Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så mange vakre/kjekke og oppgående mennesker her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym grå mus on. 15 okt. 2008 16:35

Jeg er en kvinne med helt gjennomsnittlig utseende, som er litt sjenert overfor ukjente, og har valgt et kvinnedominert yrke. Jeg synes det er utrolig vanskelig å komme i kontakt nye menn, og sånn sett er nettdating som skapt for meg. Jeg er ikke noen lost case egentlig, bare ikke så flink til å hevde meg ute i den virkelige verden. Men hvorfor er det så mange tilsynelatende vellykkede mennesker her?

Har riktignok ikke vært her så lenge, men det som slår meg er at det er utrolig mange mennesker som ser VELDIG bra ut (godt over gjennomsnittet), som virker intelligente, omgjengelige og/eller vittige ut i fra måten de presenterer seg på i profilene, og jeg kan ikke med min beste vilje fatte hvorfor de er single. Det er i alle fall ikke fordi ingen vil ha de...! Er det fordi folk blir mer og mer kresne? Ingen er gode NOK?

Jeg våger ikke skrive til menn som virker for velllykket og ser for bra ut. Jeg er usikker på om jeg vil ha noe å tilføre et menneske som "har alt". Men det er kanskje annerledes for menn? Har en veldig pen venninne (har ikke vil alle? He he) og hun la ut en profil på moro en gang, og fikk overveldende mye respons, men veldig få "skikkelige brev", mest komplimenter til bildene.

Hva tenker dere om det? Dere som ER over gjennomsnittet pene, har gode jobber og fortreffelige liv, hvorfor er dere her? Dere må da kunne velge og vrake ute i det virkelige livet også? Eller er det som i tilfellet med venninnen min, bare for moro? Og får dere mye respons på profilene? Hva med dere som er min båt, helt vanlige mennesker som hverken tar pusten fra noen eller frastøter de store massene, tar dere kontakt med mennesker som virker veldig vellykket og ser uovertruffent godt ut? Jeg er bare lurer... ;)

.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis on. 15 okt. 2008 16:49

Jeg har møtt endel herfra og tro meg, de fleste velger solide blinkskudd som fanger deres beste sider.
Som du skriver om din venn..Jeg tenker ofte WOW! når jeg ser flotte jenter, men det er sjelden jeg gidder å skrive til de. Om du skriver til noen som er markant penere enn deg på nett, sitter du raskt med alle de dårligste kortene og det blir en slags forhandling fra et svakt ståsted. Prøver å finne en søt jente som ikke har bikinibilder, fotoshoot bilder eller denslags. Veit hva jeg kan tilby og veit hva jeg krever.
(det er kanskje lett for meg fordi jeg er sånn passe kjekk og har aldri vært interessert i de aller peneste jentene heller...)

Skjult ID med pseudonym nemo on. 15 okt. 2008 16:53

Ikke la deg finte ut av oversalg

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis on. 15 okt. 2008 16:55

Ja, har mange ganger møtt opp på date og tenkt " HVORDAN VÅGER DU Å VISE DEG ETTER Å HA MATET MEG DE BILDENE!?"

Skjult ID med pseudonym grå mus on. 15 okt. 2008 17:03

Det har jeg faktisk ikke tenkt på, at folk legger ut bilder som ikke matcher virkeligheten. Så naiv er jeg...
Jeg har riktignok møtt noen fra nett, men de mennene så mye bedre ut irl;)

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 15 okt. 2008 17:06

Det har hingsty hørt også, som ikke alltid er like fotogen når han konsentrerer seg for fotografer..
Men på den annen side har hingsty godt modne ugjenkjennlige kvinner med både 5 år og eldre bilder..vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym grå mus on. 15 okt. 2008 17:19

Hehe, jeg kjenner ei som omtaler seg selv i tredjeperson, hun hadde vært en fantastisk match for deg Hingsten. ;)

Skjult ID med pseudonym mr Å on. 15 okt. 2008 17:41

Hmm, tror at så lenge man ikke er villig til å fire på kravene så er det ikke så mye enklere å finne en partner dersom man er ekstremt pen og vellykket. Siden man da gjerne kun slår seg til ro med å ha en like pen/vellykket kjæreste. Det er kanksje nesten enklere å være litt nærmere middels pen siden man da lett kan treffe mange som er på samme "nivå"?

Tror egentlig at de med de aller peneste bildene her inne godt kan være like seriøse som andre. Og at noen av de som sier eller skriver at de er her inne for moro skyld, egentlig har et håp om å endelig treffe drømmepartneren sin her inne. Selv om de kanskje ikke har helt troen på at noen andre vellykkede mennesker kan ha problemer med å finne seg en kjæreste og dermed kan være her inne.

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 15 okt. 2008 17:43

Til Ts.
Fint innlegg foresten. Og jeg har observert det samme som deg, for jeg har vært her lenge( ca 2 år ), at det er mye pene/flotte folk her inne. Og mange av de samme har vært her like lenge som meg. Tror kanskje det med kresen eller mer bevist hva en ønsker er et godt stikkord her. Jeg tror det er vanskelig å finne noen som matcher på de fleste områder når en blir eldre pga barn/avstander/interesser/kjemi etc etc. Mye som skal klaffe for at man ønsker å gå dypere inn i et forhold, og det tror jeg nok gjelder for de fleste.
Jeg føler jeg er i samme båt om deg, helt vanlig jente, men jeg skriver til de jeg har lyst å skrive til og som jeg liker profilen til..Jeg lar ikke det at han evnt ser kjekk og velstelt ut komme i veien for at jeg skriver. Stort sett får jeg et svar tilbake, men ikke alltid.
Mitt råd til deg er at du skal skrive til de du liker, ikke la utseende komme i veien for det.. Jeg er sikker på at du har mye å tilføre andre.
Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 15 okt. 2008 17:56

TS.. du får lufte for din ukjente spennede veninne under forutsetning av at du selv foretrekker å vike din plass..
om hun skulle være litt små-nysjerrig på en passe små-kresen halv-ungdommelig passe våken hingst.vrrisnk..

Skjult ID med pseudonym Niqa on. 15 okt. 2008 18:00

Jeg tror vi skal være forsiktig med å anta for mye om andre, bare for å ha sagt det først. Vi har forskjellige definisjoner på hvem som er pen og vellykket, men svært sjeldent kjenner vi sannheten for de det gjelder. Hvor mange ganger har vi ikke hørt om fortidens mobbeofre og de mindre pene i klassen, som senere utvikler seg til å bli svært så flotte. Det er bare det, at de ikke nødvendigvis har latt det gå dem til hodet, fordi de slettes ikke har vært vant til å få positiv oppmerksomhet. Litt urettferdig blir det vel da, om disse skal bli oversett eller uglesett fordi det "kan" hende at de er det ene eller andre. Kanskje er de alt annet enn det man tenker seg?

En annen ting jeg ofte henger meg opp i er denne påstanden om at såkalte pene mennesker kan velge og vrake fritt. Det er slettes ikke fakta i alle tilfeller. Ofte kan "pene" mennesker velge blant overfladiske mennesker som er for opptatt av det ytre til å vektlegge andre kvaliteter, så hva da om dette ikke er hva de ønsker seg? Feil type oppmerksomhet over tid kan gjøre mange skeptiske... Jeg kjenner ei som så ut som en modell, med langt blondt hår som alle ga henne komplimenter for. Ene fyren etter den andre roste henne for utseende, mens det hun egentlig ønsket seg var å bli SETT, for den hun var på innsiden. Som hun sa; Jeg vet aldri om de liker meg for den jeg er, eller for hvordan jeg ser ut.. Hun ble omsider så lei at hun en dag gikk inn på badet og raket av seg alt håret! Drastisk, men hun så nå like fordømt nydelig ut uten hår som med hår ;) Likevel ble det en annen type gutter hun fikk kontakt med skal sies.

Når dette er sagt så tror jeg det er slik for mange, uansett utseende og intelligense.. at etterhvert som man blir eldre og hverdagen er hektisk så er det ikke like lett å treffe potensielle kjærester, slik som når man var yngre. Jeg synes det er logisk at voksne mennesker stiller med noen flere kriterier på lista si enn 16-åringer.. Noen har kanskje vært gift før eller hatt lange forhold bak seg, og annen erfaring som gjør dem bevisst på hva de kan og ikke kan like hos en partner..

Internett er ikke lenger bare for de uten sosialt nettverk eller selvtillit nok til å ta kontakt med mennesker, vi har vel kommet ganske mye lengre siden den gang ;) Det er mange pene og intellgente mennesker på nettet som er både snille og seriøse, og det er mange som vil kunne defineres som mindre pene som bare er ute etter morro.

Hvordan man ser ut og hvem man er, det er to forskjellige ting.

Skjult ID med pseudonym grå mus on. 15 okt. 2008 18:03

Tusen takk for mange fantastisk bra innlegg, utrolig fint å få så mange og nyanserte innspill. Ga meg litt å tenke på...

(Hingsten, jeg skal formidle beskjeden videre, hehe)

Skjult ID med pseudonym Hingsten on. 15 okt. 2008 18:18

ikke vær så beskjeden selv heller da er du snill @grå mus.
viktig å ha tro på seg selv uten å overdrive så klart..
blir et par timer borte og må lufte litt etter 2 nymalte vegger "på stallen"..
kommer til å trave rundt små-nysjerrig på hvordan dette ender..

Skjult ID med pseudonym Sjenert on. 15 okt. 2008 18:27

Jeg er helt enig med folk her inne som sier at det er stor forskjell på hvordan man ser ut og hvordan man er :) Jeg har vel det enkelte vil si et pent ytre, men på profilen min har jeg lagt ut forskjellige bilder av meg selv, slik at de som er interesserte kan få et litt mer helhetlig inntrykk av hvordan man er... Det har vel egentlig vært uten hell foreløpig, siden man ikke innehar "glam" faktoren på alle bilder og ikke har fått noe særlig med meldinger ennå, men man har et håp om at det skal dukke opp ei som faktisk kunne tenke seg å bli kjent med meg... Jeg er vel heller ikke den sløveste kniven i skuffen vil jeg tro, og jeg vil ha ei jente som er fornøyd med seg selv ;) Så jeg anbefaler egentlig alle her inne å revurdere tankene sine, og ikke fokusere for mye på det ytre, det som teller er hvordan man er som person. Og at man på en eller annen måte viser dette med hva man skriver på profilen sin også... Og ikke vær redd for å ta kontakt med noen her inne, for det kommer helt an på hva personen som ser mener, og mener den personen at du er stygg eller pen, så kan det hende at neste person faktisk ser den skjønnheten du innehar!!! ;) For i mine øyne har alle et eller annet, en eller annen kvalitet som andre liker ;) Jeg er meg selv, og hvis enkelte i den store masse ikke liker utseendet mitt eller personligheten min, så er det flere der ute som garantert liker den jeg er ;) Tenk positivt, og ikke la deg skuffe av negative meldinger... Det positive kommer uansett til slutt ;)
Og husk at ingen er perfekte og ingen har "alt", hvis de skriver her inne at de har "alt", så lyver de jo, for hvorfor er de egentlig her da, da mangler de jo kanskje nettopp DEG i livet deres ;) hehe

Skjult ID med pseudonym grå mus on. 15 okt. 2008 19:02

Har lest igjennom denne tråden på nytt, og jeg blir skikkelig glad av å lese den, så mange interessante og positive innspill. Merker at jeg får noen nye tanker både om meg selv og andre...

Føler meg litt dum som var såpass fordomsfull og korttenkt, men hey, alle er fordomsfulle på ett eller annet område, men det er bare vi som innrømmer det som kan gjøre noe med det, hehe;)

En ekstra takk til s.a.me, Hingsten og Sjenert for oppmuntrende ord til meg, veldig godt å lese.

(mann 54 år fra Akershus) on. 15 okt. 2008 19:15 Privat melding

"Beauty is is the eye of the beholder!"

Tror du bør ta en sjanse på å sende noen mailer eller hjerter.

Du må regne med å få mange hyggelige svar (og kanskje noen avslag samt de som ikke er så hyggelige).

Lykke til!

Eirik

Skjult ID med pseudonym Sjenert on. 15 okt. 2008 19:17

@grå mus
Værsågod ;) Jeg er helt sikker på at du er ei flott dame du også, og du må ikke tenke på deg selv som gjennomsnittelig, vi er alle unike og innehar våre positive og negative sider ;) Og det å være sjenert er ikke alltid dumt, tro meg... Da er man også litt mer forsiktig og slenger seg ikke ut i noe man ikke helt vet hva er ;) Og du har noe å tilføre i et eventuelt forhold, du har DIN Kjærlighet ;) Og det er jo ikke alle som kan velge og vrake uti det virkelige liv, det kommer an på hvor god man er til å vise sine sosiale antenner, og det er ikke enkelt når man er sjenert og beskjeden :)

Skjult ID med pseudonym s.a.me on. 15 okt. 2008 19:39

Hei grå mus. ( Noe jeg ikke tror du er i det hele tatt ) Du virker som en svært reflektert jente. Takk for hyggelig tilbakemelding, det kommer fra et ærlig hjerte. Og ta kontakt hvis du har lyst til å ha ei jente å skravle med. Jeg har faktisk fått meg fler venninner enn kjærester her inne. He he.

Skjult ID on. 15 okt. 2008 21:01

@ grå mus

Det betyr at det er flere som deg og meg der ute :-) Vi er alle forskjellige og flotte på våre måter :-))
Lykke til blandt alle de andre flotte som også er på utkikk....

Skjult ID to. 16 okt. 2008 21:59

Kjenner meg igjen i det du beskriver, jeg tar heller ikke kontakt med de som ser for flotte og kjekke ut. Men det jo sant som flere skriver her, vil tro at de fleste legger ut de beste bildene av seg selv og ikke bilder av hvordan de ser ut i hverdagen:)
En annen ting jeg lurer litt på er hvordan dere andre ser på/forholder dere til:
Dersom en person har vært inne på profilen din - men ikke har satt hjerte på - eller sendt melding til deg. Sender dere da hjerte eller mail til personen?
Jeg tenker at dersom en person har vært inne å sett på profilen min, uten å sette hjerte eller sende melding så er det fordi han ikke er interessert. Er det stort sett slik, eller er det slik at det er mange som ikke tør ta det første steget her inne?

Skjult ID to. 16 okt. 2008 22:08

Mange tør ikke, dessverre

Skjult ID med pseudonym Sjenert to. 16 okt. 2008 22:17

Hvis noen har satt hjerte på min profil, så langt er det bare ei som har gjort det, så sender jeg en førstemelding og ser hva som skjer videre... Har jo ikke fått svar fra henne som hadde satt hjerte da, så kanskje det er ei som bruker de som sorteringsmetode... Men jeg har også sendt førstemelding til flere andre, og har vært et hyggelig avslag, og mange som ikke svarer... Jeg er slik at jeg må ta litt tak i meg selv for å sende en førstemelding, men når jeg gjør det så legger jeg min sjel i det også, for da er jeg faktisk interessert ;) Og hvorfor tar ikke folk kontakt med de som ser flotte/kjekke ut her inne, kan jo faktisk gå glipp av noe stort, som for eksempel den største kjærlighet man noen gang har hatt... ;) Jeg har, som jeg skrev tidligere, lagt ut all mulig av bilder av meg selv, og ser vel ikke flott ut på alle bildene... hehe... Men får jo fortsatt ikke svar... ;)
Jeg kan være inne på profiler og se og setter ikke hjerte hvis det ikke er tekst, for det folk har skrevet om seg selv, er veldig viktig for meg... For det sier noe om personligheten til en person ;) Og jeg setter ikke hjerte hvis jeg synes det er for mye som skiller mellom oss.... Men det burde jeg kanskje begynne å gjøre, for kanskje de kunne vært interessert i å bli kjent med meg for det?

Skjult ID med pseudonym Hingsten to. 16 okt. 2008 22:57

@grå mus..
hingsty står små-rastløs,(i sin behagelige setting) ved gjerde og speider etter din veninne med hodet fyllt med søte tanker..
knasker et sødmende eple i trøst..og funderer på om det er post til hingsty en vakker høstkveld..

Skjult ID med pseudonym vimse fr. 17 okt. 2008 10:03

Hehe mye av dette kan ikke generaliseres. Personelig så rangerer jeg meg kanskje midt på treet, men har ingen problemer med å sette hjerte på personer jeg synes er interessante eller pene. Fordelen med sider som sukker.no er at det sjelden påvirker deg i det virkelige liv(bortsett fra når det lykkes å finne riktige personer som også er interessert i deg).

Skjult ID med pseudonym juni fr. 17 okt. 2008 10:34

En ting vet jeg... neste gang jeg skal ha bilde på profilen min, så kommer jeg ikke til å tørre å legge inn de mest vellykkede bildene. Jeg skammer meg langt inn i margen når menn kommer med innspill her om at jentene/kvinnene de treffer er bare en dårlig, grå utgave av bildene hun har på profilen (og det skjer ganske ofte at slike innspill kommer).

Og jeg som er SÅ fornøyd de gangene jeg ser et bilde av meg selv som jeg faktisk liker.... når lyset er slik at huden ser ung og frisk ut og rynkene har forsvunnet i skyggen og er mer eller mindre usynlige... når jeg er akkurat fra den vinkelen som er mest harmonisk og smilet ser kontrollert og mykt ut og ser verken ut som en grimase eller som et stort og henrykt glis i høyeste potens som det ellers gjør når jeg ikke prøver å kontrollere det...

...sukk!!

;-)

Skjult ID med pseudonym petite fr. 17 okt. 2008 10:48

Jeg må innrømme at jeg er her inne mest på gøy - og treffer jeg Mannen, så er det egentlig bare en bonus...

Hva er god respons da? Jeg aner ikke egentlig hva som er "normalen". Jeg har vært her i ca en mnd, ca 2500 som har vært inne på profilen min, ca 60 som har satt hjerte på meg, og får vel alt fra 1-10 meldinger per dag. Hvordan er det i forhold til andre?Ganske variabelt hvor seriøse henvendelsene er da, noen bare skriver "hei" - mens andre skriver en liten avhandling...

Tror det kan være lurt å ha en profilbilde som fanger oppmerksomheten - slik at man får folk inn på profilen - så kan man heller ha bilder der inne som viser mer hvordan man virrkelig er, og gjerne i ulike settinger... og selvsagt skrive noen ord om seg selv på profilen. De jeg har kontakt med her inne er en variasjon av veldig interessante profiler (ikke bilde) - og de jeg synes er attraktive...

:-)

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 17 okt. 2008 10:54

Enig med Juni. :-)

Legge inn dårlige bilder, og satse på overraskelsesmomentet. ;ø)
Bedre å få høre man ser bedre ut enn antatt, enn å få høre man er nærmest ugjenkjennelig...og en grå mus.

Menneh...grå mus? Hva legges i "grå mus"?
Og hva er motstykket...? Og hva med menn...hva kalles de?

Jeg liker ikke uttrykket. Punktum!

*Amourine - maler i alle regnbuens farger*

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 17 okt. 2008 12:17

Amo: Grå-Bein muligens, he he

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 17 okt. 2008 12:25

Amo,
mus finnes vel ikke bare i hunkjønn? Burde da være et fullstendig kjønnsnøytralt ord... Men det er vel uttrykket "mann og mus" som har føkka opp det inntrykket! :-)

Men uansett: Om man i det hele tatt skal bruke begrepet grå mus, stemmer jeg for å bruke det på begge kjønn!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 17 okt. 2008 12:40

neh... en grå mann... er ikke mye muselignende med hans kjønsorganer...
?

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 18 okt. 2008 23:58

@ skjult ID
Jøss, er det virkelig slik? Fakta fakta?

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 19 okt. 2008 09:02

et bilde er bare et bilde da, og ikke søren om jeg vil legge ut de dårligste bilder av meg selv på nettet :-) Uansett ,et vakkert utseende holder ikke om personligheten er det motsatte. Personlig foretrekker jeg menn med et helt ordinært utseende men som kan sjarmere seg penere og penere etterhvert.

Skjult ID med pseudonym grå mus sø. 19 okt. 2008 10:26

Mht "grå mus" er det en betegnelse på utseendet mitt, uten hentydninger til personlighet eller seksuelt ladede assosiasjoner, he he. Jeg er ikke noen gjennomsnittlig person (er det mulig å være det? Mulig å late som om en er det, men alle er jo ubestridelig one of a kind innerst inne), men jeg har et gjennomsnittlig utseende. Jeg er ikke klassisk pen eller fryktelig søt, har heller ikke all verden med selvtillit når det gjelder å hevde meg,særlig vanskelig blir det overfor ukjente mennesker. Derfor har jeg det med å gjemme meg litt i mengden, kler meg i jordfarger og bruker minimalt med sminke -> grå mus.

Jeg har ikke et dårlig selvbilde generelt sett, det er bare akkurat overfor menn jeg blir mer tilbakeholden, eller grupper av ukjente kvinner da. Ellers er jeg utavdendt, entusiastisk og har naturlig autoritet, noe som kommer et sjokk på de mennene som faller for den beskjedne og rolige meg de møter på date, og blir bedre kjent med meg og ser hva som finnes bak sjenansen...
Jeg later aldri som, jeg er bare forskjellig i forskjellige settinger.

Jeg dømmer mennesker etter utseendet og oppførsel ved første møte. Og så tar jeg meg i det, rister det av meg og gir de en sjanse. Det er ytterst få som ikke dømmer, og overveldende mange som ikke vet at de gjør det.

Det med at jeg ikke tar kontakt med menn som er svært kjekke og skriver som om de har "alt", er at jeg tror de har svært høye krav og idealer, og jeg er ikke SÅ ambisiøs eller orker å bruke masse tid på image. Jeg trives i jeans og naturlig look, er ikke materialistisk og synes briefing med statussymboler er litt turn off. Jeg vet at jeg dømmer, men det er ikke pga bildet alene, men kombinasjon av bilde, profil og matchtreet. Jeg er ikke vellykket i følge idealet i tiden, og vet ikke om jeg ønsker bli det. Kommer an på hva jeg må ofre... Desverre kommer sjarme sjelden frem gjennom et bilde, bildesnutter hadde vært strålende å sett, he he ;-)

@ s.a.me, takk for det! Fint mulig jeg sender noen ord:)

Skjult ID med pseudonym Ludo64 sø. 19 okt. 2008 10:51

Det er ikke så ofte jeg har lyst på mus,
men etter denne tråden fikk jeg det.
Mye fornuft samlet på ett sted....

@same; det er urettferdig at dere damene finner hverandre,
det er jo oss dere skal erobre!! :)

Skjult ID med pseudonym blå mus sø. 19 okt. 2008 10:55

Dere gutta må først fortjenne det, @ Ludo :-)

(mann 54 år fra Buskerud) sø. 19 okt. 2008 11:06 Privat melding

Brrrrr.....
Det var kaldusj på søndagsmorran, det......
brrrrrrrrr.......

Skjult ID med pseudonym pepereina sø. 19 okt. 2008 11:14

Man kan vel "sitte i buret"-lure(cockney slang) når modellpene damer/menn 34 år, familie/barnekjære som "bare fy",velutdannet og et fantastisk rikt og interessant liv,er singel.Uflaks eller klin umulig å leve med når det blåser litt?!