Alle innlegg Sukkerforum

dumme førstemeldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mr Å ti. 14 okt. 2008 19:26

Hei. Er ganske ny her og lurer på om dere har noen tips til hva man ikke bør skrive i første melding til noen dersom man har som formål å spre god stemning. Kan dere være så snille å dele noen av de dårligste meldingene dere har fått i denne tråden? Eller si hva dere generelt ikke liker å få forsøplet innboksen deres med?

Skjult ID med pseudonym Tante Rød ti. 14 okt. 2008 19:28

Du er pen, sexy, snerten ol er meldinger jeg ikke hopper i taket av. Men å innlede med noe personlig, noe utenom det vanlige som treffer meg (det kan være så mangt) gjør underverker. Ingen standard frase :-)

Skjult ID ti. 14 okt. 2008 19:37

Ikke send mob.nr. ditt i første melding, og be de ta kontakt med deg,...da skygger jeg unna ihvertfall!!!

Noe morsomt, kanskje relatert til profilen du har lest, letter stemningen. :-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 14 okt. 2008 20:15

Ja som sjult id .. noe som får meg til å trekke på smilebåndet ... noe som får oppmerksomheten min ! :o)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 14 okt. 2008 20:25

ja noe hyggelig, som f.eks kan vise at han likte noe ved det jeg har skrevet etc, ikke bare kommentere utseendet mitt

Skjult ID med pseudonym sciroco ti. 14 okt. 2008 20:37

Dere damer er såååå storforlangende altså :-)))))))))

Skjult ID med pseudonym miss28 ti. 14 okt. 2008 20:41

Og hva slags meldinger i innboksen fanger oppmerksomheten din, da sciroco? ;-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 14 okt. 2008 20:44

Vel..min mailboks er tom uansett.....

Skjult ID med pseudonym elfrodo ti. 14 okt. 2008 20:45

Tror dere damer er litt for godt vant jeg altså... personlig sjekkes profilen til de jeg får melding av. Finner jeg den interessant så sender jeg en positiv melding tilbake. Egentlig ikke så nøye hva som står i meldingen. Det å sende melding i seg selv viser jo at dama er interessert...

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 14 okt. 2008 20:45

Personlig, kreativt, utenom det vanlige, merket seg noe i profilteksten ... Noen ganger lettere sagt enn gjort det der, spesielt i de mange tilfellene her inne hvor det står svært lite eller ingenting på profilen. Beskrivelse av seg selv der det enten ikke står noe som helst eller står noe slikt som "utadvendt, glad, liker ikke å beskrive meg selv så spør meg heller" innbyr jo ikke akkurat til kreative hilsener - medmindre det er noen veldig interessante bilder i galleriet da, det kan jo gi en åpning.

Men vi prøver jo likevel ... :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 14 okt. 2008 20:49

Skulle ikke skrevet at mailboksen var tom.....to gifte menn, søker elskerinne...
Det tok under ett minutt...Er dere morsomme eller!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 14 okt. 2008 21:35

Altså, noe mer enn bare "hei" bør en klarer å kludre ned ;) Når det kommer et hei fra en profil uten bilde eller tekst, så er ikke oddsene så veldig store for svar.. Komplimenter som "Du er så deilig" tolkes ikke som en seriøs henvendelse, uansett hva som måtte ligge bak.. Mulig vi damer har litt for dålig erfaring med slibrige meldinger og useriøse henvendelser som går på en ting alene, men sånne meldinger får de fleste kvinner til å rynke nesa litt hvis de er her inne med ønske om noe som kan bli seriøst.

Jeg tror den beste måten å få kontakt på er å vise at du faktisk har lest profilen hennes, ikke bare fokuser på bildene hennes, men vis at det er noe ved det hun skriver som fenger deg. Litt mer problematisk blir det om hun ikke har skrevet noe, men stort sett tror jeg menn er dårligere på det området ;)

Skjult ID med pseudonym alterego ti. 14 okt. 2008 22:06

Det dummeste jeg kan tenke meg er standardmeldinger .... eller forsøk på å chatte (!) sånn helt uten videre.
Det gjelder vel å sende en grei hilsen som viser at du har lest om og oppfattet et par positive ting hos den du skriver til, resten får bli som det blir.

Skjult ID med pseudonym nemo ti. 14 okt. 2008 22:23

Jeg har skrevet meldinger
a) som var teite og jeg ikke fikk svar på (og som jeg etterpå er helt enig i at de ikke fortjente svar)
b) som var korte ("hei!") og som jeg fikk svar på
c) som var lange og geniale :P men gikk rett i veggen
d) giftig tilbakemelding til ei som _ikke_ likte profilen min (og som faktisk fikk litt kontakt med :D)

Basert på dette erfaringsgrunnlaget er det eneste rådet jeg har gitt meg selv å benytte meg av en god porsjon "Gi F...!!"

Skjult ID med pseudonym mr Å ti. 14 okt. 2008 22:33

Takker for gode tilbakemeldinger :)

Da har jeg kokt sammen geniale meldinger til 3 lovende kvinner, og har forsøkt å unngå de største fadesene. Det er meldinger som er spesialsydd for hver profil(som jeg likte av forskjellige grunner). Meldingene er lest, men ikke besvart... Så jeg tar gjerne i mot flere tips. Målet mitt er å få en melding i løpet av kvelden uten å copy paste til halve sukker :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 14 okt. 2008 22:55

Har dessverre samme erfaring som de siste andre skribentene her. Virker som det er nærmest ett fett hva slags meldinger du egentlig får svar på. Har prøvd mye forskjellig selv, og de eneste meldingstypene som definitivt IKKE har virket for meg er småfrekke meldinger som riktignok var ment humoristisk, men som tydeligvis ikke ble oppfattet slik av alle. Småfrekk humor og ironi er jo ofte vanskelig å bruke uten at kroppsspråket også er synlig, så har sluttet med det nå. Har periodevis gitt opp det med kreative meldinger selv, er som regel ikke bryet verdt å kanskje bruke 10 eller 15 minutter på å tenke ut og skrive noe når sjansen er så liten for at den blir besvart. Så det blir noen av de standardmeldingene som alle damene her inne sier at de hater også, og har (nesten) like høy uttelling på dem - og mye mindre arbeid.

Men når det er sagt: Stor takk til de jentene her inne som faktisk tar seg bryet med å svare på en melding de skjønner at avsenderen har jobbet litt med og prøvd å gjøre unik og spesiell - selv om det bare er et høflig avslag. Jeg for min del bryr meg ikke det minste om at folk ikke svarer på "standardmeldingene" eller hjertene mine, men de gangene jeg faktisk gjør en ekstrainnsats er det jo veldig hyggelig å få et svar uansett om det er positivt eller bare et høflig avslag.

(mann 54 år fra Buskerud) ti. 14 okt. 2008 23:07 Privat melding

Veit ikke hva som slår an, er ikke den som tar kontakt med damene her så ofte, men forsøkte meg for et par kvelder siden med en forsiktig " tjo og hei" mld til ei trønderbærte i mitt "nedslagsfelt" som jeg kalte det, dvs geografisk nærhet. Trøndere er erfaringsmessig veldig hyggelige mennesker og har oftest god kjemi med nordlendinger, men den gang ei.....
Mld er lest for lengst, men ikke et pip tilbake.... :(

Jeg er lei meg!!!

Men hvis innboksen til "stjerne 62" er tom så må det være noe alvorlig feil med gutta her på sukker, eller så er det en systemfeil hos "sukker". Eller så sletter "stjerne62" mld før hun leser dem, dette skal jeg finne ut av!! Nå går jeg på besøk til "Stjerne62" og hvis jeg kommer tilbake med blåveis så vei dere hvorfor.....

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 14 okt. 2008 23:10

@ mr A
Jeg kan svare (og like) meldinger av typen småfrekk/ironisk/på-kanten-spydig som treffer min humor. Slike som Oslomann nevner... Mens ei annen jente utelukkende vil sette sorte hjerter på en som sender en slik. ;-)
Men dette er vanskelig...for det er sjelden man fanger opp hvilken type humor ei jente (eller en gutt) har, utfra en kort profiltekst...om denne ikke er skrevet med en "snert" man kjenner seg igjen i. :-) I tillegg kan samme melding fra to forskjellige, slå forskjellig ut også...merkelig nok.
Og for å svare på spørsmålet ditt...det er vanskelig å finne ut hva som ikke funker. Noen liker "Hei, deilig du!" Mens andre vil ha avhandlinger. Og omvendt...;-)

Det handler kanskje mer om å finne "si greie", og ta sjansen på at det treffer...når det er en som faktisk er å treffe? Eller...? Jeg vettapokker, jeg. *ler* TIl trøst...får jeg ikke svar på endel meldinger selv. Så det er nok bare litt greisen med nettdatinga, dette...det hører med. :-)

(kvinne 51 år fra Østfold) ti. 14 okt. 2008 23:18 Privat melding

Er det her jeg kan legge inn søknad for å få noen dumme førstemeldinger...??

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 14 okt. 2008 23:33

Enig med Amos innlegg..

Men likevel: Mitt råd er: Vag å satse.. Ta sjansen på humor hvis du TROR at hun kan være i besittelse av samme type som deg selv.. Bommer du, så bommer du, men treffer du, treffer du desto bedre og praten er i gang! :-)

Hei, hatt en fin dag?, eller Hva gjør du i kveld? er de minst interessante førstemeldinger å svare på, synes jeg. Noen slibrige har jeg faktisk ikke fått... Hmm. Ser jeg sååå skikkelig ut? :-)

Noen gjentar hele profilteksten og legger til litt ekstra. Dette gir tydelig preg av masseutsendeler, og bør unngås.

Nei, holder en knapp på litt humor/småfrekkhet/sarkasmer.... Enten om deg selv eller meg eller om livets viderverdigheter..

Ps. Ikke for å være vrien, men jeg har hørt den med at du kan være Storeulv...
Jo, nå var jeg visst litt vrien. Liker jeg profilen din, lar jeg den passere :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 14 okt. 2008 23:36

Om du unngår å spørre hvordan hun er barbert, skulle det meste vært gjort! ;-)
Forsøk også å la være å si noe om utseende til de uten bilde. Det føles alltid litt smårart........

Seriøst:
For egen del spiller ikke den første mailen så stor rolle. De påfølgende mailene er derimot helt avgjørende.
Men jeg er jente. Muligens det er noe annerledes for menn?

Skjult ID med pseudonym mr Å ti. 14 okt. 2008 23:47

Så for å oppsummere litt. En litt dårlig førstemelding er " Du er mye deiligere enn konen min. Lurer veldig på hvordan er du barbert. Hatt en fin dag? Telefonnummeret mitt er 555 12345, og her er forresten en kopi av det jeg har skrevet i profilen min"

:)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 ti. 14 okt. 2008 23:52

@lilleulv; hvis jeg forsøker med :" Hei, jeg er den mellomste av de tre små grisene, vil du leke med meg ?" Åssen ligger jeg an da, da???

(mann 53 år fra Vestfold) ti. 14 okt. 2008 23:53 Privat melding

@miss28

Når jeg får en mld så går jeg inn på profilen og titter, da bør det være bilde/r der og en utfylt profil.
For meg så er det nok helheten i profilen som er avgjørende for meg, ikke selve første meldingen. Videre er det nok hvordan kommunikasjonen fungerer mellom oss som får spenningen opp eller ned hos meg......

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 14 okt. 2008 23:54

Mr. Å: Du har skjønt det! Om du i legger til bonus track og beskriver noe du har på mannekroppen din, burde det være bænkers!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 14 okt. 2008 23:55

På en skala fra 1-10, Ludo?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 14 okt. 2008 23:57

Mr. A. Helt alvorlig: Den meldingen hadde jeg garantert svart på!! :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 14 okt. 2008 23:59

.......og jeg hadde vært så treig at jeg hadde grynta på nesen og gått videre......for så å stoppe opp, spole tilbake og tenke: Hmm....hva var det der? Hva skjedde nå? Det var jo hylende morsomt! SÅ hadde jeg ledd mye og lenge - og svart på mailen! ;-)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 on. 15 okt. 2008 00:00

@Lilleulv: Ja takk, dersom den ikke havner på minussiden.....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 15 okt. 2008 00:10

@ludo: Den hadde fått en solid 10'er - forutsatt at du hadde lagt til oppsummeringen fra Mr. A :-)

Skjult ID med pseudonym mr Å on. 15 okt. 2008 00:10

takk takk, dere er så hyggelige jo :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 15 okt. 2008 00:12

Når sant skal sies finnes det mange reale kupp her inne, Mr. Å. Synd bare at fornuften ikke kan overprøve kjærligheten :-)

Eller heldigvis!

Skjult ID med pseudonym Ludo64 on. 15 okt. 2008 00:13

D`ække bare enkelt.....

Skjult ID med pseudonym SalaP on. 15 okt. 2008 00:18

Skakk'e være enkelt....

Skjult ID med pseudonym mr Å on. 15 okt. 2008 18:04

Nå har jeg endelig fått svar! Etter at jeg sendte min 4. melding fikk jeg endelig sjekket at innboksen min fungerer. Jeg som akkurat skulle til å sende en mail til sukker for å spørre om det muligens var en liten programfeil som gjorde at den ikke ble oppdatert. Takker så mye for gode råd folkens! :)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 16 okt. 2008 15:43

Eureka! Der fant jeg endelig en metode som fungerer. Gikk fra kanskje 5 prosent svar til over 80 prosent bokstavelig talt over natten. Synd jeg ikke kan dele den nye metoden min med dere andre her inne, men blir det for mange copycats mister den jo raskt sin verdi :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 17 okt. 2008 10:47

Hei Oslomann! Skjønner godt at du ikke vil dele oppskriften som ga 80% uttelling over natten... :-) Men det kunne jo være interessant å vite hva slags type meldinger som kun ga 5% uttelling (for en mann som åpenbart har et godt potensiale)?

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 17 okt. 2008 11:41

Hei Lilleulv! Har fortsatt å teste ut min nye metode, og burde vel nedjustere svarprosenten til ca 60-70 av de som har lest meldingene. Men det er jo også bra:) Er ikke så veldig interessert i alle sammen selv, har delvis kjørt det som et eksperiment, men likevel kun kontaktet de jeg synes ser ok pene og interessante ut. Og så har jeg hatt det gøy i mellomtiden, og det er vel det viktigste, samtidig som jeg allerede har fått satt opp tre dater med noen av jentene som svarte. Men nok om det. Poenget er vel at jeg forsøker å prøve nye metoder og lære av mine feil. Enkelte meldinger jeg sender ut er selvsagt helt unike siden akkurat den jenta hadde noe interessant i teksten som jeg kunne spinne videre på - og da mener jeg ikke av typen "liker å være sammen med venner, ha det gøy" etc for det gjør vel alle. Men greit med en metode, siden mange profiler ikke gir slike åpninger. Og de metodene jeg har funnet ut IKKE virker for meg ihvertfall, som mann, er følgende:

1) Kommentere bilder, som "fint bilde" etc. Makes sense egentlig, for det gjør sikkert tusen andre menn her inne og hva skal egentlig jenta svare? Toppen 5 prosent svar, knapt nok de, og da er det stort sett bare et høflig "takk".

2)Spørre om jobb, utdannelse, kjæledyr eller hvor de er fra i landet. BOOORING! Sikkert tusen andre som spør om det samme. Fungerer kun hvis jenta virkelig synes du virker som en grei fyr. Litt bedre enn å kommentere bilder, men ikke mye. Spørre om feriebilder/reiser har virket litt bedre, men ikke mye.

3) Småfrekke/på kanten spydige meldinger som er ment å ha en morsom undertone. Har overhode ikke fungert for meg. Kun ett svar på åtte meldinger, og det var en ganske sur tilbakemelding. Hun har nå fått et svart hjerte (ja, min feil, men tror ikke den situasjonen kan reddes likevel). Eller kanskje det bare er min humor som er dårlig?;-) Ble diskutert i en annen tråd her også.

4) Meldinger av typen "Hei, du virker som en blid og hyggelig jente". Kanskje 5 prosent uttelling, samme som punkt 2 over. Lyder litt falsk selv i mine ører, for hvordan kan du egentlig vite om en person faktisk er blid og hyggelig ut i fra et bilde eller tre og litt info de har skrevet selv?

5) Små dikt med hilsener, eventyrhistorier etc. Kanskje kreativt, men litt desperat? Har faktisk prøvd det også, bare for å teste det ut. Noen få likte det, men mye arbeid for veldig få svar. kanskje 5-10 prosent svar, inkl høflige avslag.

Har aldri prøvd "Pule?" e.l., og ikke tenkt til gjøre det.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 17 okt. 2008 12:18

Takk, Oslomann..

Som jente er jeg veldig enig i dine konklusjoner,
med unntak av punkt 3 og 5, som jo er "outsider-vairantene". Disse er garantert å skille seg ut fra mengen, hvilket i seg selv er et stort pluss... Men så gjelder det å treffe, da. Jeg har selv god erfaring med nr. 3
Hvis det å ha lik humor (og evne til å oppfatte ironi osv) er veldig viktig, hadde jeg fortsatt med nr. 3. Men hvis det er andre ting som er langt viktigere, ville jeg nok ikke anbafalt det i første melding..

Nr. 5... Har også prøvd det... Brukt lang tid - og ikke fått svar. Du kan ha rett i at det kanskje virker litt desperat.. ? Eller enda verre: Kanskje han tror du sender ut samme diktet til alle? (for hvem gidder liksom lage et nytt dikt for hver person?) Men treffer du blink her, kan det sikkert funke for noen.

Ettersom du anslår en svarprosent på 5-10%, må du jo nesten ha testet det ut noen ganger, da? Det gir liksom ikke mening å snakke om 5% av to personer...? :-)))

Vil legge til punkt 6 : "Du og jeg er veldig like... "
Det har jeg skrevet en selv gang (uten hell selvfølgelig), og merker jo at jeg ikke er overbegeistret når andre som ikke kjenner meg sier det.

Men nå ble jeg selvfølgelig veldig nysgjerrig på hva som virker... Men det er greit.... Jeg fikk det jeg spurte om! Mer kan man ikke forlange :-)

Kos deg med helgens dater!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 17 okt. 2008 12:32

...
Ups... I mine mer ondskapsfulle perioder har jeg lurt på om jeg skulle samle alle disse håpløse egenkomponerte eller stjålne diktene jeg har fått i en egen "mobbemappe"

Å sende dikt tror jeg generelt er en dårlig ide som førstemelding... og dårlig ide uansatt før man finner ut hvem man egentlig taster med...

...

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 17 okt. 2008 12:55

Hei Lilleulv,
Det punkt 6 som du kommer opp med der ville ikke jeg likt heller. For hvordan kan hun/han vite det ut i fra noen linjer med profiltekst? Blir vel så omtrent det samme som å si at du virkelig burde gifte deg med en du har matchtall 95+ med, uten at du noen gang har møtt vedkommende.

For såvidt enig med det du sier om punkt 3, småfrekke/humoristiske meldinger, og det var jo derfor jeg prøvde dem;) Nå skal det jo sies at jeg skrev én melding som jeg sendte til alle de samme åtte, kun med små modifikasjoner for at den skulle virke litt mer personlig, så det kan jo absolutt ha vært den meldingen det var noe galt med og ikke selve tilnærmingsmetoden. Kanskje fikk jeg ikke fram at det faktisk var humoristisk ment. Kommer kanskje til å prøve noe lignende igjen senere, med en litt annen vri. En variant som kanskje er litt av det samme, og som jeg har funnet ut er bra (100 prosent svar så langt, av 6-8 meldinger), er å beskylde vedkommende som du sender melding til for å bo på "FEIL" side av landet - som om det faktisk skulle være noe galt med å bo et annet sted enn der du bor. Får alltid et spøkefullt/humoristisk svar på det, og noen har jeg fortsatt å chatte med etterpå (kan hende noen av disse leser dette og skjønner hvem jeg er nå hehe), men ulempen er selvsagt avstanden så det renner jo stort sett ut i sanden. Er jo forberedt på det, så skriver egentlig slike meldinger bare for gøy, og antar jentene som svarer heller ikke føler at de egentlig "forplikter" seg til noe mer siden avstanden jo er så stor og derfor lettere blir med på å flørte og fleipe litt. Men vi burde jo ha det litt morro her inne på Sukker også, ikke sant? Tror de som er her med en kjempeseriøs innstilling og kun ett mål (finne seg noen snarest mulig) fort kan bli lei og miste motet når det ikke skjer - eller i det minste ikke skjer så fort som de har ventet. Nå har jeg selv bare vært her et par-tre uker denne gangen, og et par-tre måneder i vår en gang, men ser jo at det er mange slike innlegg fra skuffede personer er inne på forumet (særlig fra menn).

Ja, har sikkert sendt ut 100 meldinger i løpet av de to periodene jeg har vært her (nå og i vår), så selv om statistikken sikkert ikke hadde vært god nok for en forskningsrapport og kan være påvirket av flaks/uflaks, så tror jeg den ikke er altfor gal heller.

Der fikk du jo en ting som virker, men bare på lang avstand tror jeg. Lag din egen vri:-) Den andre metoden tror jeg at jeg holder for meg selv foreløpig;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 17 okt. 2008 13:10

@juni
Det du skriver der bekrefter vel bare at dikt ikke fungerer hehe. Det har jeg heldigvis skjønt for lenge siden, men kanskje det er noen andre her inne som leser det der og slutter med slikt tull nå ;-)

(kvinne 53 år fra Oslo) fr. 17 okt. 2008 13:16 Privat melding

oslomann:

:-D

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 17 okt. 2008 18:44

Ser at 80-90 prosent av de som ikke svarer på meldingene mine nå i det minste er innom profilen min. Lilleulv og dere andre kloke superdamene her inne: Gi meg noen tips om hvordan jeg kan sprite opp profilen min - på generelt grunnlag selvsagt siden jeg jo er anonym her - sånn at jeg får økt svarprosenten ytterligere. Jeg er fullstendig klar over at de tingene som jeg som mann synes virker fornuftig og bra å ha på profilen ikke nødvendigvis er det samme som de fleste kvinner liker. Har ingen bilder av meg selv i bar overkropp, forand speilet på badet, bilen min etc. Forsøker å vise meg som den jeg er: ambisiøs uten å være arrogant, relativt vellykket på de fleste områder i livet (åpenbart utenom kjærligheten, ellers hadde jeg jo ikke vært her), ljuger ikke på meg ting, skriver om noen av interessene mine og tror ikke at jeg på noen måte fremstår som som skrytende. Noe må jeg jo gjøre riktig siden jeg nå har en ganske høy svarprosent og har ordnet meg 3-4 dater for den neste uken, men jeg kan alltid - ALLTID - bli bedre. Kom med gode råd!

Og selvsagt: En svarprosent på 100 er umulig. Enkelte er ganske enkelt ikke tiltrukket av hverandre uansett, og noen av jentene her inne er trolig også bare inne for å titte, eller de er her for å få komplimenter etc selv om de er i forhold.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 17 okt. 2008 20:32

oslomann:

Fokuser mest på HVORFOR du vil ha svar fra de du skriver til - ikke OM du får svar, eller HVORDAN du kan få flere. Nå virker det som du har du fått svar så det holder for en liten stund framover... Så mitt beste råd akkurat nå er å ta en ting om gangen. Fokuser på hvorfor du ville ha svar fra de du nå skal treffe. Til en viss grad er både dating og meldinger teknikk og metode. Men det er dødfødt om ikke følelsene er med og får en fair sjanse. Håper du får noen fine dater! Lykke til!

Skjult ID med pseudonym lama lø. 18 okt. 2008 14:04

Dårlig sjekketriks....en sånn ...hei melding uten noe mer kun hei- uten bilde-ja uten noe som helst på profilen gidder jeg ikke svare på engang. samtidig som man blir markert med røde hjerter -men hva i allverden skal jeg med det da. Er man såååå interessert så får man ihvertfall gi seg til kjenne. Hva i all verden er det folk forventer seg??? At man skal sette seg ned å klapre ivei til en eller annen idiotisk mann eller fake profil.

Skjult ID med pseudonym rarmann lø. 18 okt. 2008 17:18

Artig å se sånne som oslomann, som utforsker "kunsten" å oppnå første-kontakt via meldinger såpass omfattende. Jeg har ikke forsøkt på like varierte metoder, men har prøvd litt. Og erfaringen er omtrent den samme som oslomann. Har prøvd både noen korte (gjerne litt humoristiske) meldinger, og noen lange med relasjoner til profil osv. Som nevnt tidligere i tråden her, så ser det ut til at selv om mange jenter sier det er den gode metoden, så gir det faktisk ikke spesielt mye høyere svarprosent enn de mindre kreative meldingene (som korte "Hei, du virker koselig" type meldinger).

Jeg har blitt litt som en del andre tror jeg, nemlig at mange meldinger uten svar gjør at man gir opp meldingssendingen litt. Derfor har de jeg har fått kontakt med den siste tiden stort sett vært jenter som tar kontakt med meg først. Og med unntak av "greencard-søken" meldingene, så svarer jeg på bortimot alle, uansett om det er en veldig interessant jente, eller en middels (som jeg kanskje ikke hadde kontaktet selv) som kontakter meg. For jeg trenger å sende noen meldinger frem og tilbake før jeg finner ut om en person faktisk er noe interessnat å ha kontakt med eller ikke. Nettop derfor er det greit å finne en god metode for å oppnå førstekontakt, for de fleste jeg oppnår kontakt med holder jeg kontakten med en stund.

Jeg tror det beste hadde vært om alle menn sluttet å ta kontakt med jenter (bare for en stund) om det hadde latt seg gjøre, for jeg har et inntrykk av at kari nettdater får mye flere meldinger hele tiden enn ola nettdater (selv om naturligvis mange kommer fra ola'er som ikke har noe seriøst formål med kontakten). Det hadde vært artig å se hvordan det testosteronfrie kjønn hadde forholdt seg da..

(mann 54 år fra Buskerud) lø. 18 okt. 2008 19:22 Privat melding

@rarmannn: Du er inne på en interessant tanke her.....

Kanskje vi skal kollektivt lene oss tilbake og se hva som skjer....

Tror kanskje "sukker Morten" vil få en stri tørn med å holde damene varme, for å unngå en masseflukt :)

Men det er vel såpass mye hormoner hos oss at det vanskelig lar seg gjøre å gå i takt...

Noen av oss gutta hadde helt sikkert valgt "å stå høyt på banen" i håp om å score billige mål....

Interessant...... ja, men gjennomførbart..... Neppe :)

Skjult ID med pseudonym mann sø. 19 okt. 2008 10:37

Artig tråd!
Har flere ganger opplevd å sende mail, og at mottager verken har lest den, eller sett på profilen min.
Er det virkelig så stor forskjell på å være mann og kvinne her inne, får dere jenter så mange brev at dere ikke engang rekker å lese alle?
Selv har jeg i løpet av 4 uker ikke fått én eneste uoppfordret mail... Eller hjerte for den saks skyld. :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 okt. 2008 10:48

mann
Nei, det er ikke så stor forskjell på å være kvinne og mann her inne :-)

Det er forskjell på å være menneske og menneske her inne.
Det er forskjell på hva en person søker i forhold til respons og hva en annen søker i forhold til respons,
Det er forskjell på aktivitetsnivået hos oss til enhver tid,
Det er forskjell på vilje og lyst til å virkelig treffe noen i forhold til livene våre og travle perioder.
Det er forskjell på viktigheten sukker har for hver enkelt og om vi måler "vellykket sukkerperson" som full/mangelfull mailboks.

Det er i det hele tatt enormt stor forskjell på det meste. Det eneste felles er vel at vi ønsker å treffe noen på ett eller annet nivå?

Hilsen Zitelle
som svinger fra å få 30 mail pr dag til ingen mail pr mnd, som en periode ønsker å treffe noen til en annen periode der hun usynliggjør profilen fordi hun ikke orker å tenke på dating, som en dag gledes over forum og en annen dag kjenner at en mnd fri herfra nå er topp osv osv - men som alltid vet at kvantitet aldri vil komme før kvalitet på noen som helst måte. Og som vet så altfor godt hvem hun er totalt uavhengig av sukkers meninger, popularitetsmåling eller andre overfladiske, ytre tegn :-)

(mann 54 år fra Buskerud) sø. 19 okt. 2008 11:04 Privat melding

Z: Det er min ærbødige påstand at du tar grundig feil når du sier at det ikke er stor forskjell på menn/kvinner her inne.

Iallefall ang respons, det er mye lettere for damene........

Resten av ditt innlegg bifalles :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 okt. 2008 11:05

ludo
Er jeg mann eller kvinne? ;-)

(mann 54 år fra Buskerud) sø. 19 okt. 2008 11:11 Privat melding

Z: Hvis du er i tvil foreslår jeg en påuse fra dette forum, til du har funnet ut av det mest elementære vedr deg selv...

(ler så innmar godt MED deg Z)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 okt. 2008 11:16

;-)
Titter ned. Kjenner på. Hmm.....shit! Jeg er fremdeles som jeg er. Ingen utvoksninger noe plass som er noe å skryte på seg!

Om jeg sier at jeg tidvis får ingen mailer - hva er da forskjellen på meg som kvinne og mange som menn?
Det der med forskjell på vilje og evne til å lette på rompa og ta tak i pennen og vise initiativ er delvis sant og delvis en myte.
Det finnes mange, mange jenter som sitter og leser om "vår" popularitet her inne som ikke kjenner seg igjen i bildet.
Og derfor finnes det nok jenter som føler seg ekstra mislykket fordi det skal være så enkelt for oss jenter, så føles det ikke sånn.

Mitt poeng var: Tror mange menn og mange jenter føler ganske likt hva dette med popularitet angår.

Men når det er sagt: Jenter vet selvsagt hva vi kan gjøre med bilder for å få respons. Spørsmålet er bare why om earth?

Skjult ID med pseudonym Ludo64 sø. 19 okt. 2008 11:29

Takk for oppklaringen Z :)

Ditt siste inlegg bifalles, og ligger på toppen av lista for gode innlegg i dag :)

Skjult ID med pseudonym mann sø. 19 okt. 2008 11:31

Zitelle:
Mitt poeng er at det virker rart når mottager verken svarer eller ser på avsenders profil.
Kan ikke se at svaret ditt gir noen forklaring på dette. Bortsett fra at man med 30 mailer pr dag kanskje ikke rekker over alle...;-)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 sø. 19 okt. 2008 11:32

Tråden til "grå mus" passer vel godt inn i denne sammenhengen, en særdeles god tråd (uten store avsporinger)

(mann 54 år fra Buskerud) sø. 19 okt. 2008 11:35 Privat melding

Mann: det er dessverre et gjennomgående tema her, svaret er kort og greit manglende folkeskikk!!

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 19 okt. 2008 11:42 Privat melding

Dette er en dum førstemelding, som jeg faktisk har fått:

"Hei! Jeg er en nyseparert mann på 39 år som veldig gjerne kunne tenkt meg å bli bedre kjent med ei som deg! Jeg jobber innen IT, og jeg har en meget solid årslønn. Jeg liker å sykle, og å leke med barna mine på 7 og 11 år. Håper å høre fra deg! Kos og klem fra ..........."

Ok, for det første: Jeg er jo ikke interessert i å komme inn i en skilsmisse, uansett mannens alder.
For det andre: Bli bedre kjent?? Vi kjenner jo ikke hverandre fra før!
For det tredje: Årslønna kunne jeg vel ikke brydd meg mindre om (som den erfarne golddiggeren jeg er så sjekker jeg selvfølgelig dette i skattelistene uansett senere)... ;)
Og for det fjerde: Det at mannen har unger på 7 og 11 år får meg til å tenke på om han har sett MIN alder... "Kos og klem"... Hmmm.. Jeg får det ikke HELT til å stemme, jeg.

Jeg har med fullt overlegg et bilde som oppfordrer menn til å sende en melding. Ved å ha dette profilbildet er det lett å luke ut de med humoristisk sans, og de som tar seg selv så høytidelig at de blir fornærmet og irritert over "desperasjonen" min. :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 19 okt. 2008 11:44

mann
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sendt mail uten at noen har lest og uten at noen har vært innom meg tilbake. Dette skjer.
Dette er ikke kjønnsbestemt.
Og dette plager meg ikke :-)

Det som plaget meg litt mer, er når de jeg har snakket mye med som slutter å lese mail og blir borte for meg, men ikke fra sukker.

Det jeg synes er litt trist er når mennesker har fremstilt seg som den de intenst ønsker at de var, men viser seg å ikke være. De som ikke klarer å møte sin egen ærlighet face to face, men treffer seg selv midt i trynet i et møte med meg. Det har også skjedd.

Poenget er:
Så lenge man ikke kjenner hverandre relativt godt, er det ikke enkelt å forstå hvorfor noen velger som de gjør og er "uryddige".
Jeg tror at stort sett handler ikke dette om deg som person i det hele tatt, men om helt andre ting rundt den andre personen.
Mitt råd er: Ikke prøv å forstå. Det vil uansett bare være forklaringer som du måtte trenge fordi du føler deg dårlig behandlet.

Gå videre - og vit med deg selv at du fortjener bedre. Alltid. Om noen har tapt, er det ikke deg. Glem aldri det :-)

(kvinne 37 år fra Hordaland) sø. 19 okt. 2008 14:41 Privat melding

Den dårligste førstemeldingen jeg har fått må være den gangen en fyr som var eldre enn min far innledet meldingen med " fine pupper" for så å spørre om jeg var romslig, siden han var så enormt godt utstyrt.

Den type meldinger tror jeg du trygt kan styre unna uten å miste draget mr Å.men når sant skal sies var det faktisk en mail jeg bare måtte svare på, heh e

En annen dårlig førstemelding var: "Vil du bli en god mor?" Det synes jeg kanskje var i meste laget med noen en aldri har utvekslet verken ord eller andre ting med.

Noen andre som har fått rare meldinger?

Skjult ID med pseudonym mr Å ma. 20 okt. 2008 19:48

Du åpner jo for et nytt tema her Lois :D

Hva svarer du på så håpløse tilnærmelser hvis du først tar deg bryet? Regelrett utskjelling? Oppfordring om å søke hjelp? Trøstende ord fordi du synes synd på dem som ikke vet bedre? Eller noe slikt som "sukk... du er nok litt for stor for meg... skulle ønsket det kunne blitt oss to..." (og setter sort hjerte på profilen mens du ler for deg selv)

(kvinne 39 år fra Telemark) ma. 20 okt. 2008 20:06 Privat melding

Alle mailer som kun inneholder varianter av "hei", "liker profilen og bildet ditt", eller "du virker hyggelig", er intetsigende. Og det er ikke formildende når de slenger på et spørsmål om hva jeg har gjort i helgen, denne høsten eller lignende, for å få meg til å svare mer enn de selv har tatt seg bryet med å skrive. Vil du at akkurat den jenta skal svare, skriv noe som viser det ;-)

Skjult ID med pseudonym No Player ma. 20 okt. 2008 21:19

@ sweetchili

Jeg må umiddelbart støtte "guttendin?"......dere gjør det neimen ikke enkelt for oss gutta.

Hvordan kan de enkle strofene du nevner fortelle deg at denne mannen er uaktuell? Det er da bare et forsøk på å få igang en samtale. :-)
Med mindre bildet viser en mann langt unna dine preferanser da........?

Skjult ID med pseudonym sweetchili ma. 20 okt. 2008 21:31

NoPlayer
Strofene sier ikke at mannen er uaktuell, men det er heller ikke noe der som han ikke kunne skrevet til 100% av jentene på forumet. Hvordan skal jeg da vite om han vil noe spesielt med meg, eller om han sender meldinger i hytt og pine i håp om at en eller annen skal svare? Hvis mannen ikke matcher mine preferanser i det hele tatt i profil eller bilder, skal det selvfølgelig veldig mye til for at en melding skal vekke videre interesse, men mange får man et helt nøytralt inntrykk av ut fra deres profil, og da kan en mann tjene på å legge litt omtanke ned i hvilken måte han tar kontakt på. Tviler veldig på at det kun gjelder meg ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 20 okt. 2008 21:37

No player

Et enkelt hei eller hva har du gjort i helgen er helt klart et forsøk på å dra i gang en samtale. Og du har rett i at det kan bli veldig stille om resultatet av alle kravene til førstemelding førte til at ingen tør sende noe i det hele tatt. Klart det er kjedelig å legge masse arbeid i en melding når erfaringen tilsier at ikke så mange svarer uansett.

MEN: Dette tror jeg er en ond sirkel. Om han tenker: Hun svarer sikkert ikke likevel, så jeg gidder ikke si mer enn hei. Da er sjansen stor for at hun tenker: Om han ikke gidder å legge mer arbeid i en melding før han kaster ballen over, gidder ikke jeg å svare heller. Når hun ikke svarer, tenker han: Det var det jeg visste. Godt jeg ikke la så mye arbeid i det. Og han fortsetter å sende enstavelses meldinger han egentlig ikke tror vil føre fram. Og han får rett gang på gang. Alt blir halvhjertet.

Derfor er jeg litt enig med Sweetchilli: Sats som pokker på de dere skriver til. Ingen får svar av alle (heller ikke vakre jenter gjør det) Men jeg tror gutta ville fått myyye mer svar, om de la litt mer arbeid i første melding i stedet for å kaste ballen over. Jeg svarer i alle fall de som legger arbeid i en melding. Men jeg får ikke engang dårlig samvittighet om jeg overser et "hei:-)"

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 20 okt. 2008 21:44

Kanskje noen rett å slett har vært for lenge på sukker ??

Hva er for lenge ??
Da du har sendt meld til alle som er her inne ??
Når du gir opp og mister håpet om å treffe noen her inne ?

Eller er det lenge før .??
Er det noen her inne som tenker man har vært her for lenge ?
(Ja ,jeg er en av de ;oP)

(kvinne 37 år fra Hordaland) ti. 21 okt. 2008 13:03 Privat melding

mr Å

henviste ham til andre nettsider og sin egen aldersgruppe. sparte utskjellingen til å svare ham på mail nummer to, han var tydeligvis ikke typen som ga seg så lett, hehe

Skjult ID med pseudonym eelo ti. 21 okt. 2008 15:17

En frekk/sarkatisk/ironisk melding til noe hun har skrevet om i profilen funker stort sett for meg...
Men det tilsier at hun har skrevet noe det går an å tulle om....

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 21 okt. 2008 15:18 Privat melding

Opplever du at hun forstår ironien eller frekkheten din da, eelo?

(kvinne 28 år fra Oslo) ti. 21 okt. 2008 17:36 Privat melding

Når jeg får meldinger av menn som forteller meg at vi matcher hverandre helt fantastisk godt, vet jeg ikke om jeg skal le eller grine, for å være helt ærlig. Menn som befinner seg helt utenfor mine "aldersgrenser" (eller kort og godt ikke tiltrekker meg fysisk overhodet) mener at de er min perfekte match. Skal jeg ta meg bryet og svare: "Nei, det tror jeg nok ikke. Lykke til videre!", eller skal jeg la være å svare i det hele tatt?

Jeg foretrekker det siste. Jeg er nemlig ikke interesset i å svare en mann i midtlivskrisa (eller puberteten for den saks skyld) om HVORFOR vi ikke er perfekte for hverandre!

Skjult ID med pseudonym Don Giovan on. 22 okt. 2008 14:48

de gangene jeg har skrevet til noen som helst her inne har jeg startet nærmest med ingenting. kanskje bare "Hei, har du lyst å skrive litt med meg?" Jeg antar to ting;

1) at dama uansett sjekker profilen min før hun svarer og dermed finner hun ut hvorvidt det frister å skrive til meg, og
2) at dersom dama forventer å bli tatt med storm i første melding er hun så til de grader innbilsk og/eller krevende (high maintainance) at det ikke er verdt bryet å fortsette uansett.

Mange profiler sier svært lite. Det lille som blir sagt er sjelden nok til å falle pladask av for å si det litt forsiktig, så å forvente å bli kurtisert før man overhodet har peiling på hvem den andre er syns jeg vitner om mangel på både realisme og sunn fornuft. Når jeg leser noen av kvinnelige innleggere her så virker det nesten som om enkelte tror at dette er "siste stopp" for menn. Slik tror jeg ikke det er for de fleste. Jeg innbiller meg faktisk at å finne en mannlig kjæreste er omtrent like vanskelig som å finne en kvinnelig. Jeg kurtiserer når jeg kjenner en kvinne nok til å bli interessert i henne, ikke på forhånd. Tro meg, ingen menn ønsker å bli stadig konfrontert med "men du sa jo " eller " hvorfor var du så interessert før du traff meg". Kurtisering er absolutt endel av relasjonsbyggingen mot en potensiell kjæreste, men den kommer ikke som første punkt.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 22 okt. 2008 16:37

Førstemeldinger? Tja....."Kuk i kveld?" er jo en real hit.

Skjult ID med pseudonym rarmann on. 22 okt. 2008 17:06

@Don Giovan
Svært gode poeng! Enig i at jenter som skal ha en lang avansert gjennomtenkt melding er litt for krevende. Mange syns det er nok med en enkel startmelding for å få igang en samtale, og ofte viser de samtalene seg å være de som er av interesse og blir noe mer enn en kjedelig standardsamtale. Selv omd et naturligvis alltid finnes unntak.

@BraSommer
Om ikke en litt sarkastisk/humoristisk startmelding fungerer, dvs på den måten at mottaker ikke forstår poenget, så er det kanskje ikke den helt store sjansen for at det er noe potensiale uansett. Høres kanskje ut som et litt tynt grunnlag for å si det, men om en person sender en sånn melding, så er det fordi vedkommende liker å skrive litt på den måten noen ganger.. humoristisk og gjerne med litt ironisk/sarkastisk tone. Om den potensielle samtalepartneren ikke forstår det en gang, så spørs det om de to vil få de helt store matchende samtalene

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 22 okt. 2008 20:05 Privat melding

Takk til alle som de siste timene har sendt meg meldinger om at de er mine perfekte matcher, og at kona ikke vet om det ennå ! :)

Skjult ID med pseudonym Nissen lø. 25 okt. 2008 18:30

@Guttendin: Jeg regner med du kontaker jenter på din egen alder? Gutt? Jeg er under 30 og kaller meg ivertfall for en mann. Kanskje kvinner på din alder ikke er ute etter en gutt lenger?

Når du kun får svar på 3/10 meldinger du sender så burde du vel kanskje ta et hint om at du kanskje sikter deg inn mot helt feil målgruppe?

(mann 51 år fra Oslo) lø. 25 okt. 2008 18:31 Privat melding

Hva synes kona di om det, frkHamre? Tar hun det pent? :)

Skjult ID med pseudonym Nissen lø. 25 okt. 2008 18:33

@frkHamre: Etter å ha lest profilen din så må jeg jo si at det ikke akkurat er "mye å ta tak i" som noen her formulerer det. Det eneste må vel kanskje være denne avholdenheten.

Skjult ID med pseudonym davegahan lø. 25 okt. 2008 18:33

Godt poeng,men er det ikke sånn generelt.Mannen skal være morsom, mannen skal levere varene,mannen skal kurtisere.

Ja, i mange av profilene er det f*** meg bare masse dill om kos og snowboard.It does my head in

Skjult ID med pseudonym Nissen lø. 25 okt. 2008 18:48

"Girls just wanna have fun.."

Hørt den før? "Normale" jenter som er under 30 år og er på sukker har en HELT annen agenda enn de mannlige "innbyggerne" i samme alder.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 25 okt. 2008 18:49

Bra observert, davegahan. Jepp, mannen skal være morsom, levere varene og kurtisere kvinnen. ;-)
På den annen side...kvinnen skal le av (ikke AV, da...men av vitsene til) morsom mann, ha varene og la seg kurtisere.

*Amo - digger kosedilldall*

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 25 okt. 2008 18:52

@mann

Hvis det er slik at meldingene dine ikke engang blir åpnet så kan jo det skyldes at man faktisk ikke trenger å åpne dem for å lese meldingen, eller i det minste ikke hvordan meldingen starter. Starten på meldingen kan du jo se i innboksen, så hvis du sender nok en mail av typen "hei, du er søt" eller "fint bilde" eller "pent smil" etc, så ser jo jenta det uten å åpne meldingen i hele tatt. Bare bruk litt oppfinnsomhet og skriv mer kreative eller morsomme meldinger, så blir de lest og sannsynligvis kommer jenta til å titte på profilen din også. Alle mine meldinger blir i dag lest, faktisk 100 % med unntak av en og annen jente som ikke har vært inne på sukker siden jeg sendte henne meldingen (jeg sjekket nå før jeg skrev dette:)), og størsteparten titter på profilen min etterpå også. Men det tok litt tid å lære å skrive kreative og morsomme meldinger, det skal jeg ærlig innrømme, og jeg hadde samme problemet som deg til å begynne med. Lær av dine feil, og ikke fortsett å gjøre de samme feilene om og om igjen.

Stå på!

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 25 okt. 2008 18:53 Privat melding

@ kit1336.9:
Vel, kona mi synes det ble litt i meste laget da jeg la ut det profilbildet jeg har nå.

@Nissen:
Ikke så "mye å ta tak i"? Mener du at det ikke var mye å basere en førstemelding på?
Jeg ligger her med nyopererte mandler, og gidder ikke å lese igjennom hele tråden her, så jeg spør like godt opp igjen. :)

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 25 okt. 2008 18:54

(@ oslomann
Er det du som driver og tester alle disse førstemeldingene på meg? ;-)))
*ler*

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 25 okt. 2008 19:00

@ Amourine

Hehe, ja jeg tenkte du var en bra prøvekanin ;-) Virker jo som du har god humor, så hvis jeg lykkes hos deg bør jeg kunne lykkes hos de fleste andre jentene her inne også :-)

Skjult ID med pseudonym Nissen lø. 25 okt. 2008 19:02

Jeg ser ikke pupp på noen av bildene dine, så da antar jeg jo selfølgelig at det ikke er mye å ta i, eller så hadde det vel vært annonsert mye tydeligere?

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 25 okt. 2008 19:03 Privat melding

@Nissen:
Det er det at det er så mye å tak i, at hvis jeg først begynner må jeg legge ut bikinibilder og hele pakka.. Blir så mye styr rundt det.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 25 okt. 2008 19:04

@ oslomann
Steike...var det slik det var. *ler* Altså, nå tror jeg ikke jeg setter standarden for humoren til den gemene hop, langt mindre den gjennomsnittlige sukkerkvinne. (Amo er LITT for lite høytidelig, som jeg har forstått det) MEN du har rett...hehe. Lykkes du hos meg, bør dørene slås åpne for deg...ære være. ;-))

*Amo - serrrriøst uttestet prøvekanin*

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 25 okt. 2008 19:10

@ Amourine

Nei, som sagt, jeg tror du har BEDRE humor enn den gemene hop ;-)

Ha en fin lørdagskveld Amo:-)

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 25 okt. 2008 19:22

@ oslomann
Woaw, litt av ei førstemelding!! *Notèr deg den, du...hehe*

Og god aften til deg også, Oslomann.
;ø))

Skjult ID med pseudonym mr Å sø. 26 okt. 2008 18:53

Litt over en uke senere, og jeg har gjort meg noen observasjoner.

Har blitt kontaktet av en del jenter, og har lagt merke til at det er en ting som har en del å si for at det skal bli en hyggelig og selvdreven samtale. Og det er faktisk noe som høres så overfladisk ut som bildet! Jeg mener da ikke nødvendigvis at man må være utrolig attraktiv og ha stor utringning for at det skal bli god stemning. Men det er bare slik at når noen kommer bort og sier hei i det virkelige liv så er det velidig hyggelig om de smiler og ser litt engajert og samtidig litt avslappet/harmonisk ut. Et åpenhjertig smil, et nysgjerrig eller på annen måte energifult bilde og et hei er faktisk nok til å få i gang en hyggelig samtale her inne med meg. Uavhengig av om det er noen jeg tror jeg passer sammen med. Smilet og energien smitter, og jeg blir veldig glad for at jenta har tatt kontakt. Får ikke noe bedre utgangspunkt for en samtale enn at jeg smiler i det jeg begynner å lese meldingen.

Kan vel fortsatt finne et mer engasjert bilde av meg selv. Men får i alle fall mye bedre respons enn jeg fikk i begynnesen der jeg så litt for seriøs ut og så i en helt annen retning enn øynene på de jeg kontaktet. Det med å se mot kamera har egentlig ingenting å si når jeg skal finne ut om jeg skal kontakte noen. Men når noen sier hei først synes jeg jo "øyenkontakt" er veldig hyggelig.

Dette er absolutt ikke ment som noen kritikk av bilder som andre har lagt ut. Bare sånn jeg opplever det når jeg skriver her inne. Dersom man ikke ønsker å ha bilde på profilen av forskjellige grunner går det sikkert ann å få samme effekten med å skrive en engasjert og hyggelig melding da. Med litt energi og gjerne en liten smily :) Og samtidig ha en tone i profilen som man tror treffer akkurat de som man er interressert i når noen titter innom den. Da får jo innholdet mer å si for hvem som tar kontakt.

Noen som er enig/uenig i dette?

Skjult ID med pseudonym Mann28 sø. 26 okt. 2008 19:23

Hvorfor sende førstemelding egentlig? Det er da like greit å rett og slett bare sette dem du liker som interessant. Da ser de jo at du er interessert i dem. Hvis de også er interessert i deg, så gjør de enten det samme med deg, eller sender melding. De som ikke tar noe initiativ etter at du har satt dem som interessant, er uansett ikke interessert i deg.

Skjult ID med pseudonym YES sø. 26 okt. 2008 21:41

Hvorfor sende førstemelding egentlig?
Nei, hvorfor gidde å ta noe ansvar for å opprette en konversasjon med de man liker? Hvorfor ikke sende ballen rett over og satse på at de er mer interessert i å ta i et tak enn det vi er selv? Enig med mann 28. La oss sende ut 65 gule hjerter hver og se om vi ikke har en kjæreste i løpet av uka... :-)

Skjult ID med pseudonym Joppe sø. 2 nov. 2008 18:51

Det er helt latterlig å kreve så mye i en førstemelding. Hvorfor skal man absolutt finne opp kruttet for å få oppmerksomhet?
Jeg tror ikke første meldingen uansett sier så veldig mye om hvordan en person er. Det som er synd er måten jentene her inne får en falsk selvtillitt, av at de får mange henvendelser. Har truffet en del damer her inne ( ja jeg får faktisk ganske mange svar på de meldingene jeg sender ut, men det er kanskje fordi jeg tar meg tid til å lese profiler, og får et inntrykk av hva personen synes er interessert i. ) Men poenget mitt da, det er at kanskje 10 % av de jentene jeg har truffet her inne faktisk er slik som de beskriver seg selv som. Videre så kan jeg si at bare halvparten av dem faktisk ser ut som de gjør på noen av bildene. Og kjemien... den har kanskje stemt i 2-3 dater..... ikke rart det er vanskelig å treffe noen. Er lei de kjipe jentene. Nå skal jeg bli kynisk, starte med dobbeltdating selv. Gidder ikke sløse bort mer tid her inne. Tror ideen kan være å legge fra seg dataen, gå ut å få en ny selvfølelse og sjekke IRL. Da ser man iallfall responsen slik den faktisk er.

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 nov. 2008 19:10 Privat melding

"1) Kommentere bilder, som "fint bilde" etc. Makes sense egentlig, for det gjør sikkert tusen andre menn her inne og hva skal egentlig jenta svare? Toppen 5 prosent svar, knapt nok de, og da er det stort sett bare et høflig "takk".

2)Spørre om jobb, utdannelse, kjæledyr eller hvor de er fra i landet. BOOORING! Sikkert tusen andre som spør om det samme. Fungerer kun hvis jenta virkelig synes du virker som en grei fyr. Litt bedre enn å kommentere bilder, men ikke mye. Spørre om feriebilder/reiser har virket litt bedre, men ikke mye.

3) Småfrekke/på kanten spydige meldinger som er ment å ha en morsom undertone. Har overhode ikke fungert for meg. Kun ett svar på åtte meldinger, og det var en ganske sur tilbakemelding. Hun har nå fått et svart hjerte (ja, min feil, men tror ikke den situasjonen kan reddes likevel). Eller kanskje det bare er min humor som er dårlig?;-) Ble diskutert i en annen tråd her også.

4) Meldinger av typen "Hei, du virker som en blid og hyggelig jente". Kanskje 5 prosent uttelling, samme som punkt 2 over. Lyder litt falsk selv i mine ører, for hvordan kan du egentlig vite om en person faktisk er blid og hyggelig ut i fra et bilde eller tre og litt info de har skrevet selv?

5) Små dikt med hilsener, eventyrhistorier etc. Kanskje kreativt, men litt desperat? Har faktisk prøvd det også, bare for å teste det ut. Noen få likte det, men mye arbeid for veldig få svar. kanskje 5-10 prosent svar, inkl høflige avslag."

men, altså...ærlig talt...hva skal man skrive da? I første melding?

(kvinne 39 år fra Oslo) sø. 2 nov. 2008 19:53 Privat melding

Mottatt fra erikxxxxx: 02/11/2008 kl 14:51
Jeg har lyst til å treffe deg for litt lek, kroppskontakt og sex og kos. Jeg er 183 cm høy, veier 76 kg og ser bra ut. Liker naken hud og kos veldig godt og setter din nytelse før min. Er alltid nybarbert og 100% renslig.

Kanskje vi kan treffes en kveld...... . msn: erikxxxx@hotmail.com

Håper å høre fra deg .. Sender deg gjerne bilde, bare jeg vet hvor jeg skal sende det..

Klem Erik

Gud hvor lei jeg er av disse mailene. Burde absolutt lagt ut fullt navn men da er jeg vel ute like fort som jeg kom inn på sukker.

Skjult ID med pseudonym Bibbi sø. 2 nov. 2008 19:58

Jeg er visst litt for veloppdragen ... jeg svarer på alle meldinger jeg får jeg ... nesten. Det er da normal høflighet å sende et lite svar i det minste? Unntaket er de som ikke har giddet å fylle ut noen profil, og ikke gidder å skrive mer enn "Hei, ta kontakt da vel" Da gidder ikke jeg heller anstrenge meg... Kanskje jeg rett og slett får mindre mailer enn de fleste jentene her inne, siden jeg får tid til å svare?

Skjult ID med pseudonym schada sø. 2 nov. 2008 20:13

@VIPS

Er så enig med deg!!!! Fikk en ny slibrig igår kveld. Skulle gjort som deg og lagt den ut, men den er faktisk så grov at det vil rett og slett ikke ta seg ut.
Det eneste vi har å gjøre her er å legge ut enda ett sort hjerte og la være å svare disse gutta som ikke eier begrep og har svært så lite i øverste etasje!!!

Skjult ID med pseudonym Bibbi sø. 2 nov. 2008 20:15

Denne er også blant de bedre...

"Hei ! kan jeg få treffe deg på torsdag ettermiddag /kveld og gi deg en deilig massasje ++ ? Kanskje spise litt god mat. Jeg er ikke ute etter forhold. Ønsker å gi deg deilig nytelse og glede ! Klem fra xxxx"

Hva synes andre jenter om disse meldingene ... blir dere fornærmet eller bare lattermilde?

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 2 nov. 2008 20:16

@bibbi
Vel, vi er ganske like vi da...har kanskje noe med alder å gjøre??? Er selv 46 år...Normal høflighet.
Jeg har god tid til å svare på de medingene jeg får, selvom det bare er et lykke til videre....Tror nok det er mange som ikke får så mange meldinger jeg...andre har mer en nok!!!! Kanskje noe med alder å gjøre..igjen??

I det siste har jeg kastet meg rundt for faktisk å sende noen førstemedinger også.....(Har sittet på gjerdet en stund)
Får jeg svar på dem?? Å nei da..Så tror nok gutta er like selektive som jentene...
Og ingenting galt i det..
Jeg gjør som jeg synes er best for meg...å svare
Så får andre gjøre som de vil..

Skjult ID med pseudonym schada sø. 2 nov. 2008 20:17

@VISPS

Bare et lite apropo når det gjelder å legge ut "fullt navn". Disse gutta oppgir ikke fullt navn, de opererer med falske identiteter og fake hotmailadresser. Etter som jeg har forstått så der det ganske så vanlig!!!

Skjult ID med pseudonym Bibbi sø. 2 nov. 2008 20:19

Denne er også blant de bedre...

"Hei ! kan jeg få treffe deg på torsdag ettermiddag /kveld og gi deg en deilig massasje ++ ? Kanskje spise litt god mat. Jeg er ikke ute etter forhold. Ønsker å gi deg deilig nytelse og glede ! Klem fra xxxx"

Hva synes andre jenter om disse meldingene ... blir dere fornærmet eller bare lattermilde?

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 2 nov. 2008 20:20

Jeg mente fullt nick :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 2 nov. 2008 20:21

@Slibrige melldinger.
Noen ganger går jeg inn på min profil og leser for å se om det er noe der som egentlig kan tolkes dit henn at jeg ville svare på en sik melding...og hver gang ser jeg at det har jeg ikke..
Da ler jeg godt .....svarer høflig...sort hjerte....og vips..så er de borte..

Skjult ID med pseudonym jente sø. 2 nov. 2008 20:28

Jeg syns ikke det er så nøye om det er blitt lagt mye arbeid i en førstemelding. Et "hei, hvordan har du det i kveld" føles både uforpliktende og enkel å svar på...dersom jeg finner profilen interessant selvsagt. Hvis profilen ikke inneholder noen særlig informasjon ser jeg ingen grunn til å svare på den typen meldinger. Jeg må jo vite hvorfor vedkommende er interessant for meg...

Når det er sagt. Får ikke så mye meldinger, og de jeg får, er sjelden fra menn jeg definerer som interessante for meg (på bakgrunn av alder, bosted, interesser o.l). Anser meg som en normalt attraktiv jente på 30 år - men oppmerksomheten jeg får fra menn her inne er mye dårligere enn IRL.

Prøver å ta kontakt med noen av de jeg finner interessante her inne - og får svar fra de fleste, men ikke alle. Å sette hjerte på noen, derimot, har gitt særdeles dårlig uttelling.