Alle innlegg Sukkerforum

Hvor svarer man ikke på meldinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 15 okt. 2008 20:41

Nå har jeg vært på sukker en stund, og sett flere fine profiler. Har sendt en del korte og hyggelig meldinger, men det skjer omtrent aldri at dere tar bryet med å svare. Hvorfor ikke det? Det er en knapp man enkelt kan trykke på hvis man ikke er interessert, men selv med den muligheten svarer man ikke.

Jeg har skrevet en ok profil, og lagt inn flere bilder og beskrivelser.

Mange skriver bilde=svar, er på garantert svar lista etc, men allikevel.....

Undrende sukker medlem

Skjult ID med pseudonym Sjenert on. 15 okt. 2008 20:48

@Undrende
Jeg har samme problem jeg også, at ingen svarer... Men ingen har sendt meg melding heller da... Ingen som er interessert i meg som kjæresteemne iallefall... :( Kan bare svare for meg selv, og jeg svarer og sender meldinger først også, men ingen svar, sitter alle på sidelinjen og venter her inne? Jeg ligger også på garantert svar lista, men for det så er det ingen som er interessert., ingen som tør å skrive til meg hvis de er det i tilfelle. Men de dukker kanskje opp en gang ;) Håper iallefall... hehe... Jeg har også en ganske utfyllende profil med flere bilder...

Skjult ID med pseudonym Sjenert on. 15 okt. 2008 21:00

Jeg så på Oslotv idag og der var det om nettsjekking, og igjen ble det sagt at nettsjekking var noe som enkelte så på som et dataspill, kanskje det stemmer for noen. Men stemmer ikke for meg iallefall, jeg er ute etter å finne kjærligheten!!! ;) Og hva koster det egentlig i egeninnsats å svare på en enkel melding... Er de ikke interessert, så svar det da ;)

Skjult ID med pseudonym schada on. 15 okt. 2008 21:03

@lettåhuske, @undrende, @sjenert

Jeg tror ikke det er så mange her inne som egentlig har til hensikt å finne seg en kjæreste. Det jeg for det meste opplever er at de ønsker seg en sex-partner på nettet, det er visst veldig populært og vanlig som jeg etterhvert har skjønt. Selv om de har en svært utfyllende profil, ingen bilder selvfølgelig, og avslutter med at de "SØKER ETTER DEN RETTE" i livet. Forstå det den som kan.

Om det er en sex-partner man ønsker seg i ny og ne, så er det vel bare å ta turen på byen, eller hva.

Men har ikke tenkt å gi opp enda, og det bør ikke @undrende gjøre heller, før eller senere så dukker der opp en skapelig person som virkelig mener det vedkommende sier.

Stå på:))

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 15 okt. 2008 21:05

Ikke så lett det der. Jeg har prøvd å svare hyggelig uansett, men har nå sluttet å svare de jeg opplever som uaktuell for meg. Hvorfor? Fordi det stort sett resulterer i sure svar tilbake.

Skjult ID med pseudonym Dee on. 15 okt. 2008 21:07

Jeg pleier som regel å svare selv om jeg ikke er interessert. Jeg får ofte meldinger tilbake hvor de takker meg for at jeg tok meg bryet med å svare... Jeg mener at dersom noen sender et hyggelig brev som de tydeligvis har lagt litt arbeid i, synes jeg det er direkte uhøflig å ikke svare. Jeg får i snitt fra 3-10 brev for dagen, men svarer alle. Det koster meg så lite, men betyr tydeligvis noe for andre, selv om det er et avslag....

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis on. 15 okt. 2008 21:09

Helt enig Tingeling..Jeg har fått endel dritt fordi om du prøver å kutte en samtale med noen du egentlig ikke ville snakke med i utgangspunktet, er sjansen ca 50/50 for at du får skyldebøtter og får meldinger fra falske profiler de lager etter du har blokkert de osv...Så jeg har sluttet å svare..Det funker alltid best

Skjult ID med pseudonym anonym!!! on. 15 okt. 2008 21:10

hvorfor skal man svare alle da?
når man får mld:du er søt,skal vi bli kjent?
eller du er søt,vil du bli kjent med meg?
er det ikke bedre at det bare er stille....enn at du får mange nei?

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 15 okt. 2008 21:22

OM jeg får en melding jeg skjønner det er lagt ned arbeid i, da svarer jeg. Men jeg får aldri slike jeg. Bare meldinger mellom 1-3 ord, med få unntakt av noe som kan kalles settninger. Uansett, hvorfor svare om man ikke er interessert? Føles det virkelig så mye bedre å få høre at du ikke er hva man ønsker?? Utifra de svarene jeg har fått når jeg har avist høfflig så virker det ikke slik. "Dette kommer du til å angre"..."Nå mistet du noe bra, jævlig synd for deg" o.l

Nei. Jeg lar være å svare jeg, så slipper jeg å stilles til veggs for å forklare meg. Om man ikke får svar så sier vel resten seg selv, uten at man skal be om å få det stavet?

Skjult ID med pseudonym ~´' on. 15 okt. 2008 21:23

Har 10års erfaring med nettdating, ihvertfall sending av meldinger.
Har et litt over normalt utseende, er mann, et normalt sunt liv med flere interesser osv.
Si jeg har sendt melding til 70stk hvert år, har det blitt 700stk, har datet 7 stk. Ikke vært sammen med noen av dem. Hatt to tre mnd kontakt med 5 utenom dem. Jeg er nok bare elendig til å skrive meldinger og presentere meg selv, pluss sikkert andre mangler, men da jeg ser meg rundt er det mange jeg kan "heve" meg over på på både utseende messig å indre etc, ikke noe ego ment, men poenget er at dem er ofte opptatt, gift, familie, ja har alt som jeg vil ha. Så i bunn å grunn er det nok meg.

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 15 okt. 2008 21:37

@ Tingeling
Det er jo de beste svarene...hehe. Dersom man sender dette "ønskede" høflige avslaget, istedet for stillhet.
Og får i retur: "Hopp i havet!!!"
Tror virkelig ikke det er alt man er ment å forstå...innen nettdating.
*ler*

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 15 okt. 2008 21:44

Før svarte jeg høflig, men heller avvisende ( kort) på meldinger jeg fikk fra folk jeg ikke hadde interesse av.
Alikevel ble ikke hintet tatt, og fikk bare nye meldinger tilbake. Resultatet er at jeg ikke lenger svarer på meldinger fra folk som ikke har interesse for meg.

At det er mange som kun er ute etter en sexpartner her, er jeg heller ikke i tvil om. Vet om flere her som er i forhold som de i hvertfall ikke har tenkt å bryte ut av.

Skjult ID med pseudonym Moo on. 15 okt. 2008 21:50

Klart det er bedre å få avslag enn ikkje noko i heile teke. Føler seg ihvertfall ikkje bedre hvis ein ikkje er verdt eit høfleg avslag eingang....

Skjult ID med pseudonym Sjenert on. 15 okt. 2008 21:55

@Moo
Helt enig med deg der ;)

(mann 34 år fra Buskerud) on. 15 okt. 2008 22:07 Privat melding

@moo; Der var vel stikkordet. "Høflig"..

@tråden
Det jeg undres over er hvor mange som kamuflerer sin søken etter "elsker/inne"/"kort flørt" bak "flørt som kan utvikle seg".
En annen ting jeg stusser litt over er termen vi alle kjenner, men som Fakinsupah er tøff nok til å nevne; "in my league". Her er det tydeligvis at det legges opp til et særdeles lite rom for å la seg overraskes.
For, det er jo egentlig det vi vil bli, vi som leter etter noe mer seriøst? Vi venter på at noen skal kontakte oss, eller svare oss, innlede en dialog og faktisk ende opp med å se der finnes en grunn til at vi faktisk tok sjansen på å registrere oss her inne.
De som ikke er ute etter å overraskes, de leter ikke under overflaten. For de spiller det, IMHO, liten rolle hva som står i profilen din..

For en gangs skyld velger jeg å ikke være anonym, nå kan de av mitt motsatte kjønn som føler for det ta turen til profilen min og sende meg en melding hva de synes om innholdet. Jeg er nysgjerrig! ;-) Og åpen for forslag til endringer..

Skjult ID med pseudonym ~´' on. 15 okt. 2008 22:14

Har aldri vært ut etter 6, men forstår flere er det, kanskje det er den siden som kan fenge best, så langt har ikke hyggelig, snill å omtenksom hjulpet