er yngre enn meg, bor for langt unna, eller har små barn, helt andre interesser eller andre ting som gjør at vi ikke passer sammen.

Dette gjør jeg kun for å ha oversikt og trodde at dette var noe som ikke ble oppdaget, så lenge vi ikke hadde skrevet med hverandre. Jeg har ikke tenkt på at noen har valgt å få mail om alle besøk. Beklager hvis noen føler seg såret av det! 😔

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 29 juli 2015 23:14 Privat melding

Hmm nå har jeg lært noe nytt i dag å , jeg bruker ikke være inne på andres profiler ,bare sett på forums profiler egentlig :-)
Men så mange fine mennesker jeg så, når jeg trykket litt rundt ,Nå håper jeg ikke jeg har blokkert noen på min trykke runde , da er det forumet sin feil i så fall :-))))

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 29 juli 2015 23:26 Privat melding

Jeg har hukommelse som en gullfisk, og blokkerer noen rett og slett for å unngå å bli oppfattet som en "stalker". Saken er at jeg gjerne glemmer hvilke profiler jeg har besøkt, og så besøker igjen og igjen. Da er det vel bedre å blokkere uaktuelle. Ikke fordi de har "frastøtende profiler", men rett og slett fordi de søker yngre, eldre, høyere, sprekere eller uten barn. I tillegg bor de kanskje i Finnmark og er ikke flyttbare.
Visste ikke at man kunne få varsel når noen blokkerer en. Sikkert mange som har blokkert meg også, men jeg har ikke bedt om å få e-post hver gang det skjer...hehe.

(mann 40 år fra Hordaland) on. 29 juli 2015 23:31 Privat melding

@orkide65 Ja god idé for å holde litt orden. Og for meg som glemmer litt så kan det hende jeg går inn på profilen igjen selv om den ikke var interessant av ulike grunner eller som villrosa sa det om de har bytta profilbilde tror jeg det er noen nye hehe.

Skjult ID med pseudonym bos to. 30 juli 2015 00:44

Vel vel , Litah har også blokkert meg :-) No hard feelings . Noen flere ?

Skjult ID med pseudonym Guri to. 30 juli 2015 00:45

Meadow, med ferie, masse meldinger og ustabilt nett så har jeg ennå ikke rukket å svart alle før nye meldinger kommer inn.

(mann 48 år fra Oslo) to. 30 juli 2015 01:18 Privat melding

Har tilnærmet samme grunnprinsipp som Orkidee65, Aliina og Meadow (selv om jeg ikke har noen fast tidsgrense for svar).

(mann 39 år fra Rogaland) to. 30 juli 2015 02:56 Privat melding

Blokker litt innimellom det som ikke er av interesse for at søket ska bli litt mer oversiktlig.

(kvinne 25 år fra Buskerud) to. 30 juli 2015 04:05 Privat melding

Jeg må ærlig si jeg blokkerer en del folk. Enten fordi jeg ikke liker opptreden på melding, eller dem som faktisk er absolutt uakseptabelt å ha kontakt med som har trykket "interessant" på min profil. Men når det første en skriver er: skal vi ha sex langs veien i lastebilen min?

Sorry men det er ikke sånne meldinger jeg ønsker å ha i innboksen min, så blokker og slett... Det er også en veldig fin eliminerings metode :) Men klart, jeg er flink til å svare om jeg ikke er interessert 😊

(mann 47 år fra Oslo) to. 30 juli 2015 04:43 Privat melding

Den dærre såkalte oversiktligheten
som mange vil ha ved å blokkere har jeg ingen mulighet til å få. (Det gir meg fantasier om en som sitter på Carl Johan og setter kryss i notisblokka over uaktuelle forbipasserende.)
Jeg blokkerer bare hvis noen fremstår som drittsekker. Kanskje de som daglig får masse brev og sprøyt i kassa trenger å blokkere innpåslitne som ikke gir seg. Men jeg er ikke plaget av sånt, og vil bare tape tid, eller kanskje tape den rette.
Det er for øvrig en svakhet i systemet at man ikke kan stille inn søkemonitoren for alder og sted osv permanent men må gjøre det hver eneste gang, men det er ikke et stort problem.
Hvis vi var ferdigprogrammerte roboter alle sammen
slik at matchtall = reell match, da kunne jeg også blokkert - eller 'ryddet opp' som det så fint heter. Da ville jo heller ikke avfallet bli såret, siden roboter som kjent ikke har sjel.
:-)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff to. 30 juli 2015 08:34

Hva tenker Meadow og HerrFekt om de som ønsker å fokusere på en av gangen her inne også? Er det lurt å blokkere dem før de rekker å komme tilbake (ev. fra ferie), bare fordi de ikke har svart raskt nok? Mange lykketreff kan gå tapt på den måten;)

(mann 48 år fra Oslo) to. 30 juli 2015 09:12 Privat melding

Lyjketreff: Som sagt, så har jeg ikke satt noen fast tidsgrense bl. a. av den grunn. Men hvis ei melding aldri blir besvart, tar i hvert fall JEG det som et tegn på at vedkommende rett og slett ikke er interessert, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff to. 30 juli 2015 09:51

Jeg er bare nysgjerrig på hva andre tenker. Vet noen deaktiverer for hver nye (første-)date, men synes selv det blir veldig krampaktig. Men hvis jeg treffer noen, går jeg ikke inn her og leser mld. heller. Da er vi enige, @Meadow:) Følger deg helt, @HerrFekt, jeg tenker jo det samme selv, men blokkerer ikke hvis jeg selv synes profilen er så interessant at jeg har valgt å sende mld. Da holder jeg heller muligheten åpen:)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 30 juli 2015 09:52 Privat melding

Jøss, driver folk å sender meldinger til hverandre her inne også... :o))

Skjult ID med pseudonym Lykketreff to. 30 juli 2015 09:57

Bare unntaksvis, @Exangel :-)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 30 juli 2015 09:59 Privat melding

Hahaha tydeligvis. Kanskje jeg er en av de heldige neste uke ;o)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 30 juli 2015 10:16 Privat melding

Hahaha ja det har jeg funnet ut allerede, har ikke rukket å bekymre meg over meldinger og flørting ennå :o))

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) to. 30 juli 2015 10:26 Privat melding

Tsss er vel så mange slike seriøse som ikke eier sans for humor her også ;o)
Hils din gamle mor da :o))

Skjult ID med pseudonym Trallalla to. 30 juli 2015 12:40

Jeg blokkerer av mange grunner.
Enten var hun for lav (jeg går helst etter de som er over 170cm), hun hadde 3-4 barn (1-2) er hva jeg sikter etter, jeg ser tydelig at vi ikke har mye til felles, jeg ser at viktige ting i matchtreet er rødt osv osv.
Det har ingenting med at jeg misliker vedkommende eller noe slikt.
Det er kun for å fjerne de fra listen over potensielle damer, og for at de skal slippe å se meg i sine lister.

Så TS, ikke ta det personlig. Det er som regel ikke det.

Skjult ID med pseudonym bos to. 30 juli 2015 16:34

Litt rart er det at selv om man blokkerer vil man fremdeles se og ha en dialog med vedkommende på forumet :-(

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 30 juli 2015 16:43 Privat melding

Tydeligvis mange forskjellige måter å bruke blokkering på..
Jeg bruker det kun hvis noen har vært ufine ;) Og på mange år her inne, har jeg kun 4 på blokkeringslista.
Selv ble jeg akkurat blokkert av en mann fordi jeg sa vi hadde en felles kjent på FB. Det var sikkert ikke populært. Vi hadde kun skrevet 2 hyggelige meldinger. Jeg syntes jo det var litt rart..

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) to. 30 juli 2015 18:50 Privat melding

Tror ikke jeg blokkerer før noen fremstår som psykopater.
Eller om jeg får tilnærmelser fra menn 😄

Skjult ID med pseudonym LilleKnurr to. 30 juli 2015 18:52

Jeg ser ikke helt problemet. Mange eldre menn ønsker seg fortsatt barn? Men har valgt fra 18 til 45 år. Lite aktuelt, så blokker jeg. Samme hvis de bor for langt unna.