Alle innlegg Sukkerforum

Sukker er søtt og underholdnende

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 14:53 Privat melding

Stadig vekk popper det på telefonen med varsel om besøk på profilen og når eg klikke varsel får jeg opp "bruker har valgt å blokkere deg". Hva er det med damer som skal inne å kikke for å deretter blokkere? Eg kan ikke annet en å le og ser dette som fryktelig underholdene. Det fine er at de selv enkelt og greit stenger seg ute. Jeg kunne tenkt meg flere gjorde dette så vi fikk bort en del "rusk og rask" hahahaha, for å deretter ha fått et mer relevant bilde på sukker hahaha :-)

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 15:01 Privat melding

hehe, ja jeg har jo bare vært her ei uke ca. dermed er det jo greit å starte med å rydde. Er det gjengs normalt å rydde så burde eg jo kanskje også rydde. E der noen som ønske å bli ryddet bort hahaha :-)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 15:18 Privat melding

Jeg pleier å rydde litt, men de som blir blokkert er de som ser ut som lureprofiler, stalkerprofiler (typiske gjengangere uten noe info), uten bilde og for meg nødvendig informasjon, osv. Du kan skru av meldingene med besøk om du vil. Det bryr ikke meg så mye, Det bryr meg midt i ryggen om de blokkerer eller ikke. Jeg er her for å finne en partner, som ikke er sånn. :P

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 15:37 Privat melding

Equi: Jeg bryr meg heller ikke om blokkeringen, men det undrer meg kanskje så mye fordi jeg ikke kunne ha gjort det selv, kikke på profilen til ei og så blokkere henne. E ikke min stil ;-)

Vill: Jeg undrer meg at folk velger å være ufine, hvor har det blitt av gentlemennene som har høflighet som mellomnavn.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 15:51 Privat melding

Må ærlig innrømme at jeg har klikket på en profil flere ganger både ved uhell og bevist fordri jeg ønsket å lese profiltekst en gang til.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 15:56 Privat melding

@Galactic: Ja, det er litt overkill. Men noen er slik, vi får være glad over at alle er forskjellige, og de gjør det enklere for oss. :)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 9 aug. 2015 16:11

Det hender at jeg blokkerer etter å ha vært på besøk. Det er rett og slett fordi jeg oppdaget noe i profilen som gjør at han ikke er interessant (feks. ønsker ikke å treffe noen med barn, bor for langt unna og ikke flyttbar, søker yngre damer etc.)

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 16:18 Privat melding

Så da brukes blokkering av deg som filter for å fjerne de som ikke oppfyller dine krav?

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 9 aug. 2015 16:23

Galactic, dersom spørsmålet var til meg, så har du oppfattet 180 grader feil. Blokkering brukes minst like ofte for å fjerne dem hvis krav JEG ikke oppfyller. Jeg har barn, er i 40-årene og ikke flyttbar. For mange havner jeg da "utenfor" skiven.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 9 aug. 2015 16:23

Jeg ser at mitt første svar kunne oppfattes motsatt enn hva jeg hadde tenkt.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 9 aug. 2015 16:25

Jeg blokkerer også bildeløse profiler som har vært på besøk hos meg. Liker ikke anonyme "kikkere". Får litt noia av dem som ikke tør å stå fram, men kikke vil de...

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 16:25 Privat melding

Ingenting er som en runde blokkebonanza, gjerne med et par pils ! :)

Det som blokkes er :
-De som ikke har respondert hjerter / meldinger.
-Ikke vært pålogget på en del uker.
-Laaaange profiltekster med "svevende" innhold og altformye ønsker til partner.
-Oversminka damer med mye trutmunn og vinglassbilder.
-De man ikke finner attraktive.
-De som har helt andre interesser enn meg.

Og sikkert mange flere grunner også.
Jeg rydder og blokker, og håper damer gjør det samme med meg, vi vil da bruke tiden på de som betyr noe !

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 9 aug. 2015 16:30

@Galactic sø. 9 aug. 16:18
Jepp, spot on.

Det er vel streng tatt ingen vits i å se profiler hvor ingen av dere er flyttbare, de søker utenfor ditt fylke og aldersområde, ønsker/ønsker ikke kjæledyr/alergisk, vil/vil ikke ha barn, eller nevner noe i profilen som du vet ikke kommer til å funke (røyk/ikke røyk, drikker som en svamp/avholds, veldig religiøs/ikke religiøs)? eh?

Da det ikke finnes en funksjon for å bare skjule profiler, og om du ikke gidder å se profilene på nytt hver eneste gang du logger inn, har du ingen andre valg enn å blokkere.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 16:37 Privat melding

Jeg kunne egentlig likt en funksjon der man "mykt" avviser personen, for sitt eget kontrollbehov og sorteringsrutine. Jeg tenker på lister i hytt og gevær, søkeresultater, osv. Tenker at det må jo ike være så drastisk å blokkere for å få "orden". Hva med et valg som sier: "Jeg vil ikke ha denne personen opp i mine søkevalg eller besøksliste" Om personen stalker deg eller whatever, så ser du ikke denne. @my har et poeng med gullfiskhukommelse, går i den fella ofte, så det er også en grunn.

Jeg ser også at man kan ha ordlyd som: "Personen har valgt å ikke dele informasjon med deg", At du kanskje kun vil se minimalt av profilen, i stil med facebook kanskje. Bare noe jeg kom på i forbifarten mens middagen putrer. :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 16:39 Privat melding

@dame1968: Ja, du har et poeng der også. :)

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 9 aug. 2015 16:43

Enig med @Deshi
Blokkering er sortering. Gjør Sukker mer effektiv fordi KUN de som kan være aktuelle og interessante "står igjen" på matchlistene. De andre trenger jeg jo ikke se.

Blokkerer selvsagt mange flotte menn også, men mange flotte menn er av diverse årsaker likevel ikke riktig for meg. Tilhører blokkeringsmafiaen, ser ingen grunn til å ikke blokkere flest mulig blant dem jeg ikke finner interessante.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 16:59 Privat melding

Equi00: enig me deg. Har også gullfisk hukommelse eller Teflon hukommelse og hadde vært praktisk med en skjul funksjon

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 9 aug. 2015 17:44 Privat melding

@TS
Jepp, da er det bare å stå skolerett her! Jeg blokkerer de som har helt andre interesser enn meg, søker langt yngre jenter, de jeg ikke finner attraktive og menn som er et par år eldre enn hva jeg søker. Det håper jeg selvsagt ingen tar det " innover seg, men har forståelse for at man vil finne den som er riktig for seg ?

Blokkerer aldri ut fra avstand.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 9 aug. 2015 18:54

I dag har jeg hatt en blokkeringsbonanza og blokkert haugevis. Jeg blir nesten litt irritert av alle disse bildeløse som snoker og sender meldinger. Ene skrev sågar på profilen at han ikke ville legge ut bilder fordi han ønsket privatliv. WTF!!! Det er da likt for oss alle. Ønsker ikke jeg også et privatliv da? Jeg gidder ikke å sende mailadr. min for å få tilsendt bilde fra en av de profilbildeløse. Gjorde det en gang, og ble skuffet da jeg så bilde. Det er kleint det! Hva sier man da liksom, etter å ha sendt flere meldinger fram og tilbake?? Typen skrev at han ofte fikk komplimenter for utseendet. Kan godt være det, men han var lite tiltrekkende i mine øyne. Pinlig å ville utsette seg selv for noe slikt.
Nei, da er et godt gammeldags profilbilde mye bedre. Albumbilder er topp!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 19:28 Privat melding

Er for lat og comfy til å gjøre noen endringer nå. Relativt kort tid igjen her, så tar det med knusende ro. Vurderer å legge ut et babybilde av meg, bare på gøy. :P Lurer på om jeg får flere blokkeringer da? :P

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 9 aug. 2015 19:32

@equi00

Du har blokkert meg, så jeg kan dessverre ikke fjase i innboksen din ;)

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 21:19 Privat melding

Jeg vile i utgangspunktet blokkert stalkers som ikke tok et nei for nei. Dersom noen sender meg melding og det ikke er interessant takker jeg nei høflig og lar det være med det. Har ikke noen grunn til å blokkere de. Derfor ville jeg også tenkte tilsvarende dersom jeg sender en melding og hun svarer at det ikke er interessant. Får jeg det svarer takker jeg høflig for svar og går videre. Jeg har liksom ikke behov for blokkering hit eller ditt, men kanskje jeg er litt naiv

(kvinne 51 år fra Vestfold) sø. 9 aug. 2015 21:27 Privat melding

Jeg har blokkert noen, men klarer ikke blokkere bare for å rydde opp.
Men tar det ikke personlig om noen blokkerer meg ;))
Livet er for kort til det, hvis noen ikke liker meg, så helt greit, jeg er den jeg er ;))

Skjult ID med pseudonym R ma. 10 aug. 2015 01:34

Jeg blokkerer hvis:

- Det ikke er bilder i profilen
- Hvis vedkommende stalker
- Hvis jeg ikke er tiltrukket av kombinasjonen bilde/tekst
- Hvis jeg kjenner de irl og vet det ikke vil skje
- Hvis han ikke er aktuell av andre årsaker

Jeg rydder. Derfor blokkerer jeg. Begriper ikke vitsen med å ha beholde profiler i onlinelisten av høflighet. De sperrer jo verdifull plass. Hva om jeg ikke ser drømmemannen fordi jeg beholder en uaktuell fyr av høflighet. Nei, kanke ta sjansen ☺️?

(mann 36 år fra Akershus) ma. 10 aug. 2015 04:06 Privat melding

Interessant at "sortere" blir kalt "blokkere".

Bra jobba, Sukker. Godt gjort å gjøre det så vanvittig negativt.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2015 09:19 Privat melding

Klipper, limer og signerer mys innlegg over her. Det er faktisk nøyaktig mitt kriterie for å blokkere også.