Alle innlegg Sukkerforum

En sann historie.

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Vestfold) to. 6 aug. 2015 22:20 Privat melding

Tenkte å fortelle denne siden jeg syntes den var ganske bra :)

Det var ei litt eldre dame som var litt sukker sugen så ho gikk inn på en butikk å kjøpte seg en kvikklunsj. Ho puttet den i vesken å gikk videre til en kafeteria. Der var det helt fullt, men var en ledig plass hos enn mann som satt der å leste avisen. Ho spurte pent om ho kunne sette seg der med han og han svarte: "jaja det er bare å slå seg ned".
Ho setter seg ned å deler kvikklunsjen opp i 4 deler, ho tar seg en bit å putter den inn i brødhølet. Rett etterpå tar mannen ho sitter med en bitt fra kvikklunsjen ho har delt opp! Ho tenker din frekke faen å tar resten av de to bitene igjen. Mannen ser rart på ho å tenker sikkert sitt. Han reiser seg å går bort til kantina å kjøper seg ett skolebrød å kommer bort å setter seg igjen. Damen tenker " nå skal jeg faen meg ta igjen"! Ho lener seg over bordet å tar en kjapp bit av skolebrødet mannen kjøpte. Han kikker rart på henne å rister på hodet. Damen gidder ikke å sitter der mer så ho reiser seg opp å tar på seg frakken å går. Når ho kommer på utsiden og er på vei til å gå til bilen så åpner hun væsken for å finne frem bilnøklene å der ligger kvikklusjen haha :)

Det var faktisk han sin kvikklunsj :P

Skjult ID med pseudonym frøken-o fr. 7 aug. 2015 15:38

....minner meg om når jeg gikk tilbake til Rema1000 for å hente krabbeskjellet jeg hadde glemt og kom hjem igjen så lå det ett i kjøleskapet også )))

Skjult ID med pseudonym frøken-o fr. 7 aug. 2015 15:46

Åt begge to, men det siste smakte ikke så godt.... )