Alle innlegg Sukkerforum

Ny i "dating verden"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tutlehøna ti. 4 aug. 2015 01:23

Hei, har våget meg inn på forumet for å lese litt hva som skjer i denne verden som er helt ny for meg:-)
Er et aktivt medlem med noen bilder (nye) og har fått endel forskjellige tilbakemeldinger, henvendelser og spesielle forespørsler.
Helt ok det, men leser man ikke teksten på profilene? Er det bare bilde man ser og tar det derfra?
Jeg er i 40 års alder, singel, god jobb, har det egentlig veldig bra. Men som sikkert de fleste her inne, er det noe man savner.
Hvor mye snakker man før en date? Hvor mye utleverer man seg i forkant av en date? Hvor møtes man? Gir man ut telefon nr? (skummelt) Ser på de fleste profiler at iallefall menn mellom 40-50 viser seg veldig ofte frem i treningstøy, fjelltopper, extrem sport eller en endt treningsøkt på Sats/Elixia.
Kanskje damene også gjør det, ikke sjekket det.
Veldig bra å holde seg i form, men etter en arbeidsdag, overtid innimellom også...handling på Kiwi, hentet noen barn, luftet en hund, kjørt barna på treninger, laget middag, kranglet om lekser og rydding, så er vel ikke realiteten helt som det blir fremstilt her. Nesten så man får prestasjonsangst for i det hele tatt gå til det skrittet å ta kontakt med de man kunne finne intr.
Hvordan starter man kontakten med en man finner spennende?
Hva er sjansen for finne det man leter etter på en dating side egentlig.

En ting til.

Hva er dette med veldig mye yngre gutter/menn som ønsker kontakt?
Er jeg helt ut i det blå nå? eller er noen med meg i min tanke?

Syns forresten dette forumet er bra, kan hende jeg etterhvert viser meg :-)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 4 aug. 2015 02:09 Privat melding

Om du finner en som er interessant, så er det vel bare å sende en melding og starte en samtale og si det rett ut 😊 Om interessen er gjensidig, så gir ihvertfall jeg uttrykk for det.
Jeg trener også av og til, men det kunne ikke falle meg inn å legge ut bilde av det 😊 Det hadde gitt et feil i ntrykk av meg isåfall.
Har et bilde med en hagle over skulderen fordi skyting er en vesentlig del av livet mitt 😊
Mange har trening som hobby og legger kanskje ut bilder av den grunn, men misstenker at en del prøver å fremstå som mere sporty enn de er 😉

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 4 aug. 2015 02:13 Privat melding

Mange bra spørsmål her. Jeg har skiftet litt taktikk om man kan kalle det og vil ikke utlevere så mye om meg sjøl på profilen og heller ikke for mye på brev. Man må jo også ha noe å snakke om på daten. Det er ikke nødvendig å utveksle tlf nr. Jeg er ikke redd for det, men man vet jo aldri hvis daten man hadde ikke din type/dame men de fortsetter å kontakte deg o.l. da blir det utrivelig.

Det er ganske mye av det samme hos jentene i profilbildene og tekst. Bilder fra fjell, trening eller i fine klær og sminket, eller bilde av dyr.. Og bilder tatt langt borte.

Som alenemor er nok hverdagen hektisk, for mange av disse single menn så er de bare opptatt deler av uken, men jeg tror de overdriver litt og er ikke så sporty. Jeg tok meg selv i det og sa til meg selv, jeg er ikke så sporty og aktiv som jeg en gang var. Og som noen skrev på forumet at det finnes jo andre interesser.

Du må jo bare kontakte de du syns virker interessante og så ser du om kommunikasjonen er god og du får lyst å møte personen på date for å se om kjemien stemmer.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 4 aug. 2015 03:24 Privat melding

Vi serverer jo "glansbildet" av livet vårt, og da kan det jo kanskje bli litt i overkant , ikke alt stemmer, og som du sier , etter alt det daglige med unger og logistikk er det lite tid igjen😊 ..Tilbakemeldinger kommer i alle former og varianter, ikke la deg vippe av pinnen av enkelte,- og finner man noen man synes virker intersant er det jo bare å sende en melding, og ikke bli for nedslått hvis man ikke får svar... Er en egen kultur her inne for det (sjekk tråder nedover),-Jeg holder også igjen telefonnr, til jeg er sikker på at den jeg kommuniserer m er "seriøs" nok, ellers er jo snap-chat genialt, sånn sett.. 😉
Og disse unge gutta, som synes at 'voksne' damer er kjempespennende, fordi de har så "masse erfaring"(gjett hva slags..).... Ikke så mye å bry seg om, eller blokker dem, hvis du synes det er ubehagelig 😊 Lykke til !

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 4 aug. 2015 09:22 Privat melding

Velkommen til dating verden på nett :o) Her har vi det mye moro ;o)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 aug. 2015 10:05 Privat melding

@ts: Du må være forsiktig med å gi ut personlig informasjon til du føler deg trygg, og den andre møter deg med samme informasjon og åpenhet. Det bør være en balanse her. Har du ønske om å snakke med personen, kan du gjøre det på skype, dette er enklere å forholde seg til, og kan lett endres eller blokkere person. En mobil er noe man bruker hver dag, og er ofte knyttet opp til telefonkataloger på nett, hvor det er enkelt å finne ut mer informasjon (Adresse/Firma, etc). Jeg gir bare ut telefon til de jeg stoler på, og som IKKE presser på om det. Jeg blir alltid skeptisk når folk presser på.

Har du barn, er det viktig at disse blir beskyttet inntil dere har datet en stund, men dette tror jeg du er klar over. :) Det kommer mye rart i innboksen, alt fra unge til gamle, men du får konsentrere deg om det som er viktig for deg, og avvise de som ikke passer inn. Noen skyter fra hofta, andre gjør seg flid med å lese profilen din. Noen mennesker har et stort behov for å vise status med hvor bra form de er i, men ikke alltid dette er rette trekket.

Tror du nok opplever det meste av det vi andre opplever, det er bare å konsentrere seg om det man føler er lovende, osv. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Hrafn ti. 4 aug. 2015 11:17

Jeg tipper at mange av de mennene kunne tenke seg å se barna sine mer.

Skjult ID med pseudonym Hrafn ti. 4 aug. 2015 11:35

Det virker som om du mener en skal synes synd på disse damene for at de ikke har tid til å trene eller være på fjelltopper og det er jeg helt uenig i. Valg har konsekvenser.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 4 aug. 2015 11:37

Heisan og velkommen!
Sukker har noen råd ang sikker dating. Du finner det nederst på siden her, ganske bra råd synes jeg. Telefonnummer er det siste jeg gir ut, da skal jeg nok ha møtt personen, og ønske å møte han igjen. Epost adressen samme sak der for meg.

Og ja, det virker som det er bilde som utløser kontakt. 1 av 30 har kanskje snappet opp noen konkrete detaljer fra profilteksten min. Det fleste skriver riktignok noe ala jeg liker bildene og profilen din, du er søt/flott/nydelig /spesiell osv. Men det er jo bare en generell klipp og lim tekst...

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 4 aug. 2015 13:37

I dagens smarttelefon samfunn så finnes det ingen grunn til å gi fra seg telefonnummeret.
En kan jo bare holde praten trygt og godt på Sukker, selv når en har bestemt seg for å treffes.

Jeg har ikke barn og driver heller ikke å bestiger fjelltopper og slikt, men allikevel syns jeg det kan være veldig tricky å faktisk finne ordentlig med tid til ei dame.
Ei som hadde datet/vært sammen med meg måtte nok tatt til takke med å sees 1-2 dager i uka maks.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 aug. 2015 14:32 Privat melding

Nå er det kanskje noen som ønsker en form for framdrift, hvor man går fra kommunikasjon på meldinger her inne til en mer en-til-en forbindelse, det være seg e-post, skype, eller andre ting. Meldingssystemet her inne er ikke alltid like bra, og da er det lett å velge andre løsninger.

Men er enig i at man kan holde dialogen via sukker til man har møtt hverandre. Hvis du er veldig "låst" (ikke ønsker å lage fiktive kontoer) i e-post og mobil, er det kanskje best å bare unngå å oppgi dette.

Skjult ID med pseudonym R ti. 4 aug. 2015 14:51

- Hvis man skal være så forsiktig at man ikke gir ut tlf nr før man møtes, så burde man kanskje ikke date fra nett, spør du meg. Jeg møter aldri noen uten å ha snakket med de i telefonen, så det telefonnummeret kan de få ganske raskt dersom de er aktuelle. Jeg vurderer da aldri noen til date, som jeg samtidig mistenker for å være en gal øksemorder. De kan man treffe hvor som helst, så å tenke at man "sikrer seg" ved ikke å røpe telefonnummer, er naivt så det holder. Moderne telefoner har blokkeringsfunksjoner for nummer du ikke vil ha sms/tlf fra, så det lar seg løse. Gærninger finnes overalt og de lar seg ikke stoppe av at de ikke har nummeret ditt, de finner ut hvem du er og hvor du bor uansett....

Jeg er sjeleglad for at jeg personlig ikke er på Sukker med en innstilling som tilsier at jeg ikke kan si hva jeg heter og hvor jeg bor før etter tredje date...😳

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 4 aug. 2015 14:56

Som du tillegger andre folk dine greier her R! Det irriterte meg merker jeg. Mener du virkelig at vi som har en annen tilnæring enn deg er noe pussigere enn du er? Jeg tror ikke det handler om rett eller galt her, men vi er bare ulik.

Skjult ID med pseudonym Dr. Knabel ti. 4 aug. 2015 15:01

Har man blitt utsatt for uheldige episoder er det forståelig at man er forsiktig.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 aug. 2015 15:19 Privat melding

@R: Hvem som treffer øksemordere har jeg ingen peiling på, det er kanskje noe SSB vet. :P Har ikke sagt noe om navn, bare informasjon som kan kobles. Noen er mer forsiktige enn andre, ofte fordi de har grunn til det. De som vil finne ut ting, vil alltid gjøre det. Det er nok en god rutine å være forsiktig inntil man er trygg på personen. Skype er like bra som telefon, og der kan du være anonym. Når personen står på døra di fordi du oppga nummeret for tidlig, blir jo saken litt mer omfattende. Tror nok kvinner er mer utsatt enn menn, men jeg har da møtt på noen skruller, så blir nok litt mer forsiktig etterhvert. :P

Skjult ID med pseudonym R ti. 4 aug. 2015 15:53

@Wille - Du er i din fulle rett til å irritere deg, så værsågod. Det er imidlertid lov å håpe at du får med deg essensen her, gjennom irritasjonen. Gærninger finnes OVERALT. Ikke bare på Sukker. Ikke bare ute på gata. Man kan gjøre lite for å skjerme seg, hvis man samtidig skal treffe nye mennesker. Innlegget mitt kan leses på flere vis, det kan se ut som du valgte å lese det som om jeg hevet meg over noen, mens jeg egentlig bare er direkte. Jeg er vant til å få reaksjoner på det.

Har forøvrig full forståelse for at man blir forsiktig dersom man har opplevd ubehageligheter. Poenget mitt er at folk her inne er _som regel_ ikke annerledes enn de du treffer hver dag på jobb, i butikk, på fest.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 4 aug. 2015 16:08 Privat melding

Jeg gir av og til ut både navn og nummer etter litt meldinger om det passer sånn.
Trenger ikke være noe date-objekt heller, bare en trivelig person.
MEN, jeg presiserer som regel at de må føle på hva de vil, og at de ikke skal føle seg pressetvtil å gjøre det samme. Det er helt ok om de vil være anonyme og holde skrivingen her inne.
Skjønner godt at damer er mere forsiktige enn meg.
Jeg gjør det slik for at de skal kunne gå gjennom alt de måttefinne om meg, inkl. min åpne facebook og gjøre seg opp en vurdering av meg før de velger hva de gjør.

(kvinne 37 år fra Østfold) ti. 4 aug. 2015 19:18 Privat melding

Mahahahahahahange som ikke leser profiler her :o Det kan jeg skrive under på iallefall. :p

Jeg synes folk henger seg for mye opp i 'hva man burde gjøre' på sånne sider som dette. Det finnes jo ingen fasitsvar, for alle er jo foskjellige.
Og 'dates'? pftt... man har ikke 'dates' før man møter en person og bestemmer seg om man har lyst til å 'date' dem... x)

Og før den tid, må dere jo gå igjennom et rituale av beskjed-vekslinger....

(kvinne 37 år fra Østfold) ti. 4 aug. 2015 19:18 Privat melding

forskjellige*

Skjult ID med pseudonym Tutlehøna on. 5 aug. 2015 01:15

Tusen takk for masse fine tilbakemeldinger :-) Det er mye forskjellige mennesker overalt, på nett, byen, jobb, venner av venner osv. Forskjellen er jo at på nett kan jo alle være alt. Når man møter en person ute i "friluft" vil man jo oftest kjenne på mavefølelsen hvordan menneske du står å snakker med, så sant det ikke er en psykopat man treffer, men det merker man vel ikke før man er låst. Men vanlig fornuft er vel greit å ha uansett. Jeg har ringt en som ville jeg skulle ringe, men før jeg ringte sjekket jeg telefon nr, ikke på opplysningen. Så tenkte jeg det er jo sleipt, så da gjorde som som noen nevnte i tråden, privat nr. Lurer ikke en som har....osv. Lage en fiktiv mail er jo en mulighet, evt en chatte side på yahoo eller noe, der kan man jo snakke også.
Har ikke små barn lenger, men en 20 åring som gjerne vil ha mor i "boks" før han forsvinner :-) Han er nok i overkant beskyttende, men tror nesten jeg skal overlate prosjektet til han, hmmm, Tror nok han kunne ha laget en intr. profil :-) sikkert en veldig ærlig profil. Ikke gjør sånn fordi da knepper hun osv...:-) Ser det for meg:-) Jepps, Godnatt der ute, ta vare på dere selv og sov godt:-)

Skjult ID med pseudonym Hrafn on. 5 aug. 2015 02:09

@Ipek: Hva var det du mente med det da?

(kvinne 52 år fra Oppland) on. 5 aug. 2015 11:43 Privat melding

Kjøp en dating mobil , Kontant kort , hemmelig og beskyttet , som du kan sende mota bilder osv på , enkel løsning , startpakke 29 kr eller noe slikt får nytt nummer .Greit å ha, den dagen du møter vedkommende , om du blir forsinket ,ikke kjenner stedet dere skal møtes osv

:-)