Alle innlegg Sukkerforum

Den nødvendige kaffekoppen

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 09:44 Privat melding

-Noen mennesker er alltid pene, både på bilder og i virkeligheten, og kan være ganske kjedelige likevel. Eller de kan være både vakre og spennende.
-Det finnes mennesker som alltid er pene på bilder, men som ikke er like pene når man ser dem «live» eller snakker med dem. Det kan være noe med mimikk, kroppsholdning, stemme osv. som blir feil (i mine øyne)
-Det finnes personer man ikke synes er pene uansett…

Jeg kjenner/kjente også personer som sjelden er pene på bilder, men som er himmelsk vakker i virkeligheten. Personer som treffer deg som en tømmerstokk i magen, og du vet du er fortapt! Personer, som bare med sin tilstedeværelse, væremåte med sin mimikk, sitt smil og sin humor, stemme, sin måte å bevege seg på… sine rariteter og mangler, får det til å sitre i kroppen og får deg til å glede deg til neste dag… Uten å være pen på bilder.

-Hvor mange muligheter går vi glipp av her, på grunn av at vi kun ser bilder? Hvor mange blir feilkategorisert som aktuelle i vårt hode, fordi at de har et vakkert bilde? Hvor mange blir oversett fordi de ikke får fram sitt «vidunderlige jeg» på bilder?
-Det har hendt i det siste, at jeg har sett søte sjarmerende damer på butikken eller andre steder, og tenker: Hvordan hadde jeg sett på denne dama om jeg bare hadde et bilde? Svaret er ganske ofte at jeg hadde bladd videre.
-Utseendet er mere enn bildet kan vise. Og profilteksten kan bare vise et fragment av personligheten. Dette tror jeg gjør det vanskelig å finne den rette på dating-nettsteder. De fotogene får den meste av oppmerksomheten, og de som kanskje hadde kunne brakt meg ut av balanse blir oversett.

Dette med å være vakker er selvfølgelig subjektivt. De jeg synes er pene, trenger ikke være pene i andres øyne. Dessverre er det også sjelden gjensidig når man blir betatt av noen. Spesielt om man bare har bilder å forholde seg til. Eller kanskje bare ett.
Skal man finne seg noen på sukker.no eller lignende steder, må man tørre å ta den kaffekoppen, og heller risikere å bli skuffet og risikere å skuffe noen. Samtidig er Norge så langt, at det fort blir både vanskelig, tidkrevende og dyrt å drikke kaffe med alle man er nysgjerrig på.

Er det noen som har vært på flere kaffedater, og kan si noe om hva slags inntrykk de fikk ift. forventningene/illusjonene du hadde på forhånd?

Skjult ID med pseudonym TedNugent ti. 11 aug. 2015 10:27

Dette var en interessant problemstilling.

Jeg har den erfaringen at "photoshop" ofte er kvinnens beste venn (eller mannens) og at det lett kan bli deres verste fiende.

Har ved et par anledninger truffet mennesker som på bildene har sett aldeles nydelige ut... mens de i virkeligheten ser helt annerledes ut. Og det er ikke noe galt med "annerledes" - de jeg har truffet var forsåvidt fine mennesker i virkeligheten og - men det var akkurat som å treffe et annet menneske enn det bildet på nettet viste, og det bilde man på grunn av det hadde inne i hodet. Da har det skurret litt... det synes jeg.

Det er knallhardt, tøft og sårbart å vise "den man er" - altså et vanlig bilde i dagslys uten manipulering. De fleste tenker vel sånn at bildet må se best mulig ut og at man selv må føle seg komfortabel med det man legger ut.

Men jeg er så enig i det trådstarteren skriver her... det er først i virkeligheten man ser "flesh and blood" og ser mennesket med smilet, rynkene, glimtet i øyet, kjenner varmen, hører stemmen osv.... og da vil mennesket komme frem... ikke "etiketten".

Men det er grusomt tidkrevende å farte land og strand rundt for å se om ting er okei.. og hva pokker gjør man om man i første sekund ser vedkommende og tenker "nei, nei, nei... det er IKKE noe for meg"... skal man da "let the bullshit flow" og la den andre forstå etterpå at det ikke blir mer eller si det rett ut med en gang, at dette blir feil? Hvor ærlig skal man være? Ikke hyggelig å såre noen heller.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 11 aug. 2015 10:47 Privat melding

Man må jo være ærlig,- men spørs vel hvor man la lista før man dro på date. Og Det er vel her man burde bruke pseudonym 😂😂😂 ... Har hatt flere kaffe-dater, m absolutt varierende inntrykk.. Bare et par som har stått til forventningene, selv om det ikke har blitt mer en vennskap(som også er en bra ting) ..
Og det er riktig som du sier at det du ser oftest er avgjørende for om du går videre eller ikke... Og vi har kanskje litt for dårlig tid, og er kanskje litt fiksert på et mål, og "ser" derfor ikke alt det fine på veien.. Og så er det ikke alltid lett å presentere seg selv bildemessig, så det blir mest mulig autentisk😋 man velger jo bildematriale, som man synes er bra.. Lurt P prate litt på telefon kanskje, så får man en feeling på stemmen, for den sier mye..😊

(kvinne 42 år fra Vest-Agder) ti. 11 aug. 2015 11:39 Privat melding

Er nok veldig mye i det du skriver @E46😃, tror nok mange her er enig med deg😃
Er helt enig i at en bør våge seg ut på en kaffe-date, først da vil en få ett ordentlig og forhåpentligvis ekte inntrykk av vedkommende.

(kvinne 61 år fra Hedmark) ti. 11 aug. 2015 11:44 Privat melding

Jeg har med vilje lagt ut bilder av hverdags-meg. Pynte meg gjør jeg jo sjelden i forhold til den vanlige dagen. Liker ikke mannfolk det de ser får de bare gå videre. Enig i at utseende er minst viktig. Opplevd flere ganger at indre verdier og holdninger gjør at mitt første inntrykk er feil. Vil treffe de som tar kontakt kjapt for å bli nærmere kjent

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 11 aug. 2015 13:22

Ferie. Lunsjtid. Forum:-) og denne tråden traff meg midt i solar plexus. Alle de million små tingene, faktene, bevegelsene. Og stemme, blikk, lyter, mimikk, ”live flesh”. Hmmm…

Jeg har en kollega, en Adonis-skikkelse så pen at du lurer på om han er laget av voks. Han er pen på bilder også, ser bare vakker, sexy og sjarmerende ut. Virkelighetens mann er en ganske innesluttet nerd av en dritkjedelig fyr med utstråling som en svett skosåle, helt uinteressert i andre enn seg selv, mest opptatt av kropp og ytre greier, helt blottet for sjarm og humor og alt som jeg synes er sexy.

Her på Sukker ville han sikkert fått sekssifrede besøkstall. I virkelighetens verden er han ganske ensom og de som blir interessert i ham er like selvopptatt og ytrefokusert som han selv.

Jeg er blant dem som avviser og blokkerer og frarøver meg selv et mulig, hyggelig møte med mang en dritsjarmerende mann. Fordi jeg ikke synes han ser pen/smilende/sjarmerende/varm (osv osv) ut på sine sukkerbilder. I tillegg avviser jeg de som prøver å se tøffe ut, med bilder av seg selv i raske biler, ekstremsportgreier osv. Og de som har baderomsselfier. Og de som flæsjer muskler, nakenhet, strand osv. Og så avviser jeg de som er for lave, for tjukke, for gamle, for unge. Jeg avviser i det hele tatt nesten alle:-)

Likevel er jeg overbevist om at jeg finner en mann jeg vil bli kjæreste med, her eller i virkeligheten, før eller senere, gjerne før men helt sikkert før neste sommer:-) Men det kan tenkes at jeg skal ta noen flere kaffekopper – med noen som nødvendigvis ikke frister for face value.

Kanskje på tide med et kritisk blikk på eget album nå også. Ingen er photoshoppet, men ingen er sylskarpe heller. Trives best som gjedda i sivet her, maks usynlighet, gå ut og velge selv, kun besøke de få jeg ønsker gjenvisitt fra. Sliter mer med min profiltekst, mitt omdømme blant folk er som sjarmerende, søt, morsom og varm. Min Sukkertekst er et gjesp, ha ha. Jeg får meg selv til høres ut som en prest som skriver handleliste til minnestunden for sin lytefrie, snusfornuftige bokfører.

Litt deilig å skrive dette ut av hodet, kjenner jeg. Kanskje prøve My-strategi en gang. I to online-omganger har jeg møtt fem menn. To ok men ingen kjemi. To katastrofer ift forventninger og bilder. Nummer fire var jeg kjæreste med i seks år.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 14:13

Jaja.. Ser nå dårlig ut på bilder OG i virkeligheten jeg da.
Med 0 sjarm og humor. :/

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 14:33 Privat melding

Husk, det er ikke du selv som skal vurdere din sjarm eller utseende powpowpjokk ;)

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 14:51 Privat melding

Nemlig @E46
Det var det der med selvoppfyllende profetier da.... @powpowgutt
Forventer du hele tiden at negative ting skal skje, ja da skal du banne på at det blir sånn også! :)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 15:25 Privat melding

Nå protesterte det i meg @kafko
Når du skriver "vi" har lyst på hora....
Snakk for deg selv! ;)
Jeg vil ha madonnaen til begge deler!
Alle jeg vil komme til å elske blir madonna i mine øyne. Og ingenting slår sex med ei jeg elsker dypt og inderlig med hele meg!
(..hmm... Ødelegger vel imaget mitt nå :-/ )

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 11 aug. 2015 15:57 Privat melding

Når jeg treffer noen ukjent fra nettet første gang , da kan ikke være snakk om date, nærmere et treff for å vurdere om noe datingspotensialet er da eller ikke.
Har stort sett lave forventninger nettopp fordi både bilder og profiltekst kan bedra.
Du vet etter noen første få sekunder om du liker det du ser.
Noen ganger er det bedre å ta en liten spaseretur, takke for seg og droppe kaffen hvis du synes vedkommende er ikke din type i det hele tatt.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:00 Privat melding

Enig med E46. Snakk for deg selv, kafka. Jeg er enig med deg iblant, og andre ganger ikke. Du bruker ord som "saksopplysning" og det "klassiske" og "alle verdens romaner" osv som Mennesket I Boksen.

Alle tenker ikke likt.

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 16:06 Privat melding

For min del er det I bunn og grunn hva intuisjonen sier og bilde betyr ingen verdens ting. Problemet og dilammaet er at via slike tjenester som Sukker, Match og Tinder så funker intuisjon ekstremt dårlig. Hele dating greia er egentlig å kunne eksponere og profilere seg på en slik måte at en tiltrekker seg interessenter. Dette betyr at man ofte skryter på seg mer en faktiske forhold, man tøyer strikken for å gjøre seg attraktiv. Tilsvarende med bilder forsøker man å få frem sin beste side. Man kan se det på enkelte profiler hvor alle bilder er tatt fra en bestemt vinkel. Du ser akkurat det samme på den røde løperen når kjendisene snur ryggen til eller hode på skakke eller andre ting som er deres gode side ettersom det er om å gjøre å ta seg best ut på bildene som paparazziene kjemper om ta. Hva gjør vi på CV og jobb intervju, jo vi smører på med litt ekstra fordi vi vil ha jobben.

Men da eg ikke får brukt intuisjonen her så blir det bilder og tekst hvor man blir litt kynisk og grovsorterer basert på hovedsansen øynene og risikerer å gå glipp av den drømmedama fordi hun har lagt ut bilder som ikke fenger. En annen ting, først og fremst er jeg overhodet ikke en ekspert på profiler, men jeg velger å påstå at det er en del copycat ute å går. Ved å se på andre risikerer man å ikke få frem sine gode sider.

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:10 Privat melding

Litt 'ubevisst' så er kanskje : Er dette en jeg har lyst å ligge med, som fyker gjennom hjernen. (litt som Knausgård mener) Iallfall er det sånn for min del. Så er enig med deg @kafko. Og nå ødela jeg sikkert mitt images ;)

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:11 Privat melding

Og da tenker jeg på når man møtes , ikke når man ser på profiler her inne )

(mann 46 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:16 Privat melding

@Galactic
Ja, kanskje det er mange som skryter på seg dilldall (siden det skrives så mye om det). Jeg trur dessverre du har rett... -Og hvordan kan man vite hvem som pjatter og hvem som skriver ærlig? Det har iallefall NOE å gjøre med hvem som bare skriver gull om seg selv og hvem som har med nyanser.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 16:18

@Lisalinn

Pussig hvordan selvoppfyllende profetier kun gjelder det negative.
Sist jeg sjekket så var ikke profetier KUN negative.

I ca. 15 år så har jeg hele tiden forventet at positive ting skal skje.
Skjedde det noe positivt? Nei.
Så mye for selvoppfyllende profetier... :P

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 16:20 Privat melding

Haha 😂 @villrosa! Takk!
Nei jeg er nok ikke det!

Og det stemmer nok at vi alle har instinkter, drifter og sexuelle fantasier. Det er bare at noen tenner på "hora" og noen på madonnaen. Nå tar jeg det for gitt at madonnaen også kan være heftig og hemningsløs da 😉

Jeg kjenner fortesten at jeg ikke liker ordet "hore". Jeg synes det er et stygt og diskriminerende ord. Dette var siste gang jeg skrev det ordet i forumet håper jeg.

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:23 Privat melding

Signerer den @Powpowgutt. ) Som jeg skulle sagt det selv for å bruke ett forslitt uttrykk.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:24 Privat melding

Nå kjenner ikke jeg hele din historie gjennom de siste 15 år @powpowgutt
Jeg kan bare forholde meg til det du sier her og nå. Og jeg synes det er litt trist at man skal snakke seg selv ned.
Selvoppfyllende profetier gjelder både det negative og det positive.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:24 Privat melding

@Frøken-O 16:11
Vel, du mente det jo spøkefullt, så du har ikke ødelagt din image. Bra du sier det rett frem som det er (for deg).
Jeg har selv sånne tanker men de er av underordnet betydning satt opp mot andre ting.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 aug. 2015 16:26 Privat melding

Date er date. man kan også benytte ordet stevnemøte, der ligger det kanskje lit mer forventning. Er ikke så himla glad i ordet date, men oppdager til min forferdelse at jeg bruker det litt for ofte. *fike meg selv med en fluesmekker*.

Kanskje man kan kalle det blinddate eller førstedate eller noe? Mindre avskrekkende da? Eller hva med: "Jeg skal møte en som tror at dette er en date" :P Eller hva med "Utredningssamtale" ? :P

(mann 46 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:27 Privat melding

@equi00
Treff?

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 11 aug. 2015 16:28 Privat melding

Equi...

Bare et treff, enkelt og greit :-D

(kvinne 49 år fra Vestfold) ti. 11 aug. 2015 16:29 Privat melding

Hvis jeg skal på date, da må jeg kjenner at det skjer noe med meg...kriblinger, sommefugler, rosa elefanter og sånn

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 16:30 Privat melding

I min bransje, så er vi forsiktig med å kalle inn til kontraktsforhandlinger. Det kan nesten være juridisk bindende. Så vi kaller det avklaringsmøte 😊

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 16:31 Privat melding

@oooh-yeah: fullstendig enig, det må være noe spennende i lufta i forkant, hvis ikke blir det som en vennetur :-/

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 16:35

@Lisalinn

Tja.. Snakke seg selv ned minsker eventuelle forventninger fra andre.
Lavere forventninger, lettere å leve opp til de eller kanskje til og med overgå de. :P

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:39 Privat melding

Tresnitt : Ikke helt spøkefullt, sånn tenker jeg og det er det som er mann/kvinne kjemi for min del ) men, samtidig underordnet andre ting. Tror man får gå for hele pakken ellers ender man opp i ett 'venneforhold'. Noen synes det er ok, jeg sier nei takk.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:43 Privat melding

@Frøken-O
Jeg mente "Og nå ødela jeg sikkert mitt images ;)" var en spøkefull setning.
Ikke at sex flyr igjennom hjernen.
:)

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 aug. 2015 16:46 Privat melding

Drømmen er jo treff, date, stevnemøte, romanse, og gigantisk svermeri med het kroppslig kontakt, men kan klare meg med en telefonsamtale også hvis det skorter.. haha.. :P

(mann 36 år fra Akershus) ti. 11 aug. 2015 16:46 Privat melding

Jeg kan først og fremst si at jeg har fått i meg mye god kaffe i form av cortado, latte, mocca og espresso.

To treff. Ene ble en hyggelig kveld med middag og masse prat, men ikke noe mer enn det. Andre ble vel forsåvidt mye mer enn det, så... Det blir ikke noe fornyelse av medlemskap.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:48 Privat melding

@Trapezius
Kaffe skal jeg og ha. Sterrrk. (For da blir jeg sterk.)

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 16:48 Privat melding

Og nettopp det synes jeg er trist og feil @powpowgutt. Snakke seg ned for å minske andres forventninger... Men hvis det funker for deg så.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 aug. 2015 16:50 Privat melding

Pleier å være kvinnfolka som prater meg opp. :P

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 17:03 Privat melding

Trist for de som ikke drikker kaffe.. 😢

(mann 32 år fra Hordaland) ti. 11 aug. 2015 17:05 Privat melding

Datet ei pen frøken i en lengre periode og vi ble vel sånn sett ett par. Etter å ha tilbragt mer tid og blitt bedre kjent med hun, så brøt jeg forholdet ettersom utenom å være pen, ikke var moden nok for min del. Det skal være sagt at hun er mye penere enn jeg er, så personlighet og andre egenskaper spiller større rolle enn hva mange kanskje tror til å begynne med.

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 17:06 Privat melding

@Manuki: Jeg drikker ikke kaffe, men er ei trist av den grunn da det er sykt mye gode te sorter

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 17:07

@Lisalinn

Hvorfor syns du det er trist og feil?
Ikke at det fungerer for meg, for jenter har fortsatt for høye forventninger til meg. :P

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 17:25 Privat melding

@Galactic
Det var spøkefullt ment 😉
Og ja, enig.
Kvalitet og god smak fremfor kvantitet, med kaffe, te og alskens annet godt her i livet.

Og nå ble jeg kaffetørst.. 🍵😃

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 11 aug. 2015 17:43

Om noen tar 20 bilder av meg innenfor 10 minutter, så vil jeg antakelig se totalt ulik ut på bildene avhengig av vinkel, mimikk, uttrykk i øynene etc. Av de 20 bildene, blir jeg kanskje fornøyd med ett, flau av tre. Resten ser helt sånn vanlig ut. Hvilket ville jeg lagt ut på Sukker?

Som dame, ville jeg velge det ene som var penest. Kanskje det er sånn jeg kan klare å se ut i 1/1000 sekund, men ikke sånn jeg ser ut 90 % av tiden. Men photoshop har ingenting med dette å gjøre.

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 17:44 Privat melding

@Manuki: Spøk er good, kaffe hmm ikke min stil såfremt den ikke inngår i Tiramisu eller sjokoladekaken eg baker :-P

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 18:14 Privat melding

@tresnitt : Aaa... ok ))

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 11 aug. 2015 18:55 Privat melding

@powpowgutt
Hvis en gutt/mann hele tiden snakker seg selv ned ved å si "ingen synes jeg er sjarmerende, jeg får meg aldri dame" så blir det jo sant. Det mest triste og leie er jo at andre - som kanskje synes han er sjarmerende og vil bli kjent med ham - også begynner å tro på det.
Hvis jeg sier til en fyr at jeg synes han er kjekk og sjarmerende, men han bare snakker seg selv ned og mener at jeg tar feil. Ja da blir det jo til slutt slik at jeg må gi ham rett, "for the sake of argument" og ikke fordi jeg er enig med ham.

(mann 55 år fra Sogn og Fjordane) ti. 11 aug. 2015 19:00 Privat melding

I et avtalt førstemøte med en person (legg merke til at jeg utelot "date" ååååhh.. filler'n..) har jeg svært lite forventninger, jeg ønsker å sanse personen, kjenne litt på varene (neinei.. ikke sånn), bruke litt tid som man gjør med vin. Et møte blir kanskje avtalt når personen interesserer meg, eller overrasker på en måte, og klarer å holde en dialog full av spenning. Blir det prat om være og overfladiske ting, er det over før det har begynt. Men det må være en invitt til å lære å kjenne personen, ikke bare en forsiktig: "Hvordan har du det i dag da? Hva har du gjort i dag da?" Janei, mister bare gløden. Jeg kan ikke forklare det bedre enn en felles interesse, og den kommer som oftest i spørsmålsform, og da spør jeg ikke om været. :P

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 11 aug. 2015 19:08 Privat melding

* .. mye skrevet her. Jeg tilføyer derfor kun dette:

.. ettersom jeg ikke bor innenfor ring 3, så liker jeg å ringe dama først - det gir meg mye, for da våkner sansene litt igjen (eller lukker seg) .. ei dame som skaper nysgjerrighet før snakk (og høre stemmer) - og som trigger meg videre med telefondialog, er rett og slett interessant

Stikkord som modenhet & behagelig treffer meg - samt smart. Nå forventer jeg sjelden det helt store fordi jeg som andre har blitt lurt av bilder - og hvordan markedsføringen ikke har stemt med virkeligheten - telefondialog hjelper meg å filtrere dette bedre, og med det øker også forventningene - noe som fører til at jeg da gleder meg mer. Good times!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 19:15 Privat melding

Og nå fikk jeg lyst på sjokoladekake OG kaffe 😄 @Galactic

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 aug. 2015 19:50

@Lisalinn

Neida, hvis noen skulle mene at jeg er kjekk og sjarmerende så skal de få lov til å mene det. De vet jo ikke bedre. :P
Uansett så er det kun her jeg sier det. I en samtale med noen så snakker jeg aldri meg selv ned. Ikke opp heller da, men det er vel en god ting? :P

Akkurat som de som tror de har lyst til å bli kjent med meg. Det er sikkert fryktelig spennende de første 10 minuttene med meldinger, men utover det? Not so much..

At jeg ikke skulle få meg dame er jo fordi jeg er en såpass raring som jeg er.
Jeg er sjenert, fullstendig blottet for selvtillit og evner ikke å lese signaler irl.
Siden jeg ikke kan lese signaler, så gir jeg heller ikke fra meg noen.
Så da blir jenter stort sett bare veldig frustrerte og leie, samme hva jeg måtte si.

Er 100% avhengig av at jenta tar første skritt når det gjelder større kneiker i en datingrelasjon. Hvilke jenter gidder vel egentlig det?
Ikke spesielt mange, for de finner seg jo heller en annen mer normal fyr. Og det skjønner jeg jo veldig godt at de gjør.

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 20:11 Privat melding

@Manuki, sorry har ingenting å by på, nå steker jeg knekkebrød slik at jeg får frokost i morgen. Ingenting er som å stå opp å få i seg heimkok :-P

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 11 aug. 2015 20:21

@Villrosa, jeg blir med på frokosttur :-)

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 20:30 Privat melding

@Villarosa: shiiit, sier du at eg må finne frem kakeoppskriften og greier. hmm, eg har noe julekaffe fra i fjor stående, går det greit? Kaka er min mors gamle oppskrift og suksess hver gang, kanskje det er kaffe'n som gjør det, men ikke fortell det til noen :-P

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 20:32 Privat melding

Eg har om 23 minutter ferske knekkebrød og en skvett julekaffe å by på i kveld, kake sliter jeg med hvis jeg ikke spurter bort til butikken :-P

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 11 aug. 2015 20:40

@Galactic og Villrosa
Smugler med meg verdens beste selvlagde sitronterte og nyinnkjøpte espressobønner. Jeg er jo bare "med på kjøtt og flesk", som det heter :-)

(mann 48 år fra Rogaland) ti. 11 aug. 2015 20:57 Privat melding

@Tinka, sitronterte :-o Okay, eg e me, dette høres ut som å bli et skikkelig kakeslag

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 23:22 Privat melding

Haha @E46, avklaringsmøte.:)
Kanskje æ ska prøv å inviter nånn på det, sjå ka svaret bli.:)

(mann 50 år fra Nord-Trøndelag) ti. 11 aug. 2015 23:43 Privat melding

Gjør det, så unngår du juridiske uklarheter 😁
Tror ikke du kommer noe bedre ut av det om du innkaller vedkommende til kontraktsforhandlinger heller 😂

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) on. 12 aug. 2015 00:01 Privat melding

Hahaha, droppe avklaring å går rett på kontraktsforhandlinger ja. Mulig det straks oppstår krøll, som kan føres til kontraktsbrudd da..:p

(mann 40 år fra Hordaland) on. 12 aug. 2015 06:19 Privat melding

Da er det sykt mange som går glipp av en latino pga bilder. Blind date/ møte er best da har jeg i hvert fall litt sjans til å til 2 og 3 runde 😁

(mann 39 år fra Buskerud) on. 12 aug. 2015 09:17 Privat melding

Ja. Jeg vet .. alfakrøll my. Ref Dtg 11.20.40

Mye som kan bedra her på sukker .. det meste egentlig :)))

Jeg bjeffer svært lite i virkeligheten, men bjeffer noen ganger skriftlig da jeg møter noe som passer innenfor ordtaket: "Det er lettere å få en kamel til å hoppe over et hull, enn å snakke en tåpe til fornuft"

Selv Lancelot hadde vært forbanna på forum dersom han hadde levd (overhodet) i vårt kunstige samfunn .. Edit: *er aldri forbanna annet enn på jobb annet hvert år - jeg er ellers et rolig sindig (tikkende) menneske

Ang. Stemmen .. jeg har snakket med relativt med chicks her inne, men liker å bli bedratt fra tid til annen også - folk vil bedras - fantasien er en sterk følgesvenn og en viktig alliert i kampen for kjærligheten. Skal man finne kjærligheten så er det best å lette på ræva og finne den andre steder, skal man derimot underholdes og skrape noen flaxlodd så kan man henge her - man kan ikke se skogen for bare trær og det der - fin du my, totalvrak eller ikke - så er du iallefall mitt vrak ;)