Alle innlegg Sukkerforum

Lærere på datingsider

Vis siste innlegg
(mann 54 år fra Telemark) sø. 9 aug. 2015 09:12 Privat melding

Jeg vil anslå at av de rundt 15 personene jeg har hatt kontakt med på sukker, så er minst 12 av dem single, skilte eller separerte lærere i norsk skole. (Jeg vet ikke om det er ting i min profiltekst som "tiltrekker" seg yrkesgruppen lærere, eller om jeg har en dragning mot det selv, kanskje ubevisst...) :-)

Er dette bare tilfeldig? Har mange ganger undret meg på om denne yrkesgruppen er mer representert på datingsider enn andre yrker, og i så fall hvorfor det tilsynelatende er så mange single / skilte / separerte lærere der ute. Er det noe i yrkesvalget som gjør samliv komplisert, og at dette er årsaken?

Ja ja... bare en undring tidlig søndag morgen.

Skjult ID med pseudonym Ungkar sø. 9 aug. 2015 09:20

Av de eg har tastet med er nok flertallet i helse sektoren tror jeg.

Skjult ID med pseudonym og så sø. 9 aug. 2015 09:27

Om en tenker over hvor mange tusen kvinner som jobber i de ovennevnte grupper, lærere og i helse, og hvor få menn som finnes i samme grupper så er det ikke så rart. Yrker med færre kvinner, ellr bedre kjønnsfordeling vil ikke fremtå like markert i en slik sammenheng som her.

Skjult ID med pseudonym og så sø. 9 aug. 2015 09:27

Om en tenker over hvor mange tusen kvinner som jobber i de ovennevnte grupper, lærere og i helse, og hvor få menn som finnes i samme grupper så er det ikke så rart. Yrker med færre kvinner, ellr bedre kjønnsfordeling vil ikke fremtå like markert i en slik sammenheng som her.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 9 aug. 2015 09:29

Kanskje det er nicket ditt?

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 9 aug. 2015 11:18

Synes det høres helt supert ut. Lærere og sykepleiere er jo kvinnelige " helte yrker" i mine øyne, som Politimenn, leger og brannmenn er det for mange kvinner.

(mann 54 år fra Telemark) sø. 9 aug. 2015 11:20 Privat melding

Ja, det er helt klart superfint :-)

Og det er ikke sikkert det er flere single i disse yrkesgruppene enn andre, eller at det er en årsak til at det eventuelt skulle vært det. Livets tilfeldigheter møter man overalt :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 11:57 Privat melding

@ts: Det er nok en tilfeldighet, men hvis man har en profiltekst som tiltrekker seg en viss yrkesgruppe, vil jo du få bra besøk fra denne yrkesgruppen, men det kan godt være matchtall også.

Profiltekst må man jo inn på profilen for å se, så trafikken er nok mer blandet vil jeg tro. Men de som kanskje tar kontakt med deg, eller de du tar kontakt med vil nok kanskje ha en større grad av match på yrkesgruppe vil jeg tro, selv om det er ubevisst.

Kan ikke si noe om hvilke yrkesgrupper som kanskje er overrepresentert her, eller om det er noen som er det, men min erfaring er at det er rimelig bra fordelt. Har match med både høyskoleutdannede og de 9-årig skole. Har ikke så store betydningen for meg, da det er andre ting jeg fokuserer på.

Aner ikke årsaken, men kanskje det er vanskelig å være med en lærer som har to mnd. fri hvert år? *knegg* :P

Skjult ID med pseudonym ludolu sø. 9 aug. 2015 13:47

Har bare "truffet" på en lærer her, og den er lærer til ungen min.. ( derfor bruk av pseudonym)...

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 13:52 Privat melding

<avsporing>@ludolu: Hva gjør du hvis du hadde truffet på denne læreren på et singeltreff eller ensligparty i nærheten? :P</ avsporing>

(mann 54 år fra Telemark) sø. 9 aug. 2015 14:05 Privat melding

"Aner ikke årsaken, men kanskje det er vanskelig å være med en lærer som har to mnd. fri hvert år? *knegg* "

Som i "lediggang er roten til alt ondt"? :-)

Og de har vel strengt tatt minst 3 mnd fri hvert år om man tar med høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie i tillegg til sommerferien...?

Ble litt useriøs avsporing dette fra min side. Lærernes "ferier" er ÆRLIG fortjent... de gjør en kjempejobb hele året. Ferdig snakka. :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 14:13 Privat melding

<avsporing>@Dean Whenn: Hehe.. sant det. :) Selvsagt er det vel fortjent. Nå viser det seg at årsaken til gode karakterer hos elevene har med små eller mindre klasser og bedre oppfølging fra lærer, leste jeg nettopp. Det er ikke alltid mer fri er løsningen, eller høyere lønn, men bedre arbeidsvilkår. </ avsporing>

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) sø. 9 aug. 2015 14:35 Privat melding

Nå fikk dere en ekstra stjerne hos meg @Dean og @equi
Ikke alle som synes at lærerenes avspasering/ferie er velfortjent.

Klemz fra en lærer som gleder seg til skolestart😃😉

Skjult ID med pseudonym ludolu sø. 9 aug. 2015 14:35

@equii.. Det hadde vært noe annet.. 😳Ettersom jeg ikke har blokkert denne, vil jeg tro den har sett meg også,- er gudskjelov ikke kontaktlærer, så jeg trenger ikke ha annet enn hilse-kontakt.. Er uansett ikke min type,-: attraktiv, ja, men not for me...😊

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 14:40 Privat melding

@Mamma76: har stor respekt for den jobben dere gjør, håpet er at antallet elever går ned pr. lærer. 28 i klassen er ALT for mye. :/

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) sø. 9 aug. 2015 14:52 Privat melding

Å ha max antall på 28 er alt for høyt, da ønsker vi lærere at det skal komme en elev til.....for da deles klassen, og 15-19 elever er helt topp👍
-avsporer visst jeg også, men måtte bare svare😉

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 14:55 Privat melding

@ludolu: jeg tror jeg hang meg opp i håndteringen i møtet med en du kjenner. Jeg er kanskje litt spesiell, men bryr meg mindre om jeg treffer noen kjente som er single og jeg ikke finner som min type. Det hender jeg hilser på, og er alltid høflig. Treffer faktisk på noen, som har vært single, blitt sammen med noen, blitt single igjen og slik når dagene.

I møtet med venner eller perifere sådanne, syns jeg det er rart å unngå en situasjon. Jeg vet at mange tenker "Føre var" - prinsippet, men man har da ikke noe å tape på å la andre som du kjenner vite at du er singel, og prøver å finne en partner? Tar h*n kontakt, er det jo bare å si nei, eller beklager, eller holde det i "friend zone".

Mulig jeg er unntaket, og kjerringa mot strømmen, men so be it, det har jeg vært mange ganger. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 15:05 Privat melding

<avsporing>@Mamma76: Ser den. Nå ser det ut til at avsporingspolitiet har tatt seg en bolle, så vi kan boltre oss med brusen en stund. Blir spennende å se hvor mye de tillater på tråder merket "seriøs". Er litt lei av utrop som "Komma!, Punktum! Litt større marg! Avsporing! Hersketeknikk!" Osv. Syns det forteller mer om personen enn de andre. :P Nok om det. </ avsporing>

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 15:06 Privat melding

*Flire*

(kvinne 25 år fra Buskerud) sø. 9 aug. 2015 15:43 Privat melding

Økonomi, regnskap, administrasjon og ledelse her.. 😊 og nettopp blitt butikk sjef😊

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 15:48 Privat melding

@teanuh: Flott! Men hopper du i sofaen som @Villrosa og meg? :Å