Alle innlegg Sukkerforum

Å unnlate å svare er også et svar..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tron sø. 9 aug. 2015 21:59

Til alle de som klager over mangel på svar; husk at å unnlate å svare også er et svar. Vi som er seriøst på søken, ønsker faktisk ikke svar fra mennesker som utnytter andre / andres følelser.... Så da er det like greit for min del..... Bl.a. derfor svarer alltid jeg i hvert fall....

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 22:21 Privat melding

Dem jeg sliter mest med er dem som har svart både én og ti ganger, for så å plutselig slutte å svare. Å ikke få svar på en førstemelding er lettere, da har man jo ikke investert noe særlig følelser.

Jeg svarer alltid, om så bare for å si at jeg ikke vil gå videre.

Skjult ID med pseudonym tron sø. 9 aug. 2015 22:50

@koevoet
Sant....! Det du nevner er jo bare respektløst, men for mange (dessverre de fleste kanskje) kvinner, er dette bare en lek og en god mulighet til å bli tilbedt - og som ei nevnte for meg; som å bla i en menneskelig IKEA katalog....!

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 9 aug. 2015 22:58

Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, men dette er ikke en lek. Har pratet lenge med flere menn gjennom tiden jeg har vært her. Og noen av dem har plutselig stoppet å svare, mens andre er greie å sier ifra at de ikke er interessert allikevel. Så uhøflige menesker finnes nok i begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym tron sø. 9 aug. 2015 23:20

@bekkarekka

At det ER som @koevoet og mange andre her inne på forumet har beskrevet i flere år, er et faktum. At det finnes en kvinne innimellom som er seriøs, er nok riktig, men flertallet av dere ER faktisk svært unnlatende i forhold til det å nedlate dere til å svare. Sånn er det bare - og for å gjenta meg selv; der blir som å bla i en menneskelig IKEA-katalog, som en av søstrene her inne beskrev. Jeg har også kommunisert med kvinner som sier dette er for gøy.
Jeg ser relativt bra ut, og har ikke noe problem for min del med å få svar, eller bli kontaktet! MEN problemet ligger i at det er så utrolig mange kvinner som er useriøse. Til og med gifte kvinner har bedt meg komme til dem, når mennene ikke er hjemme...!

Jeg leter etter EI jente, som skal bli min gudinne og være glad i og ha det godt med ....!

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 23:21 Privat melding

@bekkarekka: Så sant. har man innledet en samtale, så bør man forsøke å holde liv i den til den dør ut av seg selv, Men det er høflig og også avklarende om man sier noe om dette går eller ikke. Noen ganger ender de jo i "Friend Zone", det er greit, det trenger de ikke få skriftlig, det merker de fort, eller spør, så får de svar, og så får de gjøre en vurdering om dette er greit. Men en lek er det ikke, her prøver vi å kle av oss uten å vise de edlere deler, og det er ikke morsomt når du ser at den andre har stukket av med klærne dine. :P

Skjult ID med pseudonym tron sø. 9 aug. 2015 23:23

Utrolig bra @equi

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 9 aug. 2015 23:31

He he @equi
Jeg blir bare så lei av at disse useriøse skal ødelegge for oss som tar dette på alvor. Så jeg ber om unnskyldning på mitt kjønns vegne,

(kvinne 48 år fra Hedmark) sø. 9 aug. 2015 23:31 Privat melding

Jeg svarer også alle som tar seg bryet med å skrive til meg - og jeg er seriøs! Jeg er jo her for en grunn, nemlig å finne min helt spesielle mann..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 23:34 Privat melding

@bekkarekka: alt i orden. Er veldig tykkhudet, og tåler noen slag. Men banker hjertet kraftig, går jeg i knestående som den ridderen jeg er. :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 9 aug. 2015 23:41

@equi00
Ja, jeg tåler dette jeg også ellers hadde jeg ikke vært her. Skriver ikke så ofte på forum, men følger med. Så må jeg bare si noe en gang i blant. Og jeg tror nok det er flere seriøse damer her enn det dere tror og flere useriøse menn . Bare det at dere menn velger feil damer og vi damer velger feil menn.

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 9 aug. 2015 23:44 Privat melding

Heh, nå måtte jeg sjekke opp i en samtale fra i vår/sommer. Dette var fra en dame som var åpen om at hun ikke ønsket et forhold, og pga avstanden var jeg uansett ikke interessert, men hun skrev noe spesielt i profilteksten som jeg reagerte på, og vi utvekslet meldinger en stund, slik at det nå tar 34 trykk på "page down" for å komme fra begynnelse til slutt av utvekslingen.

Tilfeldighetene ville det til at jeg skulle på jobbtur i nærheten av henne, og god tid i forveien varslet jeg dette, hvorpå hun svarte at det ville være hyggelig å treffes osv. Et par uker før avreise unnlot hun å svare på melding, og da jeg sendte ny melding 10 dager senere leste hun den, men unnlot igjen å svare, så da maste ikke jeg mer. Hun har ikke blokkert meg, og hun er fortsatt aktiv her, så jeg kan bare spekulere i hva som ligger bak en sånn mental u-sving fra hennes side, fra et uttalt ønske om å treffe meg til å ikke engang kunne skrive at hun ikke vil ha kontakt overhodet.

(mann 53 år fra Oppland) sø. 9 aug. 2015 23:44 Privat melding

Kan de som er seriøse rekke opp hånda ?

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 9 aug. 2015 23:47

Jeg rekker opp hånda ;)

Skjult ID med pseudonym tron sø. 9 aug. 2015 23:48

Skulle hatt med i "klausulen" man signerer før man blir medlem, at man svarer på de meldingene man får....! Ikke lange avhandlinger, men et redelig svar. I motsatt fall; advarsel og utestengelse.....! Så enkelt og så komplisert.
Kon et kort "Nei takk" eller en gledesmelding om at man gjeeerne vil bli kjent.....
Kanskje noe færre medlemmer her da, men langt mer fornøyde medlemmer, OG flere pardannelser....!

(kvinne 48 år fra Hedmark) sø. 9 aug. 2015 23:49 Privat melding

*vifter med hånda*

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) sø. 9 aug. 2015 23:51 Privat melding

*opptatt med å skrive - rekker opp en fot* :P

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 9 aug. 2015 23:52

Jeg svarer på alt jeg får av meldinger og skulle det være sånn at jeg trekker meg så sier jeg det. Ærlighet og oppriktighet står som veldig viktige ting for meg.

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 9 aug. 2015 23:56

Jeg har funnet løsningen for lenge siden, og det er å ikke skrive til noen. Lagrer de søteste som kjærestemateriale, og har de på pynt på skjermen. Alle smiler til meg, og er fornøyde og gir meg godt humør!. Billigste kjærestene jeg har hatt! :)

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 9 aug. 2015 23:57 Privat melding

Rekker opp hånda.:)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka sø. 9 aug. 2015 23:59

He he @ Dean
Kanskje det jeg skal begynne med ;)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 10 aug. 2015 00:02

@ tron
Glemte å si at jeg kan være ei gudinne jeg ;)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 10 aug. 2015 00:06

@villrosa
God natt, klem ;)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 10 aug. 2015 00:09

@Villrosa, vi anonymiser kan ikke finne hverandre, med mindre en av oss oppgir en anonymismailadresse, som den ene kan skrive til :-)

Skjult ID med pseudonym tron ma. 10 aug. 2015 00:09

OBS! Finnes det NOEN som skriver i profilen sin at de ikke er seriøse/ærlige, da....?
"lev som jeg lærer - ikke som jeg lever" sa en fornuftig fy engang.... Tror det gjelder mange av dere damer (OG selvsagt menn): gjør som dere skriver; at dere svarer.....

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 10 aug. 2015 00:15

Eller vi kan bruke en mellom mann/dame ;)

Skjult ID med pseudonym tron ma. 10 aug. 2015 00:18

@Ipek. Det at noen skal begynne å kverulere på ei melding om avslag, er jo det motsatte... Fortsatt respektløst, så det skal du ikke bry deg om, synes jeg.... Da har du svart - og det er det jeg mener...... Men det har vært skrevet her i alle år jeg har vært med her (5 år!!!!!) om manglende svar fra kvinner, og det ER overvekt av det....! Opplest og vedtatt

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 10 aug. 2015 00:24

@tron
Jeg ber så mye om unnskyldning igjen på mitt kjønns vegne.
Ski
skulle ønske alle kunne vise respekt og huske at det er et menneske i andre enden ;) Nå sier jeg takk for meg for i kveld og god natt ;) klem ;)

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 10 aug. 2015 00:25

Ski skulle ikke være der

Skjult ID med pseudonym tron ma. 10 aug. 2015 00:32

ikke din skyld @bekkarekka.....!
Ikke be om unnskyldning for dine medsøstre, og jeg er glad du er ei av de få som er seriøse... Vi menn lærer dessverre noe om kvinnene her; at de fleste er useriøse, og det høres dramatisk ut, men er dessverre sant......!

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 10 aug. 2015 00:37

Jeg føler at slike påstander som dette er direkte respektløst:

"(...) men for mange (dessverre de fleste kanskje) kvinner, er dette bare en lek og en god mulighet til å bli tilbedt - "

Skjult ID med pseudonym bekkarekka ma. 10 aug. 2015 00:41

@ tron
Jeg har lagt meg nå,men måtte bare inn en siste gang. Takk for det. Og så må jeg få lov å si at jeg synes det er trist at dere som virker seriøse må oppleve det. Klem fra meg til alle seriøse her inne.

Skjult ID med pseudonym tron ma. 10 aug. 2015 00:42

Ja, ja.... all forståelse for at du føler det er respektløst @Creeper, men på vegne av alle de menn som daglig og med 96% av sine meldinger, aldri får svar, tar jeg dette opp !!! Med verdens reneste samvittighet!!

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 10 aug. 2015 01:00 Privat melding

Å ikke få svar er helt greit, det er jo den enkleste utveien for begge parter. Men jeg synes alltid det er hyggelig med de få som takker høflig nei, står litt respekt av det når det sikkert er god pågang i innboksen dems.

Det jeg dog savner er litt enkelt flås. Som å gi noen et kompliment for hvor flotte de er, fin hund de har eller om de driver med en hobby som en selv driver med. Å ta kontakt med noen er jo ikke en fastlåst kontrakt på at nå må man på date. Er jo også kjekt å ha litt enkel dialog om mer trivielle ting. Å hvem vet, kanskje sjinner personligheten såpass sterkt og kjemien er der at det også kan føre til noe mer.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 10 aug. 2015 01:02

Åh, er vi her nå...
*sigh*
Oh well
http://tinyurl.com/prqajbr

Skjult ID med pseudonym tron ma. 10 aug. 2015 01:08

@Deshi Da mener jeg du har kommet på feil sted....! Sukker.no er et sjekkested, en "kontakformidling" mellom mennesker som ønsker å treffe en kjæreste !!!
Finnes 1000 andre steder å prate fjas og enkelt flås. Ref Facebook for eksempel...... Mange har lav selvtillit her, og har skrevet masse her på forumet om akkurat det at de legger masse i en melding til ei de håper å komme i kontakt med, men så blir driti regelrett ut i mangel av selvtillit, med å ikke få svar på sine henvendelser..... Uansett - svar !

(mann 36 år fra Akershus) ma. 10 aug. 2015 04:29 Privat melding

"Å unnlate å svare er også et svar".

Å unnlate å være hyggelig er også hyggelig.

Å unnlate å redde et liv er også å redde et liv.

Å unnlate å betale er også betaling.

"OK".

Skjult ID med pseudonym tron ma. 10 aug. 2015 04:36

Og selv en idiot kam si noe fornuftig, bare ikke du, trappezignom
Makan til naut!

(mann 36 år fra Akershus) ma. 10 aug. 2015 04:41 Privat melding

Rett på drittslenging: Tom for argumenter. Kjempetøft.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ma. 10 aug. 2015 07:10

@Trapezius Veldig godt illustrert! Monolog er også dialog lizzom:-)
@tron Jeg tror dessverre du misforstår Trapezius her. Angrep er ikke alltid beste forsvar. Det han sier er at når du ikke svarer, så svarer du ikke. Ferdig snakka. Det er ikke "også et svar". Når man velger å ikke svare, så får man innse at det er det man gjør. Man svarer ikke. Veien er da selvsagt kort til å måtte innrømme at man er uhøflig. Derfor sier mange til seg selv og andre at "å ikke svare er også et svar". Blæh... See?

(mann 46 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2015 07:22 Privat melding

@Lykketreff
Signerer :-)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2015 09:25 Privat melding

Man får gjerne mene det er uhøflig å ikke svare (jeg ser ikke sånn på det), men jeg sliter med å se sammenhengen mellom å ikke svare og å være useriøs.

(kvinne 52 år fra Oppland) ma. 10 aug. 2015 10:21 Privat melding

Så er det en ny dag ,
Og de bilde løse angriper de med bilder ,igjen og igjen
Dere bildeløse , kan være dere hadde fått kontakt med noen, om dere turte vise ansikt det virker mer seriøst på mange måter ,bare en tanke ,fra en seriøs person

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 13:08 Privat melding

@arneand ma. 10 aug. 01:02: *flire* :P

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 13:12 Privat melding

Jeg foreslår at alle legger dette i førstemeldingen:

"Har jeg ikke hørt fra deg innen en uke regner jeg dette som et avslag, og du får ikke flere sjanser. Unntaket er hvis du er på ferie og ikke sjekker sukker. Etter en måned er du blokkert. Da har jeg fått svaret mitt."

Mvh

Måtte du brenne osv.. :P

(mann 39 år fra Buskerud) ma. 10 aug. 2015 14:01 Privat melding

Dersom en er realistisk og liker noen, så prøv igjen. Det er mange som har mast seg frem til en date før i verden og tida - håpet er jo da å treffe på et vinglete vesen - og er det et sted det er lett å vingle, så er det på sukker - bare se folk bytter bilder det .. (ikke interessert, bytter bilde, interessert)

De meldingene jeg best liker å få selv, er korte .. eller treffsikre. Dersom de blir for lange og for koselige, så kan det bli litt for trivelig

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 15:40 Privat melding

Teppebombing av innboksen er selvsagt et alternativ. Blokkering er da svaret du venter på. :P

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 10 aug. 2015 15:51 Privat melding

@equi00
Også signerer man med "bitterbitch - du aner ikke hva du går glipp av!!!!"
:-D

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 15:58 Privat melding

@Lisalinn: haha.. :) Må prøves! :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 16:06 Privat melding

Eller kanskje manneutgaven:

"Sinnatagg - jeg veit hvor du bor!"

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 10 aug. 2015 16:14 Privat melding

Jeg sender gjerne 20 mail og får kanskje svar på 1... Har inntrykk av at de fleste jenter her kun er ute etter oppmerksomhet.. Leit synes jeg..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 16:23 Privat melding

@Rune-86: Det kan variere i respons. Litt avhengig av hva den i andre enden av meldingen tenker og vurderer. Noen ganger kan det være at personen er sjeldent innom, eller har noe på gang og er "låst", men jeg syns uansett man kan svare, men det er nok denne skilleveggen mellom mennesker og internett som kanskje skaper større avstand. Så ikke bry deg, bare beveg deg videre.

Det er nok noen som samler på førstemeldinger og massesender svar etter en måned, har vært borti en sånn. Men tror det er sjeldent. Største grunnen er nok manglende evne til å se at du fortjener et svar. Veldig leit, men bra for oss, for vi vil vel ikke ende opp med en slik uansett. :)

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 10 aug. 2015 16:36 Privat melding

Jeg synes det er ren folkeskikk å svare jeg uansett om man er interessert eller ikke. Sant som du sier at internett nok er en "skillevegg" og således mer overfladisk enn "virkeligheten". Likevel så merker man at det tærer på selvtilliten. Det er heller ikke så enkelt å finne på spennende åpningsreplikker alltid heller så da gir man til slutt litt F fordi man vet at man uansett ikke får noe svar.. Tydelig her inne at mange jenter tenker svært høyt om seg selv.. Så erdet nok en del gutter/menn her også som ødelegger for oss andre ved å skrive mye dumt og tåpelig..

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 17:03 Privat melding

@Rune-86: Nå er det mange tråder som går ut på det samme emne, og mye av det går ut på at vi ikke har kontroll med hva mottageren av meldingen tenker. Så vi må tenke som en selger tror jeg, sende ut tilbud, fortsette å sende ut tilbud, endre litt på ting, sende ut tilbud, og så begynner det kanskje å skje noe. :)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ma. 10 aug. 2015 17:32 Privat melding

Vurderer "ingen svar, ingen kake. Blokkering, hvertfall ikke kake!"