Alle innlegg Sukkerforum

Ungdomsopprøret

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 4 aug. 2015 16:25

Jeg er en av dem oppfatning av at når jeg var ungdom så var alt mye morsommere. Vi gjorde dumme ting ikke fylla vi var bortskjemte, vi var ikke så tidlig ute ute med å begynne å jobbe, og bare det å kunne dra ut i verden var bare en fjern drøm....

Så kan man vel diskutere hva ungdommen trenger å gjøre opprør mot ikke dagens samfunn hvor man egentlig har alt man trenger.. Kanskje den sterke økonomien og velstanden gjør at ungdommen bli kjedelig og bedagelig. Eneste de legger ut på instagram er den veltrente rumpa eller så er det vitnemålet som beviser at man har vært flink og har gjort det som perfeksjonssamfunnet vil at du skal være og feemstå. Andre land har jo ungdom som er i opprør. Bare se på Spania, Italia, Sverige, Hellas og USA.

Hadde det egentlig vært så dumt med dårlige tider?

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 4 aug. 2015 16:33 Privat melding

Tror de fleste ungdommer i dette landet hadde hatt godt av å få oppleve dårlige tider

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 4 aug. 2015 16:34

Ungdom i Moss og Drammen har jo også begynt å bli stuerene. Kanskje fordi Harryfolka forlenget er borte fra Drammen og Cellulosefabrikken i Moss er nedlagt.

Eller jo! Det finnes fortsatt mange "harry" ungdom, men det gammeldagse "harry"er borte. Nå er "harry" for meg en person som liker vise at han har mye penger. Dette er en person som har kommet fra fattige kår og som har blitt "rik" og viser det gjerne sin overdrevne stil i form av klesstil, biler og damer. Et godt eksempel er fotballspillere, John Arne Rise, John Carew osv, kapitalister, der er vel det beste eksempelet Petter Stordalen, artister, Madcon, Kongo osv.

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 4 aug. 2015 16:40

@villrosa

Østfold begynner jo også bli et sånt jålete fylke. Se på byer som Fredrikstad og Moss. Fine byer. Bare Sarpsborg som er den siste harry..

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 4 aug. 2015 16:40

@villrosa

Østfold begynner jo også bli et sånt jålete fylke. Se på byer som Fredrikstad og Moss. Fine byer. Bare Sarpsborg som er den siste harry..