Alle innlegg Sukkerforum

"En som kan dele mitt liv" profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Reallife sø. 9 aug. 2015 20:47

I en del profiler skriver hovedsakelig menn at det ønsker å treffe noen som kan "dele mitt liv". Jeg lurer på hva man mener med det egentlig.
Jeg får nesten inntrykk av at dette er menn som tror at deres måte å leve på er det beste....eller at kvinnene de skal treffe har ikke noe liv....
Fint med innspill fra andre.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 20:49 Privat melding

Jeg oppfatter det å dele liv som å sammen leve sammen, gjøre ting sammen og skape en fremtid sammen. I nyansene innebærer dette selvfølgelig også solo tid osv.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 20:55 Privat melding

Det er vel naturlig at man deler tid sammen. Jeg tror på min tid, din tid og vår tid. Noen føler de har et rikere liv enn andre, og ønsker å dele det med en utvalgt. Nå er det jo forskjellige tanker rundt det å ha er rikt liv.

Jeg tolker det som dele den tiden man har sammen, og finne en form for rikdom der. Eller så har de bare klippet litt fra andre. :P

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 9 aug. 2015 21:04

Om vi deler min matpakke så gir jeg vel egentlig bare bort halvparten

Skal vi dele mitt litt liv så ender vel du opp med å ha ditt eget til overs? (Kan jo legges i boden sammen med pynteputene dine...) :-)

Jeg tror derfor at de mennene du har snublet borti ikke helt vet hva de prøver å si...

Det gir deg rom for å tolke det i beste mening eller no :-)

(kvinne 43 år fra Vest-Agder) sø. 9 aug. 2015 21:07 Privat melding

Jeg tolker det dit henn at vedkommende ønsker å dele sitt liv meg, både på godt og vondt, og at vi ikke er to individer som bare bor sammen.
(Ble det litt rotet?)

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 9 aug. 2015 21:15 Privat melding

Som dr phil sier.. Forhold er ikke 50/50, men 100/100 ;)

Skjult ID med pseudonym Reallife sø. 9 aug. 2015 21:40

Begynner å se noen nyanser her - men kanskje vi kvinner er flinkere til å ordlegge oss. Hva med å skrive "dele et liv sammen" isteden "dele mitt liv" - jeg har tolket det slik at vedkommende er ganske egoistisk, men godt å høre hvordan menn tolker det.

Dele alt.....nesten umulig - alltid godt å være sammen men det er absolutt behov for litt tid for seg selv eller finne ting på egenhånd.

Leste en artikkel om at de fleste ønsker å vøre sammen med noen klinn lik seg selv-

(kvinne 52 år fra Oslo) sø. 9 aug. 2015 21:42 Privat melding

Deilig å dele et liv med noen som man kommer godt overens med. Kan dele matpakken (nå har jeg glutenallergi så jeg må nok være forsiktig...) men aldri tannbørsten!