Alle innlegg Sukkerforum

TurnOff hvis jenta tjener mer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Darknessy fr. 7 aug. 2015 23:52

eller har høyere utdannelse enn deg i et forhold??

Jeg har ofte opplevd at guttene sier at jeg er for glad i egen karriere, eller for selvstendig...er det mange som ikke liker dette??

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) fr. 7 aug. 2015 23:55 Privat melding

Har vært sammen med kvinner som har hatt mye høyere utdannelse og tjener nesten det dobbelte som meg, det har ikke påført meg nevneverdige skader. Annet enn en kraftig idemyldring når bursdagen var nært forestående. :P

Skjult ID med pseudonym Hrafn fr. 7 aug. 2015 23:56

Sterke selvstendige damer med høy utdannelse og ambisjoner er sexy. Men, synes det går an å bli for opptatt av egen karriere: hvis en ikke har tid til å gjøre noe annet så fungerer det jo ikke. :)

Skjult ID med pseudonym Darknessy lø. 8 aug. 2015 00:07

@equi: så bra, da finnes det håp alikevel =)

@Hrafn: har tid til familie og venner noen dager i uken, kjresten ville jo blitt prioritert...men må noe gjøres på jobben som absolutt ikke kan vente, ville du blitt sur hvis det er 2 timer jeg får mindre med deg den dagen i uken?

Skjult ID med pseudonym evigsingel lø. 8 aug. 2015 00:13

De som er gift med jobben er så turn off

Skjult ID med pseudonym Hrafn lø. 8 aug. 2015 00:15

Nei, absolutt ikke. Jeg har selv en jobb der jeg noen ganger må prioritere jobb over alt annet (kan bli beordret på jobb), så jeg skjønner godt at slikt skjer. Det er vel mer et spørsmål om hvor ofte det skjer. :)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2015 00:19 Privat melding

For glad i egen karriere eller for selvstendig? Er dette spørsmål man stiller menn, når menn har høyere utdannelse og tjener penger?

Skjult ID med pseudonym Hrafn lø. 8 aug. 2015 00:53

@Lisalinn: Tror nok mange menn opplever at kona er sur på dem fordi de er for mye på jobb og fordi de ikke gjør som de får beskjed om.

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2015 00:58 Privat melding

Jo det er sikkert sant @Hrafn

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 01:07 Privat melding

Hvis ikke forholdet prioriteres, er ikke fokuset der. Kaster ikke bort tid på personer som prioriterer jobb foran forhold. Er heller ikke stor tilhenger av de som tar med seg jobben hjem. Er stor tilhenger av kvinnfolk som kommer hjem på fredag og sier: Heiiii! Heeeelllg! Wooo-hoo! :)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2015 01:13 Privat melding

Er stor tilhenger av mannfolk som kommer hjem på fredag og sier: Heiiii! Heeeelllg! Wooo-hoo! :)

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2015 01:14 Privat melding

Er også stor tilhenger av mannfolk som kommer hjem på onsdag og sier: Heiiii! Wooo-hoo! :)

Skjult ID med pseudonym Elregn lø. 8 aug. 2015 01:16

Hadde elsket at fruen hadde tjent mer enn meg. Da kunne jeg fått ha pengene mine i fred og vi kunne begge brukt dem på det vi likte. Perfekt! Mindre å krangle om også-

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 01:23 Privat melding

@Lisalinn: Det hender jeg kaster meg ned med fart på gulvet og sklir bortover som en fotballspiller som har scoret. Brølet er obligatorisk. :P

(kvinne 54 år fra Oslo) lø. 8 aug. 2015 01:34 Privat melding

@equi00: fantastisk!!
Jeg - selv om jeg har god jobb og tjener bra - danser rundt i stua på fredagsettermiddag og hyller helgen. Wooo-hooo og vin i glasset!!! :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) lø. 8 aug. 2015 01:37 Privat melding

@Lisalinn: Massemorder! Drepe druer på den måten... :P Men ellers, helt magisk! :) Jeg gir meg high five også, selv om ingen er i nærheten. :) Men nå er det natta altså, nå har jeg sagt natta i over en time på meldinger & stuff. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 8 aug. 2015 02:27

Treffes bare noen ganger i uka?
Så jeg står fritt til å gjøre hva jeg vil stort sett hele uka?
Høres jo ut som en drøm egentlig. :P

Men hvis du blir 2 timer forsinket så er det fint om du sier ifra på forhånd, så jeg slipper å ha tatt turen til deg og du ikke er hjemme enda. :P

Så sign me up! Hvordan kan jeg kontakte deg!? :P

(mann 36 år fra Akershus) lø. 8 aug. 2015 15:52 Privat melding

Hvordan i huleste kan DET være et problem????

Skjult ID med pseudonym Darknessy lø. 8 aug. 2015 18:12

seriøsitet tilbake...

@Trapezius: det trodde ikke jeg heller, men som sagt så har jeg datet flere personer som har kommet med disse kommentarene...og usikker om det bare er en unnskyldning, eller om det faktisk ligger noe bak det. En gutt sa også at siden jeg tjente mer enn han, så trengte jeg ikke han...trodde vi levde i 2015 jeg, hvor damene faktisk kan tjene sine egne penger!!

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 02:13 Privat melding

Om hun tjener mer enn meg er det helt greit, så trenger ikke jeg føle noe ansvar for å bidra til en form for utjevning. Selv har jeg økonomi god nok til det livet jeg vil ha, så jeg trenger/ønsker heller ikke noe bidrag fra en evt svært godt betalt partner.

Mer utdanning er jo bare positivt, jeg er selv svært opptatt av kunnskap, og en partner med f.eks en doktorgrad vil trolig også være det, så kan vi lære mer sammen :-)

Skjult ID med pseudonym Darknessy sø. 9 aug. 2015 02:26

så da er det kanskje bare en unnskyldning?? puhh...godt å vite, for da kan jeg fortsette med å være glad i jobben min og for lønningene

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 08:52 Privat melding

Det blir jo feil hvis det er penger som er avgjørende. Det er jo kjemi og at en faktisk liker det en ser og da betyr det mindre om dama er toppleder e.l. med inntekt trippel din egen.

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 9 aug. 2015 11:28

Ingen liker at man ikke holder avtaler. At det oppstår en krise innimellom er jo greit, skjer det regelmessig er det tydelig at jobb betyr veldig mye i forhold til kjæreste forhold. Da vil jeg nok anbefale å finne noen med felles interesse for jobb og karriere.
For meg er livet for kort til å sitte og vente på noen som ikke kommer.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 9 aug. 2015 11:30

@ts
meh, who cares, så lenge den ene eller andre ikke skal gnåle om det hele tiden ;p

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 12:50 Privat melding

Det er klart at det bør være en balanse mellom jobb og fritid. Det er også en balanse mellom personene i forholdet og rettferdigheten de føler i balansen mellom jobb og fritid. Her kan det nok variere noe. Så lenge regnestykket går opp, er det jo ikke noe problem. Mange har jobber de engasjerer seg mye i, og det må de få lov til, det gir dem som regel mye glede og mestring kanskje.

Det er kanskje noen som ønsker bedre rammer for forholdet, en mer forutsigbarhet muligens, men så lenge man har en god dialog, og er gode til fokusere på det som er viktig i et forhold, altså konsentrere seg om den tiden man har sammen, så ser jeg egentlig ikke problemet. Noen ganger kan det være faktorer som kompliserer enda mer, men så lenge man holder fokuset, bør dette gå bra.

Men hvis ting ikke fungerer kommunikasjonsmessig, regnskapsmessig ift. rettferdigheten, eller andre ting, vil det være en som sitter igjen med mye skuffelse og kanskje ransaker seg selv med tanker som "hva kunne jeg ha gjort annerledes".. osv.

Penger spiller vel en mindre rolle, men kan være med på å gi mer luksus i hverdagen, ikke nødvendigvis mer innhold. Gnåling som @arneand nevner, er drepen for et forhold uansett. Ingen som finner seg i det over lengre tid vil jeg tro.