Alle innlegg Sukkerforum

Hva mener dere??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tulla ti. 4 aug. 2015 22:57

Er det ok å forlove seg mens en enda er separert?

Prøv å være litt seriøse:)

Skjult ID med pseudonym tulla ti. 4 aug. 2015 23:00

Mener selv det er respektløst, men folk har forskjellige meninger og noen synes hvist det er helt ok

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 4 aug. 2015 23:11 Privat melding

Jeg har aldri vært gift , men om separasjons tiden er to år ,og jeg ikke tar feil i det .Tyder det vel på at vedkommende person, har gått videre i livet tenker jeg

Skjult ID med pseudonym tulla ti. 4 aug. 2015 23:21

@afrodites
Seprasjonstiden i dette tilfellet er ett år siden de begge søkte fylkesmannen. Men på papirene vil de være gift ut februar, og det er unger inni bildet. Bør en ikke vise litt respekt ovenfor tidliggere partner og barn?

(kvinne 52 år fra Oppland) ti. 4 aug. 2015 23:25 Privat melding

Om barna alt vet det ,er katta sluppet ut av sekken , føler med deg, om barna ikke vet .La det bli de voksnes hemmelighet , tror jeg siden , skaden alt har skjedd

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 aug. 2015 23:37 Privat melding

Separasjonstiden er 1 år. :) 2 år om den ene motsetter seg det, da blir det avjort ved dom, mener jeg å huske.

(kvinne 45 år fra Sør-Trøndelag) ti. 4 aug. 2015 23:41 Privat melding

Hvorfor slikt hastverk?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 aug. 2015 23:47 Privat melding

I mange tilfeller er vel forholdet over lenge før man skiller seg, så jeg ser ikke dette som noe stort problem. Det kan kanskje virke forhastet på mange på utsiden, selv den gamle partneren kan stusse over dette. Er det over, så er det over. Da er det bedre å finne ny lykke, og konsentrere seg om det.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 4 aug. 2015 23:55 Privat melding

Det finnes jo folk som er sammen for barnas skyld, og skiller seg når de er voksne, og har hatt kjærester på si. Det er slike ting man ikke vet. "keeping up appearances" med Mrs. Hyacinth Bucket & The Pretenders. Blir ofte sånn. :P

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 5 aug. 2015 00:18 Privat melding

Av hensyn til barna mener jeg man skal avvente litt. Vær gjerne kjærester, la ungene få litt tid. Selv om forholdet har vært over lenge for de voksne, er bruddet fortsatt nytt for dem. Hva er galt med litt kjærestetid? Lukter dessuten litt re-bound, utroskap eller desperasjon...

(kvinne 37 år fra Østfold) on. 5 aug. 2015 02:42 Privat melding

Hmmmm. Hvis du er separert og du møter 'the one' (kanskje til og med den riktige), så why not? Tror det kommer litt an på situasjonen... kommer litt an på om barna vet det og aksepterer det, og om man kanskje har kjent den nye personen i lengre tid.

Jeg har vært borti folk som forlover seg for å vise hvor mye en elsker en person, ikke nødvendigvis fordi en ønsker å gifte seg ASAP :/

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 5 aug. 2015 10:26 Privat melding

Skal man bry seg så hardt om hva andre mener da???

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 5 aug. 2015 10:32 Privat melding

@Villrosa
Det med ring på fingeren skjønner ikke jeg heller, men hadde brydd meg fint lite om hva andre mente :o))

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 5 aug. 2015 10:48 Privat melding

Synes folk skal feie for sin egen dør og ikke bry seg så mye om hva andre gjør.
Jeg bryr meg katta om hva andre synes jeg bør gjøre eller ikke

Skjult ID med pseudonym tulla on. 5 aug. 2015 11:05

Var med min venninne i går da hun fikk beskjeden. Denne personen x'n nå har forlovet seg med traff han for første gang i desebmer da de fremdeles var gift. Og ungene deres er blitt kastet rett inn i det, mener barn skal skånes litt.

Min venninne sier hun er totalt ferdig med forholdet etter å ha tilgitt flere utroskap, men så jo at denne beskjeden såret henne. Hun måtte bare forlate selskapet, trengte litt alenetid som hun sa.

Jeg synes denne forlovelsen er respektløst ovenfor både henne og spesielt ungene.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) on. 5 aug. 2015 11:16 Privat melding

@Meadow
hehehe, har mine egne grenser jeg.. Synes absolutt du skal løpe rundt som en araber om du vil det :o))

Skjult ID med pseudonym per gament on. 5 aug. 2015 18:13

Det er jo noen (har opplevd selv) som ljuger til både ny mann/elsker/veittafaenkaævamenungehar vi og ektemann/eksektemann og spilte oss to opp mot hverandre, "bedro" som hun fant naturlig, og så videre og så videre.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 5 aug. 2015 18:53 Privat melding

Nå skal jeg hverken forlove eller gifte meg, men noen har behov for å markere det for hverandre, kall det et bekreftelsesbehov.

Er ikke av den troen at ungene skal involveres i de voksnes verden for tidlig, og nye forhold vil da bli annonsert lenge etter et brudd, og ytterst forsiktig. Det vil ikke si det samme som at man skal være avholds selv på de dagene man ungen er hos den andre, selv kort tid etter bruddet.

Som jeg nevnte tidligere, så kan det være et dødt forhold i mange år, før separasjon tas ut, det kan ha vært elskere på hver kant i mange år, men for ungen(e)s skyld holdt en trygg la oss kalle det "fasade". Unger er nok også ganske tøffe, og ser ting lenge før beskjeden kommer.

Når forholdet er over, blir det jo omformet til et begrenset vennskap, eller forretningsmessig løsning, hvor ungen(e) står i sentrum. Det er fullt mulig å få til, om man legger viljen til. Hvis man tenker at ungen(e) har krav på begge foreldre, istedenfor begge foreldre har krav på ungen(e), tror jeg man begynner å komme på rett vei. Blir du sammen med en ny person, blir jo denne automatisk en del av pakken med min, din og vår familie.

Ikke alle som liker endringer, men det er en naturlig del av livet, så det er nok en fordel å ha evne til å tilpasse seg. Å blåse opp ungen(e) til michelinmannen så de ikke skal ta skade av livet er lite klokt. Det går fint an å snakke med ungen(e), og fremlegge saker for dem, så de får en forsmak og kanskje en forutsigbarhet. Tror vi kanskje kan være litt lite flinke til det noen ganger.

(mann 35 år fra Oslo) on. 5 aug. 2015 23:22 Privat melding

lovdata.no

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 5 aug. 2015 23:33 Privat melding

Lovmessig er det ingen regler for dette etter det jeg kan se, annet enn å gifte seg før separasjon er fullført, og skilsmisse stadfestet. I hvilken grad dette blir slått ned på, vet jeg ikke, men tviler på dette er en stor sak.