Alle innlegg Sukkerforum

Avtale å møtes men aldri ha tid

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrer44 ma. 3 aug. 2015 14:15

Hva kommer det av at (nå kan jeg bare uttale meg om menn) når man har "pratet" litt sammen og avtaler å møtes blir møtet avlyst gang etter gang? Etter at fyren jeg skal møte har avlyst 3 ganger pga. jobb, fint vær må spille golf eller andre ting mister jeg interessen og sier lykke til videre. (har opplevd dette noen ganger nå, med forskjellige) Er det mange her inne som kun søker oppmerksomhet og spenning med å være på nett men som egentlig ikke ønsker å faktisk finne noen?
Bare lurer..
Ser menn klager over at damer ikke svarer på mld. men hvor mye tid skal man bruke på å være brevvenn? Og for menn, er damene her inne sånn også? Er det bare meg? hmmm

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ma. 3 aug. 2015 14:17 Privat melding

Å avlyse pga av jobb, Ok. Men pga været??? Hadde ikke fått 2 sjanser hos meg ihvertfall

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 aug. 2015 14:33 Privat melding

Det syns jeg er respektløst. Jeg ville ikke gitt en ny sjanse med mindre det var en veldig god grunn. I ditt tilfelle virker det skikkelig respektløst.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 3 aug. 2015 14:36 Privat melding

Les nøye, og ikke la deg pirke på nesen: HE's NOT INTO IT!

kan godta en kansellering da det kan oppstå ting utenfor personens kontroll, men golf? Nei, da er det ikke et snev av interesse. bare kjekt å ha. Det er jo ikke det du vil ha eller?

Det er også stor sannsynlighet for at det en en som lurer kona. Da blir det gjerne litt "avansert" planlegging. :P Move on!

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 17:37 Privat melding

.. kanskje han ikke føler seg bra nok, og vil heller beholde illusjonen om deg på nett

.. kanskje nervene tar ham, og kompleksene

.. kanskje er han faktisk ikke interessert - NOK - halvhjertet

Det er ikke en tapt sak isåfall, for er gulrota stor nok, så får man og vil man - ferdig med det

Skjult ID med pseudonym R ma. 3 aug. 2015 19:02

- Han er ikke interessert nok, så enkelt er det. Det er ikke det du er ute etter, so get moving to the next one :-)

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 19:05 Privat melding

Hvem vet

Skjult ID med pseudonym Dude77 ma. 3 aug. 2015 19:45

Bare det at han spiller golf burde være godt nok grunn til å ikke treffes 😆😆

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 aug. 2015 20:31

Hvorfor dette maset om å treffes hele tiden? Kan en ikke bare chatte og bli kjent over nettet litt før en bestemmer seg for å treffes da? :P

Skjult ID med pseudonym evigsingel ma. 3 aug. 2015 20:38

@powpowgutt fordi enkelte skal chatte i evigheter før de vil møte noen. Bortkastet tid spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 3 aug. 2015 21:08

@evigsingel

Hvorfor er det bortkastet tid? Er det ikke bortkastet tid å forhaste seg inn i et treff også?

Jeg antar også at mange snakke med flere om gangen, så da er det jo strengt talt eventuelt bare jeg som kaster bort tiden min, siden jeg bare snakker med ei om gangen de få gangene jeg snakker med noen.
Og det er jo mitt valg hvordan jeg bruker min tid.

(mann 36 år fra Akershus) ma. 3 aug. 2015 21:08 Privat melding

Å måtte avlyse en gang er sånt som skjer, ikke noe stress.. men når det gjentar seg blir det litt for dumt for meg. Da spør jeg heller direkte om det overhodet er interessant. Stor tilhenger av ærlighet, brutalt om det må til.

Har selv avtalt møte, som første gang ble utsatt pga noe småtteri. Andre gang kom hun plutselig på at hun måtte besøke familien i en annen landsdel samme dag. Da er hintet tydelig nok... men det er da lov å si nei, spare begge for enda mer tid brukt på dette nettspillet.

(mann 38 år fra Oslo) ma. 3 aug. 2015 21:12 Privat melding

@ts helt ærlig så høres det ut som den du snakker med er i et forhold. Om det går dårlig eller er andre rare ting for at folk gjør sånt. Mitt tips finn en fyr som faktisk vil gå ut med deg ;-)

Skjult ID med pseudonym R ma. 3 aug. 2015 21:15

- Ja, hvem vet hva som er årsaken til at noen ikke stiller på date, men istedet avlyser igjen og igjen. Bare dem som avlyser, selvsagt. Men det som er enkelt å fastslå er at personen på andre siden ikke anses som viktig nok. Tiden til vedkommende anses heller ikke som viktig nok. Mulig at flere av dere synes det er ok å bli behandlet som uviktigheter, selv foretrekker jeg å avstå. Jeg avlyser ikke gjentatte ganger selv heller - dersom jeg avlyser, så er det fordi jeg har ombestemt meg ift et møte, i det store og hele. Da må man være klar på det, slik at motparten slipper å kaste bort tiden på noe som aldri blir. Men det er klart... Jeg har skjønt at det er mer populært å lulle seg inn i andre årsaker til avlysninger, enn realiteten. Så god tid har ikke jeg...☺️?

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 22:25 Privat melding

Ja joda, men iforhold til å være viktig nok til å bli møtt, så er vi jo ikke mennesker av kjøtt og blod her inne - vi er profiler, og meninger før vi er mennesker - det er bare å klikke på krysset oppe i hjørnet, så er vi borte for hverandre - det finnes derimot de (in the eye of the beholder) som klarer å skape en vital interesse rundt profilen sin, og det er de som ikke klarer å selge seg frem i det hele tatt - og som feiler i markedsføringa - så er det selvsagt alle andre. Hvem her har vel ikke vært på sukkerdate, og møttes og den gnisten som var i meldingskrivingen - den var fraværende i virkeligheten - har man brent seg på noen sukkerdater, så er det lett å gi litt faen, og bli ennå mer kravstor - og forventningsfull - igjen, hver man for seg selv og sin egen tolkning. Det er jo så unaturlig som det går an å møtes på dette viset. Det skal i utgangspunktet være enklere, men er nok heller for mange et sosialt forum å chatte med fremmede på - for det er ingenting bedre enn å møtes tilfeldig ute der man skal møtes, det er der livet er. Pynt så mye man vil på nettverden, men det er stort sett bare illusjoner som fucker med virkelighetsbildet til enhver og en stor pengemaskin for de som driver - kjærlighet selger, eller - håpet om kjærlighet selger. Det er nå sånn, at "folk vil bedras"

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 22:27 Privat melding

Edit:

"det finnes derimot de (in the eye of the beholder) som klarer å skape en vital interesse rundt profilen sin, og det FINNES de som ikke klarer å selge seg frem i det hele tatt - og som feiler i markedsføringa"

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 3 aug. 2015 22:36 Privat melding

Noen sjangser bør gjerne folk få, men man merker vel fort om det bare er tomme unnskjyldninger og manglende interesse. Kommer vel litt ann på hvor åpen dialog en har med vedkommende. Men en plass går grensen å da er det bare å hoppe videre, more fish in the dish !

(mann 40 år fra Hordaland) ma. 3 aug. 2015 22:38 Privat melding

hvis man ikke har tid til å møtes, hva gjør man her da? Da har man sikkert ikke tid til kjæreste heller.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ma. 3 aug. 2015 22:39 Privat melding

<---- ingen tid til kjæreste, er for opptatt på forum :P

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 22:48 Privat melding

Hva man gjør her da? Håper, ønsker, drømmer, fantaserer .. og jo lengre tid det går, jo fjernere syntes håpet, ønsket, drømmen og fantasien

Sånn er det jo med fravær av stimuli - noen mennesker er sikkert laget mer for nettdating også .. akkurat som introverte og ekstroverte har forskjellig opplevelsesbilde og behov

Skjult ID med pseudonym R ma. 3 aug. 2015 22:59

@Guybrush - Det er nemlig det som er hele cluet... Derfor kan man jo ikke ta det så forbaska personlig når folk ombestemmer seg eller ikke svarer. Man er ikke er ekte menneske av kjøtt og blod her inne (for veldig mange), så fortsett til du treffer noen som du både har kjemi med og som ser på deg som viktig nok. Inntil den ankommer, så er man bare en profil. Og det har vi selv valgt å være.

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 23:13 Privat melding

Sukker er ikke alvorlig, sukker er jallaballa .. inntil man spotter prinsessen i tårnet, og redder henne fra den onde heksa og den slemme trollmannen .. de som tar sukker altfor alvorlig, kunne ha godt av å senke skuldrene og leke mer .. livet er latterlig tilfeldig nok som det er fra før - "livet er en scene" - shakespeare

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 23:32 Privat melding

Det er en ting som mangler på sukker. Det er muligheten til videopresentasjon (som kunne gått igjennom et slags filter) - men da hadde vel mange vist pikken sin sikkert (fordi filteret er latterlig, og korrupt). DET ER DERE SOM ØDELEGGER FOR ALLE ANDRE, hehe

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 23:34 Privat melding

Igjen, så hadde så mange "mannfolk" ødelagt for resten av hurven med spam til damene og skremt dem bort - FAEN :)

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 23:38 Privat melding

.. samma faen! .. er bare sukker

oversatt til oslospråk

.. samme søren .. det er bare rafinert

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 3 aug. 2015 23:44 Privat melding

Sukrin og stevia på Lambertseter .. natta Norge på nett ..

Skjult ID med pseudonym kosegutt ma. 3 aug. 2015 23:55

Fordi om dette er en nettdatingside og bare det, så får jeg veldig lite respekt for de som har lav moral rundt å holde avtaler, være ærlige og å oppføre seg mot andre som de selv vil bli møtt.

Skjult ID med pseudonym kosegutt ti. 4 aug. 2015 00:12

Ja det er menneskelig, men det er tydeligvis forholdsvis menneskelig å drite i den biten med hvordan man ter deg selv også...

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 4 aug. 2015 00:28 Privat melding

Her passer punktet. Har man det bra med seg selv, så er man heller ikke så nøden - ergo blir man også mer attraktiv fordi man ikke forventer noenting .. for å kunne forvente noe av andre, så må det være en relasjon - får ikke relasjon av å skrive noen meldinger fram og tilbake her inne - må nok ha noen mer solide knagger å henge ting på

Desperasjon kan man lukte milevis, og det er ikke attraktivt hos de fleste

Senker man skuldrene, så er sjansen større for at en avtale går i boks, mener nå jeg - for da er det ikke så høye forventninger, og så stort press, på jenta/gutten .. får jo følelsen av noen ganger at: bare man har skrevet noen meldinger, så er man forpliktet den andre .. nettdating starter i feil ende, ta det som en bonus om det blir noe .. sjansen for å møte en supermatch her, er ikke stor .. derimot er sjansen for at man blar forbi de man liker - kjempestor .. "risen bak speilet"

Skjult ID med pseudonym Skauen ti. 4 aug. 2015 00:44

Har det samme problemet med noen jenter. Hvis de kansellerer 2 ganger så virker det bare useriøst og jeg går videre.

(mann 39 år fra Oslo) ti. 4 aug. 2015 00:52 Privat melding

Jeg har opplevd flere ganger at damene trekker seg dagen før eller samme dag som man skulle ha møttes. Mildt sagt frustrerende ;)

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 4 aug. 2015 01:02 Privat melding

Nå legger vi oss Litah

*Kysser hånden din, hehe

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 aug. 2015 09:26 Privat melding

Det har noe med personens integritet å gjøre, å holde avtaler. har man så mange baller i luften, eller så mange avtaler, har man ikke ryddet plass for å date eller treffe noen, eller feilet rimelig bra i planleggingen. Er man ikke klar for forhold, føler man ikke når opp, eller er redd, så må man si det, ikke tulle det inn i dårlige forklaringer. Jeg godtar to gode begrunnede kanselleringer, men når den tredje kommer, da sier jeg takk for meg. Da er det ikke viktig nok for den jeg skal møte. :P