Alle innlegg Sukkerforum

Sukker - utstillingsvindu for forventningsfulle?

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Aust-Agder) on. 15 okt. 2008 22:06 Privat melding

Jeg er nettopp blitt aktivt medlem her og forsøker å finne omgangsformen.

Jeg er egentlig overrasket over hvor mange billedsskjønne jenter det er her ift. andre nettsteder. Er det her alle sammen har gjemt seg? ;)

Men på den annen side, er dette et nettsted hvor man logger seg på, sjekker mailen og minimerer for så å være passivt pålogget dagen lang for å komme opp på online-listen? Er dette stort sett bare et nettsted som bygger opp selvtilliten til blaserte medlemmer som sjelden tar seg bryderiet å svare på mail, stadig beruset på mail og komplimenter, evig søkende på noe enda bedre?

Så hvor skjer aktiviteten her? Jeg kan ikke se at forumene akkurat løpes ned, så aktiviteten synes å være begrenset. Jeg ser også at det ikke er noen dagbokfunksjon her, så de som er skriveglade har få muligheter for å vise noe av sitt indre. Her blir det mest det ytre i form av fotografier samt de ord man formulerer i profilen som man får å forholde seg til.

Så - hvor skjer det her? Skjer det noe her? Hvordan er omgangsformen?

Kommentarer?

Skjult ID med pseudonym Tante Rød on. 15 okt. 2008 22:15

Hei og velkommen!
Jeg kan svare for meg selv bare og ikke på vegne av alle damene på Sukker. Selv så svarer jeg bare på noen få meldinger av den grunn at mye post er av kategori "Du er pen", "Halla sexy" etc. Ikke særlig spennnede.... Hehe
Sender du hyggelige og personlige meldinger til jenter så får du nok mange svar.
Angående å henge her inne så chatter jeg heller meste med enkelte herfra på msn etterhvert, så treffes vi. Forumet er forløpig det beste med Sukker for min del...
Å få mailboksen fyllt av "spam" er absolutt ikke berusende, virker heller mot sin hensikt. Jeg blir lei Sukker til tider, og prøver hele tiden å ikke la den type post påvirke mitt syn på Sukker. Det finnes sånn ca. 1 av 5 meldinger som er oppriktige og hyggelige. Rett heller fokus mot de er mitt råd :-))). (Anslagsvis regnet.... )

Good luck!!

Skjult ID med pseudonym Sjenert on. 15 okt. 2008 22:19

Forumet her inne er vel det som er mest aktivt... Innboksen min har vel ikke akkurat blitt overfylt av meldinger kan man si... Og jeg har faktisk sendt hyggelige og ikke altfor korte meldinger til noen her inne, men ikke fått svar... Men det klaffer vel til slutt ;)

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis on. 15 okt. 2008 22:22

Aramis..Jeg har vært av og på her noen år. Og for meg er det de samme bertene som er på online lista mi. De er på omtrent døgnet rundt og samtidig beskriver hverdagen sin som utrolig hektisk med reising og shopping og verv osv...Noe skurrer...

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis on. 15 okt. 2008 22:24

Skal legges til at grunnen til at jeg har vært "av" er fordi jeg har møtt søte jenter her :)

Skjult ID med pseudonym Aramis on. 15 okt. 2008 23:10

Takk dere for svarene over :)

Tante Rød, takk for velkomsten :) Ja jeg forstår det ikke må være særlig inspirerende med spammeldinger eller korte og lite gjennomtenkte meldinger som kunne vært sendt til enhver som trippet forbi på gaten.. Ellers er vel jenter mer begunstiget med mail kanskje da menn generelt sett har lavere terskel for å fyre av en melding, mer eller mindre gjennomtenkte? Tilbud og etterspørsel og den skjeve balansen gjør også sitt. Så noen jenter er vel rimelig priviligerte slik sett.

Sjenert - takk for innspill, ja jeg får følge med på dette forumet da, er interessant da dialogen later å være passe bra ift. f.eks. det slette nivået som utvises på andre nettsted, f.eks. Møteplassen.

Kjøttmeis - Ja du jeg har også sett de som er så opptatt - hele døgnet. Kanskje de har en dedikert server som er pålogget sukker heele døgnet mens de selv tripper rundt opptatt med sin Bentley Laptop under armen verden rundt ;D