Alle innlegg Sukkerforum

Cougar Attack? Gamle Menn? Griser?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LassoLARS fr. 7 aug. 2015 20:53

Kom over denne artikkelen om eldre damer som ser etter yngre gutter. http://www.hegnar.no/kvinner/artikkel557826.ece
Jeg er 32 år, og ser så og si hele tiden eldre damer som er inne og snoker på profilen, (noen går så langt at de flørter) så dette måtte jeg sjekke opp og tok frem kalkulatoren(SE NEDERST).

Det var heldigvis med et snitt på 32-33 år. Så det var ikke så gale, faktisk ganske bra da jeg foretrekker å treffe noen på min alder.

Hva er ca snittet hos andre i henhold til alder? Får eldre damer besøk av flere yngre menn enn eldre menn?

For de som er litt tekniske og har chrome, så kan du gå inn på den besøkende siden, trykke F12 og trykke på console fanen og lime inn denne kryptiske koden for å få svaret med en gang per side:
(Array.prototype.slice.call(document.querySelectorAll("div.age"))).map(function(node){return parseInt(node.innerHTML)}).reduce(function(sum,a,i,ar){sum += a;return i==ar.length-1?(ar.length==0?0:sum/ar.length):sum},0);

Skjult ID med pseudonym Hrafn fr. 7 aug. 2015 21:01

Jeg er 38 og snittalderen på besøkende er 37,28. Ikke så ille, selv om jeg i utgangspunktet ser etter damer i starten til midten av 30-årene fordi jeg kunne tenke meg barn en dag.

Skjult ID med pseudonym LilleKnurr fr. 7 aug. 2015 21:31

Er vel litt gammeldags at mannen må være eldst. Liker menn som er yngre. Men maks 10 år. Har da hatt "gutter" og menn i alle aldre som har vært innom min profil. Det som overrasker meg er at de yngre er de som er flinkest med å komme med fine komplimenter.

Skjult ID med pseudonym Hrafn fr. 7 aug. 2015 21:39

Hadde jeg ikke ønsket barn så hadde "eldre" damer vært aktuelt for meg og. Klart, en vet jo ikke hvem en eventuelt faller for...

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 7 aug. 2015 21:49 Privat melding

Jeg er 51 og får også mange henvendelser fra yngre menn.
Jeg er jo også i kontakt med menn på min egen alder, men ser at de (så og si uten unntak) ser etter kvinner som er yngre enn seg.
Det er ikke uvanlig at en mann på 53 søker kvinner i alder 33-49. Det er helt normalt! Menn krysser også av for at de er åpne for å få flere barn for å tiltrekke seg yngre kvinner. Men om de kommer i dialog med meg så sier de at de egentlig er ferdig med barn, men strategisk sier at de er åpne for å få barn igjen for å tiltrekke seg yngre kvinner.... Jaja...
For meg spiller det liten rolle om mannen er yngre eller eldre
Jeg kan gå både 10 år opp og 10 år ned. Har truffet menn på 38 som føles som "på min alder" og menn på 44 som er som "gamle gubber" og menn på 56 som er unge og spreke, og jeg har ikke tenkt på alder.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 7 aug. 2015 22:09 Privat melding

Gjenneomsnitt på 48. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 7 aug. 2015 22:12 Privat melding

@ts: Antallet er vel også relevant, jeg har 1930 besøk. :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2015 02:34 Privat melding

Får hovedsakelig besøk av damer som er noen/endel år eldre.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 8 aug. 2015 03:48

Barn gjør en forskjell, er du mann i 40-årene og ønsker deg barn, da søker du yngre. Men jeg som er over 50, får flest besøk av menn på 42-52. Det er fint, jeg har alltid vært sammen med yngre menn, og kommer sikkert til å fortsette med det, siden jeg holder meg så jævlig godt :-)))

Jevnaldrende er best, men ikke så lett å finne en som er ung nok for sin alder. Inntil 5 år yngre er topp, for meg. 8-10 år yngre, da begynner det å bli litt mye. Kanskje. Eller kanskje ikke. Avhengig av den enkelte. Men jeg tror isen er brudt, kvinner søker i like stor grad yngre menn som menn søker yngre kvinner. Fint det da!!!

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 8 aug. 2015 08:34

Virker som de fleste både menn og kvinner søker yngre partnere når de passerer en viss alder( mellom 40-50). Da føler de fleste seg yngre enn sine jevnaldrende. Jeg er jammen ikke mye bedre der!

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 aug. 2015 09:10 Privat melding

Enig med deg @Kravstor:) Vi ser gjerne litt nedover.... når man er 40-50 er likevel noen år fra eller til ikke av så stor betydning. Det er vel mer hvor "ung/gammel" vi er til sinns og hvordan vi tar vare på oss selv som er mer avgjørende. Selv går jeg bare litt under og litt over meg selv i alder på de jeg søker. Overraskes ellers stadig
når jeg ser hvor mange menn på min alder som søker langvarig forhold i aldersgruppen 18-99 år....;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 17:58 Privat melding

Jeg har hørt at klarer du å beholde barnet i deg fram til du er 50, er du over "kneika" og vil beholde det resten av livet. Jeg er en sånn. Jeg søker fra min alder og opptil ti år yngre. Har alltid vært yngre til sinns enn mine jevnaldrende, bortsett fra noen få unntak. Jeg har møtt eldre kvinner, men merker fort at barnet ikke er så framtredende der, da blir det ofte litt for mye seriøst, og da går jeg lei. Sånn er livet, ikke alt funker. :/

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 18:28 Privat melding

@kafko: noe annet.

Men det er selvsagt enkelt å tenke slik. litt som hesten og havresekken. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 19:08 Privat melding

@kafko: Hesten og havresekken har like mye med det og gjøre som det du sier, ergo ingenting. Din påstand er at vi kun er ute etter en yngre kropp. Min påstand er at hesten går etter havresekken, ikke nødvendigvis den beste havren, den peneste eller den ferskeste. Du er helt på jordet, men du skal selvsagt få lov til å anta eller påstå hva du vil, men da må du også tåle at andre har en annen måte å reflektere under dette temaet. Leser det vel som rimelig fordomsfullt og lite gjennomtenkt den påstanden du kommer med. I valget mellom to likeverdige kvinner vil den eldste veie tyngst, da denne har ofte en lengre erfaringsbakgrunn, men dette er ikke alltid stemmer så bra.

(mann 30 år fra Buskerud) lø. 8 aug. 2015 19:58 Privat melding

@kafko

må si jeg er veldig uenig med deg på det med med at menn bare er ute etter kropp å ikke noe annet, nå kan jeg jo bare snakke for min egen del.
men helt ærlig så har personlighet, interesser og "unge til sinns" mye mer å si enn kropp. jeg mener nå at hvis en bare skal gå etter kropp å ikke tenke på annet så vil vel ikke det holde i lengden.

det er det indre som teller:)

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 8 aug. 2015 20:25

@kafko
Jeg er nok prinsipielt enig med deg. Dette er vel et eksempel der jeg definitivt stoler mest på de som er anonyme og ikke trenger markedsføre seg. Til dere som ikke er enige. Legg merke til at han snakker om motivet for å søke yngre partner. Han sier ikke noe om at han ikke vektlegger andre ting enn kropp.

Dessuten tar han en stor del selvkritikk. Det gjør også jeg. Kravstor stiller seg først i køen til å ta selvkritikk. De andre som også søker mest ned i alder burde stille seg bak og bytte pseudonym. Altså følgende rekkefølge;
Kravstor, kravstor1, kravstor2, kravstor3 osv.
Forresten burde alle som har vært her mer enn 3 mnd også innrømme at de er kravstore!

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 8 aug. 2015 20:32 Privat melding

Jeg liker menn rundt min egen alder , men det er meg , andre kan like hva de vil :-)

(kvinne 52 år fra Oppland) lø. 8 aug. 2015 20:37 Privat melding

Gresk Gud er godkjent
hmm men det er å Hav Gud ,Fjell Gud , Trenings Gud alle bare de er Guddommelige :-)

Sorry fantaserer vilt her nå ,sukk sukk drømme

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) lø. 8 aug. 2015 20:44 Privat melding

Det er stor forskjell på litt ned i alder og mye ned i alder...:) Ønsker å finne en jevnaldrende...søker litt opp og litt ned i alder. Tenker langsiktig....mindre sjans for at en blir pleier/pleiende på det viset. Så kan vi ligge ved siden av hverandre på aldershjem samtidig når vi er 90-ish, holde hender og snakke om alt det artige og spennende vi har opplevd gjennom et langt liv;)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 20:49 Privat melding

@kafko: Du får tro det du vil, du leser tydeligvis ikke det jeg skriver, og du meler kun din egen kake. Helt i orden, skal ikke si noe på det, annet enn å reagere på påstanden din om at jeg er løgner. Hvordan våger du? Slike måter å argumentere på er barnslig og en person i din alder bør ha god nok innsikt og livslærdom til å avstå fra slikt. Skjerp deg!

Jeg har vært sammen med yngre kvinner som har hatt mer foreldet kropp enn kvinner mye eldre. Du kan ikke generalisere slik. Blir bare dumt. Det forteller jo en del om dine holdninger og fordommer, noe som kanskje ikke er så flatterende.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 14:35 Privat melding

@dame1968: Ja, en viss substans bør det jo være. Hvis ikke blir det jo bare peispynt. :P

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2015 14:39 Privat melding

Hvis man bare går etter kropp så betyr vel ikke alder så mye vel? Jeg ser mange menn her, er jevngamle eller eldre enn med, som har veltrente og flotte kropper. Jeg ser også utrente og overvektige unge. Så hvorfor trekker man automatisk slutningen "søker ung fordi man vil ha noen med fin kropp"?
Når jeg søker yngre (og også eldre!!) enn meg selv så er der ikke pga kropp. Herregud.... Jeg søker et menneske jeg skal trives med, ha det gøy med og slappe av sammen med. Og det er da så mye mye mer enn bare kropp som teller!! Jeg søker en personlighet jeg, og den personen kan både være yngre eller eldre enn meg.
Jeg trives like godt med folk på 38 som 58 så da ser jeg ingen grunn til å begrense søker mitt.
Og et annet viktig punkt. De fleste menn på min alder søker kvinner som er yngre enn meg - derfor må jeg søke i større omfang når det gjelder alder!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 15:46 Privat melding

@Lisalinn: Ja, ikke sant? Vel talt. :)

@kafko: Jeg tror ting er mer nyansert enn hva du legger opp til. Som @Lisalinn nevner, og jeg har gjort, så er det mange grunner, og det man ender opp med kan være noe helt annet enn utgangspunktet. Det er lett å generalisere, og det er kanskje farget av det man ser og opplever perifert, mens hvis man går mer i dybden i disse tilfellene er det nok helt sikkert ganske så varierende årsaker. Jeg sier ikke at det ikke finnes kvinner som går etter yngre menn, og det samme med menn som går etter yngre kvinner utelukkende for å føle seg yngre, eller kjøre opp misunnelsesfaktoren hos noen utvalgte, selvsagt finnes de, men jeg tror de er i fåtall. Det er menn som søker oppover og nedover utifra kriterier som at de ikke vil ha unger, eller vil ha det, og kanskje er litt seine på avtrekkeren, eller ikke har funnet den rette ennå. Det finnes tusenvis av grunner.

(kvinne 55 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2015 16:47 Privat melding

Der med alder dere. Vi blir alle eldre. Og jeg tenker at jeg vil ha noen å bli gammel sammen med :) Jeg vet ikke helt hva jeg synes om å bli pensjonist også er det 15 år til mannen min blir det. Jeg har ikke lyst til å bli pensjonist alene - uansett hvor fin kropp han har.
Vi snakket ikke bare om å begjære her @kafko. Vi snakker om kjærlighet og hverdag med påkledde mennesker.
Vi vil ikke bli gamle sier du? Jo faktisk så vil vi det. Og vi vil bli gamle sammen med noen.
Jeg tror vi søker opp og ned i alder i større grad fordi det ikke er så stor forskjell på livsstil og væremåte for f.eks en på 38 og en på 51 som meg. Vi som er "eldre" er litt yngre i dag enn hva min foreldregenerasjon var. Det er ikke så store forskjeller og da passer det også å bli sammen men yngre. Men vi er ikke så grunne at vi bare går etter kropp altså. Men det er vel de som gjør det også. ;-) Shallow Hal :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 16:47 Privat melding

@my: ja, det er sant. :) Har det litt på samme måten, det spriker kanskje litt mer i alder, men uansett. Har også fått meldinger fra damer rundt 70, og det er jo kjekt. Selv om vi kanskje ikke har så mye felles, så er det ok å slå av en prat.

Det kan jo være at disse variasjonene i alder er erfaringsbasert? Man har erfaring fra en viss aldersgruppe tidligere, og derfor en god opplevelse man ønsker å møte på igjen? Ser det har iallefall blitt nevnt tidligere, men kanskje omfanget er større? :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 16:51 Privat melding

@Lisalinn: Gode poenger. :)