Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Mann 44 to. 6 aug. 2015 20:28

Hva er igrunn vitsen med å sende post til dere damer her inne ??
har vært her i 2 år og får KUN det samme svaret hvergang !!
Nei vi passer ikke sammen ! Er det så rart at norske menn henter koner fra utlandet når dere damer er blitt en smule for kravstore .....
nytter heller ikke å sende en kosli melding , det samme svaret dukker opp da og , Nei vi passer ikke sammen .....
Dette er trist !

Skjult ID med pseudonym evigsingel to. 6 aug. 2015 20:30

Enig! Jeg bestiller meg snart tur til Thailand eller Russland

Skjult ID med pseudonym bekkarekka to. 6 aug. 2015 20:34

Hum, kan jo være dere sender meldinger til feil damer. Kanskje dere har for høye krav ?

(kvinne 24 år fra Buskerud) to. 6 aug. 2015 20:37 Privat melding

Hva slags damer sender du melding til da? Har du bilde og tekst på profilen din?:)

Skjult ID med pseudonym Wille to. 6 aug. 2015 20:42

Hei på deg. :-)
Jeg forstår godt du er lei. 2 år og bare kalde standardsvar? Uff! Du er jo, synes jeg, råtøff som fortsatt er her. Bra du ikke har mistet motet, (ja siden du fortsatt er her) men at du er lei er veldig, veldig forståelig! Kanskje fattig trøst, men vi er mange her inne i omtrent samme båt. Jeg er dame, og får da 3, 4 meldinger i måneden, men innboksen er ikke fylt til randen akkurat...

Ja, hvordan finne en fremtidig partner? Jeg vet ikke, lurer på det samme. :-) Hva med arbeidsplassen din? Er det noen aktuelle der? Jeg har fått mer sansen for å treffe noen offline nå, etter å ha vært på sukker en tid.. Har lyst til å treffe noen i en mer vanlig og hverdagslig situasjon. Da får man mer tid til å bli kjent, over tid.

Men det er ikke så mange arenaer å treffe andre på nå lenger synes jeg. Jeg er ferdig med utelivet, stort sett i alle fall.
Vel, jeg har visst ingen gode råd. Men mist ikke motet, gi det tid. :-) Og kanskje vær våken for aktuelle damer utenfor nettet også? Jeg skal i alle fall se litt mer rundt meg, der jeg går til daglig.
Lykke til!!

Skjult ID med pseudonym LilleKnurr to. 6 aug. 2015 20:44

Klart jeg setter krav til en ny partner. Men stort sett alle menn 40+ her inne sykler Birken eller skal bestige en eller annen fjelltopp. Og menn i 40 års krisa er ikke noe for meg. Setter du ikke krav du eller??

(mann 65 år fra Oslo) to. 6 aug. 2015 21:08 Privat melding

Det er en tanke at norske kvinner har like høye krav som deg! Mange søker en profil som byr på seg selv og tilbyr mer enn bare utseende?
Tenk på kvinner som potensielle kamerater. Livet kan være herlig!!

(kvinne 52 år fra Oppland) to. 6 aug. 2015 21:17 Privat melding

Lilleknurr -Hva er galt med Birken og disse gutte greiene deres, Han som sykler ,alt han ønsker fra deg er støtte mest sannsynlig
Han som var min kjære syklet oslo trondhjem 13 ganger birken og you name it , Jeg gjorde det ikke, jeg bare heiet på han ,funker det å skjønner du , menn på ski og med sykkel er bare menn .litt sprekere bare :-)

Skjult ID med pseudonym LilleKnurr to. 6 aug. 2015 21:29

Mulig du ikke skjønte hva jeg mente. Jeg trener hver dag, men er ikke interessert i menn som på død og liv må sykle Birken eller fly på ski. Jeg har andre krav som jeg syntes er viktigere. Mennesker er forskjellige. Og jeg er garantert mer kravstor nå enn når jeg var 20.

Skjult ID med pseudonym bos to. 6 aug. 2015 22:28

Det er ikke lett å forholde seg til damer som er kjepphøye på seg selv og ser ned på alle andre som søker kjærligheten eller litt menneskevarme .
og tror de sitter med fasit på hvordan det skal være ved å sette så høye krav at de ute-stenger seg selv fordi kravene er så høye blitt at ingen er bra nok lenger . Takk til Dere damer som tør vise hvem Dere egentlig er slik at jeg ikke kaste bort tiden min :-) .

Skjult ID med pseudonym bos to. 6 aug. 2015 22:31

Trådstarter

Få noen til å hjelpe deg med din profil ,bilder og se med noen gjennom kravene dine . Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka to. 6 aug. 2015 22:33

@bos
Skjønner ingen ting jeg :( hvilke krav er det jeg/vi stiller ?

Skjult ID med pseudonym bos to. 6 aug. 2015 22:37

@bekkarekka

Kjenner ikke deg , vet ikke hvem du er men les gjerne enkelte svar enkelte damer klarer å lire av seg her , slike svar betyr rett og slett at vedkommende er meget ulykkelig .

Skjult ID med pseudonym bekkarekka to. 6 aug. 2015 22:48

@bos
Ja det stemmer det , du kjenner ikke meg og jeg kjenner ikke deg.
Det jeg lurer på er hvilke krav er det damer stiller som menn synes er så fryktelige ? Jeg spør for jeg ønsker å vite hva galt jeg kanskje gjør.

Skjult ID med pseudonym bos to. 6 aug. 2015 22:55

Hvem løfter gammle tråder ?

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 7 aug. 2015 10:23

@ Mann44

Det er helt unødvendig å dra alle damer under samme kam. "Dere damer"...er vel ikke alle på sukker. Du har nok ikke sendt melding til meg. Mange damer opplever også å ikke få svar. Meg selv inkludert. Slutt med å synes synd på deg selv. Du har nok bare siktet i feil divisjon. Alle menn kan ikke kontakte de 10 % mest attraktive hunkjønnene her inne og forvente å få svar. Nei, da må man faktisk selv være blant de 10 % mest attraktive mannfolkene også.

At de skriver at dere ikke passer sammen, er jo en påstand de vanskelig har belegg for all den tid de ikke vil treffe deg. Derimot er det tydelig at de ikke føler seg tiltrukket av det de ser på profilen. Fair and square. Move on!

(mann 53 år fra Oppland) fr. 7 aug. 2015 10:38 Privat melding

Dersom jeg skulle bli kontaktet av en dame som har lagt ut bilder jeg absolutt ikke liker tenker jeg at hun aldri vil kunne bli min kjæreste, men hun kan bli en venn. Slik tenker jeg, i utgangspunktet, men selvsagt kan det skje ting som forandrer på dette, det har mange erfart.

Vet ikke helt om jeg liker teksten "vi passer ikke sammen.." i en slik setting som ts skriver om. Tror man bør velge noen andre ord.

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 7 aug. 2015 15:11 Privat melding

Enig med @Creeper

Man må ha en høy terskel for avvisning på en side som dette. Både kvinner og menn opplever mangel på svar eller negative svar fra det motsatte kjønn her.

Man må også respektere folks personlige preferanser. Hvis man etter 2 år her inne ikke har "fått napp" burde man kanskje vurdere profilen sin litt og innse at nettdating ganske enkelt ikke fungerer for en. Det finnes andre arenaer ute i det virkelige liv.

Skjult ID med pseudonym bos fr. 7 aug. 2015 15:40

@Moxie

Noen er faktisk velutdannede også ! :-)

Skjult ID med pseudonym klodrik fr. 7 aug. 2015 17:26

"Utenlandske damer" er så mangt.. svenske, polske, thailandske, etc. Men uansett, utenlandske damer er også kravstore, selv om kravene er av en annen type. Det de har til felles med sine norske søstre, er at de er opptatt av sine barns ve og vel, samt sin økonomiske trygghet. Jeg ser ikke noe galt i det. I hjemlandet må de kanskje jobbe 10-12 timer om dagen mandag-lørdag for å tjene halvparten av de månedlige utgiftene. Det er ikke rart at de ser seg om etter bedre muligheter, men de er fortsatt smarte nok til å se etter noen som er sånn passe oppegående. Normalt vil disse kvinnene søke etter en mann som i alder er fra like gammel til 10-15+. Det liker jeg faktisk ganske godt.

Problemet med scamming er nokså stort på datingsiter, men etterhvert lærer man å kjenne lusa på gangen.

Skjult ID med pseudonym evigsingel fr. 7 aug. 2015 21:59

Jeg har prøvd alt Lisalinn norske damer er kravstore og skal ha drømmemannen uten feil og mangler.

(kvinne 52 år fra Oppland) fr. 7 aug. 2015 22:01 Privat melding

evigsingel-mennesker uten feil og mangler finnes ikke ,om det er til trøst
:-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 7 aug. 2015 22:51 Privat melding

Det er et paradoks at noen er på datingsider i mange år uten å finne noen, da ville jeg ha revurdert mer enn bare å endre profilen. Jeg føler på bitterheten og resignasjonen fra disse, og de er flinke til å forsure, strø salt i åpne sår, eller trekke energi ut av en debatt. Man trenger ikke endre målet, bare metoden. Jeg kan ikke tro noen er virkelig aktive når de holder på så lenge. Jeg er her seks mnd. det er min grense. Så skifter jeg beite, eller tar en pause, finner noen irl via en forening eller interessegruppe, det er jo ganske safe uansett. Den nye trenden er jo IRL ikke på datingsider som dette. :P

(kvinne 61 år fra Rogaland) fr. 7 aug. 2015 23:09 Privat melding

Hadde bare menn og kvinner vært mer høfligere så hadde alt vært så mye enklere.Tror mange kvier seg for å skrive,,redd for ikke få et svar,og det går
på selvtilliten klart.Alle mennesker har sin verdi)

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 7 aug. 2015 23:12 Privat melding

@evigsingel
Jeg vil ha drømmemannen med feil og mangler. Ingen er perfekt!

At en dame ikke vil ha deg betyr ikke at hun vil ha en feilfri mann.

Skjult ID med pseudonym Pitstone fr. 7 aug. 2015 23:44

Norske jenter er pripne, det er jo ingen nyhet :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 7 aug. 2015 23:47 Privat melding

Ja, vær så snill, forklar ordet prippen. :P

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 8 aug. 2015 10:06

Og ikke begynn å krangle med dem som gir deg avslag.
Hvis du som @ipek over skriver "jeg er en snill og seriøs gutt som leter etter en jente" også får du avslag når du sender melding. Da hjelper det ikke å skrive til jenta "så du liker ikke seriøse gutter du altså?" Eller "du vil ikke ha en som er snill?" Da graver du bare din egen grav dypere og dypere... For du viser ikke at du er snill og seriøs ved å skrive sånn, du viser bare at du er bitter og det eneste jentene får lyst til er å blokkere deg.

Jeg tar det som en selvfølge at menn her inne skal være snille og seriøse, men det må noe mer til for å skape interesse. Menn som snakker seg selv ned er aldri attraktivt. Menn som bruker profilen sin til å kritisere skaper ikke noe positivt inntrykk. Menn som"sutrer" på forumet høyner vel heller ikke verdien sin.

Nei, ha ordentlige bilder på profilen din, som ser ut som du "mener det" - ikke sånne "tatt i farten selfier" hvor du ser ustelt ut. Og skriv noe positivt.

(mann 32 år fra Østfold) lø. 8 aug. 2015 10:54 Privat melding

Nei si det, mange som bare leter etter noen å prate med når de kjeder seg, har vært her inne en stund selv, og har fortsatt ikke truffet noen av de jeg har snakket med. De sender hjerter og sier de er interessert eller vil vite mer, men når du sender en melding så svarer de ikke... Virker som om det er et tidsfordriv for de fleste her, trist som bare det!

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2015 11:00 Privat melding

Akkurat det der forstår ikke jeg heller @CBJ86
Hvis noen sender hjerte til meg og sier de er interessert - og så egentlig ikke er det. Det kan være frustrerende.
Derimot, hvis jeg viser noen interesse og ikke får respons? Det er en ærlig sak. Interessen er ikke gjensidig og det er greit nok. Alle jeg liker kan ikke like meg :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 12:39 Privat melding

Tror ikke alle er klar over at mottageren av hjertet får beskjed om at denne er merket med rødt eller gult. Sikkert noen som håndterer dette som et bokmerke. Gjorde det selv en liten stund, inntil jeg ble gjort oppmerksom på det, da fjernet jeg dem. Etter dette bryr jeg meg ikke om kvinner setter gule eller røde hjerter på meg. Ignorerer det totalt.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 14:07 Privat melding

@Ipek: har hatt samme erfaring som en del her inne med at man får hjerter, og sender melding - ingenting skjer. Kaster ikke bort tid på slike ting. Et kompliment er noe mer i stil med personlig rosende omtale, gjerne om utseende eller annen type skryt, men innsmigrende i mange tilfeller. Et hjerte blir derfor litt tamt i mine øyne. Det er temmelig platt når man sier man er nysgjerrig eller interessert i profilen. Det påfølgende spørsmålet blir jo "På hvilken måte?" :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 9 aug. 2015 01:32

Selvsagt er det ikke noe poeng i å sende meldinger til de fineste damene. Det er rett og slett bortkastet tid.

Ser du ei jente her inne og tenker; 'Steike hun var fin!', ja da kan jeg trygt si at det er lite vits for deg å sende melding til henne.

Ser du derimot ei jente her inne og tenker; 'Oi, hun var jo ikke så verst.', ja da er hun mest sannsynligvis ei jente som det er verdt å prøve seg på.

(mann 38 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2015 04:28 Privat melding

@ mann 44 du er ikke alene, jeg har vært her en stund og kipt og si det, jeg er god på selge ting, men greier ikke selge meg selv så bra, føler det bare blir for klisje.

Men jeg har blitt gjerne tatt litt på senga når noen jenter tar kontakt med meg som faktisk skjer i ny og ned så har jeg greid noen ganger og surre det til for meg selv. Jeg er enda til gode og faktisk bli kjent med en jente her over litt tid, fordi jeg ikke alltid greier og som sagt selge meg selv godt nok.

Så jeg tror det sier seg selv at jeg betaler penger for en tjeneste jeg selv ikke er god på. Sånn det ligger an så går mange henter glipp av den fantastiske fyren jeg er og ja kanskje det er skryt, men hvem bryr seg. Jeg tror dette blir min siste månedene her, for meg så funker dette tydeligvis ikke så godt som jeg håpet..

Når det gjelder krav fra kvinner til Norske menn så kan jeg si en ting. Kravene kvinner setter er alt for høye, menn i Norge går ikke tilfeldigvis ikke etter thai jenter osv, men noen norske menn har problemer med at noen norske kvinner behandler menn dårlig, er faktisk en del mannfolk der ute som har lyst til og være mannen i forholdet, og i flere asiatiske land så liker de at mannen jobber, tjener penger og de er hjemme med barna. Sier ikke det er riktig måte, men noen menn er kanskje gamledages, men sånn de greier og funke, er ikke alle menn som kan være metrosexuel. Eller greie og være mann nok for norsk kvinne, for har du et litt behov for og være mann som noen kvinner sier mannssjåvinistiske ved sånn oppførsel er det bare enklere og dra annet sted der menn kan være litt mer mann.

Her tror jeg grunn problemet ligger at norske kvinner vil ha en mann som tar kontroll i en hvis grad, er denne mannen fra Italia eller annet sted så slipper man lettere unna med det en norske fordi man forventer ikke annet. Dette gjør at mange norske menn blir tøfler, dette gjør at menn blir single, drar ut i verden fordi du ikke ønsker og være tøfler enda mer, og norske jenter blir misunnelig fordi noen menn faktisk greier og være menn, med utenlandske kvinner enn med norske...

(mann 43 år fra Telemark) sø. 9 aug. 2015 04:34 Privat melding

Hei TS, det samme spørsmålet har jeg stilt meg selv! Svaret jeg får er at for hver jente jeg sender brev til øker sjansene for et psoitivt svar.
Hvordan tenker du kanskje når antall avslag eller mangel på svar øker. Svaret er helt enkelt at jo færre du kontakter jo mindre blir muligheten.

Skjult ID med pseudonym Pitstone ma. 10 aug. 2015 23:17

Det jeg mener med at norske jenter er pripne er at de har en tendens til å avlså ved første mulighet. Dette er ikke personlig erfaring siden jeg ikke er en "sjekkern" type, men jeg har reist en del i både Europa og USA og forskjellen på hvor utrolig lett det var å komme i kontakt med andre var helt utrolig. I Norge vil nok mange se på deg som om du er gal om du snakker til de, i andre land svarer de faktisk (!). Så, står for det jeg sier. Norske jenter er ekstremt pripne og ofte utrolig kjedelige i forhold til flertallet.

Nei, hytteturer, fjellturer og et besøk til Asia gir deg ikke en interessant personlighet. En våt gulrot har mer personlighet enn mange av dere.

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:27 Privat melding

Er det meningen at man skal sende meldinger til noen ?
Jeg har ikke skjønt dette jeg..)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:30 Privat melding

Sendte et par meldinger for 2 mnd siden , husker ikke om jeg fikk svar...hehe...

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 10 aug. 2015 23:30 Privat melding

@ fjellkatt
Nei. Bare meningen å skrive på forumet 😉

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:31 Privat melding

Villrosa, du teller ikke med blant de to ..)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:33 Privat melding

Sannheten er at jeg alltid svarer ja...hehe..hihi...

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:35 Privat melding

Tamt på forum i kveld..(..

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:37 Privat melding

Asia...mon det er noe ?...nei, jeg vil ha damer som kommer fra Norge.

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 10 aug. 2015 23:39 Privat melding

Tamt på forumet, for alle er opptatt med å skrive meldinger 😀

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:41 Privat melding

men,,,det er mulig det er lettere å finne noen i Asia.
Jeg tror ikke vi skal kritisere ALLE de som finner dame i Asia, de blir ofte oversett av Norske damer.

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:44 Privat melding

Det er vel rimelig jevnt fordelt mellom begge kjønn.

(kvinne 51 år fra Vestfold) ma. 10 aug. 2015 23:47 Privat melding

@ villrosa
Ja fare for det.

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:49 Privat melding

Frustrasjon er vel årsaken til all kritikk av motsett kjønn...

(mann 53 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 23:49 Privat melding

Natta..

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 10:24 Privat melding

@Ipek: Akkurat det samme tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 14:04

Er jo ganske opplagt at det er den som sender meldingen det er noe galt med om en ikke får svar.

Enten så sender en en dårlig melding. (Avsenders feil)
Eller så sender en melding til noen en egentlig ikke har sjans på. (Også avsenders feil)

Ganske enkelt egentlig.
Det lureste er å slutte å skrive til de fineste damene.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 aug. 2015 14:07 Privat melding

Metode for håndtering av manglende svar fra motpart:

1. Sett deg foran PC
2. Si høyt: "Bah! Humbug!"
3. Finn ny kandidat.
4. Send melding
5. 1-4 repeteres til du får svar.

:P

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 16:27 Privat melding

Jeg tror ikke nødvendigvis norske jenter er pripne eller vanskelige. Derimot tror jeg plattformen og måten dating gjennomføres på nå skaper en kunstig avstand som gjør det vanskeligere å finne match. Jeg tror at dersom vi hadde samlet alle på Sukker i et rom og de kunne prate fritt så ville det ha vært mange som ble overrasket over hvor mange hyggelige folk det er her og jeg er overbevisst om at det ville ha blitt masse søt musikk. Bilder kan lyve og teksten kan vri sannheten fordi den kun fortreller et utdrag om hvem vi er eller hvem vi ønsker å være. Man risikerer å være lenge her fordi man ikke har definert mål. Selv er jeg rimelig fersk her men har tenkt å være her ut periode jeg har signet opp på og fungerer ikke det, nei da finne en annen arena. Jeg vet hva jeg står inne for, hvilke kvalitet eg har og kan gi. Dersom min profil og bilde ikke interesserer noen, så har jeg ingenting å gjøre her. Jeg kan ikke endre personlighet eller det man ser på bilde kun fordi at noen på sukker skal like meg. Jeg er perfekt som den jeg er og håper at noen oppdager de kvaliteter jeg besitter og at det selvfølgelig er gjensidig.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 aug. 2015 16:47 Privat melding

@Guitar_71: Da drar du den med: "Jeg har en kamerat som trenger dame, kan jeg anbefale deg?" :P

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 11 aug. 2015 22:19

Hvor skal damer hente menn når norske menn er for kravstore?:)
Hvorfor hente kvinner i Thailand og ikke i Australia, Japan, Kina el. Grønland?

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 aug. 2015 22:30 Privat melding

Har hørt en del damer drar til afrikas østside for å finne menn som overgår norske. Syns det er helt greit. Men nå er det vel ikke så viktig med språket har jeg hørt. :P Samma det! mann er mann. :P

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 11 aug. 2015 22:51

@equii00: Så et program om damer som dro til Afrika for å finne menn. Ghana var et av landene. Må si at det var fåtall av damer, og utenlandsk program. Damene så ut som disse mennene med hengemage over tanga, gullsmykker hengende over brystkasse dekket med glinsende hår og hengebryst (menn). 

Tror ikke de damene i programmet hadde hatt sjanse hos Sukkermennene, der mange 50-60 åringer søker sexy damer mellom 18-38 år og med spretne bryst og deilig rompe som det står i de profilene jeg har lest.:-)

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 23:14 Privat melding

Dra til Afrika å hente en mann du. Men altså, da må man jo drive å forsørge ham da. Og i motsetning til norske menn så tror jeg det er et fåtall norske kvinner som gidder å ta med seg noen hjem fra utlandet, bare for å ha noen der og i tillegg må man betale for alt også. Selv om denne mannen da hadde giddet å gjøre det norske menn ikke gjør uten å være noe kravstor på egne vegne.
Det høres unektelig noe rart ut.... Når man snur på kjønnsrollene.
Helt uavhengig av om jeg får respons på denne siden her. Uavhegig av om jeg får kjæreste. Jeg kan godt være singel resten av livet jeg!! Men jeg kan med hånden på hjerter si at jeg liker norske menn! Grunnen til at menn ikke svarer meg er ikke at de er for kravstore, grunnen er at de bare ikke har lyst til å bli kjent med akkurat meg. Å sutre fordi jeg får svaret "vi passer nok ikke sammen" når jeg har sendt en koselig melding? Nei vet du hva... Svarer noen at vi ikke passer sammen, ja da gjør vi vel ikke det da. Get over it!! Det er ikke sikkert din neste kjæreste er her på Sukker. Selv om det på enkelte høres ut som om denne nettsiden er den siste mulighet som finnes.

Finner jeg ikke dame på Sukker så må jeg til utlandet ass... Hva med å skru av pc'en og oppsøke ukjente steder og gjøre nye ting ute i den virkelige verden?

;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 23:22

@Lisalinn

For enkelte av oss så er det ikke en realistisk mulighet å kunne oppsøke og gjøre nye ting ute i den virkelige verden.
Av mange forskjellige årsaker.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 23:28 Privat melding

Men da orker du vel ikke reise til Thailand heller powpowgutt?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 23:38

@Lisalinn

Hadde sikkert orket. Men det er ikke av interesse for meg.
Poenget var at for noen av oss så er nettdating det eneste reelle alternativet.

Det vil si, ikke byen og ikke Thailand, etc. :P

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 23:48 Privat melding

@powpowgutt
Min kommentar var rettet mot dem som mente de måtte til utlandet når de ikke fikk ønsket respons på Sukker.
Når det gjelder dem mener jeg at det må finnes en mellomting i den virkelige verden der hvor de lever og bor.

Men hvordan du kan si at nettdating for noen av dere (altså deg) er eneste alternativet, når du kan på gang påpeker at du er overbevist om at du aldri vil få deg noen kjæreste her... Det er altså litt sånn som cognac er mot forkjølelse? Det beste om ikke hjelper?

Skjult ID med pseudonym Pitstone ti. 11 aug. 2015 23:50

Tror ikke det er noen her som har sagt de MÅ til utlandet akkurat, merkelig diskusjon.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 11 aug. 2015 23:58

@Lisalinn: Det var mer ment som spørsmål til ts.:)
Jeg er fornøyd med norske menn, de kravstore overser jeg.

Menn som ser negativt på alle norske kvinner, må se på seg selv for noe må være feil med han. Kanskje han vil ha gammelt familie system, der mannen bestemmer og kvinnen er en ting. De ser ikke på kvinner som mennesker, selvstendige individer med samme mål og mening med livet som menn. De vil kanskje ha en kvinne som venter trygt hjemme med middag, mens de selv har jobb og aktivt liv med venner og de slipper å være redd for at kvinnen er ute som dem og kanskje finner ut at gresset er grønnere på andre siden.:-)

Skjult ID med pseudonym Pitstone on. 12 aug. 2015 00:04

Nope, der tar du feil. Det har ingenting med saken å gjøre. De aller fleste vil ha noen øed stabil jobb, utdanning egne interesser. Den 60-talls filosofien din døde for mange år siden og det eneste som skinner gjennom er usikkerhet.

"Men don't want a strong independant woman like me! Humph humph!" Dårlig unnskyldning og absolutt ikke sannheten.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 00:13

@Lisalinn

Er da ikke overbevist om at jeg aldri vil få det. Jeg sier bare at sjansene er små. Men de er bedre enn sjansene jeg ville hatt ellers.

Her inne er det for øyeblikket stort sett damer som er laaaaangt unna hva det er realistisk at jeg har sjans på eller laaaaaaangt unna i fysisk avstand.

(mann 32 år fra Oppland) on. 12 aug. 2015 00:21 Privat melding

@Powpowgutt Gjør noe med det da... Om du ikke er fornøyd med vekt e.l. så ta grep.

Når det gjelder jenter du ikke har sjans på, det er vanskelig på sukker ja, men personlighet og selvtillit når langt altså. Tro meg, jeg har vært sammen med jenter som var LANGT over meg utseendemessig, men de likte meg for den jeg er og jo bedre du liker noen jo penere er de i dine øyne. Poenget er, ikke si "Hakke sjanse". Prøv, et nei er det verste som skjer :)

Om meldinger og sånn, min filosofi er simpelthen at om et enkelt "Hei" ikke er nok så er det ikke noen jeg er interessert i å ha kontakt med uansett.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 07:46 Privat melding

@powpowgutt.
Du sier at det for øyeblikket ikke er damer her du har sjans på.
Jeg var her inne for et års tid siden også, og jeg synes å erindre at pipa hadde samme låt den gang....
Sier som @Nils86, gjør noe med det.
Og hvis du ikke kan (vil eller har lysst til å) gjøre noe med det.... Kan du ikke da ihvertfall slutte å klage? Synes jeg leser den samme "sutringa" i mange tråder jeg :-(

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 11:20 Privat melding

Nå skal jeg være kynisk med overlegg. Det er ikke vondt ment.
Det jeg skriver gjelder meg også.

Om man tar som utgangspunkt at 90% av førsteinntrykket man får her inne er utseendet, så kan vi som et tankeeksperiment dele opp folk i 5 divisjoner innenfor det aldersintervallet man søker i:
-De i laveste divisjon, la oss kalle den 5.-divisjon, er de som er minst attraktive. De som har vært direkte uheldige, og samtidig ikke tarvare på seg selv.
-I den andre enden av skalaen har vi de i 1.-divisjon. Det er de som er så pene og veldreide at de kan få hvem som helst. I denne divisjonen finnes kanskje 4-5 profiler.

Hvilken divisjon man ligger i, avhenger av hvilket aldersintervall man søker partner i. Om jeg som 46-åring søker damer i alderen 20-35 år, så må jeg finne meg i å stille i en lavere divisjon, enn om jeg søker damer i alderen 40-55 år.

Så… Alle har en tendens til å søke kontakt med noen i en divisjon eller to over seg selv. Jeg også. Jeg ligger kanskje i 3.-divisjon og sender hjerter og meldinger i hytt og pine i 2.- og 1.-divisjon. Da får jeg enten ikke svar, eller blir høflig avvist.

Etter en stund, og med litt selvinnsikt, bør jeg forstå at jeg sikter for høyt. Da har jeg to valg:
1. Sikte lavere
2. Komme meg til en høyere divisjon.
-Sikte lavere er enkelt, men kanskje ikke interessant.
-Er jeg derimot i nærheten av 2.-divisjon men ikke helt, kan jeg prøve å gjøre noe med det. Jeg kan stelle meg på håret, ta litt solarium, begynne å trene for å få mere muskler, slanke meg, gå til tannlege og få bleket tennene, nye klær, dra på meg buksa, Kanskje man bør søke råd hos en venn av motsatt kjønn? Spørre hva slags hår kler meg, hva slags brilleinnfatninger, hva ditt og datt. Endre profiltekst om den er dårlig, orntlige bilder uten solbriller, gjerne tatt av andre. Om du er dame over 30 så kutt ut duckface! Menn må huske at det er bedre å være skallet enn å ha hentesveis! Alle kan gjøre noe!
-Man kan også lyve seg opp i divisjon, med gamle bilder og filter på bildene. Ta bare bilder fra halsen og opp og si at jeg er slank uansett kroppsfasong. Dette funker bare på forumet og blir avslørt på det første møtet da… Anbefales ikke.
-Og man kan skifte divisjon ved å endre aldersintervallet på de man søker kontakt med.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 11:20 Privat melding

For å sette det på spissen:
Ligger jeg i 5.-divisjon utseendemessig, veier 50-70 kilo for mye eller har andre fysiske begrensinger eller skavanker, så kan jeg ikke sende hjerter og meldinger til de i 2.- og 1.-divisjon som ønsker noen å gå på fjelltur med, og forvente annet svar enn beklager, men vi passer nok ikke i lag. Uansett hvor snill og seriøs jeg er.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 11:28 Privat melding

Kjempeapplaus til deg @E46
Det der burde alle som klager her inne lese og lære seg utenat!

Skjult ID on. 12 aug. 2015 12:56

Jeg er sikkert en av de damene som ikke svarer, men så er det også mange som tydeligvis ikke gidder å lese profilteksten. Når jeg skriver at jeg bor på Østlandet og ikke er interessert i å flytte, så er det ikke noe poeng for en fra Finnmark å sende meg melding.

Og jeg vet ikke hvordan folk flest har det, men jeg får en del meldinger og har ikke tid til å sitte og svare hver og en. Jeg svarer på meldinger fra menn jeg ser et potensiale i. Hvorfor kaste bort både min og hans tid om jeg allerede vet at dette ikke vil bli noe mer? Og da tenker jeg ikke kun utseende, det kan være at du har helt andre interesser enn meg, at du vil ha flere barn ( det vil ikke jeg), at du skriver arrogant, ja, det kan være så mangt. Og når folk jeg ikke svarer sender meg sure meldinger etterpå, tenker jeg bare at det var tydeligvis helt rett å ikke svare, så dropp det.

Og ja, utseende betyr selvfølgelig noe. Men har du en spenstig, morsom eller interessant profiltekst, kan det pirre nysgjerrigheten min ( og sikkert andres) nok til at jeg svarer.

Og jobb med bildene gutter... Der har mange menn mye å hente. Ja, det er fint at du sykler Birken eller går på ski, men jeg liker nå å se ansikter også, jeg da. Gjerne uten solbriller. Øyne er sjelens speil, sies det og ja, jeg kan falle fullstendig pladask for et par pene øyne. Og bilder der du ser ustelt ut, ja, kanskje er det greia for noen damer, men for meg er det turnoff. Det samme gjelder partybilder, vil du ha en seriøs dame, så legger du ikke ut slike bilder.

Bare noen tips.... Jeg har jo ikke sett profilen din, så kan jo ikke si noe konkret om den.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 12 aug. 2015 13:34

Tror det er en sammenheng mellom det å få avslag og det at man ikke har lest profilen til den man skriver til.

Det spiller jo absolutt ingen rolle hvor koselig melding du sender - når du tydeligvis ikke passer med det dama søker!!

Jeg søker menn i Oslo over 40 som ikke vil ha flere barn.
Da er det poengløst å være 32 år, bo på Sundalsøra, ønske seg barn en gang i fremtiden - også sende meg melding!!!

Og gjør noe med profilbildet ditt. Hvis jeg får 2 meldinger fra 2 forskjellige menn som begge har sympatiske profiler så er det klart at han som ser blid og velstelt ut på bildet har et fortrinn.

Dropp sånne selfier foran baderomspeilet hvor du ser litt lost ut fordi du leter etter hvilken knapp på mobilen du skal trykke på og ikke vet om du skal se i speilet eller på mobilskjermen... Foran deg ligger det tannkremtuber og bak deg skimtes skittentøyskurven... Er det sånn du vil presentere deg? Få heller noen til å ta et bilde for deg! I et annet rom. Med ordentlig lys.

Noen damer liker sikkert sånne "jeg er deilig i bar overkropp og smiler forførende"-bilder. Men ikke alle. Og kanskje hun du har mest lyst på svar fra ikke liker det i det hele tatt. Jeg tror de fleste har størst sjansen for å bli likt om de har et påkledd bilde kontra et avkledd. Altså, dette er mannen som en dame skal ha lyst til å presentere for barna sine, venninne sine og mora si. Da beholder du skjorta på!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 12 aug. 2015 14:02 Privat melding

@anonym: Tror nok noen bør gjøre flid i å lese profilteksten, og ikke innta en holdning som at kvinner her inne er overfladiske, høye på pæra, og ikke svarer.

Selv om man ikke er flyttbar, kan den andre være det, så man bør være forsiktig med å anta at personen er utenfor fokusområdet inntil man vet dette. Noen ganger kan man fire på visse krav eller ønsker om personen er "innafor".

Uansett blir dette en subjektiv greie, og hylekoret er der nok uansett fra begge kjønn om man svarer eller ikke, så lenge svarene er negative.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 14:02

@Lisalinn

Lære seg utenat? Hallo, det er jo en selvfølgelighet! For meg ihvertfall.
Det er jo akkurat derfor det er litt dårlig med damer her akkurat nå jeg har sjans på. Har allerede vært i kontakt med de andre som er i samme divisjon som meg selv.

Jenter i divisjoner over meg og med helt andre interesser enn meg holder jeg meg selvsagt langt unna. Er jo ikke dum heller da!
Jeg holder meg ihvertfall slavisk til divisjonene til @E46 og beveger meg aldri utenfor de.

Selvsagt skal jeg prøve å skjerpe meg og ikke sutre så fælt.
Jeg mener, menn som sutrer er jo ikke noe sexy vel? :P

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 14:46 Privat melding

Liker ikke sutring sånn rent generelt jeg - være seg kvinner eller menn, voksne eller barn.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 12 aug. 2015 14:52

Lurer noen ganger på om det er mange med Aspergers syndrom her inne jeg....

Han: "Det står jo på profilen din at du liker musikk, kino og å gå i fjellet. Hvorfor vil du ikke treffe meg da??? Jeg liker jo også musikk, kino og å gå i fjellet!!!"

Jeg: "Joda... Men jeg liker ikke alle som liker musikk, kino og å gå i fjellet"

Han: "Du er så kravstor!!!"

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 15:04

Syns ikke folk er kravstore jeg. Er jo ganske opplagt at en bør ha noe til felles OG like utseendet til vedkommende.

Er en uting at folk kaster rundt uttrykket 'kravstor' når folk egentlig bare har en annen smak enn en selv.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 12 aug. 2015 15:10

Og alt behøver ikke stemme.
Jeg kan godt gå på date med en som driver med seiling jeg.
Selv om jeg blir sjøsyk i båt.
Vi må ikke like alt likt

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 15:18

Vel.. merk deg at jeg sier NOE til felles. Ikke alt, men NOE.
I ditt eksempel så ser jeg store problemer om han ønsker å ta med seg partneren på seilbåtferie, osv.
Om han driver med seiling kun som sport, så er det selvsagt ikke så farlig hva du liker.

Og det gjelder det meste egentlig. Forskjellen mellom å praktisere en aktivitet og det å ønske å dele/involvere partneren i samme aktivitet.

F.eks så antar jeg at et fåtall av jentene på Sukker som driver med hest ønsker at partneren også skal drive med det.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 15:22 Privat melding

Han bør ihvertfall tåle at det lukter hest 😉

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 12 aug. 2015 15:31

Jeg snakket ikke til deg jeg @powpowgutt

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 15:47 Privat melding

Tror det blir litt feil å se for seg alle mulige scenarioer som interesser og ikke interesser osv. kan by på av problemer eller ikke problemer jeg. Bare ved å lese en profiltekst.

@kvinne og @powpowgutt
OK. Så driver han med seilig. Og hun blir sjøsyk.
Gå på date for det da vel.....
Han har skrevet at han liker seiling og kanskje han har bilde av seg selv i en båt. Det er det du vet og ingenting mer.
Du kan gå på date med det utgangspunktet selv om du blir sjøsyk.
Når du møter fyren så kan det hende at du liker ham så godt at du gir fullstendig blaffen i om han seiler aktivt. Hvis han i det hele tatt gjør det da.Og det er absolutt ikke sikkert at han må tilbringe hele sommerferien sin i seilbåt. Er ikke sikkert han har båt engang. Han bare liker å seile.

Jeg har selv fått melding fra en som mente at vi var veldig forskjellige så lenge jeg likte greske øyer. Han foretrakk nemlig Spania, hvor han hadde hus. Og da hadde han, i sitt eget hode, fått det til at jeg nok aldri ville til Spania og da ville det bli krangel og uenighet foran hver eneste sommerferie (for å sette det litt på spissen). Og dette er før vi i det hele tatt har snakket sammen....

Jeg har skrevet på min profil at jeg liker dans.
Betyr ikke at jeg må treffe en som liker å danse.
Kan hende det betyr at jeg liker å gå i operaen og se ballett.
Kan hende jeg går på et eller annet dansestudio og danser tango og salsa hver torsdag.
Kan hende jeg bare er utrolig dårlig på discodans a la 80-tallet.
Hvem vet... Men det betyr i hvert fall ikke at en fyr må like å danse for å bli kjent med meg ;)

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 12 aug. 2015 15:54

@Lisalinn
Nei å krisemaksimere før man i det hele tatt har truffet noen er en uting.
Det jeg har skrevet at jeg liker i min profil er for å illustrere hvem jeg er. Ikke en kravspekk til hva en potensiell kjæreste MÅ like.

Og jeg gikk på den daten med han seileren.
Det var ikke seilingen hans som gjorde at det ikke ble en suksesshistorie.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 16:01

@Lisalinn

Hadde du skrevet til han først? Eller skrev han i førstemeldingen at han mente dere var for forskjellige? Hva er isåfall poenget med det?
Få deg til å overbevise han om at det er feil?

Hvorfor skriver du bare at du liker dans hvis du egentlig mener at du går på operaen og ser på ballett eller et eller annet dansestudio i stedet for hva du faktisk mener?

For meg er det underlig å ha en interesse som åpenbart er best når den deles og allikevel være likegyldig til om en partner ønsker å dele det eller ikke?
Tror du ikke det ville blitt litt trist i lengden om han aldri ville gå på ballett med deg, på dansestudio eller aldri ville danse med deg?
For å ta dans som et eksempel.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 16:16 Privat melding

@powpowgutt da.... Nå tok du mitt eksempel alt for bokstavelig når det gjelder dans :)

Og hvorvidt han med hus i Spania skrev først eller hva poenget hans var er også helt uvesentlig. Poenget er at noen lager problemer der hvor det kanskje ikke finnes noen.

Jeg har jo ramset opp mange ting jeg liker... dans, hengekøyer, greske øyer, lage engler i snøen.. Det blir jo litt vel mye om jeg skal presisere hva og hvordan på hver eneste ting :) Også er det lov å spørre når man skriver til meg :)
Det er sånn som @kvinne skriver. Jeg har ramset opp en rekke ting som jeg i mer eller mindre grad er opptatt av og liker, for å illustrere hvem jeg er. Jeg liker mange andre ting også. Jeg liker også mennesker som liker andre ting enn meg.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 12 aug. 2015 16:36

Det overrasker ikke at du stiller så mange spørsmål ved det danse-eksempelet @powpowgutt. Det understreker på en måte poenget. At mange skal ha så mange ferdigfordøyde forklaringer på alt eller går i fella og overanalyserer.
Noe skal man jo ha å snakke om i meldinger og på date også. Alt skal ikke stå i profilen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 16:46

@Lisalinn

Vel, egentlig bare bygde jeg litt videre på ditt eksempel. Siden dans er en veldig typisk interesse som en gjerne ønsker å dele med den andre.

Veldig bra at du liker at mennesker liker andre ting enn deg.
Du skulle egentlig bare visst hvor mange damer her inne som skriver at du ikke må like ditten og datten.
Ikke at jeg helt skjønner hvorfor, for hva bryr vel det dem så lenge en ikke prøver og dra henne inn i interessen.

Jeg syns det beste er å ha noen felles interesser og noen egne interesser.

Men hva vet vel jeg? Jeg er jo singel og ønsker f.eks egentlig ikke å bo sammen, så da er det jo ikke akkurat mange damer som er interessert i noe forhold. :P

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 16:59 Privat melding

Hva vet du egentlig om det?
At du ikke ønsker å bo sammen med noen er ihvertfall ikke noe du trenger å skrive i profilen.
Ikke presiser at du VIL bo sammen med noen heller for den del 😉
Sånne ting avklares først etter at man har vært sammen lenge nok til å kjenne hverandre. Noen flytter sammen og noen gjør ikke. Dette er ikke noe man bestemmer i profilteksten.

(mann 35 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 17:15 Privat melding

Enda en sytetråd. Først og fremst. Bitterhet er lite tiltrekkende, det gjelder både kvinnfolk og mannfolk. Så til saken. Ta gode og skarpe bilder, men som ser ut som de er tatt på en naturlig måte. Dvs allier deg sammen med en kamerat eller venninne som kan å ta bilder. Kunsten er å ta mange bilder i mange forskjellige settinger og fra ulike vinkler. Det vil si baderoms selfien bør begraves for godt!

Mitt inntrykk er etter å ha godt gjennom ulike bilder av menn på en venninnes tinderprofil: Mange menn kan ikke ta skikkelige bilder. Som noen sa tidligere i tråden. Bilder av haglen og bilen din kan du gjerne spare deg for.

Sett deg gjerne inn i klær, sko og passform på klærne. Dette har mye å si for inntrykket folk får av deg. Er du i 30 årene vil en Star-wars skjorte/Hettegenser bli assosiert med en mann som ikke kan kjøpe sine egne klær, og hvem ønsker vel å møte noe slikt.

Det koster lite å gjøre det jeg kom med her, men for enkelte er det vel lettere å syte og klage enn å gjøre noe med saken. Da kan man heller ikke forvente suksess.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 17:36 Privat melding

@powpowgutt
Det er vel det som enkelte ganger lager problemer når vi leser en profil. Vi bygger litt videre uten å vite. Du mener kanskje at vi da bør få vite mer i profilen slik at vi bygger riktig. Jeg mener at vi ikke skal bygge så mye i det hele tatt før vi har blitt kjent med personen.

Relax. Nothing is under control. :-)

Jeg er mest opptatt av at folk selv liker det de holder på med og sitt eget liv. Sånne folk liker jeg. Hva en mann jobber med og hva slags hobbyer han har er ikke viktig. Det viktigste er at han gjør noe han selv liker. Så jeg har ingen krav der.
Hyggelig om han vil være med på mine ting - og jeg hans. Men verden går ikke under om jeg må gjøre ting uten han. Eller han vil gjøre ting uten meg. Tvert i mot. Da hadde jo verden gått under for lengst. ;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 12 aug. 2015 18:08 Privat melding

Minner meg på å bestille full fattigmannssmoking. Må jo gå rett hjem hos kvinnfolka. Kanskje ispedd en sausflekk eller to, så det ser ut som jeg har vært i krigen eller lystig lag før. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 18:43

@Lisalinn

Jojo.. Men du er vel enig i at det er ganske bortkasta å bruke mye tid på en person også kræsjer det på noe som en strengt talt kunne fått greie på allerede før kontakten ble opprettet?

Er jo ikke snakk om å bygge en masse. Det er snakk om å ville det samme og ha samme syn på hvordan en går frem, osv.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 19:43 Privat melding

Jeg orker ikke å helgardere meg mot kræsj @powpowgutt

(mann 48 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 20:22 Privat melding

Hva er vitsen med å sende meldinger? At man i blant får svar, eller i hvert fall ikke færre svar enn hvis man IKKE sender meldinger.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 20:30 Privat melding

Hadde jeg vært her i 2 år uten at noen som helst ble interessert i meg hadde jeg ikke bare sluttet å sende meldinger. Jeg hadde meldt meg ut også. :-)
Men noen lar vær å melde seg ut. Tror kanskje de liker oppmerksomheten de får ved å beklage seg på Forum....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 20:36

Næh.. Hvorfor det? Håper jo på at det skal dukke opp ei. Og da er det jo litt dumt om jeg har meldt meg ut og hun registrerer seg her er det ikke?

Men ja, forumet er godt tidsfordriv da. Er ikke så farlig om det ikke er så mange interesserte så lenge en har forumet. :)

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 20:46 Privat melding

Nå er det @Mann44 som er ts og ikke du @powpowguttt.
Det er ts som sier han har vært her i 2 år uten respons.
Men du også ja @powpow, jeg er ikke overrasket.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 12 aug. 2015 20:49 Privat melding

Så søte dere er, snart blir det date tror jeg. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 20:54

Sukker hadde jo ikke tjent noe penger om alle fant seg noen med en gang. :P

Nå er det jo ikke 2 år siden jeg skrev med ei jente jeg ikke hadde skrevet med før da. Mer sånn type 2 måneder, ikke at det var noe mer en litt skriblerier på grunn av avstand.

Eller så er det vel ca. 8 måneder siden sist jeg fikk svar på en førstemelding jeg selv sendte.
Det er også ca. like lenge som mellom de to siste førstemeldingene jeg skrev.

Kan ikke klage på svar jeg da, for jeg sender relativt sjeldent meldinger.
Må jo holde meg til min divisjon, felles interesser og sånn for å øke sjansen for å få svar.
Spammer ikke alle jente jeg syns er interessante uavhengig av divisjon, såpass selvinnsikt har jeg jo.

(mann 35 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 21:08 Privat melding

På slike sider som dette er gode bilder absolutt alfa og omega for å lykkes. Det er dette som skaper tiltrekning og videre interesse.
Og så bør man skrive en profil som skiller seg ut fra resten av røkla.

Har man disse to tingene på plass får man langt oftere svar.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) on. 12 aug. 2015 21:10 Privat melding

Det er mye svar i ekko også. :P

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 21:11 Privat melding

Nå må du huske på at jeg satte ting på spissen da jeg skrev om divisjoner da!
Det er ingen som er definert 100% i en spesiell divisjon. Det kan godt hende at ei du synes er for pen for deg synes du er for pen for henne! Ta deg sammen, og gjør det du føler for. Det er ingenting som er bestemt på forhånd!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 aug. 2015 21:36

Nå ja.. Hvis du ser deg litt rundt der ute, så ser du jo at folk stort sett er sammen med noen i sin egen divisjon.

Stort sett bare når en ser kjendiser og slikt at en lurer på hvorfor de er sammen og sånn.

(mann 35 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 21:38 Privat melding

Synes E46 beskrev ganske bra hva som må gjøres lenger oppe i tråden. Om man vil opp noen divisjoner bør man se på seg selv på hvilke forbedringspunkter man kan gjøre noe med.

- Er man overvektig. Begynn å tren.
- Har man dårlig klessmak. Sett deg inn i klær og sko.
- Finn noen nye hobbier og våg å utfordre deg på å gå utenfor komfortsonen din. Tror alle har godt av å utfordre seg selv innimellom. Det er egentlig bare slik at man må begynne i en ende.

Eller man kan klage fordi folk rundt en er for kravstor. Sorry, men det funker ikke.

(mann 35 år fra Oslo) on. 12 aug. 2015 21:47 Privat melding

" Om du har bestemt deg for at det er håpløst å sjekke opp en kjempepen dame, så blir det håpløst "

Denne likte jeg, og det stemmer meget godt med virkeligheten. Antar man at man ikke har sjanse på en dame er sannsynligheten for at det skjer ganske mye større ;-)

(mann 38 år fra Rogaland) on. 12 aug. 2015 22:05 Privat melding

@E46

Så jo mer opp i alder jeg går jo slankere og penere blir dem da jeg klatrer i divisjoner ?? Har du tatt med tid og tyngdekraft i dine kalkulasjoner ??? :P

Jeg forstår litt av poenget ditt med divisjoner, men igjen bunner det meste ned til at enten liker man hverandre eller ikke, å alle har vi hver vår smak.

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:11 Privat melding

Liker divisjoner .. rykker opp, og rykker ned .. ingenting er konstant

Livet er veldig enkelt det, kjærligheten også, men hva hadde det da vært å diskutere og fable om :(

*whiskey er godt - skål!

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 22:15 Privat melding

Alt er relativt som Einstein ble beskyldt for å ha sagt. Hvor attraktiv du er, kommer an på hvem du sammenlignes med, og hvilket ståsted vedkommende som vurderer deg har :) Ofte! Ingen regel uten unntak!

Om vi trekker fram den nødvendige kaffekoppen vi snakket om i et annet innlegg da... Det handler helt klart om kjemi om en relasjon skal bygges.
For å få komme på den kaffedaten/avklaringsmøte eller kontraktsforhandlinger :-p så må man prøve å gjøre seg interessant og attraktiv nok til å bli bedt med. Hvis man ikke klarer det, så får man aldri avklart om det er noe kjemi :)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 22:17 Privat melding

Haha @OlaConny :-D

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:25 Privat melding

Ta vare på seg selv har ingen alder villrosa

Hele det relative livet igjennom så kan man nærmest være i divisjonssystemet - i nonleague havner man av opplagte årsaker

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:38 Privat melding

Fin gjeng. Fy sørenklype

10 ave maria avgitt!

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:41 Privat melding

* Jeg kunne aldri tenkt meg å våken oppe med ei og tenke hver gang: enda godt hu er så snill :P

Haha .. snill er viktig for mange, a virtue most wanted

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:42 Privat melding

"A man with a plan, is a most wanted man"

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:45 Privat melding

Klart, ellers kikker du alltid ubevisst eller bevisst etter noe bedre - ikke minst blir det dårlig stemning - iallefall når du slutter å ta på henne

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 12 aug. 2015 22:49 Privat melding

Mange fine innlegg her 😊. Enig i mye 😉. Men mest av alt enig i at dere er en fantastisk gjeng 😘

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:51 Privat melding

Kvinner vil begjæres, menn vil beundres

(mann 53 år fra Oppland) on. 12 aug. 2015 22:53 Privat melding

Mannen gir og kona tar.

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 22:54 Privat melding

Jeg vil bare ha kveldsmat kjenner jeg

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 22:54 Privat melding

"Ingen kjenner dagen før kjærringa har lagt seg"

(mann 53 år fra Oppland) on. 12 aug. 2015 22:55 Privat melding

Du har et poeng E46, uten mat kan man ikke lete etter damer. Mat kommer først..)

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:55 Privat melding

Tenk på alle de som lever i platoniske forhold (sett utenfra) innenfra kan de sikkert ha det helt fantastisk iforhold til hva de måtte ønske seg og si seg fornøyd med. Det er denne fordømte romantiseringen av kvinnfolk som ødelegger for meg .. hvor er felene, bevegelsene, blikkene, rosene - etc .. brunkrem, mobiltelefon, siste mote, toppjobb etc .. betyr ingenting

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 22:59 Privat melding

Er det understellsbehandling du skriver om nå igjen #rosapåball

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 23:01 Privat melding

Dersom du skriver at du sikkert får kjeft, så får du kjeft .. dersom du vil være den mest forføreriske kvinnen du kjenner, så kan du også være det - ditt valg

(kvinne 51 år fra Vestfold) on. 12 aug. 2015 23:01 Privat melding

Villrosa nå må du passe deg 😇

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 23:05 Privat melding

Yihaa cowgirl!

(mann 32 år fra Oppland) fr. 14 aug. 2015 01:59 Privat melding

Get over yourself og bli kjent med vedkommende før du bestemmer deg. Uansett hva slags argumenter og grunner du klarer å drømme opp, du avslår en person uten å kjenne han/henne i det hele tatt. Definisjonen av forfengelighet og endimensjonal tankegang. Ikke lat som du er "interessert i personlighet" og opptatt av "kjemi" når du ikke har vekslet to ord med noen, vær ærlig med deg selv og innse at du er like overfladisk som de du klager deg over.